Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο Caledonian της Γλασκώβης είναι ένα διακριτικό πανεπιστήμιο, το οποίο είναι αφοσιωμένο στο μέλλον και είναι αφοσιωμένο στην κοινωνική του αποστολή για την προώθηση του κοινού καλού. Έχουμε γίνει ένα διεθνές κέντρο αριστείας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προωθώντας την απασχολησιμότητα και την παγκόσμια ιθαγένεια στους αποφοίτους μας. Κερδίζουμε βραβεία για την υποστήριξη και τη δέσμευσή μας στην εμπειρία των φοιτητών, ενώ παράλληλα παρέχουμε καινοτομίες μέσω της έρευνας παγκόσμιας κλάσης σε βασικούς τομείς δυνατοτήτων. Έχουμε μια παράδοση να διευρύνουμε την πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση για ταλαντούχους ανθρώπους ανεξάρτητα από την προέλευσή τους και αξιοποιούμε το πνευματικό και κοινωνικό μας κεφάλαιο προς όφελος των κοινοτήτων που υπηρετούμε στη Σκωτία και διεθνώς.

Το Glasgow Caledonian University (GCU) είναι ένα δυναμικό, καινοτόμο και πολυβραβευμένο Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην κοινωνία με τρόπο που να αγκαλιάζει αλλά να υπερβαίνει τον παραδοσιακό ρόλο ενός πανεπιστημίου. Το GCU για την Κοινή Καλή δέσμευση έρχεται στη ζωή και παρέχεται από τους φοιτητές και το προσωπικό σε ακαδημαϊκά σχολεία και τμήματα.

Καλώς ήλθατε στην Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής

Η Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής, μία από τις τρεις ακαδημαϊκές σχολές της GCU, συγκεντρώνει τα τμήματα Βιοεπιστημών, Ψυχολογίας, Κοινωνικής Εργασίας και Συμμαχικών Επιστημών Υγείας και Νοσηλευτικής και Κοινοτικής Υγείας.

Σε συνεργασία με το προσωπικό μας, τους φοιτητές και τους εξωτερικούς φορείς, η Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής δημιούργησε ένα ενοποιημένο όραμα που σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στην Πανεπιστημιακή Στρατηγική 2020, ενσωματώνοντας την αριστεία, τη δέσμευση και την ενέργεια σε κάθε πτυχή της σχολικής ζωής.

Το σχολείο μας συγκεντρώνει τα τμήματα Βιοεπιστημών, Ψυχολογίας, Κοινωνικής Εργασίας και Συμμαχικών Επιστημών Υγείας και Νοσηλευτικής και Κοινοτικής Υγείας. Η διυπηρεσιακή συνεργασία επιτρέπει στο σχολείο να προσφέρει ένα ασύγκριτο φάσμα προγραμμάτων διδασκαλίας και ευέλικτων επιλογών παράδοσης, έρευνας, εξατομικευμένης κατάρτισης και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της υγείας, της κοινωνικής φροντίδας και των επιστημών της ζωής.

Η Σχολή διαθέτει περισσότερους από 280 ακαδημαϊκούς, συμπεριλαμβανομένων των Καθηγητών, των Αναγνωστών, των Μεταδιδακτορικών Ερευνητών και των Ερευνητικών Βοηθών. Πήραμε μια εξαιρετική ικανοποίηση 93% φοιτητών στην πιο πρόσφατη Εθνική Φοιτητική Έρευνα. Έχουμε πάνω από 4000 φοιτητές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Μυανμάρ, της Ινδονησίας, του Κουβέιτ, της Σαουδικής Αραβίας και του Μπαγκλαντές. Είναι ένα πολύτιμο και αναπόσπαστο κομμάτι της ακαδημαϊκής μας κοινότητας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην καινοτόμο, ενδιαφέρουσα και δια-επαγγελματική εκπαίδευση για όλους τους μαθητές μας. Αυτό υποστηρίζεται από τις εγκαταστάσεις μας παγκόσμιας κλάσης και την έρευνα αιχμής. Η επιτυχία της μεθοδολογίας μας αποδεικνύεται από τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Εθνικής Φοιτητικής Έρευνας.

Έρευνα αριστείας

Αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα, κορυφαίους ακαδημαϊκούς, υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό μαθησιακό περιβάλλον σε ένα ευρύ φάσμα τομέων - από τις Βιοεπιστήμες Τροφίμων μέχρι τη Νοσηλευτική.

Η Έρευνα μας

Στο REF 2014, κατατάξαμε στις 20 κορυφαίες χώρες της Μεγάλης Βρετανίας για έρευνα στον τομέα της υγείας σε κορυφαία παγκοσμίως και διεθνώς εξαιρετικά πρότυπα. Μάθετε για τους βραβευμένους ακαδημαϊκούς μας και τη ζωντανή ερευνητική κοινότητα.

Οι εγκαταστάσεις μας

Προσφέρουμε στους σπουδαστές και τις επιχειρήσεις πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις εκμάθησης και έρευνας σε όλα τα τμήματα μας.

Τα Τμήματά μας

Τα πλεονεκτήματα της Σχολής Επιστημών Υγείας και Ζωής και του σχετικού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Έρευνας για την Υγεία έγκεινται στην επαγγελματική μας πείρα, την πολυεπιστημονική παροχή υπηρεσιών με βάση την ομάδα και την αυστηρή τήρηση κανονιστικών προτύπων που απαιτούν εταιρικές σχέσεις με το κοινό και εμπορικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Η δέσμευση του σχολείου μας για την αριστεία και τη συνεργασία διασφαλίζει ότι είμαστε στην πρωτοπορία των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και ερευνητικών πρακτικών και γνώσεων, εμπνευσμένων από μια ατομική και συλλογική επιθυμία να συμβάλουμε στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας.

Το σχολείο μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεωρητικών γνώσεων, πρακτικών δεξιοτήτων και εκπαιδευτικής δέσμευσης που καλύπτει την κοινότητα, ώστε να μπορεί να βρεθεί σε επιχειρήσεις και κρεβάτι και να επιστρέψει στην κοινότητα και να υποστηριχθεί από συνεχείς επενδύσεις στους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις μας.

Το σχολείο αποτελείται από τρία τμήματα υποδιαιρούμενα σε ακαδημαϊκές ομάδες:

 • Τμήμα Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Υγείας
 • Τμήμα Ψυχολογίας, Κοινωνικής Εργασίας και Συμμαχικών Επιστημών Υγείας
 • Τμήμα Επιστημών της Ζωής

Πρακτική Ακαδημαϊκή Καριέρα

Η πολιτική υποστήριξης πρακτικής / κλινικής ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας σε όλους τους κλάδους είναι θεμελιώδης για τη Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής. Αυτά εντάσσονται στην αποστολή μας προς την Κοινή Δύναμη και υποστηρίζουν τη δέσμευσή μας να εξασφαλίσουμε ότι η πρακτική, τόσο κλινική όσο και ακαδημαϊκή, οδηγεί τη μάθηση και την έρευνά μας.

Ο συνεχής στόχος μας είναι να καθιερώσουμε το σχολείο μας ως αναγνωρισμένο εθνικό και διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας, με την Ακαδημαϊκή Σταδιοδρομία της Κλινικής Ακαδημαϊκής Έρευνας και την Ακαδημαϊκή Επαγγελματική Εκπαίδευση να αποτελεί βασικό στοιχείο αυτού του οράματος.

Οι κλινικοί ασκούμενοι της Σχολής ενσωματώνουν επιτυχώς τις κλινικές γνώσεις, τις δεξιότητες, την έρευνα και την εκπαίδευσή τους στον εξειδικευμένο τομέα τους προς όφελος ασθενών / πελατών και εκπαιδευόμενων και για την ενίσχυση της παροχής υπηρεσιών.

Η Σχολή Επιστημών Υγείας και Ζωής ασχολείται με την έρευνα και την εκπαίδευση σε πραγματικό κόσμο για να απαντήσει στα πραγματικά διλήμματα στην πράξη και στις ερωτήσεις που έθεσαν όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της παροχής υπηρεσιών και φροντίδας. Η πρακτική οδηγεί τη μάθηση και την έρευνά μας και η έρευνά μας παρέχει στοιχεία που εφαρμόζονται στην πράξη προς όφελος ασθενών / πελατών, κοινοτήτων, υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Υποστηρικτική πρακτική ακαδημαϊκή σταδιοδρομία

Οι Κλινικοί Ακαδημαϊκοί Έλεγχοι και η Πρακτική Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση Οι ακαδημαϊκοί ασκούμενοι αντιπροσωπεύουν όλους τους κλάδους της Σχολής Επιστημών Υγείας και Ζωής και είναι μέλη καθιερωμένων ερευνητικών ομάδων στο Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Έρευνας για την Υγεία με τις σχετικές υποδομές και ερευνητικές επιπτώσεις. Υλοποιούν βασικούς ρόλους στη δημιουργία σημαντικών ερευνητικών ερωτημάτων από την πρακτική και στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν τα νέα δεδομένα και να επηρεάσουν την παροχή υπηρεσιών, καθώς και την πολιτική υγείας και κοινωνικής πρόνοιας. Η Σχολή έχει πρακτική / κλινική ακαδημαϊκή έρευνα και ασκεί πρακτικές ακαδημαϊκούς επαγγελματίες στους τομείς:

 • Θηλασμός
 • Κοινωνική εργασία
 • Ψυχολογία
 • Φυσιοθεραπεία
 • Εργοθεραπεία
 • Ποδιατρική
 • Ραδιολογία
 • Επιστήμες Όρασης - Οπτομετρία, Ορθοπτική
 • Τμήμα Λειτουργίας

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Glasgow

  Cowcaddens Road, G4 0BA, Glasgow

Ερωτήσεις