Keystone logo
© Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior
Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Εισαγωγή

Η Egas Moniz είναι ευρέως αναγνωρισμένη για την αριστεία και την καινοτομία της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχοντας πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO 9001:2008, επικεντρωνόμαστε στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας, αποτελώντας κέντρο κοινωνικής ευθύνης, που εμφυτεύεται έντονα στην τοπική κοινωνία μέσω της παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

Οι επιστημονικές επιδόσεις της Egas Moniz τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τον όγκο, τον αντίκτυπο και την ποιότητα της επιστημονικής παραγωγής, τον αριθμό των αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τις αναφορές που ελήφθησαν από την ερευνητική παραγωγή, τον αριθμό των σελίδων στο διαδίκτυο και τον αριθμό των backlinks και τις αναφορές σε κοινωνικά δίκτυα, μας οδήγησαν στο 1η θέση μεταξύ ιδιωτικών ιδρυμάτων στην Πορτογαλία, μεταξύ της κατάταξης SCIMAGO.

Οι διεθνείς φοιτητές της Egas Moniz αυξάνονται και δεν είναι μόνο Ευρωπαίοι, αλλά και Ασιάτες, Λατινοαμερικανοί, Μέσης Ανατολής και Αφρικανοί. Εκτός από τη φιλοξενία ξένων φοιτητών, η Egas Moniz έχει επενδύσει στη διεθνοποίηση του διδακτικού σώματος, προσλαμβάνοντας διεθνείς Καθηγητές τόσο για προπτυχιακές όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές. Οι δραστηριότητές μας υποστηρίζονται από περισσότερους από 400 Καθηγητές υψηλής ειδίκευσης.

Το όραμά μας για τη διεθνοποίηση βασίζεται στη θέληση να είμαστε μια σχετική δύναμη στη Διεθνή Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η πανεπιστημιακή μας κατοικία κορυφαίας ποιότητας, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη, με εξαιρετικές ανέσεις, διασφαλίζει ότι το ίδρυμά μας μπορεί να προσφέρει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ευδοκιμήσει ένας διεθνής φοιτητής.

Στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης επισημαίνουμε την Οδοντιατρική και Κτηνιατρική Κλινική μας, τόσο στην πανεπιστημιούπολη, όσο και στην Πανεπιστημιακή Κλινική Almada, την Πανεπιστημιακή Κλινική Setúbal και το Γηροκομείο Sesimbra. Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν σημαντικά τη μάθηση του μαθητή και να συμπληρώσουν τα διάφορα εργαστήρια ενδοσχολικής διδασκαλίας, έρευνας, προσομοίωσης και κλινικών δεξιοτήτων, καθώς και όλες τις εξωσχολικές εγκαταστάσεις στις οποίες παρακολουθούν οι μαθητές μας για να εξασκηθούν στο περιβάλλον εργασίας.

Τα σχέδια σπουδών μας περιλαμβάνουν σύγχρονες παιδαγωγικές μεθοδολογίες, στις οποίες οι μαθητές παίρνουν ενεργό ρόλο στη δική τους μάθηση. Η παιδαγωγική μας πρόταση υποστηρίζεται από όλα τα σύγχρονα διαθέσιμα εργαλεία ηλεκτρονικής μάθησης, τόσο για μάθηση όσο και για αξιολόγηση.

Η παιδαγωγική μας πρόταση, αν και απαιτητική, περιλαμβάνει μια ισορροπημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή, με σεβασμό στον ελεύθερο χρόνο και εκτίμηση του εμπλουτισμού των προγραμμάτων σπουδών σε διαφορετικούς τομείς, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μελλοντικούς επαγγελματίες με βελτιωμένες δεξιότητες και ευαισθησίες, να αποκτηθούν σε ένα χαλαρό και υγιές περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Βρίσκονται σε μια πανεπιστημιούπολη που έχει περίπου 5 εκτάρια στο Monte de Caparica (συμβούλιο Almada), τα δύο ιδρύματα προσφέρουν ένα ευρύ και διαφοροποιημένο φάσμα προπτυχιακών τίτλων σπουδών, μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, ολοκληρωμένων μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και εξειδίκευσης στον τομέα της Υγείας. και Ιατροδικαστικής Επιστήμης. Έχουμε περίπου 2.500 μαθητές και 200 καθηγητές. Η επένδυση στην ποιότητα και τα προσόντα του διδακτικού μας προσωπικού, καθώς και στις εγκαταστάσεις και τις ανέσεις φαίνεται στο επίπεδο δεξιοτήτων όσων αποφοιτούν από το ΕΓΑΣ ΜΟΝΙΖ.

Η EGAS MONIZ ασχολείται διαρκώς με τη διάθεση όλων των απαραίτητων μέσων για μια καλή απόδοση από καθηγητές και μαθητές, και το αναλαμβάνουμε ως άμεση ευθύνη μας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αυξήσουμε τη σχολική επιτυχία και την απασχολησιμότητα των αποφοίτων. Σε αυτό το επίπεδο μπορούμε να αναφέρουμε, για παράδειγμα, τη Βιβλιοθήκη και τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες, καθώς και το Office for Insertion in Active Life - GIVA.

Η άνεση και η ευημερία των μαθητών διασφαλίζεται από την αριστεία των υπηρεσιών υποστήριξης στην πανεπιστημιούπολη, όπως καφετέριες που σερβίρουν γεύματα, γήπεδο, γυμναστήριο, χώροι ψυχαγωγίας και αναψυχής, κέντρο αντιγραφής, βιβλιοπωλείο, εγκαταστάσεις για φοιτητικούς συλλόγους, καθώς και ως ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη. Το EGAS MONIZ διαθέτει επίσης μια πανεπιστημιακή κατοικία με 211 δωμάτια στην πανεπιστημιούπολη για φοιτητές που δεν μένουν κοντά.

Μέσα από την αποστολή και το όραμά της, η EGAS MONIZ βασίζεται περαιτέρω σε δύο βασικούς πυλώνες, εκτός από το στοιχείο διδασκαλίας-μάθησης των μαθητών της:

 • Προώθηση της γνώσης μέσω έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας, στο Διεπιστημονικό Ερευνητικό Κέντρο Egas Moniz (CiiEM).
 • Η σύνδεση με την κοινότητα μέσω της εφαρμογής της γνώσης και της πανεπιστημιακής έρευνας, μέσω της παροχής υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και άλλων, σε στενή άρθρωση με τα πτυχία της.

  Εισαγωγές

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Monte de Caparica

   Campus Universitário, 2829-511, Monte de Caparica

   Ερωτήσεις