Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Gannon University

Gannon University

Gannon University

Εισαγωγή

Ο Gannon είναι ένα καθολικό, επισκοπικό πανεπιστήμιο αφιερωμένο στην αριστεία στη διδασκαλία, την υποτροφία και την υπηρεσία. Η σχολή και το προσωπικό μας προετοιμάζουν τους φοιτητές να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες μέσω προγραμμάτων που βασίζονται στις φιλελεύθερες τέχνες και επιστήμες και επαγγελματικές εξειδικεύσεις. Εμπνευσμένο από την Καθολική Διανοητική Παράδοση, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη, μαθησιακή εμπειρία με επίκεντρο τις αξίες που δίνει έμφαση στην πίστη, την ηγεσία, τη συμμετοχή και την κοινωνική ευθύνη.

Η υπέροχη τοποθεσία του Gannon

Βρισκόμαστε στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Πενσυλβάνια και ένα από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια στις Μεγάλες Λίμνες. Η αστική πανεπιστημιούπολη του Gannon, στο κέντρο του Erie, βρίσκεται δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το Κλίβελαντ, το Μπάφαλο και το Πίτσμπουργκ. Η μοναδική τοποθεσία και οι εγκαταστάσεις μας δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ευνοϊκή για μάθηση, υποτροφία, έρευνα, υπηρεσίες και προσωπική ανάπτυξη.

Η εμπειρία του Gannon

Ρωτήστε τους μαθητές πότε διασκέδασαν περισσότερο στο Gannon και θα λάβετε μια ποικιλία απαντήσεων: να κάνετε νέους φίλους στην ομάδα τους FYT, να κάνετε παρέα στο The Commuter Corner, να κάνετε βαθιές συζητήσεις στην αίθουσα κατοικίας τους ή να πάτε σε εκδηλώσεις στο The Knight Club. Ο καθένας έχει διαφορετική απάντηση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Gannon προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και οργανώσεων που καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα.

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε μαθητής είναι ένα μοναδικό άτομο με διαφορετικά ενδιαφέροντα, δυνάμεις και όνειρα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να δημιουργήσουν μια αίσθηση ότι ανήκουν στην πανεπιστημιούπολη, παρέχοντάς τους μια ποικιλία ευκαιριών για να βρουν την αρετή τους.

Το φιλόξενο, φιλικό μας περιβάλλον είναι το ιδανικό μέρος για να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη, να συμμετάσχετε σε έναν από τους 100+ οργανισμούς μας και να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Ο φοιτητικός μας πίνακας προγραμματισμού δραστηριοτήτων οργανώνει διασκεδαστικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν ομιλητές, συναυλίες και ταξίδια. Το Κέντρο Αναψυχής και Ευεξίας μας προσφέρει ομαδικά μαθήματα γυμναστικής, εσωτερικά και αθλητικά κλαμπ. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τη θέση σας στον κόσμο μέσω του Γραφείου Υπουργείου Πανεπιστημιούπολης και του Κέντρου Κοινωνικών Προβληματισμών. Υπάρχουν επίσης αμέτρητοι τρόποι για να ταξιδέψετε μέσω Μελέτης στο Εξωτερικό, ταξίδια υπό την καθοδήγηση του διδακτικού προσωπικού, Εναλλακτικά ταξίδια υπηρεσίας διάλειμμα και το πρόγραμμα TRAVEL. Και το Γραφείο μας για την Ανάπτυξη Ηγεσίας και την Κατασκήνωση Προσφέρει αναπτυξιακά προγράμματα που βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και το ηγετικό τους δυναμικό, προκειμένου να βελτιώσουν τον κόσμο γύρω τους.

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε να ασχοληθείτε, υπάρχει μια θέση για εσάς στην οικογένεια Gannon.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η πανεπιστημιούπολη του Gannon's Erie, Pennsylvania είναι κεντρική σε πολλές επιχειρήσεις και οργανισμούς που παρέχουν στους φοιτητές ευκαιρίες πρακτικής μάθησης. Αυτή η αστική πανεπιστημιούπολη στην καρδιά του κέντρου βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από εστιατόρια, καταστήματα, κέντρα διασκέδασης και τις παραλίες της λίμνης Erie κοντά, και απέχει μόλις δύο ώρες οδικώς από το Κλίβελαντ, το Μπάφαλο και το Πίτσμπουργκ.

Με περίπου 20.000 φοιτητές σε ακτίνα 20 μιλίων, το Erie της Πενσυλβάνια είναι μια πόλη κολεγίων. Ακριβώς δίπλα στην πανεπιστημιούπολη του Gannon στο κέντρο της πόλης, θα βρείτε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και συνεργασίες με κυβερνητικούς φορείς, τοπικές επιχειρήσεις και νοσοκομεία. Όταν τελειώσετε τη σχολική σας μέρα, θα διασκεδάσετε επίσης. Εξερευνήστε μουσεία, γκαλερί, θέατρα και εστιατόρια ακριβώς στην καρδιά της πόλης, όλα βήματα μακριά από το Gannon και επτά μίλια από τις παραλίες της λίμνης Erie κοντά.

    Τοποθεσίες

    • Erie

      Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

      Ερωτήσεις