Keystone logo
Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Faculdade de Ciências Médicas da Santa Casa São Paulo (FCMSCSP)

Εισαγωγή

SANTA CASA DE ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΕΛΕΟΣ

Η Αδελφότητα της Santa Casa de Misericordia de Sao Paulo είναι ένα αιώνων ίδρυμα, πορτογαλικής καταγωγής, αφιερωμένο, από τον δέκατο έκτο αιώνα, βοήθεια σε ορφανά παιδιά, ηλικιωμένοι, φτωχοί και άρρωστοι. Έλεος λέξη περιλαμβάνει την συναισθηματική έννοια «βάλει την καλοσύνη, την καρδιά," οι πράξεις υπέρ των άλλων. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό ήταν το μόνο νοσοκομείο στην πόλη και στο βαθμό που ο Απόστολος Παύλος διεύρυνε τους ορίζοντές της και ο πληθυσμός αυξήθηκε, ήταν απαραίτητο να δεσμεύσετε περισσότερο χώρο για να στεγάσει και φροντίδα για τους αρρώστους.

Το 1884, ένα νέο νοσοκομείο άνοιξε "το υψηλό Arouche" από τον εντοπισμό μέχρι σήμερα, στον ίδιο χώρο. Το 1912, ο Δρ Arnaldo de Carvalho Vieira, κλινικός διευθυντής του νοσοκομείου, που υποβάλλονται στον Διαμεσολαβητή η Αδελφότητα ένα έργο που επισημοποιήθηκε η διδασκαλία των Ιατρικών Επιστημών Νοσοκομείου. Το 1913, η Ιατρική Εκπαίδευση ξεκίνησε στη Σχολή Ιατρικής και Χειρουργικής του. Έτσι, το Νοσοκομείο του Αγίου House ήταν το πρώτο μέρος για να εκπαιδεύσει τους γιατρούς και τους χειρουργούς στην πολιτεία του Σάο Πάολο.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1930, με τη δημιουργία του Πανεπιστημίου του Σάο Πάολο (USP), οι κλινικές καρέκλες της Ιατρικής Σχολής του Σάο Πάολο χρησιμοποίησε τις πτέρυγες της Santa Casa, και το γκολφ "Dr. Arnaldo "ενσωματωθεί στο USP, της οποίας τα βασικά καρέκλες μεταφέρθηκαν στο κτίριο στην οδό Avenida Doutor Arnaldo το 1945.

Από το 1933, φοιτητές από άλλες ιατρικές εκπαιδευτικό ίδρυμα άρεσε επίσης η προσφερόμενη μάθηση στο Κεντρικό Νοσοκομείο: την Paulista της Ιατρικής Σχολής, τώρα το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Σάο Πάολο (Unifesp), μέχρι τη δεκαετία του '50 και την έναρξη των δραστηριοτήτων πρώτο νοσοκομείο κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την εκπαίδευση της χώρας, Νοσοκομείο Σάο Πάολο. Σε αυτή την ίδια δεκαετία οι μονάδες του Νοσοκομείου Clinicas USP είχαν ενεργοποιηθεί και οι μαθητές του μεταφέρονται στη νέα εγκατάσταση.

Για αυτά τα ιστορικά γεγονότα, το Νοσοκομείο του Αγίου Σώματος ήταν η γενέτειρα του πρώτου ιατρικές σχολές στο Σάο Πάολο. Αυτή η αποστολή για τη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή βοήθειας συνεχίστηκε και οδήγησε σε ιστορικά αξιώσεις για το μέλλον τους γιατρούς επέστρεψε για να το παρακολουθήσουν. Επί του παρόντος, οι αιτήσεις ικανοποιούνται κατά μέσο όρο πάνω από 8000 άτομα καθημερινά σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες, με περισσότερα από 1.200 κρεβάτια σε ομολογίες. Μηνιαία πραγματοποιούνται πάνω από 90.000 επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία και άλλες επισκέψεις 80.000 επειγόντων περιστατικών, περίπου 4.000 εισιτήρια, 3.000 επιχειρήσεις και 300 000 δοκιμές σε δικά της εργαστήρια και 50 000 εξετάσεις για τις άριστες υπηρεσίες διαγνωστικής απεικόνισης. Η φροντίδα έκτακτης ανάγκης σε όλες τις ειδικότητες και υπηρεσίες υψηλής πολυπλοκότητας έχουν ληφθεί ως σημείο αναφοράς στην περιοχή μας.

Το σημείο φροντίδα του άποψη, το προφίλ σας, φιλανθρωπικούς τη δέσμευσή σας, προτείνω ότι τα κεφάλαια που λαμβάνονται σύμφωνα με το Ενοποιημένο Σύστημα Υγείας (SUS) και το συμπληρωματικό Ιατρική επανεπενδύονται στα νοσοκομεία τους, έτσι αυτό quadricentenária ίδρυμα, να κρατήσει το πιο πρόσφατο ιατρικού εξοπλισμού, μαζί με εξειδικευμένους επαγγελματίες, να προσφέρουν στον πληθυσμό της Βραζιλίας την καλύτερη δυνατή φροντίδα υγείας.

ΚΟΛΛΕΓΙΟ Ιατρικών Επιστημών ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΠΙΤΙ του Αγίου Παύλου

Τον Οκτώβριο του 1962 ο τότε Διαμεσολαβητής, ο Δρ Christiano Altenfelder Σίλβα, ένας ενθουσιώδης της ιδέας της δημιουργίας Ιατρικής Σχολής, δήλωσε το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο εγκρίθηκε η δημιουργία του Κολεγίου Ιατρικών Επιστημών ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ (FCMSCSP). Διδακτική της μορφή ιδρύθηκε από την Ένωση Ιατρών του Αγίου Σώματος, υπό την προεδρία του καθηγητή Emilio Athie, άλλο θιασώτη της ιδέας Σχολής. Τόσο λαμβάνονται δεόντως υπόψη οι ιδρυτές της Σχολής. Χαρακτηρίζεται ως ιδιωτική, φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό, που τηρείται από το Ίδρυμα Arnaldo de Carvalho Vieira (HCVF).

Στις 24 Μαΐου 1963, δόθηκε το εναρκτήριο τάξη των φοιτητών Ιατρικής της Σχολής Ιατρικών Επιστημών της Santa Casa de São Paulo από το ακαδημαϊκό Pedro Calmon, Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Βραζιλίας. Η επίσημη αναγνώριση του μαθήματος εκδόθηκε από το Ομοσπονδιακό Διάταγμα 62044, με ημερομηνία 4 Ιανουαρίου 1968. Ο πρώτος διευθυντής του ιδρύματος ήταν ο καθηγητής του Emilio Athie και αυτή η θέση έχει καταληφθεί από άλλους δασκάλους, και από το 2011 διευθύνεται από τον καθηγητή Valdir Golin, ένας πρώην φοιτητής της Σχολής.

Το 2000, το Υπουργείο Παιδείας ενέκρινε την ίδρυση του μαθήματος νοσηλευτικής με την έννοια «Α» και η αρχή της διδακτικών δραστηριοτήτων το 2001. Την ίδια χρονιά, το πτυχίο στην λογοθεραπείας εγκρίθηκε από την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του 2002, επίσης με βαθμό «Α» από το MEC. Το 2008, οι δραστηριότητες ξεκίνησαν Τηλεϊατρικής, παρέχοντας σύντομες σειρές μαθημάτων για ιατρικά ιδρύματα, καθώς και τα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ανάπτυξη, μέσω της υπηρεσίας της Πληροφορικής.

Από το 2015 ξεκίνησε τις δραστηριότητες δύο σώματα τεχνολογίας, Βιοϊατρικών Συστημάτων, και Ακτινολογίας, επικεντρώθηκε στην επιχειρησιακή εκπαίδευση των ειδικών στην εγκατάσταση, το χειρισμό και την επισκευή του εξοπλισμού υψηλής και προοδευτική εκλέπτυνση χρησιμοποιείται εκτενώς στο νοσοκομείο ιατρικό περιβάλλον, και των παραγωγών εξοπλισμού απεικόνισης. Επί του παρόντος, το μεγαλύτερο μέρος της σχολής του αποφοίτησε από τη Σχολή, καθώς και τα μέλη της Νοσοκομειακή Φροντίδα, εργασίας ή η ανάληψη των μηνυμάτων εντολή. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 374 καθηγητές και 284 (75,9%) Ιατροί, 77 (20,6%) Πλοίαρχοι και 13 (3,5%) ειδικοί, οι οποίοι διδάσκουν 1.122 μαθητές σε πέντε μαθήματα αποφοίτησης, 205 μαθητές από τα μαθήματα Μεταπτυχιακά "Για να κυριολεκτήσουμε" και 1.650 φοιτητές μεταπτυχιακών μαθημάτων "Λατώ sensu».

Εισαχθεί στο Νοσοκομείο συγκρότημα της Αδελφότητας της Santa Casa de Misericordia de São Paulo, Σχολή Ιατρικών Επιστημών της Santa Casa de São Paulo είναι ένα από τα καλύτερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας Ιατρικής όπως αξιολογείται από το Υπουργείο Παιδείας (Enade) το 2013. Η συμβολή τους στην ανάπτυξη στον τομέα της υγείας αποδεικνύεται από πολλές επιστημονικές έρευνες, τόσο η βασική όσο και ως κλινική περιοχή, με περίπου 40 ερευνητικές ομάδες έχουν εγγραφεί στο Υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί αναπτύσσουν αναγνωρίζεται τεχνο-επιστημονικές ερευνητικές δραστηριότητες σε διάφορους φορείς όπως η Κεντρική Νοσοκομείο, Νοσοκομείο Σάο Λουίζ Gonzaga, Ολοκληρωμένο Κέντρο για την Ψυχική Υγεία, Υγεία-Σχολικό Κέντρο Barra Funda και Γηριατρικής Νοσοκομείο Dom Pedro II.

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
  • Rua Doutor Cesário Motta Júnior, 61 - Vila Buarque, São Paulo - SP, 01221-020, Brazil, , São Paulo

Ερωτήσεις