Keystone logo
Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

Εισαγωγή

EAN Είναι ένα πανεπιστήμιο που σκοπεύει να σχηματίσει μια εκπαιδευτική κοινότητα όπου μπορείτε να αναλύσετε, να συζητήσουν, να στοχαστούν και να παράγουν γνώση για τις Επιστήμες Διοίκησης, με ιδιαίτερη προσοχή στην πολιτιστική και κοινωνική σημασία των εκπαιδευτικών διαδικασιών και υπηρεσιών που μεταφέρονται στην κοινότητα.

Η αποστολή του είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες επιχειρηματίες αρμόδια να οδηγήσει έργα στην αλλαγή και παγκόσμιο πλαίσιο, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα που βασίζεται στην κοινωνική ευθύνη και την παραγωγή της γνώσης που συμβάλλει στην προσέγγιση διαχείρισης της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Αυτοί είναι οι αρχές της δράσης:

Ανθρωπιστική εκπαίδευση. Η σημασία του κοινωνικού πλαισίου στην εκπαιδευτική πρόταση. Ο πληθυντικός συμμετοχή στην κατασκευή του έργου της ποιότητας, της καινοτομίας και της κοινωνικής ένταξης. Η απάντηση στις απαιτήσεις της κοινωνίας και της αγοράς.

Είναι αξίες τους προτεραιότητα:

αγάπη παραγγελία μάρτυρας Senior πνεύμα επιμονή αλληλεγγύη υπεροχή

Το όραμά τους είναι να είναι ένας ηγέτης ίδρυμα στην κατάρτιση των επαγγελματιών επιχειρηματιών, σε συνεργασία με τον παραγωγικό τομέα και τη δημιουργία καινοτόμων γνώσεων που σχετίζονται με την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

είσοδος

Οι αγώνες που υπαγορεύει το Graduate Institute of Business School Αργεντινή ξεκινήσει δύο φορές το χρόνο: Απρίλιος και Αύγουστος. ο Οι κενές θέσεις περιορισμένες και χορηγούνται με αυστηρή σειρά εγγραφής.

Οι χρόνοι μαθήματα που προσφέρονται επί τη βάσει των ποσοστώσεων και, για το λόγο αυτό, οι επιλογές μειώνονται στο βαθμό που έχουν ολοκληρωθεί.

Κρατήσεις για εγγραφή μπορεί να γίνει μέχρι και ένα έτος πριν από την έναρξη της σταδιοδρομίας επιλέξει.

έγγραφα που απαιτούνται

φωτοτυπίες DNI 2 φωτογραφίες 4 x 4 χρωμάτων Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Πιστοποιητικού Σπουδών. Φυσική κατάλληλο.

Αν είστε κοντά σε θέσεις μας, μπορείτε να προσεγγίσετε το θεσμικό όργανο και την επικύρωση των εγγράφων που υποβάλλονται στο πρωτότυπο και φωτοτυπία Κέντρο Υπηρεσιών Φοιτητών μας. Αν ζείτε στην ύπαιθρο, μπορείτε να στείλετε τις φωτοτυπίες νομιμοποιηθεί ενώπιον συμβολαιογράφου.

Πρόσθετες απαιτήσεις εισόδου

Μια συνέντευξη με έναν εκπαιδευτικό ίδρυμα Σύμβουλος Συμμετάσχουν στην Ημέρα των πρωτοετών φοιτητών με τις ακαδημαϊκές αρχές της Carrera.

web εργασίας

Ένας από τους στόχους είναι να διευκολύνει IUEAN μαθητές τους εισαγωγή στο επαγγελματικό κόσμο. Για το σκοπό αυτό, έχει μια πλατφόρμα που ονομάζεται Web Λαμποράλ παρουσιάζει τη νέα δουλειά προσφέρει κάθε εβδομάδα. Οι μαθητές μπορούν να ανεβάσετε το βιογραφικό σας και να ισχύσει για διαφορετικές αναζητήσεις που κυμαίνονται από Τζούνιορς σε διευθυντικές θέσεις. Από την άλλη πλευρά, για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας IUEAN έχει ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, όπου οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν τα πρώτα εργαλεία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει και στο τέλος, αξιολογείται από την εταιρεία, προκειμένου να τηρούν τους ανάπτυξης στο ταχυδρομείο.

Τοποθεσίες

  • Buenos Aires

    Sede Centro: Av. Córdoba 1690 Capital Federal Sede Zona Norte: Av. Santa Fé 2162 Martínez, , Buenos Aires

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις