Keystone logo
Bishop's University

Bishop's University

Bishop's University

Εισαγωγή

Σχετικά με το BU

Βρίσκεται στην όμορφη περιφέρεια Ανατολικών δήμων της επαρχίας του Κεμπέκ, το Bishop's είναι ένα μοναδικό πανεπιστήμιο αγγλικής γλώσσας σε δίγλωσσο περιβάλλον (Αγγλικά / Γαλλικά) που προσφέρει στους φοιτητές του μια προπτυχιακή πανεπιστημιακή εμπειρία όπως κανένας άλλος.

116026_DSC_4164.jpg

Η διαφορά BU

 • Ο Bishop διαθέτει μερικά από τα μικρότερα μεγέθη τάξεων στη χώρα και παθιασμένους, υποστηρικτές καθηγητές που πραγματικά ενδιαφέρονται για την επιτυχία των μαθητών τους. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι σπουδαστές BU λαμβάνουν εξατομικευμένη προσοχή και πολύτιμη υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια των σπουδών τους.
 • Το Bishop συνδέει τους σπουδαστές του με μια σειρά εξαιρετικών ευκαιριών μάθησης, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών και εξαιρετικών εμπειριών κατάρτισης. Αυτές οι ευκαιρίες δίνουν τη δυνατότητα στους φοιτητές να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία, ενώ εργάζονται για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους
 • Το Bishop δημιουργεί ένα μοναδικό κοινωνικό περιβάλλον για τους σπουδαστές του, το οποίο ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη. Αυτή η φροντίδα και υποστηρικτική ατμόσφαιρα καλλιεργεί τους μαθητές και τους βοηθά να τους μεταμορφώσουν σε αυτοπεποίθηση και εξειδίκευση ηγέτες που είναι έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά σε αυτόν τον κόσμο.

Αυτά τα στοιχεία, όταν συνδυάζονται, αποτελούν την ουσία και την ψυχή της κοινότητας του επισκόπου.

116028_GordonBarker2019.jpg

BU με μια ματιά

Τοποθεσία Το Bishop's βρίσκεται στη δίγλωσση κοινότητα του Lennoxville, ενός δήμου της πόλης Sherbrooke, Κεμπέκ, που βρίσκεται περίπου 1,5 ώρες νοτιοανατολικά του Μόντρεαλ ή 4 ώρες βορειοδυτικά της Βοστώνης. Η περιοχή των Ανατολικών δήμων είναι γνωστή για την προσφορά μιας ασφαλούς και φιλόξενης ατμόσφαιρας, εξαιρετικών υπαίθριων ευκαιριών αναψυχής και εξαιρετικής ποιότητας ζωής.

Το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1843 και αποτελείται από 25 κτίρια που περιλαμβάνουν επτά κατοικίες, δύο βιβλιοθήκες, δύο θέατρα, εξαιρετικές αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, ιστορικό παρεκκλήσι, αίθουσα μουσικής αίθουσας, αθλητικές εγκαταστάσεις (ένα αθλητικό και ψυχαγωγικό κέντρο που περιλαμβάνει τρία γυμναστήρια, μια εσωτερική πισίνα και μια αρένα 800 θέσεων). Στο χώρο της πανεπιστημιούπολης υπάρχει επίσης μια λιμνούλα με πάπια και καταφύγιο άγριας ζωής, μια εξωτερική πισίνα, πιστοποιημένη διαδρομή για σκι cross-country FIS και γήπεδο γκολφ.

Το Πανεπιστημιακό Επισκόπου του Πανεπιστημίου διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους καθηγητές του Καναδά. Τα 120 μέλη πλήρους απασχόλησης των διδασκόντων μας εμπλέκονται σε εκτεταμένες ερευνητικές και εκδοτικές προσπάθειες. Ωστόσο, έχουν επιλέξει να εργαστούν στο Bishop επειδή αγαπούν τη διδασκαλία και την εργασία με τους προπτυχιακούς φοιτητές. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην προσωπική επαφή μεταξύ φοιτητών και καθηγητών και ευνοούν μικρές τάξεις και συχνές σεμινάρια, εργαστήρια και σεμινάρια.

Οι ομάδες αποφοίτων των αποφοίτων αποφοίτων είναι από τις πιο συνεκτικές και υποστηρικτικές στον Καναδά. Οι κλάδοι των αποφοίτων μας είναι διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο και διοργανώνουν εκδηλώσεις όλο το χρόνο για αποφοίτους και φίλους του Πανεπιστημίου.

Ακαδημαϊκό προφίλ Το Bishop's είναι ένα προπτυχιακό πανεπιστήμιο αγγλικής γλώσσας που προσφέρει μια επιλογή από περισσότερα από 100 προγράμματα σε περιοχές 7 βαθμών σε 5 σχολεία και τμήματα:

 • Τμήμα Ανθρωπιστικών Επιστημών
 • Τμήμα Φυσικών Επιστημών και Μαθηματικών
 • Τμήμα Κοινωνικών Επιστημών
 • Η Σχολή Επιχειρήσεων του Williams
 • Η Σχολή Εκπαίδευσης

Μέγεθος τάξης Μέσο μέγεθος:

 • Τάξεις πρώτου και δεύτερου έτους: 36
 • Τάξεις 3ου και 4ου έτους: 13

Ενδιαφέροντα γεγονότα

 • Υπάρχουν φοιτητές που έχουν εγγραφεί από κάθε καναδική επαρχία και περιοχή, 30 πολιτείες, και από 69 χώρες σε όλο τον κόσμο.
 • Το 27% των φοιτητών μας είναι διεθνείς.
 • Ο μέσος όρος εισόδου μαθητών γυμνασίου το 2017 είχε μέσο όρο 82,6%.
 • Πάνω από το 84% των σπουδαστών μας δραστηριοποιούνται σε κλαμπ, ή σε αθλητικά γεγονότα ή σε αθλήματα.
 • Το 97% των μαθητών μας ζουν σε κοντινή απόσταση από την πανεπιστημιούπολη.
 • Το 70% των φοιτητών του πρώτου έτους ζουν στις κατοικίες μας στην πανεπιστημιούπολη.

Το ήξερες? Πάνω από 19.000 άτομα σε όλο τον κόσμο υπερηφανεύονται με υπερηφάνεια για το Πανεπιστήμιο του Επισκόπου ως το βασικό τους αντικείμενο. Πήγαινε στο Bishop's!

116029_BUFootballCrowd2016.jpg

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Sherbrooke

  Lennoxville campus 2600 College St. Sherbrooke, QC J1M 1Z7, , Sherbrooke

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις