Keystone logo
Cardiff University Φαρμακείο MPharm
Cardiff University

Φαρμακείο MPharm

Cardiff, Ηνωμένο Βασίλειο

4 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* για το εξωτερικό | για το σπίτι δύο, τρία και τέσσερα: 9.250 £ / έτος πρώτο: 9.000 £

Εισαγωγή

Το πρόγραμμά μας MPharm έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε μια καριέρα ως Φαρμακοποιός. Η Σχολή μας είναι διεθνώς γνωστή για την εξαιρετική ποιότητα της διδασκαλίας και της έρευνάς μας.

Η ανάληψη του MPharm στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ σημαίνει σπουδές σε μία από τις κορυφαίες σχολές Φαρμακευτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι σημερινοί φαρμακοποιοί δεν είναι μόνο ειδικοί στην ανακάλυψη και παράδοση φαρμάκων, αλλά παίζουν άμεσο ρόλο στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των ασθενών. Πολλοί πλέον συνταγογραφούν φάρμακα ανεξάρτητα από γιατρό. Είμαστε περήφανοι που εκπαιδεύουμε τους φαρμακοποιούς του μέλλοντος και, καθώς ο ρόλος του φαρμακοποιού εξελίσσεται, το ίδιο συμβαίνει και με το πρόγραμμά μας για να αντικατοπτρίζει αυτές τις συναρπαστικές εξελίξεις.

Πάνω από όλα, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι απόφοιτοί μας είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και τις πολλές ευκαιρίες που τους περιμένουν.

Αυτός είναι ο για τον οποίο το 95% των μαθητών μας που συμμετείχαν στις εξετάσεις εγγραφής του Γενικού Φαρμακευτικού Συμβουλίου του 2022 πέρασαν για πρώτη φορά, υψηλότερο από τον συνολικό εθνικό μέσο όρο του 82%. Για πολλά χρόνια, το 100% των αποφοίτων μας που έχουν υποβάλει αίτηση για προεγγραφή εκπαίδευσης σε φαρμακείο έχουν επιτύχει στην εξασφάλιση μιας θέσης εκπαίδευσης.

Σε αυτό το τετραετές διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα θα μάθετε για την ανακάλυψη και την ανάπτυξη νέων φαρμάκων και θα εξερευνήσετε τις χημικές, φυσικοχημικές, φαρμακολογικές και τοξικολογικές τους ιδιότητες. Θα μελετήσετε επίσης τις κλινικές χρήσεις των φαρμάκων και τον ρόλο του φαρμακοποιού στη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών ως μέρος διεπαγγελματικών ομάδων υγειονομικής περίθαλψης.

Θα μάθετε για την υποκείμενη παθοφυσιολογία πολλών ανθρώπινων ασθενειών και πώς η χρήση φαρμάκων μπορεί να σταματήσει, να επιβραδύνει την εξέλιξη ή να αναστρέψει τις διαδικασίες της νόσου.

Θα τα διδάξετε όλα αυτά από την ομάδα μας από κορυφαίο ακαδημαϊκό προσωπικό και επαγγελματίες φαρμακοποιούς που διαθέτουν εκτεταμένη τεχνογνωσία. Στην πραγματικότητα, κατατάξαμε την κοινή πρώτη Σχολή Φαρμακευτικής σε εθνικό επίπεδο στο πιο πρόσφατο Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας. Αυτό είναι άμεσο αποτέλεσμα της ποιότητας και της αιχμής των ερευνητικών μας έργων.

Μέρος της εκμάθησής σας θα πραγματοποιηθεί μαζί με μαθητές από άλλους κλάδους υγειονομικής περίθαλψης ως μέρος της διεπαγγελματικής μας εκπαίδευσης και θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια σειρά από τοποθετήσεις τόσο σε παραδοσιακά περιβάλλοντα όσο και σε περιβάλλοντα που αναδεικνύονται σε ρόλους, συμπεριλαμβανομένων κοινοτικών και νοσοκομειακών φαρμακείων, GP πρακτικές και εξειδικευμένες ρυθμίσεις υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Αυτό θα σας προσφέρει ανεκτίμητη εμπειρία στην πρώτη γραμμή της παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

Η δέσμευσή μας να προσαρμοστούμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του επαγγέλματος του φαρμακείου

Το πρόγραμμά μας MPharm είναι υπό συνεχή αναθεώρηση ως μέρος της συνεχούς δέσμευσής μας να βελτιώσουμε την πορεία μας ώστε να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές στην πρακτική της φαρμακευτικής και να διασφαλίζει ότι οι απόφοιτοί μας έχουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζονται για να συνεχίσουν στο επόμενο βήμα στη σταδιοδρομία τους στο φαρμακείο. Αυτή η ανασκόπηση υποστηρίζεται από τα πρότυπα για την εκπαίδευση και την κατάρτιση στα φαρμακευτικά που παράγονται από το ρυθμιστικό μας όργανο, το Γενικό Φαρμακευτικό Συμβούλιο.

Γιατί μελετήστε αυτό το μάθημα

Ένα κλειστό, Λ ιδρυμένο Σχολείο

Μια μακροχρόνια Σχολή με πάνω από 100 χρόνια αριστείας στη διδασκαλία και την έρευνα.

Κορυφαία Σχολή για την Αριστεία Έρευνας

Κατατάσσουμε το Joint First School of Pharmacy στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της διδασκαλίας και της έρευνάς μας σύμφωνα με το Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας.

Κορυφαία ποσοστά επιτυχίας για εξετάσεις προεγγραφής

Το 95% των μαθητών μας που συμμετείχαν στις εξετάσεις εγγραφής του Γενικού Φαρμακευτικού Συμβουλίου το 2022 πέρασαν την πρώτη, υψηλότερη από τον συνολικό εθνικό μέσο όρο του 82%.

Μεγάλες προοπτικές σταδιοδρομίας

Το 98,5% των αποφοίτων μας είναι σε θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης ή/και σε μεταπτυχιακό επίπεδο περαιτέρω σπουδές 15 μήνες μετά το τέλος του κύκλου σπουδών τους. (Αποτελέσματα μεταπτυχιακών σπουδών 2020/21)

Εισαγωγές

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Δίδακτρα προγράμματος

Σχετικά με το Σχολείο

Chat with students

Ερωτήσεις