Keystone logo
Lander University

Lander University

Lander University

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 1872, Πανεπιστήμιο Lander είναι ένα συν-εκπαιδευτικό, state-υποβοηθούμενη, περιεκτική, περιφερειακό, τετραετές πανεπιστήμιο στο Greenwood, SC Με περίπου 2.700 φοιτητές, Lander προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες εκπαίδευσης στο πλαίσιο των παραδοσιακών φιλελεύθερες τέχνες και τα προγράμματα επιστήμης και επαγγελματικά προγράμματα του στις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση και την θηλασμός.

Δήλωση αποστολής

Στηρίζεται στην πεποίθηση ότι η εκπαίδευση είναι μια απελευθερωτική δύναμη που καθιστά δυνατό για το άτομο να ζήσουν μια ζωή με νόημα δραστηριότητα, προσωπικής ικανοποίησης και εξυπηρέτησης προς τους άλλους ως γείτονα και ενός πολίτη, Πανεπιστήμιο Lander έχει επιλέξει τη διδασκαλία και τη μάθηση ως της κύριες ανησυχίες και παρέχει μια προκλητική εκπαίδευση για τους ειδικευμένους φοιτητές ως αποστολή του.

Μέσω φιλελεύθερες τέχνες προγράμματα και επαγγελματικές σχολές της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, της εκπαίδευσης, και νοσηλευτικής, το Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει μια ευρεία φιλελεύθερη εκπαίδευση με εξειδικευμένη μελέτη που οδηγεί είτε σε άμεση εφαρμογή σε μια καριέρα ή σε πιο προηγμένη μελέτη.

Τα προπτυχιακά προγράμματα παρέχουν ευκαιρίες για τους μαθητές να επιτύχουν αρμοδιότητα σε μια μεγάλη πειθαρχία και να διερευνήσει ένα ευρύ πρόγραμμα σπουδών πυρήνα σχεδιαστεί για να τους βοηθήσει στην ανάπτυξη της ικανότητας (1) να συγκεντρώσει και να αναλύσει κριτικά τις πληροφορίες από διάφορους τομείς και να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες αυτές ως βάση για την αιτιολογημένη αποφάσεις και για την αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων, (2) να συνθέσει διαφορετικές ιδέες και πληροφορίες, και (3) να κατανοήσουν και να μεταφέρω τις ιδέες με σαφήνεια.

Εκτός από προπτυχιακά προγράμματα του, Lander παρέχει έναν περιορισμένο αριθμό προγραμμάτων μάστερ και μεταπτυχιακά μαθήματα που ανταποκρίνονται στις βασικές ανάγκες της άμεσης περιοχής και του κράτους. Υποστηρικτικό ρόλο του Πανεπιστημίου ως εκπαιδευτικό ίδρυμα και αναγνωρίζοντας ότι υποτροφίας είναι απαραίτητη για τη δημιουργία και τη διατήρηση της αριστείας της διδασκαλίας, Lander ΔΕΠ συμμετέχουν σε ακαδημαϊκές και δημιουργικές δραστηριότητες που αρμόζουν στην τομείς της διδασκαλίας τους. Επιπλέον, η σχολή και το προσωπικό αναγνωρίζουν την ευθύνη Lander στο κοινό και στην τοπική οικονομία? Ως εκ τούτου, το Πανεπιστήμιο χρησιμεύει ως πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο και συνεργάζεται με διάφορους φορείς, σχολεία και επιχειρήσεις.

Το Πανεπιστήμιο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Greenwood, μια μικρή πόλη της Νότιας Καρολίνας, συνδυάζει αστικών με τις αγροτικές και παραδοσιακά με μοντέρνα χαρακτηριστικά. Υπερήφανη για την ταυτότητά της ως μια μικρή, μαθητοκεντρική δημόσιο τετραετές πανεπιστήμιο με ένα καλλιεργώντας εκπαιδευτικό περιβάλλον, Lander έχει δεσμευτεί για την σταδιακή αλλά περιορισμένη αύξηση σε μέγεθος περίπου 3300-3500 φοιτητών. Επειδή η επιτυχία των φοιτητών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ετοιμότητα, το Πανεπιστήμιο διατηρεί εισδοχή στους φοιτητές που μπορούν να αποδείξουν κατάλληλη προετοιμασία για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, είτε μέσω μιας προβλεπόμενης ΣΔΣ ή μέσω προηγούμενης επιτυχίας σε άλλη μεταδευτεροβάθμια ίδρυμα.

Ενώ Lander εξυπηρετεί κυρίως τους φοιτητές από μια περιοχή επτά νομών (Greenwood, Laurens, Edgefield, Abbeville, McCormick, Newberry, και Saluda) και αντανακλά τη δημογραφική ποικιλομορφία αυτής της εκλογικής περιφέρειας, στην προσπάθειά της να αντλήσει φοιτητές από κάθε περιοχή της Νότιας Καρολίνας, καθώς και από άλλα κράτη και χώρες του εξωτερικού, διότι μια γεωγραφικά ποικίλο πληθυσμό εξυπηρετεί καλύτερα τα εκπαιδευτικά συμφέροντα όλων των φοιτητών που εγγράφονται. Lander προσελκύει κυρίως ειδική παραδοσιακή φοιτητές πλήρους φοίτησης αλλά και καλωσορίζει τους μη παραδοσιακούς και φοιτητές μερικής απασχόλησης.

τη δέσμευση του Πανεπιστημίου Lander για την επέκταση των εκπαιδευτικών ευκαιριών σε αυτές τις διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες αντανακλά την πεποίθησή της ότι οι πολίτες μιας ελεύθερης κοινωνίας έχουν δικαίωμα στα οφέλη εμπλουτισμό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Εγκρίθηκε από το Lander ΔΕΠ: 19, Μαρτίου 1997 Εγκρίθηκε από το Πανεπιστήμιο Lander Διοικητικό Συμβούλιο: 20 Μάρ του 1997 Εγκρίθηκε από την Καρολίνα Επιτροπή Νοτίου για την Ανώτατη Εκπαίδευση: 9 του Οκτωβρίου, 1997

θεσμική αποτελεσματικότητα

Πανεπιστήμιο Lander έχει δεσμευτεί σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα της θεσμικής αποτελεσματικότητας: η σκόπιμη, συστηματική, αναλυτική και συνεχή διαδικασία συλλογής, ανάλυσης και τη λήψη αποφάσεων με βάση τα στοιχεία και τις πληροφορίες που σχετίζονται με τους στόχους της κάθε μονάδας και του Πανεπιστημίου.

Ο Γραφείο Θεσμικών Αξιολόγηση και Αποτελεσματικότητα είναι υπεύθυνος για το συντονισμό των προσπαθειών αξιολόγησης και θεσμική αποτελεσματικότητα όλων των μονάδων εντός του Πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών και υποστήριξη μονάδες. Το Στρατηγικό Σχέδιο Goals Report Card είναι η κορύφωση μιας ετήσιας, πανεπιστημιακού μεγάλη προσπάθεια για να καθοριστεί σε ποιο βαθμό οι στόχοι Στρατηγικού Σχεδίου, που ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο, έχουν επιτευχθεί.

Πανεπιστήμιο Lander είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή σχετικά με κολέγια της Νοτίου Συνδέσμου κολέγια και τα σχολεία (SACSCOC) για τη χορήγηση απολυτηρίου και Master.

Η Lander Πανεπιστήμιο Story

Πανεπιστήμιο Lander ιδρύθηκε ως ένα κολέγιο για τις γυναίκες από Methodist κληρικός Samuel Lander το 1872, όπως Williamston Γυναίκα College στο Williamston, Νότια Καρολίνα. Παρέμεινε ένα ιδιωτικό ίδρυμα για 26 χρόνια.

Το 1898, το κολλέγιο κέρδισε την υποστήριξη της Καρολίνας Κόνφερενς Νότος της Επισκοπικής Εκκλησίας των Μεθοδιστών, Νότια. Το 1904, το κολλέγιο μεταφέρθηκε σε Greenwood, SC, και μετονομάστηκε Lander College προς τιμήν του ιδρυτή του.

Οι άνδρες είχαν εισαχθεί το 1943, και το θεσμικό όργανο είναι πλέον εντελώς μικτής εκπαίδευσης.

Το 1948, όταν η Διάσκεψη των Μεθοδιστών, σύμφωνα με μια πολιτική εξυγίανσης στην εκπαίδευση προσπάθειές της, αποφάσισε να τερματίσει την υποστήριξη των Lander College, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες της Greenwood αποτέλεσαν το θεμέλιο Lander ως μη κερδοσκοπική εταιρεία και μίσθωσε το κολέγιο από την εκκλησία.

Το 1951, ο νομός της Greenwood απέκτησε το όνομα College και της ιδιοκτησίας από τη Διάσκεψη των Μεθοδιστών. Η Καρολίνα Γενική Συνέλευση της Νότιας δημιούργησε την Greenwood Επιτροπή Παιδείας County, γνωστό ως The Foundation Lander, για να χρησιμεύσει ως το διοικητικό συμβούλιο του ελέγχου για το Κολλέγιο. έτσι Lander έγινε η μόνη τετραετές φιλελεύθερες τέχνες κολλέγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση νομών.

Την 1η Ιουλίου 1973, Lander College τέθηκε υπό τον έλεγχο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κράτους Κολεγίων της Νότιας Καρολίνας, καθιστώντας Lander ένα κράτος-υποβοηθούμενη κολέγιο. Το κράτος Διοικητικό Συμβούλιο College διέπεται Lander, το Κολλέγιο του Τσάρλεστον, και Francis Marion College. Από την 1η Ιουλίου 1988, τη διακυβέρνηση των κρατιδίων είχε ανατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο Lander College of Trustees.

Την 1η Ιουλίου, 1992, με τη δράση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο θεσμός έγινε Πανεπιστήμιο Lander.

Το Πανεπιστήμιο έχει υπηρετήσει από δώδεκα πρόεδροι: Samuel Lander (1872-1904)? John O. Willson (1904-1923)? Β Rhett Turnipseed (1923-1927)? RH Bennett (1927-1932)? John W. Speake (1932-1941)? John Marvin Rast (1941-1948)? Boyce Μ Grier (1948-1966)? Ε Don Αγέλη, Jr. (1966-1973)? Larry A. Jackson (1973-1992)? William C. Moran (1992-2000)? Daniel W. Ball (2000-2015)? και Richard E. Cosentino (2015-σήμερα).

Πανεπιστήμιο Lander εγγράφεται σε μια πολιτική ίσων εκπαιδευτικών και ευκαιρίες απασχόλησης για όλους.

Το Ίδρυμα Lander

Από τη γέννησή του το 1948, το Ίδρυμα Lander έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Πανεπιστημίου Lander. Εδώ και 25 χρόνια, το Ίδρυμα ήταν η χάραξη της πολιτικής του διοικητικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου. Όταν Lander μετακινηθεί από ιδιωτικά σε κρατική στήριξη το 1973, το Ίδρυμα Lander αναδιοργανώθηκε σε μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική οργάνωση που λειτουργεί αποκλειστικά για την υποστήριξη Lander.

Ως δημόσιος οργανισμός, Πανεπιστήμιο Lander λαμβάνει κρατικά κεφάλαια για να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές της παρέχονται με μια ισχυρή, βασική εκπαίδευση. Lander, ωστόσο, δεσμεύεται να προσφέρει μια εκπαίδευση που πηγαίνει πέρα ​​από τα βασικά.

Οι φίλοι των ομόσπονδων κρατών που μοιράζονται το όραμα να βοηθήσει την παροχή, μέσω του Ιδρύματος Lander, η χρηματοδότηση που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια πολύ καλή εκπαίδευση και αυτό που είναι πραγματικά εξαιρετική.

Κάνοντας τη διαφορά, που είναι ό, τι Πανεπιστημίου Lander και το Ίδρυμα Lander είναι όλα σχετικά.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Greenwood

  Lander University 320 Stanley Ave. Greenwood, SC 29649-2099, , Greenwood

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις