Keystone logo

George Fox University

A logo

Εισαγωγή

Να είναι γνωστά.

Η υπόσχεσή μας: Στο George Fox, κάθε φοιτητής θα γίνει γνωστό - προσωπικά, ακαδημαϊκά και πνευματικά.

Είναι η ελπίδα κάθε μαθητής φέρνει στην εμπειρία κολλεγίων. Να είναι γνωστό με το όνομα. Για να γίνει κατανοητό, αποτιμάται, ενθαρρύνονται και να ανέλθει. Στο George Fox, για να γίνει γνωστή μέσα που οι καθηγητές και το προσωπικό συνδεθεί με τους μαθητές σε αυθεντικές τρόπους - προσωπικά, ακαδημαϊκά, πνευματικά - αναγνωρίζοντας ότι όλοι έρχονται σε αυτό το μέρος με διαφορετικό υπόβαθρο, εμπειρίες ζωής και όνειρα για το μέλλον. Να γίνει γνωστό σημαίνει ότι οι μαθητές όχι μόνο να μάθουν νέες ιδέες, να μοιραστούν τις δικές τους. Για να γίνει γνωστή μέσα για να ακουστεί.

Όταν ένας μαθητής αισθάνεται τι είναι σαν να είναι γνωστό με αυτό τον τρόπο, γίνονται έμπνευση. Και αυτό είναι όταν συμβαίνει πραγματική αλλαγή. Γνώση κινείται από το μυαλό στην καρδιά. Καριέρα μετατραπεί σε κλήσεις. Πίστη μετατρέπεται σε ενέργεια. Και γι 'αυτό ξεκινάμε με μια απλή υπόσχεση, ότι κάθε μαθητής θα είναι γνωστό.

αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο

George Fox είναι γνωστό σε εθνικό επίπεδο ως standout χριστιανικό πανεπιστήμιο, κατάταξη μεταξύ των κορυφαίων 10 στην κατάταξη του Forbes Media "The Best Θρησκευτικά συμβεβλημένα κολέγια." Είμαστε κατατάσσονται από την US News & World Report ως ένα πρώτης κατηγορίας περιφερειακό πανεπιστήμιο, και Forbes κατατάσσεται σταθερά μας μεταξύ των κορυφαίων χριστιανικές κολλέγια στο έθνος.

ακαδημαϊκά αυστηρή

Φοιτητές στο George Fox απολαμβάνουν μια προκλητική πρόγραμμα σπουδών που ενθαρρύνει σημαντική υποτροφία και την εφαρμογή. Προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Υποτρόφων Ρίχτερ, για παράδειγμα, προάγουμε την έρευνα με μέντορες σχολή - ερευνά θέματα όπως θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού, τη διερεύνηση του διαβήτη σε κυτταρικό επίπεδο, ή τις σπουδές τους τραύματα και γνωστική ανάπτυξη. Είμαστε ένα από τα μόλις 11 κολέγια, συμπεριλαμβανομένου του Γέιλ, Dartmouth, Cal Tech και το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, για να συμμετάσχουν σε αυτό το αναγνωρισμένου κύρους πρόγραμμα.

φοιτητής Εστιασμένη

Σχολή και διαχειριστές των προγραμμάτων σχεδιασμού που βάζουν οι μαθητές πρώτα, αναγνωρίζοντας ότι κάθε μαθητής έχει διαφορετικούς στόχους και ανάγκες. Από εξατομικευμένη ακαδημαϊκή καθοδήγηση για συνεχή πνευματική σχηματισμό, σχολή καθοδήγηση και επαγγελματικό προσανατολισμό, ολόκληρη η εκπαιδευτική διαδικασία στο George Fox είναι οργανωμένη γύρω από την ανάπτυξη και την επιτυχία των μαθητών μας.

relationally Σχεδιασμένο

Ως ο Χριστός με επίκεντρο το πανεπιστήμιο ριζωμένη στην παράδοση Φίλοι, George Fox είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να ενθαρρύνει ουσιαστικές σχέσεις. Οι μαθητές γνωρίζουν τους καθηγητές τους από τα μικρά τους ονόματα, και με τη σειρά τους, οι καθηγητές είναι σκόπιμη για να γνωρίζει τους μαθητές τους με βάση το πρώτο όνομα. Στο George Fox, πιστεύουμε μετασχηματιστική μάθηση αρχίζει με την ολιστική, αυθεντικές σχέσεις - και κάνοντας αυτούς τους τύπους συνδέσεων προτεραιότητα είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

ευκαιρία Rich

George Fox παρέχει τους πόρους του εθνικού πανεπιστημίου και της προσβασιμότητας στις ευκαιρίες που μόνο ένα μικρότερο πανεπιστήμιο μπορεί να προσφέρει. Προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να συμμετέχουν σε εμπειρίες που αλλάζει τη ζωή, όπως ερευνητικά προγράμματα ΔΕΠ-μέντορας, πρακτικής άσκησης και προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό. Οι επιλογές είναι ποικίλες. Εδώ, ένας φοιτητής μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα παιχνίδι, ανταγωνίζονται στον αθλητισμό ομάδα NCAA Division III, τραγουδούν σε χορωδία, και να οδηγήσει ακόμη και σε μια λέσχη σπουδαστών. μικρότερου μεγέθους μας σημαίνει μεγάλες ευκαιρίες.

πίστη αρωματισμένο

Πίστη διαπερνά κάθε πτυχή της εκπαιδευτικής εμπειρίας στο George Fox. Καθηγητές και διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι είναι όλοι ομολογούν Χριστιανοί, είναι αφιερωμένο στην ενσωμάτωση της πίστης και της μάθησης, και είναι παθιασμένοι με βοηθώντας τους μαθητές να πληρούν επαγγελματική κλήσεις τους. Οι μαθητές αποκτούν βαθύτερη αντιλήψεις του Θεού, στο πλαίσιο μιας Χριστού με επίκεντρο την κοινότητα επικεντρώθηκε στην αγάπη του Θεού και των ανθρώπων και με την εκμάθηση πώς η πίστη μπορεί να αναπτυχθεί ολόκληρη άτομα που καθίστανται εκκρεμείς επαγγελματίες.

υπηρεσία Minded

George Fox παίρνει στα σοβαρά την πρόκληση του Ιησού Χριστού να είναι πράκτορες της αγάπης και της συμφιλίωσης στον κόσμο. Οι μαθητές λαμβάνουν στο σχολείο χορηγία ταξίδια εξυπηρέτηση σε διάφορες διαπολιτισμική ρυθμίσεις, όπως το Dream Center στο Λος Άντζελες, το Makah Έθνος στην Ουάσιγκτον, ή Σουαζιλάνδη για να βοηθήσει τα θύματα του AIDS. Ορισμένα προγράμματα, όπως η μηχανική, την ενσωμάτωση υπηρεσιών στο πρόγραμμα σπουδών. Κάθε φθινόπωρο, το πανεπιστήμιο κλείνει πανεπιστημιούπολη για ετήσιες μας λατρεύουν ημέρα και στέλνει περισσότερους από 2.000 φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενους να εργαστούν εθελοντικά στην κοινότητα.

δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο

Από την ίδρυσή της, George Fox έχει ενθαρρύνει τους μαθητές του να αναζητήσουν τρόπους για να κάνουν την πίστη τους σχετικούς στον κόσμο. Η δέσμευσή μας για την ευαισθητοποίηση, σπουδές στο εξωτερικό και την αντιμετώπιση των ζητημάτων της κοινωνικής δικαιοσύνης των ημερών μας βοήθησε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον μάθησης που δίνει έμφαση παγκόσμια ευαισθητοποίηση και εμπλοκή. George Fox κατατάσσεται από την US News & World Report μεταξύ των κορυφαίων 60 από περίπου 1.800 διαπιστευμένους κολέγια και πανεπιστήμια στο έθνος για το ποσοστό των φοιτητών που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς ταξίδια εξυπηρέτηση συνεχίσει την αντιμετώπιση πολύπλοκων κοινωνική δικαιοσύνη ανησυχίες στην Αφρική, την Ινδία, τη Βραζιλία, την Ουκρανία και τη Ρουμανία.

Τοποθεσίες

  • George Fox University: Newberg Campus 414 N. Meridian St., 97132, Newberg

Ερωτήσεις