Keystone logo
Κροατία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Φροντίδα υγείας Προγράμματα σε Κροατία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 24
  • Miskolc, Ουγγαρία
  • Zagreb, Κροατία
  • + 2 περισσότερο

  Το EIT RawMaterials Academy - TIMREX προσφέρει στους μαθητές μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν σε ένα δυναμικό περιβάλλον, εστιάζοντας σε προκλήσεις της πραγματικής ζωής. Βραβευμένο από το EIT (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας), φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το EIT Label είναι ένα πιστοποιητικό ποιότητας που χορηγείται μόνο σε εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

  • Rotterdam, Κάτω Χώρες
  • Bilbao, Ισπανία
  • + 5 περισσότερο

  Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Μεταβιομηχανικών Πόλεων (UNIC) ιδρύθηκε το 2020 με στόχο να προσφέρει εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς για μια νέα γενιά φοιτητών. Μια συμμαχία 10 ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που εδρεύουν σε μεταβιομηχανικές πόλεις και χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εργάζονται χέρι-χέρι με ιδρύματα των πόλεων για να διασφαλίσουν ότι τα αστικά ζητήματα τροφοδοτούν τη διδασκαλία και την έρευνα με τρόπο προσβάσιμο και χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους μαθητές. Η συμμαχία ξεκινά το πρώτο της κοινό μεταπτυχιακό δίπλωμα το 2023 και αναζητά φοιτητές που θα προωθήσουν τους μεταβιομηχανικούς μετασχηματισμούς των πόλεων τους και θα γίνουν πτυχιούχοι υψηλής ειδίκευσης σε νέους επιστημονικούς κλάδους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της μεταβαλλόμενης οικονομίας στην Ευρώπη και γύρω ο κόσμος.

  • Split, Κροατία

  Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Ψυχολογία συντονίζεται με το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ψυχολογίας (EuroPsy) και βασίζεται σε μια προσέγγιση βασισμένη στις ικανότητες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η φοίτηση διαρκεί έξι εξάμηνα (180 ECTS) και με την ολοκλήρωσή της οι απόφοιτοι αποκτούν τον τίτλο Πανεπιστημιακό Baccalaureus of Psychology (παν. π.χ. ψυχ.). Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και σε άλλα μέρη του Πανεπιστημίου του Σπλιτ. Η μελέτη διεξάγεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και προετοιμάζει τους φοιτητές για διεθνή επιστημονική και επαγγελματική επικοινωνία από την αρχή. Στο πρόγραμμα σπουδών συμμετέχουν επιστήμονες και δάσκαλοι από πανεπιστήμια της Κροατίας και διεθνή ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο Yale, το Ινστιτούτο Santa Fe, το Northeastern University, το University of Huddersfield, το University West και το Université de Poitiers. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι μαθητές θα μάθουν για τους διαφορετικούς ψυχολογικούς κλάδους και τους θεωρητικούς προσανατολισμούς, θα αποκτήσουν δεξιότητες μεθοδολογίας έρευνας και θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις επιστημονικών κλάδων που διασταυρώνονται με την ψυχολογία (π.χ. φιλοσοφία, ανθρωπολογία, κοινωνιολογία). Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι φοιτητές μπορούν να απασχοληθούν στο σχεδιασμό και τη διεξαγωγή έρευνας, συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων (έρευνα αγοράς, τηλεπικοινωνίες, μέσα ενημέρωσης, μη κυβερνητικές οργανώσεις κ.λπ.) ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο στη Δημοκρατία της Κροατίας και χώρες της ΕΕ.

  • La Rochelle, Γαλλία
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 4 περισσότερο

  EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία είναι μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ εννέα πανεπιστημίων που αναπτύσσουν την επιστήμη και την καινοτομία σε έναν κόμβο αριστείας για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία (SmUCS). EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία προωθεί κοινές ευρωπαϊκές αξίες και μια ενισχυμένη ευρωπαϊκή ταυτότητα φέρνοντας κοντά μια νέα γενιά Ευρωπαίων, που μπορούν να συνεργαστούν και να εργαστούν σε διαφορετικούς ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, σε διαφορετικές γλώσσες και διασυνοριακά.

  • Zagreb, Κροατία
  • Zadar, Κροατία

  Το Algebra University College ιδρύθηκε το 2008 ως ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κατέλαβε την 1η θέση στη Δημοκρατία της Κροατίας όσον αφορά τη συνολική ποιότητα των προγραμμάτων και το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Επιστήμης και Ανώτατης Εκπαίδευσης. Προσφέρουμε σύγχρονα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στην Επιστήμη των Υπολογιστών: Επιστήμη Δεδομένων, Ανάπτυξη Παιχνιδιών, Μηχανική Λογισμικού και Μηχανική Συστημάτων. στην Οικονομία: Ψηφιακό Μάρκετινγκ και e-Leadership MBA, και Τέχνες: Σχεδιασμός, 3D Design και Διαχείριση Επικοινωνιών, όλα διδάσκονται στα αγγλικά.

  • Osijek, Κροατία

  Το University of Osijek είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που συνδέει την επιστημονική έρευνα, την καλλιτεχνική δημιουργία, τη διδασκαλία και τη μελέτη αναπτύσσοντας έτσι την επιστήμη, το επάγγελμα και την τέχνη, προετοιμάζοντας τους φοιτητές για επαγγελματική εργασία βασισμένη σε επιστημονικές γνώσεις και μεθόδους, καθώς και στην καλλιτεχνική αξία, εκπαιδεύοντας νέους ερευνητές , συμμετέχει στην υλοποίηση των κοινωνικών συμφερόντων των μαθητών και προωθεί τη διεθνή, ιδιαίτερα την ευρωπαϊκή συνεργασία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε επιστημονικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. ========

  • Koper, Σλοβενία
  • Salzburg, Αυστρία
  • + 4 περισσότερο

  Το Alma Mater Europaea είναι ένα ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης εστιασμένης στην καριέρα σε τομείς σπουδών με ανεπαρκή σταδιοδρομία. Τα προγράμματα σπουδών μας είναι σχετικά, ενημερωμένα, διεπιστημονικά και διαδραστικά.

  • Zagreb, Κροατία

  Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Ζάγκρεμπ (Κροατικό ακρωνύμιο: FER) είναι ένα κορυφαίο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας στη Δημοκρατία της Κροατίας στον τομέα της ηλεκτρολογίας, των υπολογιστών και της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών.

  • Geneva, Ελβετία
  • Zagreb, Κροατία
  • + 1 περισσότερο

  Το SSBM είναι ένα παγκόσμιο, καινοτόμο και μοναδικό σχολείο με μαθητές από όλο τον κόσμο. Τα προγράμματά μας σχεδιάστηκαν με περισσότερους από 30 συνεργάτες του κλάδου. Εγγυόμαστε ελβετική ποιοτική εκπαίδευση και αριστεία. Το SSBM Geneva είναι διαπιστευμένο ACBSP και πιστοποιημένο από την EduQua. ΟΡΑΜΑ μας είναι να είμαστε μια μοναδική, καινοτόμος και διεθνής σχολή επιχειρήσεων και διαχείρισης που θα προσφέρει κορυφαία έρευνα, πρακτική και εκπαίδευση. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε συνεχώς εκπαιδευτική αριστεία και την εξειδίκευσή μας στην επιχειρηματική εκπαίδευση μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας αιχμής και της υψηλής ποιότητας μαθησιακής μας εμπειρίας. Ενθαρρύνουμε την ποικιλομορφία και την παγκόσμια συνδεσιμότητα μεταξύ των φοιτητών, του διδακτικού προσωπικού και των επιχειρηματικών εταίρων μας.

  • Zagreb, Κροατία
  • Split, Κροατία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zagreb, Κροατία

  Το πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ (1669) είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ως πλήρες δημόσιο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Ευρώπης, το Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ προσφέρει εκπαίδευση και έρευνα σε όλα τα επιστημονικά πεδία (τέχνες, βιοϊατρική, βιοτεχνολογία, μηχανική, ανθρωπιστικές επιστήμες, φυσικές επιστήμες και κοινωνικές επιστήμες) και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε όλα τα επίπεδα σπουδών σε μεταπτυχιακό. Με 29 Σχολές, 3 Ακαδημίες Τέχνης και το Πανεπιστημιακό Κέντρο Κροατικών Σπουδών είναι το κυριότερο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη χώρα, όπου περισσότεροι από 7900 εκπαιδευτικοί και 72480 μαθητές αναπτύσσουν γνώσεις και αποκτούν δεξιότητες.

  • Split, Κροατία
  • Zagreb, Κροατία

  Η επιλογή ενός πανεπιστημίου για να πάει είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που λαμβάνουμε και το σχολείο είναι επομένως υπεύθυνο να διασφαλίσει ότι όλοι οι μαθητές του θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις, θα αναπτύξουν δεξιότητες και θα προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για την επιχειρηματική αγορά της 21ης αιώνας. Η αποστολή του University College Aspira είναι να δημιουργήσει μια μεταμορφωτική εκπαιδευτική εμπειρία μέσω της εφαρμογής των βέλτιστων παγκόσμιων πρακτικών και της συνεργασίας με τους ηγέτες της βιομηχανίας.

  • Rijeka, Κροατία

  Η Σχολή Οικονομικών και Επιχειρήσεων στη Ριέκα ιδρύθηκε στα μέσα του 1961. Με τις πρώτες διαλέξεις που ξεκίνησαν την 1η Νοεμβρίου 1961, η Σχολή εκπαιδεύει οικονομικούς εμπειρογνώμονες ειδικά για την ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης της κροατικής παράκτιας και της Ίστριας περιοχής. Το 2001, η Σχολή μετακόμισε στη νέα διεύθυνση I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Zaprešić, Κροατία

  Το University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić θα συνεχίσει να εξελίσσεται σε ένα υψηλής ποιότητας ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με σαφώς καθορισμένο προφίλ εκπαίδευσης και έρευνας στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση υπό συνθήκες αειφόρου ανάπτυξης. Τα προγράμματά του βασίζονται σε σαφή μαθησιακά αποτελέσματα και δια βίου εκπαίδευση και είναι ελκυστικά για τους μαθητές.

  • Zadar, Κροατία

  Ο Ζαντάρ έχει μια αιώνια πανεπιστημιακή παράδοση, τη μεγαλύτερη στην Κροατία: ακολουθώντας την παράδοση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης, που αναφέρεται για πρώτη φορά τον 10ο αιώνα, ιδρύθηκε το Δίδυμο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Studium generale, αργότερα γνωστό ως Πανεπιστήμιο Iadertina, στις 14 Ιουνίου 1396.