Keystone logo
© Cary Edmonson
California State University, Fresno

California State University, Fresno

California State University, Fresno

Εισαγωγή

Σε κεντρική τοποθεσία στην Καλιφόρνια

Η Πολιτεία του Φρέσνο βρίσκεται στην καρδιά της Καλιφόρνια, γνωστή και ως Central Valley. Η πανεπιστημιούπολη του Fresno State είναι περίπου 1.400 στρέμματα, με πάνω από 4.000 δέντρα και πολλούς πράσινους ανοιχτούς χώρους, παρέχοντας ένα περιβάλλον σαν πάρκο για μελέτη. Διαθέτουμε μια φάρμα που λειτουργεί, κρεμοποιείο, κατάστημα, τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη μεταξύ Λος Άντζελες και Σακραμέντο, Starbucks, κινηματογράφο, κέντρο εκδηλώσεων, αίθουσα μπόουλινγκ, πλανητάριο και πολλά άλλα. Η Πολιτεία του Φρέσνο φιλοξενεί ακόμη και το Save Mart Center, τη μεγαλύτερη πανεπιστημιακή κλειστή αρένα στη δυτική ακτή των ΗΠΑ

Ως η 5η μεγαλύτερη πόλη στην Καλιφόρνια, το Φρέσνο παρέχει στους φοιτητές εύκολη πρόσβαση σε έναν τεράστιο αριθμό αθλητικών ομάδων, οργανισμών, εγκαταστάσεων, χώρων και ευκαιριών πρακτικής άσκησης. Το Fresno State βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε απόσταση 3 ωρών οδικώς από το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο.

Η κομητεία Φρέσνο φιλοξενεί μερικούς από τους πιο περιζήτητους προορισμούς αναψυχής και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Τρία εθνικά πάρκα, το Yosemite, το Sequoia και το Kings Canyon, βρίσκονται ακριβώς στην αυλή μας. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο θα βρείτε εντυπωσιακά τοπία, εντυπωσιακά φαράγγια, ποτάμια και καταρράκτες με καταρράκτες, τα μεγαλύτερα δέντρα του κόσμου και ατελείωτα μονοπάτια.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ξένους φοιτητές και να χρησιμεύσουμε ως διεθνής εκπαιδευτικός πόρος για την πανεπιστημιακή κοινότητα στο California State University, Fresno .

Δεσμευόμαστε:

 • Παροχή θερμού και ενημερωτικού καλωσορίσματος σε διεθνείς φοιτητές και αναγνώριση της σημασίας και της συνεισφοράς τους στην πανεπιστημιούπολη και την κοινότητα του Φρέσνο.
 • Παροχή κατάλληλων υπηρεσιών και βοήθειας σε ξένους φοιτητές, ώστε να μην αντιμετωπίζουν προκλήσεις μόνοι τους.
 • Συνεργασία με διεθνείς φοιτητές για να τους βοηθήσει στην προσαρμογή και την κατανόηση του νέου τους περιβάλλοντος σε ένα άνετο περιβάλλον όπου έχουν ευκαιρίες και ενθάρρυνση να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, να εμπλακούν στην πανεπιστημιακή κοινότητα και να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές τους.
 • Ενθάρρυνση ξένων φοιτητών να κάνουν ερωτήσεις και να προσφέρουν προτάσεις, ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες τους με σεβασμό, διαβεβαίωση και κατανόηση.
 • Χρησιμεύει ως πηγή για το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό για τη διευκόλυνση των διεθνών ανταλλαγών, την ενίσχυση της διαπολιτισμικής επικοινωνίας και την υποστήριξη διεθνών προσπαθειών.
 • Η παροχή πληροφοριών σε υποψήφιους φοιτητές και γονείς σχετικά με το πανεπιστήμιο και την ποιότητα των διαθέσιμων εκπαιδευτικών εμπειριών ενισχύει και προωθεί τη συνεχή ροή φοιτητών από χώρες σε όλο τον κόσμο.
 • Προσφέρουμε τη φιλία μας σήμερα και αύριο καθώς εργαζόμαστε μαζί για να ονειρευόμαστε και να χτίζουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Προμηθευτός

Το Fresno State είναι ένα πανεπιστήμιο με εθνική κατάταξη, με αποστολή να παρέχει ποιοτική εκπαίδευση σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Το σύστημα του κρατικού πανεπιστημίου της Καλιφόρνια καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιορίσει το κόστος των φοιτητών στο ελάχιστο. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τα δίδακτρα και τα δίδακτρα σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η οικονομική προσιτότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας όταν οι φοιτητές σκέφτονται να σπουδάσουν στο εξωτερικό.

Η Καλιφόρνια έχει πολλά να προσφέρει, όπως υπέροχο καιρό, δραστηριότητες και εμβληματικές πόλεις, αλλά η ζωή στην Καλιφόρνια μπορεί να είναι ακριβή. Ευτυχώς, το Φρέσνο προσφέρει ένα προσιτό κόστος ζωής στην καρδιά της Καλιφόρνια με εύκολη πρόσβαση στο Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και τη Silicon Valley. Στο Φρέσνο, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να ζήσετε και να σπουδάσετε, ενώ εξακολουθείτε να επισκέπτεστε ή να κάνετε πρακτική άσκηση σε μέρη όπως το Σαν Φρανσίσκο χωρίς επιπλέον κόστος.

Μην παίρνετε απλώς τον λόγο μας, πολλοί ξένοι φοιτητές σχολιάζουν την προσιτή τιμή ως μέρος του λόγου που επέλεξαν την Πολιτεία του Φρέσνο.

Ευκαιρίες εργασίας

Οι απόφοιτοι του Fresno State γίνονται επαγγελματίες που εργάζονται σε εταιρείες κύρους όπως η Amazon, η Apple, η Boeing, η Google, η Intel και η Microsoft. Σε βολική τοποθεσία στην καρδιά της Καλιφόρνια, το Fresno προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ευκαιρίες απασχόλησης στο Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και τη Silicon Valley.

Αν και ο κύριος σκοπός σας για να έρθετε στις ΗΠΑ είναι να σπουδάσετε στην Πολιτεία του Φρέσνο, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες απασχόλησης και επαγγελματικής εμπειρίας στη διάθεσή σας, τόσο όσο είστε φοιτητής όσο και μετά την αποφοίτησή σας.

 • Απασχόληση στην Πανεπιστημιούπολη . Η απασχόληση στην πανεπιστημιούπολη πρέπει να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του σχολείου (συμπεριλαμβανομένων εμπορικών εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες σε μαθητές στην πανεπιστημιούπολη, όπως το σχολικό βιβλιοπωλείο ή η καφετέρια). Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου σπουδών στην Πολιτεία του Φρέσνο, εν αναμονή της έγκρισης από το Διεθνές Γραφείο.
 • Η Πρακτική Εκπαίδευση (CPT) είναι μια επιλογή απασχόλησης διαθέσιμη σε φοιτητές F-1 πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος όπου η απασχόληση θεωρείται αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος σπουδών ή του ακαδημαϊκού προγράμματος, όπως η πρακτική άσκηση.
 • Σοβαρή οικονομική δυσπραγία . Ένας φοιτητής της Πολιτείας του Φρέσνο πρέπει να είναι στο καθεστώς F-1 για ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος προτού δικαιούται να υποβάλει αίτηση για άδεια για σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Εάν οι ευκαιρίες απασχόλησης εντός της πανεπιστημιούπολης δεν είναι διαθέσιμες ή είναι κατά τα άλλα ανεπαρκείς, ένας επιλέξιμος φοιτητής F-1 μπορεί να ζητήσει άδεια εργασίας εκτός πανεπιστημιούπολης με βάση σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.
 • Η Προαιρετική Πρακτική Κατάρτιση (OPT) είναι μια ευκαιρία για τους μαθητές να εργαστούν 12 μήνες στον τομέα τους, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στην Πολιτεία του Φρέσνο.
 • Προαιρετική Πρακτική Εκπαίδευση STEM : Σπουδαστές F-1 που λαμβάνουν πτυχία επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών (STEM) που περιλαμβάνονται στη Λίστα Προγραμμάτων Καθορισμένων Πτυχίων STEM, απασχολούνται από εργοδότες που είναι εγγεγραμμένοι στο E-Verify και έχουν λάβει αρχική επιχορήγηση μετά την ολοκλήρωση του OPT που σχετίζεται με τέτοιο πτυχίο, μπορεί να υποβάλει αίτηση για παράταση 24 μηνών, η οποία παρατείνει το OPT για άλλους 24 μήνες, καθιστώντας συνολικά 3 χρόνια περιόδου OPT.

Εισαγωγές

Τοποθεσίες

 • Fresno

  5241 N. Maple Ave., 93740, Fresno

Ερωτήσεις