Keystone logo
Hadassah Academic College Jerusalem

Hadassah Academic College Jerusalem

Hadassah Academic College Jerusalem

Εισαγωγή

Το Hadassah Academic College Jerusalem (HAC) είναι ένα διεπιστημονικό ίδρυμα που διαθέτει ποικίλο φοιτητικό σώμα από όλα τα κοινωνικά στρώματα και θρησκείες, καθώς και έναν αυξανόμενο διεθνή φοιτητικό πληθυσμό από όλο τον κόσμο. Ως μοναδικό ακαδημαϊκό κολέγιο στην καρδιά της Ιερουσαλήμ, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ίσες ευκαιρίες για όλους τους μαθητές μας, ενθαρρύνοντας παράλληλα το σεβασμό για τη διαφορετικότητα. Αυτό περιλαμβάνει έμφαση στην αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των μαθητών και της τοπικής κοινωνίας τους.

Το ακαδημαϊκό μας μοντέλο εστιάζει στην εκπαίδευση νέων γενεών καταρτισμένων επαγγελματιών, δίνοντας έμφαση στην αριστεία και την καινοτομία στη διδασκαλία, τις ακριβείς επιστήμες και τις επιστημονικές αναζητήσεις. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στην τοπική μας γλώσσα, καθώς και έναν αυξανόμενο αριθμό αγγλικών και διεθνών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων μαθημάτων και πτυχίων. Αυτά τα διεθνή προγράμματα περιλαμβάνουν μια ποικιλία εργαστηρίων, ακαδημαϊκών και τεχνικών μαθημάτων. Εκτός από αυτά που διδάσκονται από την εσωτερική σχολή μας, φιλοξενούμε τακτικά διεθνείς ειδικούς στους τομείς τους ως προσκεκλημένους ομιλητές στα εν λόγω μαθήματα. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με μια σειρά από διεθνή ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε κοινά μαθήματα με προγράμματα ανταλλαγής καθηγητών και φοιτητών.

Ανοιχτό για εγγραφή φέτος, το κολέγιό μας προσφέρει δύο υβριδικά ή πλήρως διαδικτυακά διεθνή προγράμματα:

 • Πλήρες μεταπτυχιακό δίπλωμα (Υβριδικό πρόγραμμα – Διαδικτυακό με ετήσια συμπυκνωμένη κλινική περίοδο 10 ημερών): Masters of Optometry and Vision Sciences, M.Optom*
 • Πολλαπλά μεμονωμένα μαθήματα (Πλήρως Διαδικτυακό):
  Τώρα εκτελούνται:
  - Masterclass για το γλαύκωμα
  - Τέρατα, φαντάσματα, υπερήρωες και άλλα παράξενα πλάσματα ως κλειδιά για τον πολιτισμό μας

*Αυτό το πτυχίο επιτρέπει σε φοιτητές με σχετικά πτυχία και άδεια να παρακολουθήσουν μεμονωμένα μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών του χωρίς να εγγραφούν για το πλήρες πτυχίο. Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τα διεθνή μας προγράμματα και ανυπομονούμε να ακούσουμε νέα σας!

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Υπηρεσίες Πανεπιστημιούπολης

Βιβλιοθήκη

Εργαστήρια Υπολογιστών

Οφθαλμιατρεία

Ως μέρος της συνεχούς δέσμευσης του Hadassah Academic College να προσφέρει υπηρεσίες ενημέρωσης για τη δημόσια υγεία και προηγμένες ευκαιρίες κατάρτισης φοιτητών, το Κολλέγιο προσφέρει μια κλινική οπτομετρίας και οφθαλμικής φροντίδας κορυφαίας ποιότητας στο ευρύ κοινό. Αυτή η κλινική παρέχει στους κατοίκους της Ιερουσαλήμ υπηρεσίες όρασης υψηλής ποιότητας, χαμηλού κόστους, που παρέχονται σε μια φιλική ατμόσφαιρα φροντίδας.

Ακουολογικές Κλινικές

Ως συνέχεια της δέσμευσης του Hadassah Academic College σε εξειδικευμένες κλινικές υγείας υψηλής ποιότητας, το Κολλέγιο προσφέρει μια σειρά κλινικών ακοής (ακουολογίας) και ωτορινολαρυγγολογίας (Ωτορινολαρυγγολογίας). Η Claire & Emanuel G. Rosenblatt Clinic of Communication Disorders φιλοξενεί εξειδικευμένες κλινικές που παρέχουν εξαιρετική αξιολόγηση υγειονομικής περίθαλψης και θεραπεία για τους κατοίκους της Ιερουσαλήμ. Οι κλινικές προσφέρουν επίσης πραγματικές ευκαιρίες μάθησης για φοιτητές Hadassah, οι οποίοι μπορούν να παρατηρήσουν και να μάθουν από επαγγελματίες υγείας που ασκούνται στον τομέα αυτό.

Ιατρεία Λόγου και Γλώσσας

Η δέσμευση του Hadassah Academic College για προηγμένη εκπαίδευση φοιτητών και ποιοτικές κλινικές προσέγγισης υγειονομικής περίθαλψης έρχεται στο προσκήνιο στην κλινική Αναπηριών Λόγου και Ομιλίας. Η κλινική προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών για την αξιολόγηση των γλωσσικών αναπηριών, των παιδιατρικών γλωσσικών καθυστερήσεων και των διαταραχών του λόγου και της γλώσσας.

  Κατάταξη

  Hadassah Academic College έχει καταταχθεί στο Ισραήλ, την ευρωπαϊκή ήπειρο και τον κόσμο γενικότερα σε διάφορες κατηγορίες.

  Κατάταξη χώρας

  Αυτός ο τύπος κατάταξης εστιάζει στο πώς το ινστιτούτο υπερέχει σε διάφορα ακαδημαϊκά επιτεύγματα. Hadassah Academic College είναι το νούμερο 28 στη χώρα του Ισραήλ, στην Ευρώπη.

  Κατάταξη επιπτώσεων

  Αυτός ο τύπος κατάταξης οργανώνεται με βάση τον αντίκτυπο του ινστιτούτου στο Ισραήλ. Αυτές οι επιπτώσεις επικεντρώνονται στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική παρουσίαση γύρω από την κοινότητα. Hadassah Academic College κατατάσσεται στο νούμερο 15707 στον κόσμο για τον αντίκτυπο που παράγει.

  Κατάταξη ανοιχτότητας

  Hadassah Academic College κατατάσσεται στην 6049 θέση στις ανοιχτές του δραστηριότητες. Αυτή η κατηγορία εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο Hadassah Academic College διεξάγει την ακαδημαϊκή του διαδικασία και τις υποθέσεις του ανοιχτά στον κόσμο στο Ισραήλ.

  Κατάταξη Αριστείας

  Hadassah Academic College κατατάσσεται στο νούμερο 4370 για το πώς διαπρέπει σε διάφορους τομείς. Αυτό περιλαμβάνει ακαδημαϊκά επιτεύγματα, αναφορές, αναφορές και πολλά άλλα.

  Τοποθεσίες

  • Jerusalem

   37 Hanevi'im St., Jerusalem, Israel., 9101001, Jerusalem

  Ερωτήσεις