Keystone logo

European Institute of Applied Science and Management

A logo

Εισαγωγή

European Institute of Applied Science and Management (πρώην Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Βοημίας) κατατάσσεται μεταξύ των νεότερων και πιο σύγχρονων ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Τσεχική Δημοκρατία. Η προσέλκυση μιας σταθερής εισροής νέων φοιτητών από την ίδρυσή του το 2011. Επιβεβαιώνει τη φήμη του ως εκπαιδευτικού ιδρύματος πρώτης τάξεως.

 • Ως ένα καινοτόμο ινστιτούτο που ευδοκιμεί συνεχώς παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη στους μαθητές μας.
 • Όλες οι ακαδημαϊκές έρευνες πρέπει να λαμβάνουν ανατροφοδότηση εντός 48 ωρών. Κάθε φοιτητής έχει έναν προσωπικό δάσκαλο για να συμβουλευτεί οποιαδήποτε θέματα και ερωτήματα (τόσο ακαδημαϊκά όσο και επαγγελματικά).

Πιστοποιημένα Ιδρύματα & Προγράμματα Σπουδών

Είμαστε διαπιστευμένοι από έναν αναγνωρισμένο βρετανικό οργανισμό διαπίστευσης ASIC (Υπηρεσία Διαπίστευσης για Διεθνή Σχολεία, Κολέγια & Πανεπιστήμια). Η διαπίστευση ASIC είναι ένα εκπαιδευτικό πρότυπο που είναι:

 • Εγκρίθηκε από το Ofsted, το συμβούλιο Ανώτατης Διαπίστευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανικής Κυβέρνησης
 • Μέλος του BQF (British Quality Foundation)
 • Θυγατρική του ENQA (Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διασφάλιση Ποιότητας)
 • Μέλος του NARIC (Εθνικά Κέντρα Πληροφόρησης Ακαδημαϊκής Αναγνώρισης)
 • Το ASIC αξιολογήθηκε και πληρούσε τις απαιτήσεις του ISO9001:2015 που αποτελεί πιστοποίηση για το ακόλουθο πεδίο «Διαπίστευση για εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και παγκοσμίως»

Γίναμε μέλος του QISAN (Quality International Study Abroad Network). Επί του παρόντος, προσφέρουμε νέα προγράμματα πτυχίου, μεταπτυχιακού και διδακτορικού.

Πρότυπα Αποφοίτων

Υποστηρίζουμε την κριτική προσέγγιση και την αναλυτική σκέψη μεταξύ των μαθητών σε ένα διεπιστημονικό και καινοτόμο περιβάλλον όπου η μόνη σταθερά είναι η μόνιμη αλλαγή. Ως εκ τούτου, στόχος μας είναι να έχουμε αποφοίτους με παγκόσμιες, διαπολιτισμικές σύνθετες απόψεις, που είναι σε θέση να συλλέγουν και να αναλύουν γρήγορα πληροφορίες και να μπορούν να ξεκινούν, να εφαρμόζουν και να διαχειρίζονται αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Οι τυπικοί απόφοιτοι είναι πολύτιμοι παίκτες της ομάδας με ηγετικές ικανότητες.

Εμείς στο EIASM σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εξειδικεύσεων για να ευθυγραμμίσετε πλήρως το πτυχίο MBA με τους στόχους και τις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια τεράστια ευκαιρία να απομακρυνθείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να εξελιχθείτε σε νέους τομείς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις ειδικότητες που προσφέρουμε στο EIASM.

 • Executive MBA
 • MBA στη χρηματοδότηση
 • MBA στην υγειονομική περίθαλψη
 • MBA στο Real Estate & Ανάπτυξη
 • MBA στον Τουρισμό, τη Φιλοξενία και τη Διαχείριση Εκδηλώσεων
 • MBA στη διαχείριση φυσικών πόρων

Εστιάζουμε στην επαγγελματική ανάπτυξη των ξένων φοιτητών μας που έχει ως αποτέλεσμα την παροχή όλων των μαθημάτων στην αγγλική γλώσσα.

Έρευνα Από το 2013 το υποκατάστημά μας που ονομάζεται CBU Research Institute διοργανώνει ένα ετήσιο διεθνές συνέδριο που ευρετηριάζεται επί του παρόντος στη βάση δεδομένων Thomson Reuters - Web of Science Core και Proquest. Οι διδάσκοντες δημοσιεύουν σε περιοδικά Scopus και Thomson Reuters σε πολλούς τομείς και ειδικότητες (π.χ. οικονομικά, μηχανική, φυσικές επιστήμες κ.λπ.). Συμπεριλαμβανομένου του Conference, δημοσιεύουμε συνολικά τέσσερα ερευνητικά περιοδικά με ευρετηρίαση στο Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef, και άλλες βάσεις δεδομένων. Υποστηρίζουμε την ανοιχτή πρόσβαση και χρησιμοποιούμε το Open Journal System. Λέκτορες Η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών μας είναι ειδικοί με εκτεταμένη επαγγελματική ή/και ερευνητική εμπειρία, αφοσιωμένοι στην πρακτικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι συνεχώς επίκαιροι και επίκαιροι στη διδασκαλία τους. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά για τους φοιτητές στα επαγγελματικά μας προγράμματα σπουδών (MBA και DBA). Οι σπουδαστές της ηλεκτρονικής μάθησης έχουν πρόσβαση στο Matrix NEO και στο Netventic LMS, τα υπερσύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικής μάθησης που βασίζονται σε σύννεφο που χρησιμοποιούμε για τις διαδικτυακές/μερικής/πλήρους παρακολούθησης διαλέξεις μας.

 • Παρέχεται σε ένα ευρύ φάσμα γλωσσών. Τέλεια διαβάζει σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας και tablet.
 • Φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον για την ανάγνωση εγγράφων, την προβολή βίντεο ή την αναπαραγωγή ήχου.
 • Μεταξύ άλλων λειτουργιών, είναι η διαδικτυακή διάσκεψη, η ανταλλαγή μηνυμάτων, η βιβλιοθήκη πόρων, τα εργαλεία συνεργασίας, η κοινωνική δικτύωση, η ενοποίηση με το Google Drive ή το iCalender, η εύκολη διαχείριση κ.λπ.

Τοποθεσίες

 • Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

Ερωτήσεις