Frankfurt School of Finance & Management

Εισαγωγή

Frankfurt School Οικονομικών και Διοίκησης της Frankfurt School είναι μια διαπιστευμένη σχολή επιχειρήσεων υπό την καθοδήγηση της AACSB, EQUIS και AMBA, καλύπτοντας κάθε πτυχή της επιχείρησης, της διαχείρισης, των τραπεζών και των οικονομικών. Ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών - από τα μαθήματα σπουδών έως τα προγράμματα Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης, από ερευνητικά προγράμματα μέχρι συμβουλευτικές υπηρεσίες - σημαίνει ότι η Frankfurt School λειτουργεί ως σύμβουλος, καταλυτικός και εκπαιδευτικός συνεργάτης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, σε άτομα που ξεκινούν νέες επαγγελματικές σταδιοδρομίες και σε έμπειρα στελέχη. Ως κέντρο πνευματικής και πρακτικής άσκησης, η σχολή των επιχειρήσεων διαμορφώνει λύσεις για τον κόσμο των επιχειρήσεων, των οικονομικών και της διοίκησης, όπου οι ατζέντες και τα θέματα αλλάζουν διαρκώς.

Προσφέρουμε μαθήματα κορυφαίων βαθμίδων και συνεχιζόμενες εκπαιδευτικές επιλογές σε επτά διαφορετικά τμήματα προγραμμάτων. Διατηρούμε τέσσερα εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα και διεξάγουμε πολυάριθμα διεθνή συμβουλευτικά έργα Όλες οι εκπαιδευτικές, ερευνητικές και συμβουλευτικές δραστηριότητες επικεντρώνονται στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση. Με τη χρηματοδότηση, εννοούμε διαλειτουργικές χρηματοοικονομικές δραστηριότητες σε όλες τις εταιρείες που ασχολούνται με τη δημοσιονομική διαχείριση. Και από τη διοίκηση, εννοούμε την κλασική εταιρική ηγεσία, όπου οι διευθυντές αναπτύσσουν εργαζόμενους και πόρους με τέτοιο τρόπο ώστε οι στόχοι της εταιρείας να ικανοποιούνται όσο το δυνατόν πιο οικονομικά.

Frankfurt School Οικονομικών και Διοίκησης της Frankfurt School προέρχεται από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, αλλά σήμερα οι υπηρεσίες μας απολαμβάνουν αυξανόμενη εκτίμηση και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την εθνική και διεθνή δικτύωση μας με την επιχειρηματική κοινότητα.

Διεθνή Προγράμματα

Τα σημερινά στελέχη αντιμετωπίζουν μείζονες προκλήσεις σε εξαιρετικά διαφοροποιημένες και δυναμικές αγορές, στον αυξανόμενο παγκόσμιο ανταγωνισμό και στους ολοένα και πιο αυτοδύναμους πελάτες και προμηθευτές.

Σε ένα τόσο περίπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι οργανισμοί που επιβιώνουν είναι αυτοί που έχουν καλά αναπτυγμένες στρατηγικές και υψηλά ειδικευμένα στελέχη. Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εκπαίδευσης μπορούν να βοηθήσουν τα στελέχη να εντείνουν τις ηγετικές και διοικητικές τους δεξιότητες, να τους δώσουν την ευκαιρία να μάθουν από τις βέλτιστες πρακτικές και να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ομοτίμων με μερικούς από τους πιο επιτυχημένους ηγέτες και εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Η Frankfurt School Οικονομικών και Διοίκησης της Frankfurt School διαθέτει 50 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση στελεχών και εργαζομένων. Προσφέρουμε πολυάριθμα εκπαιδευτικά προγράμματα για την εκτελεστική εξειδίκευση και άλλη εξειδικευμένη εκπαίδευση, με σκοπό να διασφαλίσουμε ότι τα στελέχη είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σημερινής απαιτητικής αγοράς.

Το χαρτοφυλάκιο

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν επιτόπια διδασκαλία στην τάξη με εξειδικευμένη και έμπειρη σχολή, αυτοδιδασκαλία, εκπαίδευση στο διαδίκτυο και διδασκαλία, καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις και πιστοποιήσεις.

Η Frankfurt School προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεματικών τομέων στον τραπεζικό & χρηματοπιστωτικό τομέα, τη γενική διοίκηση και την ηγεσία. Οι πελάτες επωφελούνται από την εμπειρογνωμοσύνη και τη διδακτική εμπειρία των σχεδόν 3.000 προσκεκλημένων καθηγητών και εμπειρογνωμόνων μας, οι οποίοι παραδίδουν διαλέξεις και εκπαιδευτικό υλικό στα γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ρωσικά.

Παρέχουμε εκτελεστική εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα, από τα ανώτερα στελέχη μέχρι τα ανώτερα στελέχη, συμπεριλαμβανομένης της εκτελεστικής εκπαίδευσης σε επίπεδο διοικητικών συμβουλίων, σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών ή ιδρυμάτων από τις οικονομικές και άλλες βιομηχανίες.

Ιδιαίτερα στον τομέα των εξατομικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης, η Frankfurt School της Frankfurt School προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών:

 • ανάλυση αναγκών κατάρτισης
 • προσαρμοσμένο σχεδιασμό εκπαιδευτικού προγράμματος
 • προσαρμοσμένη παραγωγή σεμιναριακού υλικού και βιβλίων σπουδών
 • οι πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης και η διαδικτυακή εκπαίδευση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για λογαριασμό των πελατών μας

Μεταπτυχιακά προγράμματα

Όταν βάζετε τα θεμέλια μιας επιτυχημένης καριέρας με πτυχίο Bachelor, το επόμενο βήμα είναι να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να δημιουργήσετε τις ικανότητές σας. Στη Frankfurt School Οικονομικών και Διοίκησης της Frankfurt School , μπορείτε να συμμετάσχετε σε πρόγραμμα Μάστερ σε οποιεσδήποτε από τις επτά εξειδικευμένες μονάδες - το καθένα από εσάς προσφέρει μια ολοκληρωμένη προετοιμασία για ένα μελλοντικό ηγετικό ρόλο. καθένα από τα οποία σας επιτρέπει να κερδίσετε συστηματικά αυτό το ζωτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Τα περισσότερα από τα προγράμματα του Δασκάλου μας διδάσκονται στα αγγλικά, βοηθώντας να ανοίξουν την πόρτα σε μια διεθνή σταδιοδρομία.

Απαιτούνται σπουδαίοι και εντατικοί, ενθουσιασμένοι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να μάθουν για τις βασικές πτυχές της χρηματοδότησης και της τραπεζικής σε μια συμπυκνωμένη χρονική περίοδο.

Καλύτερες στιγμές

 • Διαλέξεις και σεμινάρια με επικεφαλής ειδικούς της βιομηχανίας
 • Μικρές ομάδες συζήτησης
 • Επισκέψεις χρηματοπιστωτικών οργανισμών
 • Αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών από όλο τον κόσμο
 • Δημιουργία ομάδων, κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες
 • Πολιτιστική εκδρομή στη Χαϊδελβέργη (συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο διάσημο κάστρο τους)
 • Εξερευνώντας τα γερμανικά τρόφιμα, τα ποτά και τον πολιτισμό (συμπεριλαμβανομένης μιας ξεναγούμενης περιήγησης στην πόλη)

Διαπιστεύσεις

Τοποθεσίες

 • Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Landsberger Straße,110, 80339, Munich

 • Ericusspitze,2-4, 20457, Hamburg

 • Düsseldorf

 • Berlin

Ερωτήσεις