Keystone logo
Brunel Medical School

Brunel Medical School

Brunel Medical School

Εισαγωγή

Το 5ετές MBBS του Brunel σάς δίνει τη δυνατότητα να αποφοιτήσετε με τις ιατρικές γνώσεις και τις επαγγελματικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε ως νέος γιατρός, έτοιμος για περαιτέρω εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό.

Υπάρχουν 120 διαθέσιμες θέσεις για διεθνείς φοιτητές για την είσοδο Σεπτεμβρίου 2023

Brunel Medical School απονέμει μια σειρά από υποτροφίες Ιατρικής

Η εκμάθησή σας στο Brunel θα βασίζεται στην ομάδα, θα βασίζεται στην τεχνολογία και θα επικεντρώνεται στον ασθενή, προετοιμάζοντας σας για το μέλλον της ιατρικής πρακτικής. Η ομαδική μάθηση (TBL) είναι η κύρια προσέγγιση διδασκαλίας στα πρώτα χρόνια. Αυτή είναι μια προσέγγιση ανατρεπόμενης τάξης με έμφαση στη συχνή παρακολούθηση της μάθησης και στη διαδραστική ομαδική εργασία.

Από την πρώτη σας θητεία θα μάθετε για τη φροντίδα των ασθενών από εποπτευόμενες αλληλεπιδράσεις με πραγματικούς ασθενείς, μέσω τακτικών τοποθετήσεων σε ιατρεία Γενικής Ιατρικής.

Το έτος 3 θα ξεκινήσετε τις κλινικές σας τοποθετήσεις σε νοσοκομεία. βρίσκεται στα δυτικά του Μεγάλου Λονδίνου και στη Νοτιοανατολική Αγγλία.

Η Σχολή στοχεύει να μεταμορφώσει την ιατρική εκπαίδευση και την πρακτική της υγειονομικής περίθαλψης μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας σε συνδυασμό με την πολυεπιστημονική δέσμευση της κοινότητας. Οι απόφοιτοι ιατρικής του Brunel θα φροντίσουν τους ασθενείς και τις κοινότητές τους με ευγένεια, επαγγελματισμό και ομαδική εργασία.

Από τον Σεπτέμβριο του 2021, είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε ένα 5ετές προπτυχιακό πτυχίο στην Ιατρική που οδηγεί στην απονομή του Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). Το νέο Brunel Medical School αποτελεί μέρος του College of Health and Life Sciences. Το 5ετές MBBS in Medicine είναι ανοιχτό σε φοιτητές από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ. Με την πρώτη ευκαιρία, θα συζητήσουμε με την Health Education England και το Office for Students, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε το πτυχίο ιατρικής σε φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ (θα επιβεβαιωθεί) στο εγγύς μέλλον.

Γιατί να σπουδάσετε Ιατρική στο Brunel;

Κλινικές τοποθετήσεις που καλύπτουν το Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική Αγγλία

 • Κατά τη διάρκεια των ιατρικών σπουδών σας στο Brunel, θα αναλάβετε ένα ευρύ φάσμα κλινικών τοποθετήσεων. Εδώ δεν θα παρατηρείτε απλώς, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις κλινικές σας γνώσεις σε πραγματικές κλινικές καταστάσεις.

Υποτροφίες

 • Brunel Medical School θα απονείμει 10 υποτροφίες ειδικά για το MBBS Medicine για την είσοδο 2021/22. Για πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των υποτροφιών.

Έμφαση στην κοινοτική ιατρική

 • Ένα συναρπαστικό στοιχείο του MBBS μας στην Ιατρική είναι ο τρόπος με τον οποίο θα εφαρμόσετε τις κλινικές σας γνώσεις στις τοπικές μας κοινότητες. Θα εξετάσετε τη «μεγαλύτερη εικόνα» μαθαίνοντας πώς να διασφαλίζετε καλή υγεία για όλους, όχι μόνο για έναν ασθενή. Αυτή η πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε σε τοπικό επίπεδο μπορεί να εφαρμοστεί προς όφελος των κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε την επιστήμη και την «τέχνη» της ιατρικής

 • Εδώ στο Brunel, δεν διδάσκουμε επιστήμη μεμονωμένα, θα πρέπει να ξέρετε γιατί μαθαίνετε. Θα μάθετε τα πάντα για την επιστήμη της ιατρικής – πώς οι γιατροί χρησιμοποιούν την ενημερωμένη επιστημονική έρευνα για να βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων. Θα μάθετε επίσης την «τέχνη» της ιατρικής - πώς εφαρμόζεται η τεκμηριωμένη ιατρική σε κάθε ασθενή που θα δείτε.

Προετοιμαστείτε για την «παγκόσμια» ιατρική

 • Θα παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υποστήριξη και καθοδήγηση σε όσους επιθυμούν να λάβουν το USMLE ή το MCCEE .
 • Θα μάθετε για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα που αντιμετωπίζουμε, τον αντίκτυπό του στην υγεία και πώς αυτό σχετίζεται με την πρακτική της φροντίδας των ασθενών. Θα ανακαλύψετε τη σημασία της πρόληψης, της δημόσιας υγείας, της αποκατάστασης και άλλων πτυχών της κλινικής ιατρικής σε παγκόσμια κλίμακα. Θα σας προετοιμάσουμε να ασκήσετε την ιατρική όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη χώρα σας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 • Ο ανεπτυγμένος «ψηφιακός» κόσμος - Μέσω του καινοτόμου προγράμματος σπουδών μας, θα βιώσετε μια σειρά από τεχνολογίες π.χ. τεχνητή νοημοσύνη, ρομποτική, εικονική πραγματικότητα και παροχή εικονικών διαβουλεύσεων.
 • Ο αναπτυσσόμενος κόσμος – Θα εκπαιδευτείτε στην άσκηση της ιατρικής λαμβάνοντας υπόψη τα σημεία και τα συμπτώματα του ασθενούς χωρίς πολλές πτυχές της σύγχρονης τεχνολογίας. Σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς ρεύμα!

Πτυχίο Πρωτοβάθμιας Ιατρικής

 • Ένα πτυχίο ιατρικής στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο. Θα αποφοιτήσετε με πτυχίο Πρωτοβάθμιας Ιατρικής, το οποίο σας παρέχει προσωρινή εγγραφή στο GMC και άδεια άσκησης επαγγέλματος σε θέσεις Ιδρύματος Έτους 1 / Κατοικίας Έτους 1.

Γίνετε μέλος της διεθνούς μας κοινότητας

 • Οι φοιτητές του κόσμου αποκαλούν τον Brunel σπίτι, κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά περήφανοι. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 150 από τις χώρες του κόσμου που εκπροσωπούνται στο Brunel, κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε και να σπουδάσετε ως μέρος μιας ποικιλόμορφης, παγκόσμιας κοινότητας.

Εγγυημένη φοιτητική στέγαση στην πανεπιστημιούπολη του Δυτικού Λονδίνου

 • Διαθέτουμε πάνω από 4.500 μοντέρνα, άνετα και ασφαλή δωμάτια με μια σειρά από επιλογές διαμονής στην πανεπιστημιούπολη.

130580_Box-image-x700.jpg

«Είμαστε περήφανοι για την παγκόσμιας κλάσης ιατρική σχολή μας στο Brunel, η οποία στοχεύει να σας προετοιμάσει για την ιατρική του 21ου αιώνα σε μια σειρά κλινικών και κοινοτικών πλαισίων. Συγκεκριμένα, θα ενσωματώσουμε τη γνώση και την κατανόηση των ολοκληρωμένων συστημάτων φροντίδας στα οποία παρέχεται όλο και περισσότερο φροντίδα τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία στην κοινότητα, υποστηριζόμενη από τις προόδους στην παροχή ψηφιακής τεχνολογίας. Θα παράγουμε γιατρούς με τη γνώση, τις δεξιότητες, την ευελιξία και την εστίαση στον ασθενή να ασκούν την ιατρική σε όλο τον κόσμο».

Καθηγητής Paul Hellewell

Αντιπρόεδρος και Κοσμήτορας, Κολλέγιο Επιστημών Υγείας και Ζωής

Τοποθεσίες

 • Uxbridge

  Brunel University London, Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

  Ερωτήσεις