Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences BSc (Hons) στη Νοσηλευτική Μελέτες (Ψυχική Υγεία)
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) στη Νοσηλευτική Μελέτες (Ψυχική Υγεία)

Glasgow, Ηνωμένο Βασίλειο

4 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.820 / per year *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Προωθώντας τις ατομικές δυνάμεις, την ψυχική ευεξία και την ανεξαρτησία, οι Νοσηλευτές της Ψυχικής Υγείας υποστηρίζουν τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν πτυχές της ζωής τους λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις σύγχρονες προσεγγίσεις στην υποστήριξη και τη θεραπεία που διατίθενται για άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας. Οι φοιτητές αναλαμβάνουν πρακτική εμπειρία εκμάθησης για το 50% του μαθήματος σε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων στο πλαίσιο του NHS Greater Glasgow και Clyde. Αυτά περιλαμβάνουν τις τοποθετήσεις της κοινότητας και νοσοκομείων του NHS, καθώς και την ανεξάρτητη και εθελοντική εμπειρία στον τομέα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των πρακτικών μαθησιακών εμπειριών, οι σπουδαστές συμμετέχουν σε δραστηριότητες νοσηλευτικής ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης και της παροχής φροντίδας σε μια σειρά ασθενών που σχετίζονται με την επιλεγείσα Pathway νοσηλευτικής. Υπάρχουν ευκαιρίες για διεθνείς τοποθετήσεις ή εμπειρίες σε διάφορα σημεία του προγράμματος.

Η καριέρα σου

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν ως εγγεγραμμένοι νοσηλευτές στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC). Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους σπουδαστές για να γίνουν αποτελεσματικοί, ανασυγκροτημένοι επικεντρωμένοι Νοσηλευτές Ψυχικής Υγείας που μπορούν να εργαστούν σε μια σειρά από ρυθμίσεις.

Αυτές περιλαμβάνουν τα νοσοκομεία, τις υπηρεσίες ημέρας, τα σπίτια των ανθρώπων, τις υπηρεσίες εθισμού, τις διατροφικές διαταραχές, τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, τις υπηρεσίες για ηλικιωμένους με προβλήματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της άνοιας, και τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας του ιδιωτικού τομέα.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Αξίες και Νοσηλευτική πρακτική με βάση τα δικαιώματα, Βελτίωση της Υγείας, Σύγχρονη Παροχή Υπηρεσιών Υγείας, Εισαγωγή στην πρακτική που βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία.

Έτος 2

Εργασία σε διεπαγγελματικές ομάδες. Κατανόηση των εμπειριών της ανάκαμψης στην ψυχική υγεία, της ανθρώπινης αντίδρασης στο άγχος και της ευπάθειας.

Έτος 3

Εφαρμογή πρακτικής βασισμένης σε αποδεικτικά στοιχεία. Ψυχοκοινωνικές παρεμβάσεις στην ψυχική υγεία, Ενίσχυση δεξιοτήτων στη νοσηλευτική της ψυχικής υγείας.

Έτος 4

Επίδοση διατριβής επιπέδου, ηγεσία σε διεπαγγελματικές ομάδες, προώθηση της εφαρμογής της βασισμένης σε αξίες νοσηλευτικής πρακτικής στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα.

Προυποθέσεις εισόδου

Έτος 1

SQA Higher

BBBB συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και κατά προτίμηση μια επιστήμη και Nat 5 Μαθηματικά στο C

Ενα επίπεδο

Το BCC περιλαμβάνει κατά προτίμηση ένα θέμα επιστήμης, και η αγγλική γλώσσα GCSE και Μαθηματικά στο C / 4

ILC Higher

H2 H2H3 H3 συμπεριλαμβανομένου του αγγλικού και κατά προτίμηση ενός θεματικού επιστήμονα, συν τα μαθηματικά τακτικού επιπέδου στο Β1

IB Δίπλωμα

24 σημεία συμπεριλαμβανομένης μιας επιστήμης

BTEC Extended Diploma

Την εφαρμοσμένη επιστήμη, τη βιολογική / βιοϊατρική επιστήμη ή την υγειονομική περίθαλψη σε DMM. GCSE Μαθηματικά και Αγγλικά στο C / 4 απαιτείται επίσης.

Κολλέγιο

SWAP Δύση Πρόσβαση σε τιμές Νοσηλευτικής σε κολέγια εταίρους. Θα ληφθεί υπόψη η φροντίδα και η διοικητική πρακτική του HNC ενός επιστημονικού HNC με A στην ταξινομημένη μονάδα. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αριθμητική και γραμματισμό ισοδύναμο με το Εθνικό 5 επίπεδο.

BTEC Extended Diploma

Την εφαρμοσμένη επιστήμη, τη βιολογική / βιοϊατρική επιστήμη ή την υγειονομική περίθαλψη σε DMM. GCSE Μαθηματικά και Αγγλικά στο C / 4 απαιτείται επίσης.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS με 7,0 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν αποδεικτικά στοιχεία αξιολογούμενης μελέτης τα τελευταία 5 χρόνια. Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μία από τις Ημέρες των Προσφευγόντων στο πλαίσιο της διαδικασίας αποδοχής.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Επαγγελματική διαπίστευση

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν ως εγγεγραμμένοι νοσηλευτές στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Εισαγωγές

Διδακτέα ύλη

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Ευκαιρίες καριέρας

Δίδακτρα προγράμματος

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα