Keystone logo
Ελβετία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Φροντίδα υγείας Προγράμματα σε Ελβετία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 122
  • Zürich, Ελβετία

  Το Zurich Elite Business School (ZEBS), μια κορυφαία στον κόσμο Management Boutique με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, δεσμεύεται να παρέχει εξατομικευμένη και καινοτόμο επιχειρηματική εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης, προκειμένου να βοηθήσει τους μαθητές να επιτύχουν αριστεία στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τις εταιρείες να αναπτύξουν και ενισχύουν το πολύτιμο περιουσιακό τους στοιχείο: τους ανθρώπους. Το Zurich Elite Business School προσφέρει ελβετικά παγκόσμιας κλάσης, διεθνώς διαπιστευμένα Bachelor-, MBA/ExecMBA και DBA/Ph.D. πτυχία και εξαιρετικά προσαρμοσμένα εταιρικά προγράμματα στελεχών.

  • Geneva, Ελβετία

  SWISS UMEF a été fondée en 1984 à Genève, conformément au droit suisse, en tant qu'établissement d'enseignement supérieur privé à Genève et est accréditée par le Conseil suisse suisse d'Enseignement . Το SWISS UMEF είναι το fière d'avoir été la première ίδρυμα privé accréditée au niveau fédéral en tant qu'institut universitaire de Sciences appliquées dans le canton de Genève.

  • Barcelona, Ισπανία
  • Esch-sur-Alzette, Λουξεμβούργο
  • + 6 περισσότερο

  Μια κοινοπραξία Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων ανέπτυξε ένα νέο και καινοτόμο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα EUMaster4HPC που εστιάζει σε λύσεις υψηλής απόδοσης. Το EUMaster4HPC συγκεντρώνει τους σημαντικότερους παράγοντες της εκπαίδευσης HPC στην Ευρώπη για να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά εξειδικευμένων και ταλαντούχων ειδικών HPC για να οδηγήσουν τον ευρωπαϊκό ψηφιακό μετασχηματισμό. Το EUMaster4HPC βασίζεται σε καινοτόμα προγράμματα σπουδών και πρότυπα διδασκαλίας, ακαδημαϊκή αριστεία, παγκοσμίου επιπέδου ειδικούς HPC, πρόσβαση σε κέντρα υπερυπολογιστών και ισχυρή υποστήριξη του κλάδου.

  • Basel, Ελβετία

  Το Masterstudio Design στο Institute Contemporary Design Practices (ICDP) αποτελείται από τρία στούντιο: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Κάθε στούντιο έχει μια πειθαρχική εστίαση. Επιπλέον, ο ερευνητικός λόγος του ICDP εστιάζει στην Ψηφιακή Ολοκλήρωση, τις Κουλτούρες Σχεδιασμού και τον Κυκλικό Σχεδιασμό και αντανακλώνται και επικοινωνούνται πολυδιάστατα. Η βάση της εφαρμοσμένης έρευνας και του έργου μας είναι ο όρος σχεδιασμού "Advanced Design". Αντί της τρέχουσας οικονομικής πρακτικής μεγιστοποίησης, υιοθετούμε τον ρόλο του εξωεπιχειρηματία στη διδασκαλία και το σχεδιασμό, που σημαίνει συνεργασία και συστημική δράση: Τα τρέχοντα ζητήματα για παγκόσμιες κρίσεις, κλιματική αλλαγή και κοινωνική ανισότητα συζητούνται και αναπτύσσονται περαιτέρω. Η αειφορία και η οικολογία, η ένταξη και η τεχνολογία, η αλληλεπίδραση και η υλικότητα είναι τα πεδία στα οποία αμφισβητείται ο ρόλος του σχεδιασμού και ορίζονται νέα οράματα για την ανθρώπινη συνύπαρξη και την οικονομική δραστηριότητα. Το Masterstudio Design προσφέρει εις βάθος εκπαίδευση στην επαγγελματική, προσανατολισμένη στο μέλλον πρακτική σχεδιασμού και εφαρμοσμένη έρευνα. Εντοπίζονται και ορίζονται σχετικά ερευνητικά ερωτήματα, σχεδιάζονται κατάλληλες και πολύπλοκες διαδικασίες σχεδιασμού, αναπτύσσονται και υλοποιούνται έργα. Η επικοινωνία, η διαχείριση έργου, η διεπιστημονική και προσανατολισμένη στην έρευνα ομαδική εργασία αποτελούν συστατικά στοιχεία της εκπαίδευσης.

  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι ένα κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο στην Ισπανία με πανεπιστημιουπόλεις στη Μαδρίτη και τη Σεγκόβια. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο, το IE διαμορφώνει ηγέτες που οδηγούν την καινοτομία και την αλλαγή στους οργανισμούς, παρέχοντας ένα περιβάλλον μάθησης όπου οι τεχνολογίες και η διαφορετικότητα παίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση του παγκόσμιου οράματος, μιας επιχειρηματικής νοοτροπίας και μιας ανθρωπιστικής προσέγγισης.

  • Barcelona, Ισπανία
  • Zürich, Ελβετία

  Το Swiss School of Business Research προσφέρει ακαδημαϊκή αριστεία με ελβετική ποιότητα στους φοιτητές μας που υποβάλλουν αίτηση από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν καινοτόμα πτυχία Bachelor, Master και Διδακτορικό. Παρέχουμε πολλά οφέλη και ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη, σε ένα δυναμικό διεθνές περιβάλλον, όπου οι μαθητές μπορούν να γιορτάσουν τη διαπολιτισμική ποικιλομορφία και τα καινοτόμα στυλ διδασκαλίας.

  • Neuchâtel, Ελβετία
  • Leicester, Ηνωμένο Βασίλειο
  • + 1 περισσότερο

  Το CIES - International Center for Sports Studies, είναι ένα ανεξάρτητο κέντρο μελέτης που βρίσκεται στο Neuchâtel της Ελβετίας. Δημιουργήθηκε το 1995 ως Ίδρυμα μεταξύ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), του Πανεπιστημίου του Neuchâtel, της πόλης και της Πολιτείας του Neuchatel.

  • Port-Valais, Ελβετία
  • Brig, Ελβετία

  Θεωρούμαστε ως οι καλύτερες σχολές μαγειρικής της Ελβετίας και μία από τις καλύτερες σχολές στον κόσμο χάρη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών μας που συνδυάζει μια κορυφαία εκπαίδευση στις μαγειρικές τέχνες με την πρακτική επιχειρηματική θεωρία. Καλλιεργήστε το ταλέντο σας, τροφοδοτήστε την περιέργειά σας και χτίστε τις γερές βάσεις για να πετύχετε στον κόσμο των γαστρονομικών τεχνών. Στην Culinary Arts Academy Switzerland , δεν λαμβάνετε απλώς μια εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης – έχετε επίσης τα προσόντα για να την υποστηρίξετε.

  • Lausanne, Ελβετία
  • Singapore, Σινγκαπούρη
  • + 1 περισσότερο

  Το EHL Hospitality Business School, που ιδρύθηκε το 1893 ως Ecole Hôtelière de Lausanne, πρωτοπορεί στις μεθόδους της ελβετικής εκπαίδευσης φιλοξενίας και θέτει τα πρότυπα αριστείας. Σήμερα, το EHL συνδυάζει τις ελβετικές αξίες της ακαδημαϊκής αυστηρότητας και της βιομηχανικής πρακτικής με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία για πτυχία διαχείρισης φιλοξενίας με επίκεντρο τον πελάτη που προετοιμάζουν τους αποφοίτους να ηγηθούν του μέλλοντος και να διαχειριστούν με σεβασμό και ενσυναίσθηση.

  • Lucerne, Ελβετία
  • Risch-Rotkreuz, Ελβετία

  Το Lucerne School of Business είναι το κέντρο αριστείας της Κεντρικής Ελβετίας στους οικονομικά και κοινωνικά σημαντικούς τομείς των επιχειρήσεων και της περιφερειακής οικονομίας, των τραπεζών και των χρηματοοικονομικών, των επικοινωνιών και του μάρκετινγκ, καθώς και του τουρισμού και της κινητικότητας. Τα απαιτητικά, πρακτικά σχετικά και βασισμένα στην έρευνα προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου που προσφέρουμε είναι καθοριστικής σημασίας για την απόκτηση ειδικευμένων υπαλλήλων για εταιρείες, δημόσιους οργανισμούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

  • Basel, Ελβετία

  Το Πανεπιστήμιο της Βασιλείας, το οποίο ιδρύθηκε το 1460, είναι το παλαιότερο πανεπιστήμιο στην Ελβετία. Η Σχολή Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών ιδρύθηκε το 1995 και είναι η δεύτερη νεότερη από τις συνολικά επτά σχολές του Πανεπιστημίου της Βασιλείας. Ωστόσο, το μάθημα των οικονομικών διδάσκεται ήδη εδώ και σχεδόν 150 χρόνια στη Βασιλεία.

  • Geneva, Ελβετία

  Το ESDST είναι η σχολή δεδομένων του Rushford Business School που είναι διαπιστευμένη από το Ινστιτούτο James Lind. Το σχολείο προσφέρει ανώτερα προγράμματα σπουδών στην Επιστήμη και την Τεχνολογία Δεδομένων, το πτυχίο των οποίων απονέμεται από το Rushford Business School. Η σχολή και οι μέντοράς μας είναι επιστήμονες δεδομένων και εργάζονται σε φημισμένες θέσεις στον κλάδο. Διδάσκουμε χρησιμοποιώντας εφαρμοσμένη μεθοδολογία με πραγματικό σύνολο δεδομένων και το πτυχίο ολοκληρώνεται με ένα έργο κορυφαίας συμβουλευτικής. Αυτό γίνεται με στόχο να ενθαρρύνει τους μαθητές μας να είναι παγκόσμιας κλάσης διευθυντές ανώτατου επιπέδου και επιστήμονες δεδομένων.

  • Geneva, Ελβετία

  Το Webster University Geneva, το οποίο ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1978, είναι μια διαπιστευμένη αμερικανική πανεπιστημιούπολη που προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα στα αγγλικά σε προπτυχιακό (πτυχίο) και μεταπτυχιακό (μάστερ). Ο Webster παρέχει μια ευρεία προσέγγιση των Φιλελεύθερων Τεχνών στη διδασκαλία στο πολιτιστικά πλούσιο πλαίσιο της Ελβετίας και το Πανεπιστήμιο έχει γίνει ένα σημαντικό μέλος της κοινότητας και του πνεύματος που αποτελούν το "Genève Internationale".

  • Geneva, Ελβετία

  Προσφέρουμε προγράμματα που διδάσκονται αγγλικά, πτυχίο, μεταπτυχιακό και MBA σε θέματα που προωθούν την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την ηγεσία και είναι ιδιαίτερα περιζήτητα από τις επιχειρήσεις. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη διοίκηση επιχειρήσεων, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, τις διεθνείς επιχειρήσεις, τις ψηφιακές επιχειρήσεις, τη διαχείριση αθλητικών, το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση και την επιχείρηση.

  • Zürich, Ελβετία

  Με σχεδόν 30.000 εγγεγραμμένους φοιτητές, το University Of Zurich (UZH) είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ελβετίας. Αποτελούμενο από επτά σχολές που καλύπτουν περίπου 100 διαφορετικές θεματικές ενότητες, το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πτυχίων, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών. προγράμματα. Πολυάριθμες διακρίσεις υπογραμμίζουν τη διεθνή φήμη του Πανεπιστημίου στους τομείς της ιατρικής, της ανοσολογίας, της γενετικής, της νευροεπιστήμης και της δομικής βιολογίας καθώς και στα οικονομικά.