Keystone logo
Κάτω Χώρες

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Φροντίδα υγείας Προγράμματα σε Κάτω Χώρες 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 109
  • Tilburg, Κάτω Χώρες
  • Utrecht, Κάτω Χώρες

  Το TIAS School for Business and Society είναι το Πανεπιστήμιο Tilburg και η σχολή επιχειρήσεων του Eindhoven University of Technology για την εκπαίδευση στελεχών. Αυτό είναι ένα μέρος για ηγέτες, επαγγελματίες και διευθυντές που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή, όπως εσείς. να πάρουν το καλύτερο από τον εαυτό τους και να δημιουργήσουν αντίκτυπο εντός και με τον οργανισμό τους.

  • Wageningen, Κάτω Χώρες

  Το Food Law and Regulatory Affairs Specialization είναι ένα πρόγραμμα στο πλαίσιο του MSc Food Safety στο Wageningen University and Research, Ολλανδία. Το πρόγραμμα προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση στη νομοθεσία για τα τρόφιμα, καθώς συνδυάζει τεχνικές και νομικές γνώσεις για την προώθηση της σταδιοδρομίας των μαθητών και τη συμβολή τους στις μελλοντικές νομικές αλλαγές στα συστήματα τροφίμων. Είναι ευπρόσδεκτοι σπουδαστές διαφόρων υποβάθρων, συμπεριλαμβανομένων φοιτητών με νομικά, κοινωνικά και φυσικές επιστήμες. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ΕΕ και Διεθνές Δίκαιο Τροφίμων, Συγκριτικό Δίκαιο Τροφίμων, Ρύθμιση και Νομικό Μετασχηματισμό Συστημάτων Τροφίμων και πολλά άλλα! Ο μοναδικός συνδυασμός τεχνικών και νομικών γνώσεων παρέχει στους μαθητές μας ένα σύνολο δεξιοτήτων που τους καθιστά ανταγωνιστικούς στη σημερινή αγορά εργασίας. Οι απόφοιτοί μας ακολουθούν ποικίλα μονοπάτια σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών, κυβερνητικών οργανισμών (όπως η ΕΕ, ο ΠΟΥ και ο FAO), οι υπηρεσίες επιθεώρησης τροφίμων, τα δικηγορικά γραφεία και η ακαδημαϊκή κοινότητα.

  • Rotterdam, Κάτω Χώρες
  • Bilbao, Ισπανία
  • + 5 περισσότερο

  Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Μεταβιομηχανικών Πόλεων (UNIC) ιδρύθηκε το 2020 με στόχο να προσφέρει εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς για μια νέα γενιά φοιτητών. Μια συμμαχία 10 ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που εδρεύουν σε μεταβιομηχανικές πόλεις και χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εργάζονται χέρι-χέρι με ιδρύματα των πόλεων για να διασφαλίσουν ότι τα αστικά ζητήματα τροφοδοτούν τη διδασκαλία και την έρευνα με τρόπο προσβάσιμο και χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους μαθητές. Η συμμαχία ξεκινά το πρώτο της κοινό μεταπτυχιακό δίπλωμα το 2023 και αναζητά φοιτητές που θα προωθήσουν τους μεταβιομηχανικούς μετασχηματισμούς των πόλεων τους και θα γίνουν πτυχιούχοι υψηλής ειδίκευσης σε νέους επιστημονικούς κλάδους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της μεταβαλλόμενης οικονομίας στην Ευρώπη και γύρω ο κόσμος.

  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • Breukelen, Κάτω Χώρες

  Το Nyenrode Business University, το μοναδικό ιδιωτικό ερευνητικό (επίπεδο) πανεπιστήμιο στην Ολλανδία, ιδρύθηκε το 1946 από εξέχοντες επιχειρηματικούς ηγέτες διεθνών εταιρειών όπως η Philips, η AkZo Nobel και η Unilever. Με τις βασικές αξίες της ηγεσίας, της επιχειρηματικότητας και της διαχείρισης, η Nyenrode αναπτύσσει ηγέτες με τις γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες για να πετύχουν στον αυριανό διεθνή επιχειρηματικό κόσμο. Το Nyenrode προσφέρει εντατική ακαδημαϊκή εκπαίδευση καθώς και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα προγράμματα στους τομείς των επιχειρήσεων, της διαχείρισης, της λογιστικής, του ελέγχου και του φορολογικού δικαίου σε δύο τοποθεσίες πανεπιστημιούπολης, το Άμστερνταμ και το Breukelen.

  • Breda, Κάτω Χώρες

  Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Μπρέντα είναι ένα μεσαίου μεγέθους ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση. Περισσότεροι από 7.000 Ολλανδοί και ξένοι φοιτητές από περίπου 100 χώρες σπουδάζουν στο ινστιτούτο μας. Προσφέρουμε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε επαγγελματικό και ακαδημαϊκό επίπεδο στους τομείς των Παιχνιδιών, Μέσων Ενημέρωσης, Ξενοδοχείου, Εγκαταστάσεων, Logistics, Δομημένου Περιβάλλοντος, Τουρισμού και Αναψυχής & Εκδηλώσεων.

  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι ένα κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο στην Ισπανία με πανεπιστημιουπόλεις στη Μαδρίτη και τη Σεγκόβια. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο, το IE διαμορφώνει ηγέτες που οδηγούν την καινοτομία και την αλλαγή στους οργανισμούς, παρέχοντας ένα περιβάλλον μάθησης όπου οι τεχνολογίες και η διαφορετικότητα παίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση του παγκόσμιου οράματος, μιας επιχειρηματικής νοοτροπίας και μιας ανθρωπιστικής προσέγγισης.

  • Amsterdam, Κάτω Χώρες

  Το Amsterdam Business School είναι μέρος του πανεπιστημίου του Άμστερνταμ με υψηλή κατάταξη και προσφέρει πολλά προγράμματα Executive στον τομέα των Επιχειρήσεων και των Οικονομικών. Το Executive Master in International Finance είναι τριπλά διαπιστευμένο και #2 στην κατάταξη FT του 2021. Βρίσκεται στην καρδιά του Άμστερνταμ!

  • Haarlem, Κάτω Χώρες

  Το σε συνεργασία ιδρύθηκε το ίδρυμα Haarlem Campus προσφέρει στους φοιτητές καινοτόμες έννοιες διδασκαλίας και μάθησης που ενθαρρύνουν την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη. Haarlem Campus ιδρύθηκε από δύο έμπειρους υποστηρικτές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ένα κορυφαίο δίκτυο ιδιωτικών πανεπιστημίων στη Γερμανία, ο Όμιλος SRH και ένα Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών που ονομάζεται Global School for Entrepreneurship – καλλιεργώντας μια ευέλικτη, παρακινητική και καινοτόμο κουλτούρα μάθησης. Δεκαετίες εμπειρίας στην εκπαίδευση, την έρευνα και τη μεταφορά γνώσης σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον έχουν οδηγήσει σε βελτιστοποιημένα ακαδημαϊκά προγράμματα, σχεδιασμένα να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τον επιθυμητό τομέα εργασίας.

  • Amsterdam, Κάτω Χώρες

  Αφιερωμένοι στη διαπολιτισμική εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική, βοηθούμε τους μελλοντικούς διευθυντές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, με το σωστό πρόγραμμα και καθοδήγηση σε κάθε βήμα της διαδρομής.

  • Amsterdam, Κάτω Χώρες

  Το VU Graduate Winter School προσφέρει μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων μιας εβδομάδας από τις 10 έως τις 14 Ιανουαρίου 2022. Το χειμερινό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε φοιτητές Master, υποψήφιους διδάκτορες και επαγγελματίες. Είτε είστε ένας επίδοξος αναλυτής δεδομένων με πάθος για τους αριθμούς, ένας συγγραφέας σε εξέλιξη ή ένας ερασιτέχνης φιλόσοφος που θέλει να αντιμετωπίσει τα μεγάλα ερωτήματα - έχουμε κάτι για εσάς! Υπάρχουν συνολικά 19 μαθήματα, καθένα από τα οποία καλύπτει ένα μεμονωμένο θέμα σε μεγάλο βάθος.

  • The Hague, Κάτω Χώρες
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες

  Το Horeca είναι μια συντομογραφία που σημαίνει το εστιατόριο του ξενοδοχείου (Ho) (Re) cafe (Ca). Η Horeca Academy ιδρύθηκε από την Ολλανδική Horeca Academie. Το Horeca Academie προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση για επαγγελματίες τροφοδοσίας και από αυτούς. Η Dutch Horeca Academie ιδρύθηκε το 2011. Και ειδικεύεται στην εκπαίδευση σεφ και επαγγελματιών εστίασης. Το 2018, η Dutch Horeca Academy ήταν η πρώτη στις Κάτω Χώρες που παρουσίασε την εκπαίδευση ενός σεφ στα Αγγλικά. Αυτή η εκπαίδευση απευθύνεται ειδικά σε άτομα που ζουν στις Κάτω Χώρες και δεν έχουν ακόμη καλή γνώση της ολλανδικής γλώσσας. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι μπορούν να λάβουν καλή εκπαίδευση και να μάθουν ευρωπαϊκές τεχνικές μαγειρικής.

  • Amsterdam, Κάτω Χώρες

  Χάρη στην πολυετή εμπειρία και ένα ευρύ δίκτυο μετόχων, το Inter College Business School διαπρέπει στο να προσφέρει ένα πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων προσανατολισμένο στην πρακτικότητα — για επιχειρηματίες, από επιχειρηματίες. Το Inter College Campus βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης. Βρίσκεται κοντά σε νεοσύστατες εταιρείες, επιχειρήσεις και πολιτιστική κληρονομιά. Οι σπουδές στο Άμστερνταμ είναι μια συναρπαστική πρόσθετη διάσταση στην εμπειρία του Inter College και οι 200+ φοιτητές που παρακολουθούν τα προγράμματα BBA συχνά ζουν στην πόλη και συνδυάζουν τις σπουδές τους με νεοσύστατες επιχειρήσεις για τις οποίες φημίζεται το Άμστερνταμ. Είμαστε όλοι για το ταλέντο και την αποφασιστικότητα. Να δουλεύεις σκληρά και να μην τα παρατάς. Να πέφτω και να ξανασηκώνομαι. Το Inter College πιστεύει στο ταλέντο και παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να μετατρέψει αυτό το ταλέντο σε αποφασιστικότητα.

  • Vlissingen, Κάτω Χώρες
  • Middelburg, Κάτω Χώρες

  HZ University of Applied Sciences βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Ολλανδίας. Με πληθυσμό περίπου 4.800 εθνικών και ξένων φοιτητών, είμαστε ένα μικρό πανεπιστήμιο με προσωπική προσέγγιση. Η HZ προσφέρει προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας. Από το 2011 -έτσι τα τελευταία έντεκα χρόνια- το HZ βρίσκεται στα τρία κορυφαία ολλανδικά πολυεπιστημονικά πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών.

  • Stockholm, Σουηδία
  • Helsinki, Φινλανδία
  • + 5 περισσότερο

  Τα διπλά προγράμματα σπουδών μας συνδυάζουν άριστη τεχνική εκπαίδευση με κατάρτιση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, καθώς και πρακτική άσκηση σε εταιρείες, συνεργάτες του κλάδου και πόλεις σε όλη την Ευρώπη.

  • The Hague, Κάτω Χώρες

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...