Keystone logo
Duke-NUS Medical School

Duke-NUS Medical School

Duke-NUS Medical School

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στο Duke-NUS, τη ναυαρχίδα της Ιατρικής Σχολής της Σιγκαπούρης

Duke-NUS Medical School ιδρύθηκε μέσω μιας συνεργασίας ορόσημο μεταξύ δύο ιδρυμάτων παγκόσμιας κλάσης: του Πανεπιστημίου Duke και του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης (NUS), με στόχο την παροχή καινοτόμου εκπαίδευσης και αποτελεσματικής έρευνας που ενισχύουν την πρακτική της ιατρικής στη Σιγκαπούρη και πέρα από αυτήν. .

Ως μεταπτυχιακή ιατρική σχολή, το Duke-NUS προσελκύει τα πιο λαμπρά μυαλά από μια σειρά υποβάθρων, τα οποία φέρνουν μαζί τους σημαντικές ακαδημαϊκές εμπειρίες και εμπειρίες ζωής. Το πρόγραμμα σπουδών MD μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους μαθητές μας την ευκαιρία να γίνουν εξαιρετικοί κλινικοί γιατροί και περίεργοι, κριτικοί στοχαστές που μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στην ιατρική ως ερευνητές, εκπαιδευτικοί, ηγέτες, επιχειρηματίες ή διαμορφωτές πολιτικής. Αυτή είναι η βάση του προγράμματος σπουδών μας «Πρώτα ο κλινικός, ο κλινικός συν».

Μαζί με τα καινοτόμα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, είμαστε μια ερευνητική δύναμη και οι διακεκριμένοι επιστήμονές μας αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε, διαγιγνώσκουμε και θεραπεύουμε τις ασθένειες. Τα παγκόσμιας κλάσης ερευνητικά μας προγράμματα υπογραφής είναι ευθυγραμμισμένα με κρίσιμους τομείς των αναγκών δημόσιας υγείας στη Σιγκαπούρη. Αυτά τα πολυεπιστημονικά προγράμματα που εστιάζονται στις ασθένειες έχουν διευκολύνει ερευνητικές ανακαλύψεις που θα βελτιώσουν τη ζωή των ασθενών στη Σιγκαπούρη και σε όλο τον κόσμο.

Το Σχολείο μας επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από τη στρατηγική μας συνεργασία με την Singapore Health Services (SingHealth), η οποία περιλαμβάνει το Γενικό Νοσοκομείο της Σιγκαπούρης, ευρέως αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία στον κόσμο. Μέσω του Ακαδημαϊκού Ιατρικού Κέντρου SingHealth Duke-NUS, είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε τις κοινές μας δυνατότητες και υποδομές για να αναπτύξουμε εξαιρετικά προγράμματα κλινικής εκπαίδευσης και ερευνητικές συνεργασίες αιχμής που μεταφράζουν τη θεμελιώδη επιστήμη σε καλύτερη υγεία.

Είτε σκέφτεστε να σπουδάσετε, να εργαστείτε ή να συνεργαστείτε με το Duke-NUS, σας προσκαλώ να εξερευνήσετε τι έχουμε να προσφέρουμε μέσω του ιστότοπού μας και να ανακαλύψετε όλα τα σπουδαία πράγματα που συμβαίνουν εδώ.

182414_vmv_01.png
182413_vmv_02.png
182415_vmv_03.png

Ιατρική σχολή αμερικανικού τύπου στη Σιγκαπούρη

Duke-NUS Medical School είναι η μοναδική ιατρική σχολή μεταπτυχιακού τύπου στη Σιγκαπούρη, η οποία βασίζεται στην πλούσια ιατρική και ερευνητική εκπαίδευση του Duke UniversityOpen σε νέα καρτέλα στη Βόρεια Καρολίνα και εξαιρετικούς πόρους στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης Ανοιχτό σε νέα καρτέλα (NUS). Το Duke-NUS παρέχει ένα κρίσιμο περιβάλλον μάθησης που αντλείται από τα καλύτερα και των δύο πανεπιστημίων για να προετοιμάσει γιατρούς που μπορούν να μεταμορφώσουν την πρακτική της ιατρικής και να βελτιώσουν τις ζωές.

Βελτίωση της Ιατρικής Πρακτικής

Το Duke-NUS εκπαιδεύει άτομα που θα αποκτήσουν τις δεξιότητες τόσο για την πρακτική όσο και για τη βελτίωση της πρακτικής της ιατρικής. Μέσω του προγράμματος Doctor of Medicine (MD), του προγράμματος PhD και του MD/PhD track, το Duke-NUS προετοιμάζει γιατρούς που θα είναι καλά εξοπλισμένοι να ασκήσουν πρακτική στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της ιατρικής, καθώς και να διαδραματίσουν όλο και πιο κρίσιμους ρόλους στη μετάφραση ουσιαστικών επιστημονικών ανακαλύψεις σε ποιοτικές καινοτομίες στη φροντίδα ασθενών. Για το σκοπό αυτό, το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να αποκτήσουν οι μαθητές και να βελτιώσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις στάσεις που απαιτούνται από κάθε ιατρό: στον επαγγελματισμό και την ηθική, τις ιατρικές γνώσεις, τις δεξιότητες επικοινωνίας και την κλινική εμπειρία. Συμπληρώνουν αυτές τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της ιατρικής πρακτικής. Αυτές πιστεύουμε ότι είναι η έρευνα, η ομαδική εργασία, η ηγεσία και οι δεξιότητες δημιουργικής και κριτικής σκέψης, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ισχυρές συνεργασίες

Το Duke-NUS κατοικεί στην κύρια πανεπιστημιούπολη του μεγαλύτερου ομίλου υγειονομικής περίθαλψης στη χώρα, των Υπηρεσιών Υγείας της Σιγκαπούρης (SingHealth). Αυτή η ομάδα παρέχει συλλογικά διεπιστημονική φροντίδα μεταξύ 42 κλινικών ειδικοτήτων σε ένα μεγάλο δίκτυο νοσοκομείων, εθνικών κέντρων ειδικότητας και πολυκλινικών. Μέσω των συνεργασιών μας με τον Όμιλο SingHealth, τον μεγαλύτερο οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης της Σιγκαπούρης, ο Duke-NUS διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας υγειονομικής περίθαλψης και στην προώθηση της ακαδημαϊκής ιατρικής.

Εκτός από ιδρύματα SingHealth όπως το Εθνικό Κέντρο Καρκίνου της Σιγκαπούρης, το Εθνικό Κέντρο Καρδιάς της Σιγκαπούρης, το Εθνικό Οφθαλμικό Κέντρο της Σιγκαπούρης και το Εθνικό Ινστιτούτο Νευροεπιστημών, η Duke-NUS συνεργάζεται επίσης με ερευνητικά ιδρύματα του Οργανισμού Επιστήμης, Τεχνολογίας και Έρευνας (A*STAR).

Ολοκληρωμένη Κλινική Φροντίδα, Διδασκαλία και Έρευνα

Η Duke-NUS και η SingHealth έχουν ξεκινήσει μια φιλόδοξη συνεργασία Ακαδημαϊκής Ιατρικής, η οποία προσπαθεί να ενσωματώσει την τριμερή φροντίδα ασθενών, εκπαίδευση και έρευνα. Για την επίτευξη αυτού του οράματος, έχουν ιδρυθεί δύο ινστιτούτα:

  1. 1. Ινστιτούτο Ακαδημαϊκής Ιατρικής Εκπαίδευσης (AMEI)
    • Στοχεύει στη δημιουργία ενός ζωντανού μαθησιακού περιβάλλοντος
    • Βοηθά τη σχολή να είναι εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί και μελετητές της εκπαίδευσης
  2. 2. Ινστιτούτο Ακαδημαϊκής Ιατρικής Έρευνας (AMRI)
    • Σκοπός του είναι να επιτρέψει τη σταδιοδρομία προσανατολισμένη στην έρευνα για τη σχολή Duke-NUS/SingHealth να επιτύχει αριστεία στην καινοτόμο μεταφραστική, κλινική έρευνα και έρευνα υπηρεσιών υγείας

Το Πανεπιστήμιο Duke είναι διαπιστευμένο από τη Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges για την απονομή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών πτυχίων. Το Duke-NUS δεν είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Κολλεγίων και η διαπίστευση του Πανεπιστημίου Duke δεν εκτείνεται ούτε περιλαμβάνει το Duke-NUS ή τους φοιτητές του.

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
  • Singapore, Σινγκαπούρη

Ερωτήσεις