Keystone logo
Humanitas University

Humanitas University

Humanitas University

Εισαγωγή

Ένα διεθνές πανεπιστήμιο αφιερωμένο στις Βιοεπιστήμες στο Μιλάνο. Εκπαίδευση και κατάρτιση πλήρως ενσωματωμένη στο Humanitas Νοσοκομείο και Επιστημονική Έρευνα.

Ένα Πανεπιστήμιο που επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην ανάπτυξη των σπουδαστών του, την εκπαίδευσή τους, την κλινική και ερευνητική σταδιοδρομία τους στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Μεταπτυχιακές σπουδές με σχολές ειδικών ιατρικών ειδικοτήτων, μεταπτυχιακά προγράμματα και προχωρημένα προγράμματα κατάρτισης και διδακτορικά προγράμματα Ένα έξυπνο πανεπιστημιουπόλεις που έχει προηγμένη τεχνολογία στην υποδομή και τις υπηρεσίες του.

Διεθνοποίηση, καινοτομία, αλληλεπίδραση, ολοκλήρωση με το Νοσοκομείο και το Κέντρο Ερευνών: αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ζούμε την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση στις Επιστήμες της Ζωής και τι κάνει το Humanitas University ξεχωρίζει.

128326_DSC05101-2.jpg

Τα μαθήματα

Όλα τα μαθήματα μας εμπνέονται από την έννοια της ενεργού μάθησης, προσεκτικά εξισορροπώντας τη θεωρία και την πρακτική ώστε οι μαθητές μας να αναπτύξουν κρίσιμες και αυτόνομες δεξιότητες σκέψης παράλληλα με συγκεκριμένες επαγγελματικές ικανότητες.

Humanitas University προετοιμάζει τους σπουδαστές του για να ευδοκιμήσουν στις κλινικές και ερευνητικές περιοχές στην Ιταλία ή στο εξωτερικό. Ένα διεθνές και διεγερτικό περιβάλλον πλαισιώνει όλα τα μαθήματα στο Humanitas University . Επιδιώκουμε να υποστηρίξουμε την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών μας και πιστεύουμε στην καλλιέργεια πνεύματος συνεργασίας, περιέργειας και ευθύνης.

Σήμερα το Humanitas University φιλοξενεί 1400 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Οι προπτυχιακοί φοιτητές χωρίζονται σε 4 μαθήματα:

180 ετησίως για το MD στην Ιατρική και τη Χειρουργική (Αγγλικά). 60 ετησίως για το MEDTEC School (Αγγλικά). 140 ετησίως για πτυχίο Νοσηλευτικής (Ιταλικά). 50 ετησίως για Πτυχίο Φυσικοθεραπείας (Ιταλικά).

Ενσωμάτωση με τα νοσοκομεία της Humanitas

Το Humanitas είναι το πρώτο ιταλικό νοσοκομείο που πιστοποιείται ως ακαδημαϊκό νοσοκομείο από την Κοινή Επιτροπή Διεθνών. Είναι ένα από τα πλέον τεχνολογικά προηγμένα ευρωπαϊκά νοσοκομεία και διεθνώς αναγνωρισμένο για την έρευνα σχετικά με ασθένειες του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Humanitas διαθέτει ειδικές μονάδες που θεραπεύουν ογκολογικές, καρδιαγγειακές, νευρολογικές, ορθοπεδικές, αυτοάνοσες και φλεγμονώδεις ασθένειες. Έχει επίσης ένα κορυφαίο Eye Center, ένα εξαιρετικό Κέντρο Γονιμότητας και ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο τμήμα ατυχημάτων και έκτακτης ανάγκης. Η ιατρική βοήθεια, υποστηριζόμενη από τις καλύτερες επαγγελματικές γνώσεις και μια πολυεπιστημονική προσέγγιση, συμπληρώνεται από συνεχείς ερευνητικές δραστηριότητες με στόχο τη βελτίωση και την εξατομίκευση της θεραπείας. Το IRCCS Istituto Clinico Humanitas είναι επικεφαλής ομάδας νοσοκομείων στην Ιταλία, που βρίσκεται στο Μιλάνο, το Μπέργκαμο, το Castellanza, το Τορίνο και την Κατάνια.

Διεθνής διάσταση

Η Humanitas προσελκύει νέους από την Ιταλία και από όλο τον κόσμο και προσφέρει την ευκαιρία να ασχοληθεί με ένα μοναδικό είδος εκπαίδευσης. Αποτελεί διεθνή κόμβο για την εκπαίδευση ιατρών, νοσηλευτών, φυσιοθεραπευτών και ερευνητών ικανών να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές επιστημονικές, τεχνολογικές και κοινωνικές αλλαγές. Η στενή συνεργασία μεταξύ του νοσοκομείου, των Ερευνητικών Εργαστηρίων και του Πανεπιστημίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αποκτήσουν εμπειρίες οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας, συνεργαζόμενοι στενά με τους ασθενείς και ταυτόχρονα να αποκτήσουν τη μεθοδολογία και την αυστηρότητα που απαιτεί η επιστημονική έρευνα - και την εργαστηριακή πρακτική σε ένα εκπαιδευτικό πλαίσιο.

Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να μάθουν από PRofessors, Επίσκεψη Καθηγητές που περιλαμβάνουν 3 νικητές τιμών Nobel, και έρευνες με αποδεδειγμένη διεθνή εμπειρία.

Επιπλέον, οι σπουδαστές μπορούν να ζήσουν σπουδές στο εξωτερικό χάρη στο διεθνές δίκτυο με ερευνητικά κέντρα και ξένα ιατρικά ιδρύματα.

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την εκπαίδευση και την κατάρτιση

Στο Humanitas University , μια ολοκληρωμένη διδακτική προσέγγιση εξασφαλίζει ότι οι μελλοντικοί γιατροί μας αποκτούν θεωρητικές γνώσεις παράλληλα με κλινικές δεξιότητες. Οι πολυεπιστημονικές μέθοδοι διδασκαλίας περιλαμβάνουν μάθηση βασισμένη σε προβλήματα και εμπειρία. Η πρώτη προσέγγιση ενθαρρύνει τους μαθητές να αναπτύξουν τις αναλυτικές και αντανακλαστικές δεξιότητες που απαιτούνται κατά τη διάρκεια της κλινικής πρακτικής. το δεύτερο εστιάζει στην ανεξάρτητη έρευνα, τη λήψη αποφάσεων και την ομαδική εργασία. Η προσομοίωση διαδραματίζει επίσης θεμελιώδη ρόλο στην ιατρική εκπαίδευση - είναι ο τόπος όπου οι μαθητές μπορούν να μάθουν σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον υπό την επίβλεψη εκπαιδευτών, ο ρόλος των οποίων είναι να διευκολύνουν τη μαθησιακή διαδικασία καθώς οι στόχοι γίνονται σταδιακά πιο προκλητικοί, και διαδικαστικές δεξιότητες, προσομοίωση υψηλής προσοχής στη διαχείριση ασθενών σε περίπλοκα κλινικά σενάρια.

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
  • Via Rita Levi Montalcini 4 Pieve Emanuele, , Milan

Ερωτήσεις