Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Εισαγωγή

Fanshawe College είναι ένα μεγάλο κολέγιο με δημόσια χρηματοδότηση που βρίσκεται στο Λονδίνο, Οντάριο, Καναδάς – περίπου δύο ώρες οδικώς από το Τορόντο και τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Υπάρχουν 21.000 φοιτητές πλήρους φοίτησης, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 7.500 ξένων φοιτητών από περισσότερες από 100 χώρες.

Λονδίνο, Οντάριο, Καναδάς

Η πόλη του Λονδίνου έχει πληθυσμό περίπου 400.000 και πάνω από 500.000 στη μητροπολιτική περιοχή. Είναι το σπίτι τόσο του Fanshawe College όσο και του Western University. Το Λονδίνο έχει εκπληκτικές τέχνες, αγορές, θέατρα και νυχτερινή ζωή. Είναι γνωστή ως η «Δασική Πόλη» με πάνω από 200 πάρκα και σε μια περιοχή που περιβάλλεται από τις μεγαλύτερες λίμνες γλυκού νερού στον κόσμο. Το Λονδίνο διαθέτει διεθνές αεροδρόμιο και είναι επίσης προσβάσιμο με αυτοκίνητο, Greyhound Bus ή τρένο VIA. Η Καναδική Επιτροπή για την UNESCO όρισε το Λονδίνο ως Πόλη της Μουσικής της UNESCO.

Προγράμματα

Η Fanshawe προσφέρει περισσότερα από 200 ακαδημαϊκά προγράμματα, που κυμαίνονται από διπλώματα δύο ετών και τριετή προχωρημένα διπλώματα έως μεταπτυχιακά προγράμματα (ένα έτος) και τιμητικά πτυχία (τεσσάρων ετών).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP – Αγγλικά για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς

Για φοιτητές που θα ήθελαν να μάθουν πρώτα αγγλικά, η Fanshawe προσφέρει ένα πρόγραμμα EAP (Αγγλικά για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς). Υπάρχουν δέκα επίπεδα στο πρόγραμμα EAP, τα οποία διαρκούν οκτώ εβδομάδες κάθε φορά. Διατίθεται δωρεάν εξάσκηση, ώστε οι μαθητές να μπορούν να υπολογίσουν ποιο επίπεδο είναι πιο λογικό.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Ο Fanshawe Grads παίρνει θέσεις εργασίας

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα έρευνας KPI (Key Performance Indicators), το ποσοστό απασχόλησης πτυχιούχων Fanshawe 87,6% υπερβαίνει τον επαρχιακό μέσο όρο κατά δύο τοις εκατό. Όταν ερωτήθηκαν έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους, το 80,2% των αποφοίτων του Fanshawe δηλώνουν ικανοποιημένοι με την κολεγιακή τους εκπαίδευση – και το 94,2% των εργοδοτών είναι ικανοποιημένοι με τις δεξιότητες και τις συνεισφορές των αποφοίτων Fanshawe.

Πρόσθετα

Όλοι οι φοιτητές πλήρους φοίτησης στην πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου Oxford Street λαμβάνουν κάρτα πλήρους απασχόλησης λεωφορείου LTC, εγγραφή στο Student Wellness Centre και κάλυψη υγείας και οδοντιατρικής μέσω του Morcare. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι και αθλητικές ομάδες στο Fanshawe – για παίκτες και για οπαδούς!

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Ο Fanshawe έχει πολλές πανεπιστημιουπόλεις στο Λονδίνο: την πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου στην Oxford Street, το Downtown London - που είναι δύο κτίρια απέναντι το ένα από το άλλο, και το London South. Άλλες τοποθεσίες περιλαμβάνουν το School of Transportation Technology και το Norton Wolf School of Aviation and Aerospace Technology, που βρίσκονται και τα δύο στην Oxford Street, λίγα λεπτά μακριά από την πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου. Υπάρχουν επίσης περιφερειακές πανεπιστημιουπόλεις σε άλλες κοντινές πόλεις: St. Thomas, Woodstock και Simcoe.

Οι ξένοι φοιτητές μπορούν να ζήσουν στην πανεπιστημιούπολη σε κατοικία ή σε Homestay με το Canadian Homestay Network ή σε κατοικίες εκτός πανεπιστημιούπολης. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ινστιτούτου.

  Εισαγωγές

  Ρίξτε μια ματιά στις Απαιτήσεις Εισδοχής μας εδώ: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

  Fanshawe Cares

  Το Fanshawe προσφέρει ένα πακέτο Υπηρεσιών Άφιξης που ονομάζεται Fanshawe Cares για όλους τους νέους διεθνείς φοιτητές. Το Fanshawe Cares περιλαμβάνει:

  • Υπηρεσία χαιρετισμού αεροδρομίου από φοιτητές πρεσβευτές.
  • Υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το αεροδρόμιο Pearson στο Τορόντο στο Λονδίνο, Οντάριο.
  • Παρέχεται διαμονή δύο διανυκτερεύσεων (αν χρειαστεί).
  • Βοήθεια για την εύρεση κατοικίας και το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού (αν χρειαστεί).

  Επίσης, ως μέρος του προγράμματος Fanshawe Cares, το Διεθνές Κέντρο φιλοξενεί μια Συνεδρία Καλωσορίσματος κάθε εξάμηνο για να εξοικειωθείτε με το Κολλέγιο και τις υπηρεσίες του καθώς και να σας συνδέσει με άλλους διεθνείς φοιτητές.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Ο Fanshawe προσφέρει 5 εκατομμύρια δολάρια σε υποτροφίες, βραβεία και υποτροφίες κάθε χρόνο. Υπάρχουν ευκαιρίες αποκλειστικά για διεθνείς φοιτητές, όπως υποτροφίες εισόδου.

  href="https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  Το Fanshawe διαθέτει ένα τριώροφο Κέντρο Ευεξίας Φοιτητών που περιλαμβάνει ένα πλήρες γυμναστήριο, μια ιατρική κλινική, ένα κέντρο πίστης και πνευματικότητας, ήσυχα δωμάτια και πολλά άλλα. Σύμβουλοι σταδιοδρομίας είναι διαθέσιμοι στους φοιτητές στο τμήμα Απασχόλησης & Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Φοιτητών. Υπάρχει μια πρόσφατα ανακαινισμένη Library Learning Commons και το Διεθνές Κέντρο βοηθά τους μαθητές με τα πάντα, από υπηρεσίες άφιξης έως θέματα μετανάστευσης, και προσφέρει βοήθεια σε πολλές γλώσσες με ευέλικτα ραντεβού για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών μας.

  Οι μαθητές θα πρέπει να συνδεθούν με τη Φοιτητική Ένωση Fanshawe, ή FSU, για πληροφορίες σχετικά με τις πολλές εκδηλώσεις και κλαμπ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ομάδες πανεπιστημίου, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ινστιτούτου.

  Το Λονδίνο, Οντάριο, Καναδάς βρίσκεται δύο ώρες από το Τορόντο ή τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, εμπορικά κέντρα και επιλογές διασκέδασης. Το χειμώνα, οι μαθητές μπορούν να κάνουν σκι ή snowboard στο Boler Mountain, να κάνουν skate στο Victoria Park ή στο Storybook Gardens και το καλοκαίρι, υπάρχουν πολλά φεστιβάλ στα πάρκα. Το Λονδίνο απέχει περίπου μισή ώρα από τις παραλίες στο Port Stanley και στο Grand Bend.

  Τοποθεσίες

  • Simcoe

   Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

   • Woodstock

    Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

    • Clinton

     169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

     • Kincardine

      Kincardine, Καναδάς

      • Saint Thomas

       Saint Thomas, Καναδάς

       • Toronto

        Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

        • London

         1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

        • London

         Fanshawe College Boulevard, 1001, N5Y 5R6, London

         Προγράμματα

         Ερωτήσεις