ESLSCA Business School

Εισαγωγή

«Εκπαιδεύοντας στελέχη ανοιχτά στον κόσμο, το ESLSCA Business School Paris είχε πάντα στόχο να εξοπλίσει τους μαθητές του με ισχυρές γενικές γνώσεις και να τους καταστήσει ικανούς να προσαρμοστούν γρήγορα στον μελλοντικό τους ρόλο ως στελέχη και διαχειριστές επιχειρήσεων.

Εστιασμένη αποφασιστικά στην αποτελεσματικότητα της μάθησης, ESLSCA Business School Paris έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές του για περισσότερα από 70 χρόνια για να γίνει κέντρο ακαδημαϊκής αριστείας, ιδιαίτερα στους τομείς των Οικονομικών, της Διοίκησης και του Μάρκετινγκ. Εξειδικευμένο πρόγραμμα Bachelor ή MBA, πλήρους απασχόλησης ή μελέτης εργασίας, το σχολείο προσφέρει πολλά μαθήματα από τα οποία ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει.

Δίνοντας έμφαση σε μια ισορροπημένη παιδαγωγική ανάμεσα στη θεμελιώδη θεωρία και την πρακτική εμπειρία, ESLSCA Business School Paris έχει δημιουργήσει μια δομημένη προοδευτικότητα στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Εκτός από αυτά τα μαθήματα, και ανάλογα με το πρόγραμμα, υπάρχουν πολλές καινοτομίες όπως η εργασία σε μορφή εργαστηρίου, η οποία καθιστά δυνατή την απόκτηση συνεργατικής εμπειρίας, ερευνητικές δραστηριότητες που ξεκινούν μεθοδολογίες εκμετάλλευσης πληροφοριών ή οι συγκεκριμένοι δεσμοί με εταιρείες-εταίρους που αναπτύσσουν το πνεύμα πρωτοβουλίας και παρέχουν άμεση αντιπαράθεση με την επιχειρηματική πραγματικότητα.

ESLSCA Business School Paris ακούει συνεχώς τον οικονομικό κόσμο και τις εξελίξεις του. Επιθυμεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διαφορετικού κοινού, φοιτητών αλλά και νέων πτυχιούχων και στελεχών επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους ή να αναπροσανατολίσουν τη σταδιοδρομία τους. Αυτό σημαίνει επίσης ότι τα προγράμματα αναζητούν συνεχώς την καλύτερη αντιστοιχία με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Καταναλωτικές τάσεις, τεχνολογικές καινοτομίες, γεωπολιτικές αλλαγές, νέες χρήσεις του ψηφιακού… Όλα αυτά είναι δείκτες που βρίσκουν απήχηση στις διδασκαλίες του σχολείου.

ESLSCA Business School Paris μπορεί να βασιστεί στην τεχνογνωσία και τη σταθερότητα του διεθνούς ομίλου Planeta Formation et Universités, ο οποίος παρέχει εκπαίδευση σε περισσότερους από 100.000 μαθητές κάθε χρόνο μέσω ιδρυμάτων που βρίσκονται σε περισσότερες από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η υποστήριξη εγγυάται έναν μεγάλο πολιτιστικό πλούτο, ο οποίος διαμορφώνει στους μαθητές ένα ανοιχτό όραμα για το περιβάλλον που τους περιβάλλει και στο οποίο βρίσκουν τη θέση τους.

Ευρέως ανοιχτά στο Διεθνές και στην καρδιά του Παρισιού, μιας παγκόσμιας πόλης που εξακολουθεί να είναι ελκυστική όσο ποτέ, τα προγράμματα του ESLSCA Business School Paris συμβάλλουν στην εκπαίδευση των ηγετών του αύριο, οι οποίοι πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν τον κόσμο για να είναι οι ηθοποιοί της.αποτελεσματικά».

Xavier Auzanneau- Διευθύνων Σύμβουλος

Γιατί να επιλέξετε την ESLSCA;

Οι 5 λόγοι για να έρθετε και να σπουδάσετε στο ESLSCA:

1. Εκπαίδευση σύμφωνα με την αγορά εργασίας

Τα εκπαιδευτικά μας μαθήματα σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με παράγοντες της αγοράς εργασίας. Η σχολή μας αποτελείται από καθηγητές-ερευνητές αλλά και ειδικούς ομιλητές από τον επαγγελματικό κόσμο. Κάνοντας τις σπουδές σας στο ESLSCA Business School Paris θα σας επιτρέψει να εισέλθετε στην επαγγελματική ζωή με τις επιχειρησιακές δεξιότητες που αναζητούν οι μεγάλες εταιρείες.

2. Μια εξατομικευμένη παιδαγωγική

Το ESLSCA Business School Paris προσφέρει μια άνευ προηγουμένου εκπαιδευτική κατασκευή «το Σύστημα Μάθησης ESLSCA». Βασισμένη σε τρεις βασικούς πυλώνες, αυτή η μέθοδος επιτρέπει στους μαθητές να ακολουθήσουν μια πορεία αριστείας, χάρη στη θετική παιδαγωγική καθώς και σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά και ψηφιακά εργαλεία. Αυτή η παιδαγωγική μηχανική επιτρέπει στον μαθητή να χτίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

3. Μια σύγχρονη πανεπιστημιούπολη

Στο ESLSCA Business School Paris, θα εξελιχθείτε στις νέες μας εγκαταστάσεις άνω των 8000m2. Το σχολείο μας βρίσκεται σε μια επιχειρηματική πανεπιστημιούπολη στην καρδιά του 19ου διαμερίσματος του Παρισιού, σε απόσταση αναπνοής από το Parc de la Villette.

4. Η δύναμη του διεθνούς

Περισσότερες από 50 εθνικότητες εκπροσωπούνται αυτή τη στιγμή μεταξύ των φοιτητών του ESLSCA Business School Paris. Επιπλέον, ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να μεταβεί σε ανταλλαγή στο εξωτερικό. Το σχολείο μας είναι μέλος των AACSB, EFMD, CREPUQ και EDUNIVERSAL.

5. Ένα δίκτυο με περισσότερους από 15.000 αποφοίτους

Το ESLSCA Business School Paris μπορεί να βασιστεί στη δύναμη του δικτύου του χάρη στον σύλλογο πρώην μαθητών του σχολείου, ο οποίος έχει πλέον περισσότερα από 15.000 μέλη σε όλο τον κόσμο. Η κύρια αποστολή του Συλλόγου Αποφοίτων ESLSCA είναι να εμψυχώσει την κοινότητα των αποφοίτων και να επιτρέψει στους φοιτητές να επεκτείνουν το δίκτυό τους και να επωφεληθούν από ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Κατατάξεις

Αναγνώριση εταιρειών, οι οποίες υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό έργο του ESLSCA Business School Paris, εκπροσωπούν καθηγητές, παρέχουν πολυάριθμες πρακτικές και καλωσορίζουν αποφοίτους στις καλύτερες συνθήκες. Τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τον μισθό των νέων αποφοίτων του περιοδικού EXPANSION (Απρίλιος 2010) είναι και φέτος ευνοϊκά για το ESLSCA Business School Paris, το οποίο κατατάσσεται στην 28η θέση από τα 40 διαβαθμισμένα σχολεία.

Διαπιστεύσεις

Τοποθεσίες

  • ESLSCA Paris Business School 11 Rue de Cambrai, 75019, Paris

Ερωτήσεις