Keystone logo

Ferrières

A logo

Εισαγωγή

Ferrières η Σχολή Γαλλικής Αριστείας

Επιλέγοντας να σπουδάσετε στη Ferrières ξεκινά μια καριέρα σε έναν κλάδο σε συνεχή ανάπτυξη και που προσφέρει αναρίθμητες επαγγελματικές ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο. Μόλις 15,5 μίλια μακριά από την καρδιά της πόλης των φώτων του Παρισιού, εξίσου κοντά και στα δύο μεγάλα διεθνή αεροδρόμια του Παρισιού (Orly και Roissy Charles de Gaulle), το Ferrières είναι εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο του Παρισιού με τη δημόσια συγκοινωνία. Στη Ferrières , πιστεύουμε ότι η επιτυχία προέρχεται από ισχυρή θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε συνδυασμό με την προσωπική ανάπτυξη.

Οι στόχοι της Ferrières είναι να αναπτύξει ηγέτες αριστείας που είναι ικανοί, ευέλικτοι και ικανοί να κατέχουν ανώτερες διευθυντικές θέσεις και να καθορίζουν τις μελλοντικές ανάγκες του κλάδου.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι δεξιότητες και η τεχνογνωσία που διδάσκονται ανταποκρίνονται στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες των βιομηχανιών Φιλοξενίας, Γαστρονομίας και Πολυτελείας, αναπτύξαμε το πρόγραμμα με τη στενή συνεργασία των αναγνωρισμένων εταιρειών συνεργατών μας, καθώς και συμβούλων από κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων.

ΠΟΛΥΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ:

Με γνώμονα τις βασικές αξίες της παράδοσης και της καινοτομίας, την ταπεινότητα, την εργασία και το ανοιχτό όραμα, η αποστολή της Ferrières είναι τριπλή:

  • Εκπαιδεύστε μελλοντικούς επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, μέσω μιας σειράς προγραμμάτων, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κλάδου στη Γαστρονομία, τη Φιλοξενία και την Πολυτέλεια: Προγράμματα Bachelor, MSc και Culinary
  • Συμβάλετε στην προώθηση της γνώσης και των πρακτικών στις τρεις διαστάσεις: Κουλτούρα τροφίμων, διαχείριση φιλοξενίας, πολυτέλεια και προγραμματισμός εκδηλώσεων.
  • Ενίσχυση της επιρροής και της ελκυστικότητας της Γαλλίας σε αυτούς τους τομείς αριστείας.

ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ FERRIERES HIGH-END:

Το Ferrières παρέχει στους μαθητές μια εξαιρετική επαγγελματική εμπειρία και τους αντιμετωπίζει αμέσως με την «αριστεία» χάρη σε μια σειρά από πολλά εστιατόρια, ένα catering και ένα ξενοδοχείο 4*. Αυτά τα ιδρύματα, που δεν είναι μονάδες εφαρμογής, αλλά επαγγελματικές, διοικούνται από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών της Φιλοξενίας και Επιχειρηματιών, ορισμένοι από τους οποίους βραβεύτηκαν με το βραβείο «Meilleur Ouvrier de France». Προσφέρουν κουζίνα υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης σε ένα απαιτητικό πελατολόγιο.

Καθώς αυξάνονται οι ικανότητές τους, οι μαθητές εισάγονται σταδιακά σε διάφορες θέσεις σε κουζίνες, τραπεζαρία, αγορές, τμήμα σομελιέ, μπαρ, ρεσεψιόν, σχέσεις με τους επισκέπτες, καθαριότητα, πωλήσεις, κρατήσεις, συντήρηση, μάρκετινγκ, οικονομικά, ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και προγραμματισμό εκδηλώσεων. Αυτή η πρακτική εμπειρία συναντά την ακαδημαϊκή μάθηση.

Τοποθεσίες

  • Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

  • Paris

Ερωτήσεις