Keystone logo

Goshen College Online

A logo

Εισαγωγή

Όραση

Goshen College έχει αναγνωριστεί ως ένα ισχυρό ηγέτη στην φιλελεύθερη καλλιτεχνική εκπαίδευση επικεντρώνονται στη διεθνή, διαπολιτισμικό, διεπιστημονική και ολοκληρωμένη διδασκαλία και τη μάθηση που προσφέρει σε κάθε μαθητή μια ιστορία της ζωής του προσανατολισμού ενσωματωμένα στον Χριστό με επίκεντρο τις βασικές αξίες: την παγκόσμια ιθαγένεια, συμπονετικός ειρήνευση, την ηγεσία υπηρέτης και πάθος μάθηση.

Αποστολή

Goshen College είναι ένα φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών αφιερωμένο στην ανάπτυξη της ενημέρωσε, άρθρωση, ευαίσθητη, υπεύθυνη Χριστιανοί.

Ως υπουργείο του Μεννονιτών Εκκλησίας, προσπαθούμε να ενσωματώσουν τις χριστιανικές αξίες με την εκπαιδευτική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Ως κοινότητα της πίστης και της μάθησης, προσπαθούμε να προωθήσει την προσωπική, πνευματική, πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη σε κάθε άτομο. Θεωρούμε την εκπαίδευση ως μια ηθική δραστηριότητα που παράγει υπηρέτη-ηγέτες για την εκκλησία και τον κόσμο.

Οι αξίες

Στο Goshen College σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα της πίστης και της μάθησης στηρίζεται σε πέντε βασικές αξίες: Ο Χριστός-επικέντρωσης, παθιασμένος μάθησης, την ηγεσία υπηρέτης, συμπονετικός αποκατάσταση της ειρήνης και της παγκόσμιας ιθαγένειας. ακαδημαϊκό πρόγραμμα και συνεργασία εξωσχολικές προγράμματα μας προετοιμάσει τους αποφοίτους για:

Μια ζωή που είναι ο Χριστός με επίκεντρο, με

μια αντανακλαστική πίστη που καλλιεργεί την πνευματική ανάπτυξη σε ατομικές και εταιρικές πλαίσια ενεργό πίστη που ενημερώνει τις επιλογές Όλη η ζωή του Πιστεύουμε ότι ο Θεός είναι το θεμέλιο όλης της σοφίας και της γνώσης. Μέσω του Χριστού βρίσκουμε ελεήμων συγχώρεση και μια πρόσκληση για μια καθημερινή, προσωπική πόδια εξουσιοδοτηθεί από το Άγιο Πνεύμα. Είμαστε επικεφαλής τον Χριστό στην αναζήτησή μας για την αλήθεια.

Προς Κορινθίους Α 3:11: "Για κανείς δεν μπορεί να θέσει οποιοδήποτε ίδρυμα διαφορετικό από εκείνο που έχει τεθεί? ότι θεμέλιο είναι ο Ιησούς Χριστός. "

Μια ζωή με πάθος ΜΑΘΗΣΗ, μέσω

η εκμάθηση ενός σημαντικού τομέα της μελέτης, ως βάση για τη δια βίου μάθηση, την υπηρεσία, τις σχέσεις, και την εργασία σε ένα κοινωνικά και πολιτισμικά διαφοροποιημένο πλαίσιο μια εκτεταμένη θεμέλιο της γνώσης, των δεξιοτήτων, διαδικασίες και μεθοδολογίες που προέρχεται από ένα πρόγραμμα σπουδών ελεύθερων τεχνών που απαιτούνται για τη συστηματική μελέτη και επίλυση προβλημάτων πιστεύουμε ότι η πίστη μας υποστηρίζεται από τη γνώση. Ως κοινότητα μάθησης, έχουμε προωθήσει ένα ταξίδι δια βίου μάθησης, ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλο για να αναζητήσει την αλήθεια με θέρμη. Αυτό το πνεύμα της ακαδημαϊκής αριστείας εμπλουτίζει τις σχέσεις μας, τον κόσμο μας και την πίστη μας στον Ιησού Χριστό.

Β Πέτρου 1: 5-8: «Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποστηρίξει την πίστη σας με την καλοσύνη, και την καλοσύνη με τη γνώση και τη γνώση με τον αυτοέλεγχο και αυτο-ελέγχου με την αντοχή και την αντοχή με την ευσέβεια, και ευσέβεια με αμοιβαία αγάπη, και την αμοιβαία αγάπη με αγάπη. Για το αν αυτά τα πράγματα είναι δικά σας και αυξάνονται ανάμεσά σας, θα σας κρατήσει από το να είναι αναποτελεσματική και άκαρπος στη γνώση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. "

Μια ζωή του δούλου ηγεσίας, με βάση την

μια ικανότητα ηγεσίας που εξουσιοδοτεί τον εαυτό και τους άλλους μια υγιή κατανόηση του εαυτού και των άλλων, που αντανακλάται στις σχέσεις αλληλεξάρτησης και της αμοιβαίας λογοδοσίας

Πιστεύουμε ότι η ηγεσία υπηρέτης ενσωματώνεται τέλεια στη ζωή και το πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Εμείς ταπεινά να αναιρέσει ιδιοτέλεια για τα συμφέροντα των άλλων, οδηγεί στη δύναμη της αγάπης δόθηκε από τον Θεό, γιατί η αγάπη για τους άλλους συσσωρεύεται κοινότητας του Θεού. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Χριστού, έχουμε δημιουργήσει μια κουλτούρα της ηγεσίας που χαρακτηρίζονται από χαρούμενη servanthood.

Ματθαίος 20: 26-28: ". Αλλά όποιος θέλει να γίνει μεγάλος ανάμεσά σας πρέπει να είναι υπηρέτης σας" Φιλιππησίους 2: 5,7: "Στις σχέσεις σας με το ένα το άλλο, έχουν την ίδια νοοτροπία όπως ο Χριστός Ιησούς: Ποιος ... λαμβάνοντας το πολύ φύση ενός υπαλλήλου, έγινε σε ανθρώπινο ομοίωμα. "

Μια ζωή συμπονετική ειρήνευση με

μια προσωπική ακεραιότητα που ενισχύει την ικανότητα για την επίλυση των συγκρούσεων και την προώθηση της δικαιοσύνης, μια δέσμευση για την ποικιλομορφία σε όλες τις μορφές της, τόσο εννοιολογικά όσο και στην πράξη Ως Χριστιανός ειρηνοποιοί, έχουμε αγκαλιάσει "Shalom" - την ειρήνη που προτίθεται Θεού για την ανθρωπότητα. Έχουμε δεσμευτεί για την κατασκευή του «ειρηνική βασιλεία» από την εξάσκηση στοργική καλοσύνη, την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, ασκούν αντι-ρατσισμού, αγαπώντας τους εχθρούς μας και υποστηρίζοντας την ανάγκη για την στερημένους. Εμείς αποποιηθούν τις καταπιεστικές, βίαιες καταστροφικές δυνάμεις αυτού του κόσμου - και είναι πρόθυμοι να ζήσουμε τη ζωή μας ως παραδείγματα της ειρήνης του Θεού.

Ματθαίος 5: 9: "Μακάριοι οι ειρηνοποιοί, γιατί αυτοί θα ονομαστούν παιδιά του Θεού».

Μια ζωή του παγκόσμιου πολίτη με

ένα διαπολιτισμικό διαφάνεια με την ικανότητα να λειτουργεί αποτελεσματικά με τους ανθρώπους των άλλων απόψεων κόσμου μια υπεύθυνη κατανόηση της διαχείρισης των ανθρώπινων συστημάτων και το περιβάλλον σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο

Ως υπεύθυνοι πολίτες του κόσμου, βλέπουμε, να ενθαρρύνουν και να γιορτάσουμε την εικόνα του Θεού σε άλλους. Χαιρετίζουμε και περιλαμβάνουν την «ξένος» ανάμεσά μας - που σέβεται τις διαφορές στις απόψεις κόσμο, ενώ αναζητούν κοινό έδαφος. Θέλουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια μεταξύ των ανθρώπων, όχι μόνο μέσω της ακαδημαϊκής διδασκαλίας και της μάθησης, αλλά και στην ουσιαστική cross-πολιτιστικές ανταλλαγές. Πηγαίνουμε στον κόσμο προσφέροντας δώρα και τις ζωές μας σε υπηρεσία σε άλλους.

Προς Κορινθίους Β 5: 18-20: «Όλα αυτά είναι από το Θεό, που μας συμφιλίωσε με τον εαυτό του μέσω του Χριστού και μας έδωσε τη διακονία της συμφιλίωσης? ότι είναι, εν Χριστώ Θεός συμφιλίωση τον κόσμο στον εαυτό του, χωρίς να υπολογίζουμε τις παραβάσεις τους, και αναθέτοντας το μήνυμα της συμφιλίωσης σε εμάς. Έτσι, είμαστε πρεσβευτές του Χριστού, αφού ο Θεός κάνει έκκληση του μέσα μας? σας ικετεύω για λογαριασμό του Χριστού, να συμφιλιωθούν με τον Θεό. "

Τοποθεσίες

  • 1700 South Main Street Goshen, Indiana 46526, , Goshen

Ερωτήσεις