Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Εισαγωγή

Καινοτομία στην Επιχειρηματική Εκπαίδευση

Μάθηση για Επιχειρήσεις σε πραγματικό χρόνο

Το ESEI παρέχει διεθνή επιχειρηματική εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των παγκόσμιων επιχειρήσεων. Από την ίδρυσή μας το 1989, μας καθοδηγεί το πάθος για την παροχή επιχειρηματικών προγραμμάτων που παρέχουν σχετικές δεξιότητες και επαγγελματική κατάρτιση για να ενισχύσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας των μαθητών μας και να τους προετοιμάσουν για επιτυχία σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον.

Διεθνής Αναγνώριση Αριστείας

Διαπιστεύσεις Ηνωμένου Βασιλείου και Ισπανίας

Το ESEI είναι ένα αναγνωρισμένο διεθνές ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ισπανία. Τα προγράμματα Bachelor ESEI είναι επίσημα προσόντα που απονέμονται από κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα Master ESEI είναι ιδιωτικά πτυχία που απονέμονται απευθείας από το ESEI και το Universidad Católica de Murcia (UCAM) - ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ευρώπη, με εξαιρετική φήμη στην Επιχειρηματική εκπαίδευση.

ESEI Barcelona Campus - Καλύτερη πόλη για διεθνείς φοιτητές

Το Top 5 European Start-up Hub

Το ESEI βρίσκεται στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, έναν διεθνή κόμβο επιχειρήσεων και καινοτομίας. Εκδηλώσεις όπως το Mobile World Congress, το οποίο προσελκύει πάνω από 100.000 άτομα ετησίως, καθιστούν την πόλη ένα από τα καλύτερα σημεία δικτύωσης στην Ευρώπη. Οι πιθανοί απόφοιτοί μας έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επιχειρηματίες και επενδυτές και να κάνουν δια βίου σχέσεις με συμμαθητές, καθηγητές και καθηγητές.

Διεθνής Σχολή και Εμπειρογνώμονες στις Επιχειρήσεις

Μαθαίνοντας από έμπειρους επαγγελματίες

Οι διεθνείς καθηγητές του ESEI ερευνούν, εμπνέουν και παράγουν γνώσεις σχετικές με τις ανάγκες των φοιτητών μας. Προτείνουν μια συλλογική προσέγγιση σε σύνθετα προβλήματα ενώ αναπτύσσουν τα ατομικά ταλέντα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά. Οι καθηγητές του ESEI προέρχονται από όλο τον κόσμο και παρέχουν στους φοιτητές του ESEI μια πραγματικά παγκόσμια επιχειρηματική προοπτική.

Coaching για την Αριστεία

Η σχολή μας δραστηριοποιείται επαγγελματικά: είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, διευθυντές μάρκετινγκ ή άλλοι ανώτεροι υπάλληλοι εταιρειών. Το ESEI είναι ένα σκαλοπάτι για τους μαθητές μας στην καριέρα που θέλουν και η σχολή μας είναι αυτή που μπορεί να τους βοηθήσει να φτάσουν εκεί!

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132760_01_portada.jpg " alt=" 132760_01_portada.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "source":""}" />

Πρακτική Επιχειρησιακή Μεθοδολογία

Μάθηση βάσει έργου (PBL)

Στο ESEI, η ύψιστη προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία. Η μάθηση βάσει έργου συνδέει τους μαθητές με τον πραγματικό κόσμο. Δίνεται στους μαθητές η αυτονομία, η ευελιξία και η ευθύνη της συνεργασίας σε έργα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μια μελέτη περίπτωσης, μια γραπτή αναφορά, ένα βίντεο, μια δραστηριότητα παιχνιδιού ρόλων, ένας ιστότοπος κ.λπ. Ο ρόλος των δασκάλων μας είναι ουσιαστικά αυτός του συντονιστή. Δημιουργούν τις συνοπτικές πληροφορίες για τα έργα και επιβλέπουν την πρόοδο που σημειώνουν οι ομάδες κάθε εβδομάδα, με τακτικά σημεία check-in - όπως και στο χώρο εργασίας.

Μαθητοκεντρική Μάθηση

Εξατομικευμένη προσοχή σε ομάδες μικρών τάξεων

Οι σπουδαστές του ESEI επωφελούνται από την εξατομικευμένη καθοδήγηση και συμβουλευτική από τους διεθνείς μας επαγγελματίες της εκπαιδευτικής διαχείρισης. Τα μεγέθη των τάξεων είναι μικρά για να ενθαρρύνουν και να δημιουργήσουν μια κουλτούρα καλλιέργειας και ενίσχυσης του ταλέντου της μαθητικής κοινότητας του ESEI.

Ζωντανή φοιτητική ζωή

Μια Ποικιλόμορφη Κοινότητα 150 μαθητών από περισσότερες από 40 χώρες

Το ESEI προσφέρει μια πραγματικά παγκόσμια εμπειρία με διεθνείς φοιτητές από διαφορετικά υπόβαθρα. Η φοιτητική κοινότητα του ESEI αποτελείται από νεαρά άτομα με προσανατολισμό σταδιοδρομίας και παθιασμένα με τις επιχειρήσεις. Με φόντο διάσημα αρχιτεκτονικά κτίρια, υπέροχες αμμώδεις παραλίες, εκπληκτικό μεσογειακό κλίμα, συναρπαστική νυχτερινή ζωή, φανταστική κουζίνα και πολυάριθμες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, η Βαρκελώνη εγγυάται στους φοιτητές μια αξέχαστη εμπειρία με λογικό προϋπολογισμό.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " alt=" 132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"", "source":""}" />

Ευκαιρίες καριέρας

Η ESEI συνδέει το Ταλέντο με τις Επιχειρήσεις

Το ESEI προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας στη Βαρκελώνη. Οι φοιτητές του ESEI μπορούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση και να αποκτήσουν διεθνή επαγγελματική εμπειρία με εθνικές και διεθνείς εταιρείες που βρίσκονται στη Βαρκελώνη.

7 σύντομα μαθήματα για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο ESEI

Το ESEI προσφέρει μια σειρά από σύντομα μαθήματα (3 ώρες την εβδομάδα για 6 εβδομάδες) για όποιον ενδιαφέρεται. Είτε μαθαίνετε τα σχοινιά είτε είστε ήδη έμπειρος επαγγελματίας, αυτά τα νέα μαθήματα προσφέρουν έναν τρόπο σε οποιονδήποτε να αποκτήσει νέες δεξιότητες ή να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες, χωρίς να δεσμευτεί για ένα πλήρες πρόγραμμα.

Τα σύντομα μαθήματά μας μπορούν να πραγματοποιηθούν στην πανεπιστημιούπολη ή εξ αποστάσεως. Και, αυτή τη στιγμή είναι σε προσφορά!

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια σύντομα μαθήματα προσφέρονται αυτό το εξάμηνο και εγγραφείτε σήμερα .

 1. Project Management και Lean Management
  Αυτό το σύντομο μάθημα ακολουθεί μια συστηματική προσέγγιση στη μελέτη της διαχείρισης έργων. Στόχος του είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με τα εργαλεία που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση, όπως ορίζεται από το Project Management Institute (PMI).
 2. Στρατηγικές και Τεχνολογίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ
  Ένα καυτό θέμα για τον κόσμο της εργασίας του 21ου αιώνα, το ψηφιακό μάρκετινγκ και οι τεχνολογίες του γίνονται ευρέως περιζήτητα.
  Αυτό το σύντομο μάθημα θα διερευνήσει πώς οι επωνυμίες μπορούν να επηρεάσουν την αφοσίωση μέσω της χρήσης ψηφιακών πλατφορμών. Θα βοηθήσει τους μαθητές να περιηγηθούν στη μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών ψηφιακού μάρκετινγκ και θα εξηγήσει πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στρατηγικά η κάθε μία για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων μιας εταιρείας.
 3. Επιχειρηματικό Σχέδιο: Δημιουργία και Ανάπτυξη
  Προσοχή, επίδοξοι ιδρυτές startup! Αυτό το σύντομο μάθημα είναι χρήσιμο για όποιον ενδιαφέρεται να ξεκινήσει το δικό του εγχείρημα και να μάθει πώς να δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό σχέδιο.
 4. Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης
  Το Search Engine Marketing (SEM) εστιάζει στην προώθηση ιστοσελίδων αυξάνοντας την προβολή τους στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης. Με έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων που ψωνίζουν ηλεκτρονικά για προϊόντα και υπηρεσίες, το SEM δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντικό.
 5. Mobile Marketing
  Το mobile marketing είναι μια τεχνική διαδικτυακού μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών. Επικεντρώνεται στην προσέγγιση κοινού μέσω των smartphone, tablet ή σχετικών συσκευών. Χρησιμοποιεί ιστότοπους, email, SMS, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές για κινητά για να αλληλεπιδράσει με τους πελάτες.
 6. Αθλητικό Μάρκετινγκ
  Το αθλητικό μάρκετινγκ επικεντρώνεται στην προώθηση αθλητικών εκδηλώσεων και ομάδων, καθώς και στην προώθηση άλλων προϊόντων και υπηρεσιών στον αθλητικό κλάδο.
 7. Αθλητική Ηθική και Κοινωνική Ευθύνη
  Χωρισμένο σε δύο ενότητες, αυτό το σύντομο μάθημα επικεντρώνεται τόσο στην ηθική στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνική ευθύνη στον αθλητικό κλάδο.

Τοποθεσίες

 • Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Ερωτήσεις