Keystone logo
Crown University College

Crown University College

Crown University College

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο Crown είναι ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα με μια αποδεδειγμένη εκπαιδευτική πολιτική που προσφέρει ένα νόμισμα εύρους εμπειρογνωμοσύνης που δημιουργεί ευκαιρίες που αλλάζουν τη ζωή για πραγματικά αυθεντική και καινοτόμο έρευνα με προοπτικές του 21ου αιώνα. Τα προγράμματά μας αναπτύσσονται με βάση ψυχοκινητοποιημένο, αρθρωτό και ανεξάρτητο από το χρόνο και διαδραστικό εκπαιδευτικό σύστημα με πρότυπα εκπαίδευσης με πιστοποίηση βιομηχανίας και επικύρωσης επαγγελματιών (ICVP) που είναι ελαφριά θεωρητικά αλλά βαριά στα αποτελέσματα αλλά οδηγούνται από προσέγγιση βασισμένη σε προβλήματα που έχουν σχεδιαστεί για την εξαγωγή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπερπόντιος. Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας, δεν είναι αρκετό να έχετε μόνο αναγνωρισμένο πτυχίο - πρέπει να «περπατήσετε και να μιλήσετε τη γλώσσα της βιομηχανίας». Το ICVP μας σας εξοπλίζει και σας μεταμορφώνει για να γίνετε πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για τον εργοδότη σας.

Ενώ τα περισσότερα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προετοιμάζουν τους μαθητές για να γίνουν ένας καλά στρογγυλός ακαδημαϊκός απόφοιτος, το Πανεπιστήμιο Crown έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα. Όλοι οι απόφοιτοί μας είναι καλλωπισμένοι για να γίνουν πιστοποιημένοι επαγγελματίες και επικυρωμένοι επαγγελματίες (ICVP). Η Crown έχει αναπτύξει ICVP σε πολλούς κλάδους που συμβάλλουν στον εξοπλισμό των αποφοίτων της με γνώσεις και δεξιότητες για συγκεκριμένη βιομηχανία. Ως πτυχιούχος ICVP, δεν θα κερδίσατε μόνο πτυχίο, αλλά θα αποκτήσετε εκτεταμένες πρακτικές γνώσεις για έναν συγκεκριμένο κλάδο.

Ως πανεπιστήμιο νέας αναδυόμενης δύναμης που δημιουργήθηκε με γνώμονα το διεθνές κοινό, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τον κόσμο την τάξη των μαθητών και να διευρύνουμε τις παγκόσμιες προοπτικές τους. Επεκτείνετε τον ορίζοντα τους και συνδέστε τους σε διεθνές επίπεδο μέσω μεταφοράς τεχνολογίας, ξεναγήσεων στο εξωτερικό, Semester Abroad Program (SAP), διαπολιτισμικών ζωντανών συζητήσεων βίντεο, μαθήματα προσκεκλημένων ομιλητών από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας συνεργατών. Το βιογραφικό μας και το ενοποιημένο πρόγραμμα σπουδών συνδυάζουν τις πιο πρόσφατες καινοτομικές και συνεργατικές διαδικασίες μάθησης για να δώσουν στους μαθητές έναν πιο ελκυστικό, αποδοτικό και ενθαρρυντικό τρόπο μέσω του Blackboard, του World of Business Ideas (WOBI ™), των παιχνιδιών, των wiki, των podcast και άλλων διαδραστικών πλατφορμών.

accra, ghana, west africa

Οραμα

Το πανεπιστήμιο είναι δεμένο από τον τριμερή κύκλο προόδου:

  • Να κόψει ένα στέμμα αριστείας και να σχηματίσει έναν πυρήνα του παγκόσμιου πανεπιστημίου της ανθρωπότητας, δημιουργώντας μια στενή συνεργασία με τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, ώστε να αναλύσει επιστημονικά τις ανάγκες και τα προβλήματα στο τοπικό πλαίσιο και να τα θέσει σε μια παγκόσμια προοπτική τις συντριπτικές απαιτήσεις του εργασιακού κόσμου.
  • Να αναπτυχθούν τεχνικά εφικτές και βιώσιμες μέθοδοι και προγράμματα, αλλάζοντας από την πιο θεωρητική φάση μάθησης (μάθημα-εργασία) σε συγκεκριμένη σταδιοδρομία (πρακτική εξάσκηση κατά τη δουλειά) μέσω του σχεδιασμού, της αξιολόγησης και της εφαρμογής αναπτυξιακών έργων για βιώσιμη διαβίωση.
  • Για να γίνετε ένα πανύψηλο άνοιγμα πόρτας στα εκπαιδευτικά σύνορα και η σκάλα για την ανάληψη ηγεσίας, η απασχολησιμότητα των μεταπτυχιακών φορέων, δίνοντας μια πολύτιμη συμβολή στη συνολική παγκόσμια διακυβέρνηση, ειρήνη, ασφάλεια και δικαιοσύνη.

Αποστολή

  • Η αποστολή του Crown είναι να ανακτήσει την προηγούμενη δόξα της Αφρικής, αποσύροντας τους πιστοποιημένους και επικυρωμένους επαγγελματίες του κλάδου που μπορούν να περπατήσουν στη συζήτηση και να κερδίσουν την υποστήριξη ως το κέντρο αριστείας παγκόσμιας κλάσης που προβλέπεται να λειτουργήσει ένα υβριδικό, ψυχοκινητικό, αρθρωτό και χρονοβόρο- ανεξάρτητα προγράμματα ως η ναυαρχίδα μας.
  • Δεδομένου ότι το στέμμα είναι ο κόσμος και ο κόσμος είναι στέμμα. Επιδιώκουμε να χτίσουμε εξαιρετικές ικανότητες, εξαιρετική διδασκαλία, επηρεάζοντας την έρευνα, κατανόηση της παγκόσμιας πραγματικότητας και τους καλύτερους υποψηφίους σε όλα τα προγράμματα.

© Crown University College

139179_PHARM.Ddp.png

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
  • Crown University College Unit 00A, 335 Place Parcel No 88, Block 6 N1 North, , Accra

Ερωτήσεις