Keystone logo
Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Εισαγωγή

Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να κερδίσουν ένα επιβλητικό βαθμός IU - για περίπου $ 18.000 το χρόνο

Indiana University Kokomo είναι πολύ προσιτές και προσφέρει επίσης υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές! Προπτυχιακούς φοιτητές μπορούν να λάβουν υποτροφίες των $ 5.000 ανά έτος και μεταπτυχιακούς φοιτητές μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για $ 4.000 ανά έτος!

Στο Indiana University Kokomo θα κερδίσετε ένα από τα πιο ισχυρά πτυχία στη χώρα αυτή που έρχεται με one-on-one υποστήριξη και οδηγίες από εμπνευσμένη, επιτυγχάνεται, και αφοσιωμένο σχολή. Κάθε χρόνο είμαστε ανεβάζει τον πήχη. Είμαστε προσθέτοντας μεγάλες εταιρείες και τα προγράμματα που λειτουργούν για να καθοδηγήσει τους μαθητές μας στα πιο ελπιδοφόρα θέσεις εργασίας και τις βιομηχανίες του μέλλοντος, όπως η υγειονομική περίθαλψη, τη φιλοξενία, την πληροφορική και τα μέσα ενημέρωσης, για να αναφέρουμε μερικές.

IU Kokomo έχει κάτι για όλους! Θα κερδίσουν ένα πτυχίο IU σε πανεπιστημιούπολη μας περίπου 4000 μαθητές, με μικρά μεγέθη τάξη της τάξης του 20 - 25 φοιτητές! Θα πάρετε την προετοιμασία, δεξιότητες και εμπειρία του πραγματικού κόσμου που θα συσταθεί για μια ζωή με επιτυχία και να έχουν έναν τόνο της διασκέδασης στη διαδικασία.

Campus ζωή

Γέλιο. Midnight Madness. Cosmic Bowling. ταινίες έξω-πόρτα. Ζωντανή μουσική. Εξάσκηση Κορέας στην Κορέα. 1000-νερό αγώνα μπαλόνι. Σχεδιάζει statewide ιστορικά συνέδρια συντήρηση. Πανεπιστημιακού Θεάτρου. Οι κωμικοί στην καφετέρια. Jackrabbits παιχνίδια με φίλους. Επευφημίες για το δικό μας Indy 500 Princess. Περιπετειώδες πνεύμα. Διαβάζοντας ένα μεγάλο βιβλίο στο γρασίδι. Ώρες στο Joseph Νοσοκομείο Αγίου Κέντρο Κλινικής Προσομοίωση state-of-the-art. Διδασκαλία της επόμενης γενιάς το επόμενο κύμα των δεξιοτήτων. Πραγματική συζήτηση με τους καλύτερους φίλους σας. Οδηγώντας πειράματα στο Science Rocks Summer Camp. Σοβαρές Cougar Crazie Χώρα. Αγορά του αγρότη για τα καλύτερα μπισκότα γύρω. διδασκαλία των φοιτητών στην Ιρλανδία. Σχεδόν Γυμνή Mile! γραμμή φερμουάρ μέσω της πανεπιστημιούπολης. ταξίδια επιτόπια έρευνα της βιολογίας. Εντός των τειχών αθλήματα. Παρουσιάζοντας σε διεθνή συνέδρια. #myIUK

Φέρνοντας τον κόσμο σε Ιντιάνα

Στο Indiana University Kokomo, μπορείτε να κάνετε στο εξωτερικό μέρος της μελέτης των τακτικών ακαδημαϊκού προγράμματός σας, ανεξάρτητα από μεγάλες σας. Διεθνή ταξίδια είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές εμπειρίες που μπορείτε να έχετε για να διευρύνουν την πολιτιστική ευαισθητοποίηση σας, και να προετοιμαστούν για να εργαστούν σε ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένη κοινωνία μας. Η πανεπιστημιούπολη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ταξιδιωτικούς προορισμούς / μελέτης, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας, τη Γουατεμάλα, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιταλία και την Πολωνία.

Αθλητισμός σε IU Kokomo

Παίρνουμε τον αθλητισμό μας πολύ σοβαρά σε IU Kokomo, και είμαστε υπερήφανοι για να είναι το σπίτι σε απίστευτο αθλητές μας. Τι είναι πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι από όπου και αν τη νίκη μέσα στην τάξη, πάρα πολύ. Οι αθλητές μας αντιμετωπίσουν ακαδημαϊκούς με την ίδια αφοσίωση που δίνουν τον αθλητισμό τους.

Αυτό το παρελθόν έτος τιμήσαμε 18 KIAC Μελετητής Αθλητές σε IU Kokomo

7 ομάδες varsity Μπάσκετ Ανδρών, Cross Country, και Golf Μπάσκετ Γυναικών, Cross Country, βόλεϊ, και Golf 21.500 τετραγωνικά πόδια του χώρου άσκησης

Ο Cole Fitness Center διαθέτει 21.500 τετραγωνικά πόδια του χώρου άσκησης καθώς και απεριόριστη τάξεις της ομάδας, σχεδόν απεριόριστη εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης, εσωτερική πίστα, ολοκαίνουργια αποδυτήρια, και τα βάρη κορυφαία και όργανα γυμναστικής.

Μια κληρονομιά της Δύναμης

11474

Ο αριθμός των αποφοίτων που ζουν στο δίκτυο αποφοίτων IU Kokomo από το 2014. Όταν γίνεστε IU Kokomo Cougar είστε μέρος ενός δικτύου αποφοίτων που εκτείνεται σε βιομηχανίες, επαγγέλματα, υπόβαθρα, και κουλτούρες. IU alums ιδιαίτερα υπερήφανοι για την καθοδήγηση, οδηγώντας, και την πρόσληψη τη δική τους.

604897 και αυξανόμενη

Ο αριθμός των αποφοίτων που ζουν στο δίκτυο αποφοίτων IU. Αποφοίτησή του από το IU Kokomo παρέχει είσοδο σας σε ένα από τα πιο ισχυρά και η μεγαλύτερη κληρονομιά που ζουν στον κόσμο.

Προετοιμασία για μια ζωή της επιτυχίας

Το πρώτο βήμα για την προσγείωση δουλειά των ονείρων σας - αριστεύσει σε ένα οικοτροφείο.

Top εργοδότες θέλουν να δουν την αποδεδειγμένη επιτυχία, την προθυμία να εργαστούν σκληρά, και μια δίψα για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων. IU Kokomo ασκούμενοι βοηθήσει φιλοξενώντας επιχειρήσεις με ειδικά προγράμματα και να δώσει στον εργοδότη τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέες ιδέες και πληροφορίες από ένα φρέσκο ​​σύνολο των ματιών.

Είναι η ευκαιρία σας για να δείξει πόσο πολύτιμη είσαι, αλλά και η ευκαιρία σας για να μάθετε τι θέλετε από μια δουλειά από τον έλεγχο από τον πολιτισμό, τη ροή εργασίας, καθώς και τη συνολική προσωπικότητα της εταιρείας.

Συνεργαστείτε μαζί μας για να το κάνει να συμβεί.

Ο IU Kokomo Καριέρα και Προσβασιμότητα Κέντρο λειτουργεί ως προσωπική σας προπονητής, εκπαιδευτής, και μαζορέτα, καθοδηγώντας την πρακτική σας και την αναζήτηση εργασίας. Θα σας βοηθήσει να τελειοποιήσει το βιογραφικό σας και να σας συμβουλεύσει σχετικά με τα πάντα, από τις δεξιότητες συνέντευξης και την εθιμοτυπία για mastering ενδυμασία των επιχειρήσεων και την πλοήγηση των διαπραγματεύσεων των μισθών.

1069 - Ο αριθμός των one-on-one συναντήσεις καριέρας μας και Προσβασιμότητα Κέντρο είχε με τους μαθητές το 2014. 164 ασκούμενοι τοποθετούνται σε 2014. Μέχρι 24% από το 2013.

Μια κοινοτική όπου ανήκετε

Τοποθεσίες

  • 2300 S. Washington Street, Kokomo, IN 46902-9003, , Kokomo

Ερωτήσεις