Keystone logo
Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Εισαγωγή

Galilee International Management Institute ιδρύθηκε το 1987 και στόχος του είναι να παρέχει προσβάσιμες, χωρίς αποκλεισμούς ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Το ινστιτούτο λειτουργεί ως κόμβος για τη μεταφορά γνώσης και την ανθρώπινη ανάπτυξη παρουσιάζοντας την ιστορία επιτυχίας του Ισραήλ.

Το κοινό πρόγραμμα Κένυας Ισραηλινής ιατρικής σχολής που διεξάγεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UZIMA στην Κένυα στοχεύει στον εξοπλισμό των φοιτητών με τις γνώσεις, τις σχετικές ιατρικές δεξιότητες και τις στάσεις για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις που σχετίζονται με την υγεία.

Το πιστεύω μας

Πιστεύουμε ότι όλες οι χώρες και οι άνθρωποι μπορούν να προωθήσουν τις οικονομίες τους επενδύοντας στο ανθρώπινο στοιχείο της εκπαίδευσης. Αυτό είναι το κλειδί για τη δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης, κοινωνικής αλλαγής και ενός πιο ισότιμου κόσμου. Ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους και τους δίνουμε τη δυνατότητα να επιφέρουν θετικές αλλαγές στις κοινότητές τους, ενθαρρύνοντάς τους να σκέφτονται διαφορετικά, να αναλαμβάνουν ρίσκα, να συνεργάζονται και να καινοτομούν – δημιουργούμε ηγέτες. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 25.000 ανώτερα στελέχη, διαχειριστές και σχεδιαστές, από περισσότερες από 170 χώρες, έχουν αποφοιτήσει από τα Προγράμματά μας.

Γιατί εμάς

Τα Προγράμματά μας δημιουργούν μια εμπειρία εκμάθησης σε βάθος, σε συνδυασμό με τη δέσμευση στον επαγγελματισμό και την προσωπική επαφή, και παρουσιάζουν την ιστορία επιτυχίας του Ισραήλ. Μια χώρα που φημίζεται για την πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής και την ταχεία οικονομική και υποδομή ανάπτυξη, παρά την έλλειψη φυσικών πόρων και τις περιφερειακές στρατηγικές προκλήσεις.

Το όραμά μας: Δημιουργώντας μια εμπειρία μάθησης σε βάθος, συνδυάζοντας τη δέσμευση στον επαγγελματισμό με μια προσωπική πινελιά.

Η αποστολή μας: Συγκεντρώνοντας διεθνείς επαγγελματίες, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο για την περαιτέρω ανάπτυξη της διαπολιτισμικής κατανόησης.

Τα προγράμματα σπουδών μας μοιράζονται τη διάσημη ισραηλινή τεχνογνωσία σε μια μεγάλη ποικιλία τομέων, που κυμαίνονται από τη γεωργία, την υγεία, τη διαχείριση κρίσεων και ασφάλειας, την οικονομική ανάπτυξη, τις μεταφορές και την τριτοβάθμια εκπαίδευση έως την ανάπτυξη ικανοτήτων.

Οι ευκαιρίες σπουδών περιλαμβάνουν μια ποικιλία από πλατφόρμες μάθησης, συμπεριλαμβανομένων LIVE διαδικτυακών συνεδριών, έως προγράμματα που πραγματοποιούνται επιτόπου στο Ισραήλ με Ισραηλινούς ειδικούς.

Επιπλέον, προσφέρουμε διαδικτυακά πτυχία, σε συνεργασία με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, για να επεκτείνουμε την προσβασιμότητα στη γνώση.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο διεθνών επαγγελματιών που αλληλεπιδρούν μαζί, τόσο μαζί μας όσο και μεταξύ τους, για να προωθήσουμε τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Μέχρι σήμερα, πάνω από 18.000 ανώτερα στελέχη, διαχειριστές και σχεδιαστές, από περισσότερες από 170 χώρες, έχουν αποφοιτήσει από τα προγράμματά μας.

Γνωσιακά Κέντρα

Προσφέρουμε προσαρμόσιμα προγράμματα κατάρτισης που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν την επίτευξη των στρατηγικών και αναπτυξιακών στόχων των οργανισμών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Αυτό επιτυγχάνεται παρέχοντας μια ολιστική λύση εκπαίδευσης. Οι δραστηριότητες του Κέντρου Ανάπτυξης Ικανοτήτων είναι αφιερωμένες στην αντιμετώπιση οριζόντιων θεμάτων ζωτικής σημασίας για την επίτευξη ανάπτυξης ικανοτήτων που καταλήγουν σε ανθεκτικές κοινωνίες και βιώσιμη ανάπτυξη. Οι επιλογές της πλατφόρμας μελέτης περιλαμβάνουν LIVE διαδικτυακές συνεδρίες, τοπικά προγράμματα και επιτόπου στο Ισραήλ. Τα ειδικά θεματικά μας κέντρα γνώσης ειδικεύονται στην παροχή πρόσβασης στην προηγμένη τεχνογνωσία του Ισραήλ.

 • Κέντρο Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Νερού
 • Κέντρο Διαχείρισης Υγείας
 • Κέντρο Στρατηγικών Μελετών
 • Κέντρο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
 • Κέντρο Μεταφορών και Ναυτιλιακών Σπουδών
 • Κέντρο Οικονομικής Ανάπτυξης
 • Κέντρο Ανάπτυξης Ικανοτήτων

Εισαγωγές

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Όλοι οι επιλέξιμοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφία διδάκτρων. Η Επιτροπή Εισδοχής θα αποφασίσει ποιος από τους υποψήφιους θα λάβει υποτροφία για κάθε πρόσληψη.

Για να υποβάλετε αίτηση για την υποτροφία των διδάκτρων θα πρέπει να ολοκληρώσετε την τακτική διαδικασία εγγραφής. Μόλις συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής ή επικοινωνήσετε απευθείας με τον Διευθυντή του Προγράμματος, θα σας σταλεί ένα πακέτο εγγραφής με φόρμες και οδηγίες. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής πρέπει να στείλετε στον Διευθυντή Προγράμματος τα ακόλουθα ως συνημμένα email:

 • Φόρμα εγγραφής (σημειώστε ότι ζητάτε υποτροφία για δίδακτρα)
 • Έντυπο Αίτησης Βίζας
 • Εγγύηση πληρωμής χορηγού (υπογεγραμμένη και σφραγισμένη)
 • Αντίγραφο του πλήρους βιογραφικού σας
 • Αντίγραφο διαβατηρίου (όλες οι σελίδες)
 • Έντυπο δήλωσης πρόθεσης (υπογεγραμμένο)
 • Η Επιτροπή Εισδοχής θα εξετάσει όλες τις αιτήσεις και θα αποφασίσει ποιος θα λάβει υποτροφία διδάκτρων. Θα ενημερωθείτε για την απόφασή τους εντός δύο εβδομάδων από την υποβολή της αίτησής σας.

Τοποθεσίες

 • Nahalal

  P.O. Box 208, Nahalal, Israel, 1060000, Nahalal

  Ερωτήσεις