Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Εισαγωγή

Είστε έτοιμοι να διαμορφώσετε το μέλλον σας; Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε.

Το MCPHS είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό, πανεπιστήμιο που εστιάζει στην υγειονομική περίθαλψη με ένα πλήρες φάσμα προγραμμάτων υγειονομικής περίθαλψης. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, είμαστε παθιασμένοι με τους μαθητές μας και είναι εξίσου παθιασμένοι με την πρόοδο σε σταδιοδρομία σε έναν ζωτικής σημασίας κλάδο. Αν και είναι σχεδόν αδύνατο να βάλετε ένα τίμημα στο να χτίσετε τη ζωή σας γύρω από το πάθος σας, πιστεύουμε ότι θα διαπιστώσετε ότι το MCPHS είναι μια αξιοσημείωτη, συνολική αξία για αυτό που λαμβάνετε σε αντάλλαγμα.

Αποστολή

Το MCPHS προετοιμάζει τους αποφοίτους να προωθήσουν την υγεία παγκοσμίως μέσω της αριστείας, της καινοτομίας και της συνεργασίας στη διδασκαλία, την πρακτική, την υποτροφία και την έρευνα και να μεταμορφώσουν τις κοινότητες που θα υπηρετήσουν.

Οραμα

Το MCPHS είναι ένας καινοτόμος στην υγεία και την επαγγελματική εκπαίδευση που προετοιμάζει τις μελλοντικές γενιές παγκόσμιων ηγετών και προωθεί συστήματα για τη βελτίωση της υγείας του κοινού.

 • Φοιτητική επιτυχία: Οι απόφοιτοί μας είναι προετοιμασμένοι να επιτύχουν υψηλά επίπεδα επιτυχίας, τόσο στην επιλεγμένη καριέρα όσο και στη ζωή.
 • Φοιτητική εμπειρία: Οι μαθητές μας συμμετέχουν ενεργά στη μάθησή τους, απολαμβάνουν μια ισχυρή αίσθηση σύνδεσης με την πανεπιστημιακή κοινότητα και αισθάνονται ενδυναμωμένοι να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.
 • Επιτυχία καθηγητών και προσωπικού: Το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό μας αναγνωρίζονται ως ηγέτες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση λόγω των συνεχών προσπαθειών τους να αναπτυχθούν επαγγελματικά και να συνεργαστούν ως κοινότητα.
 • Υποδομή και τεχνολογία: Το πνευματικό, φυσικό και ψηφιακό μας περιβάλλον προσκαλεί τη δέσμευση, την εκμάθηση εκ των προτέρων, την καινοτομία, την προώθηση της συνεργασίας και την υποστήριξη της ποιότητας σε ό,τι κάνουμε.

Στατιστική

Το MCPHS είναι αφιερωμένο στην επιτυχία κάθε μαθητή.

Οι μαθητές στο MCPHS είναι επαγγελματικά εστιασμένοι και καθοδηγούμενοι και εκπροσωπούν σχεδόν κάθε πολιτεία στις ΗΠΑ και δεκάδες ξένες χώρες. Το MCPHS όχι μόνο απολαμβάνει μια πλούσια ποικιλομορφία στο φοιτητικό μας σώμα, αλλά προσφέρει επίσης μια πλούσια ποικιλία προγραμμάτων υγειονομικής περίθαλψης, παράλληλα με τη διεπιστημονική ομαδική προσέγγιση στα σύγχρονα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης.

 • Το 80% των μαθητών επιστρέφει μετά το πρώτο έτος.
 • Το 72% των φοιτητών αποφοιτούν σε 6 χρόνια.
 • 100+ Προγράμματα που προσφέρονται στις τρεις πανεπιστημιουπόλεις μας και στο διαδίκτυο, όλα σχεδιασμένα για να προετοιμάσουν την επόμενη γενιά ηγετών στον τομέα της υγείας.

Οι μαθητές αποκτούν εμπειρία σε μερικά από τα καλύτερα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο.

Οι φοιτητές μας έχουν πρόσβαση στις πιο περιζήτητες πρακτικές, κλινικές τοποθετήσεις και ερευνητικές ευκαιρίες ακριβώς στην αυλή μας. Από τα κορυφαία νοσοκομεία στην κεντρική Μασαχουσέτη και το Νιου Χάμσαϊρ μέχρι την παγκόσμιας κλάσης Ιατρική και Ακαδημαϊκή Περιοχή Longwood της Βοστώνης, οι μαθητές μας αποκτούν πολύτιμη, πραγματική εμπειρία σε ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένου του #1 παιδιατρικού νοσοκομείου στη χώρα και της κορυφαίας κατάταξης θεραπείας καρκίνου στη Νέα Αγγλία κέντρο, για να αναφέρουμε μερικά.

 • 7.500 Μέσος αριθμός θέσεων εργασίας μεταξύ ιδρυμάτων στην Ιατρική & Ακαδημαϊκή Περιοχή Longwood κάθε χρόνο.
 • 5 επιτόπιες κλινικές και κέντρα όπου οι μαθητές αποκτούν πρακτική εμπειρία με πραγματικούς ασθενείς.
 • 22.643 ασθενείς που επισκέφθηκαν οι φοιτητές οικογενειακής νοσοκόμας στο Μάντσεστερ, το Γουόρτσεστερ και τα διαδικτυακά μας προγράμματα σε ένα ακαδημαϊκό έτος.

Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, η σχολή μας επικεντρώνεται στους φοιτητές μας.

Σε αντίθεση με τα ερευνητικά ιδρύματα, η σχολή μας επικεντρώνεται σε ένα πράγμα: τη διδασκαλία. Οι διακεκριμένοι καθηγητές μας πλήρους απασχόλησης είναι υπότροφοι εθνικών ακαδημιών και έχουν διατελέσει πρόεδροι εθνικών επαγγελματικών ενώσεων. Είναι συντάκτες ιατρικών περιοδικών, ερευνητές σε ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την ομοσπονδία και ηγέτες επιχειρήσεων. Πάνω απ 'όλα, είναι μέντορες για τους μαθητές μας, είναι πολύ διαθέσιμοι και υποστηρικτικοί.

 • 826 μέλη ΔΕΠ στο MCPHS.
 • 90% Μέλη ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης με πτυχία τερματικού.
 • 13:1 Αναλογία σπουδαστών προς καθηγητές.

Ενίσχυση της εμπειρίας των μαθητών με μια ζωντανή κοινότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το MCPHS βρίσκεται στη Βοστώνη, στο Worcester και στο Μάντσεστερ. Αυτές οι τοποθεσίες δίνουν στους μαθητές μας πρόσβαση σε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης στη Νέα Αγγλία. Επιπλέον, οι πανεπιστημιουπόλεις μας βουίζουν από φοιτητική δραστηριότητα. Με εξωσχολικές και συνεργατικές ευκαιρίες έτοιμες για λήψη, οι μαθητές μας μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την πανεπιστημιακή τους εμπειρία.

 • 100+ Σύλλογοι, οργανισμοί και ενδοσχολικά αθλήματα διαθέσιμα στους μαθητές μας.
 • 35.000+ φοιτητές κολεγίου που ζουν στη ζωντανή πόλη Worcester, MA.
 • 30+ επαγγελματικές οργανώσεις και λέσχες διαθέσιμα στην πανεπιστημιούπολη του Μάντσεστερ, NH.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Κάνε φίλους. Κάντε συνδέσεις. Κάνω τη διαφορά.

  Στο MCPHS, μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσες συνδέσεις με άλλους μαθητές και το προσωπικό που είναι τόσο παθιασμένοι με την υγειονομική περίθαλψη όσο εσείς. Αυτή είναι η ομορφιά του να βυθίζεσαι σε μια κοινότητα απόλυτα αφιερωμένη στις επιστήμες υγείας. Συμμετέχετε σε αμέτρητους συλλόγους και οργανισμούς, ενδοσχολικά αθλήματα, πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη και πολλά πράγματα που προσφέρονται έξω από τις πόρτες μας. Και αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία σας εδώ στο MCPHS.

  Βοστώνη, Μασαχουσέτη

  Νιώστε την ενέργεια στο κέντρο της υγειονομικής περίθαλψης.

  Ενώ είμαστε το παλαιότερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Βοστώνη, η πανεπιστημιούπολη μας είναι ο ίδιος ο ορισμός της σύγχρονης καινοτομίας. Βρίσκεται στην παγκοσμίου φήμης Ιατρική και Ακαδημαϊκή Περιοχή Longwood, όλα όσα έχει να προσφέρει η Βοστώνη είναι στην πόρτα μας. Αυτό το δυναμικό περιβάλλον παρέχει στους φοιτητές ευκαιρίες για ακαδημαϊκές και κλινικές εμπειρίες σε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα ιατρικά και ερευνητικά ιδρύματα στον κόσμο.

  Worcester, Μασαχουσέτη

  Ζήστε και μάθετε σε ένα αστικό κέντρο ευκαιριών. Βρίσκεται 40 μίλια δυτικά της Βοστώνης στην κεντρική Μασαχουσέτη, το Worcester είναι ένα κέντρο υγειονομικής περίθαλψης και εκπαίδευσης. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Αγγλίας φιλοξενεί περισσότερους από 30.000 φοιτητές, δεκαπέντε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δεκάδες κλινικές και πολλά μεγάλα νοσοκομεία. Στη ζωντανή πανεπιστημιούπολη μας στο κέντρο της πόλης, θα γίνετε μέλος μιας διαφορετικής ομάδας αφοσιωμένων επαγγελματιών που εργάζονται για να βελτιώσουν την τρέχουσα σταδιοδρομία τους ή να ξεκινήσουν νέες.

  Μάντσεστερ, Νιού Χάμσαϊρ

  Ευδοκιμήστε σε μια δεμένη κοινότητα. Μόλις περίπου 50 μίλια από τη Βοστώνη, η πανεπιστημιούπολη του Μάντσεστερ βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς στο κέντρο της πόλης. Προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό σύγχρονων εγκαταστάσεων και ενεργητικού φοιτητικού πληθυσμού, μαζί με τη δυνατότητα διαχείρισης μιας μικρότερης πόλης της Νέας Αγγλίας. Απολαύστε τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τα καταστήματα, τα εστιατόρια, την ιστορική αρχιτεκτονική και την κλασική γοητεία της Νέας Αγγλίας.

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Η υποτροφία MCPHS Advantage

   Ολοκληρώστε επιτυχώς οποιοδήποτε πτυχίο πλήρους απασχόλησης MCPHS και δικαιούστε υποτροφία 50% για ένα από τα έξι διαδικτυακά μεταπτυχιακά προγράμματα μερικής απασχόλησης—συμπεριλαμβανομένου ενός MBA στη Διαχείριση Υγείας!

   Επειδή αντιμετωπίζουμε σοβαρά τις εκπαιδευτικές, επαγγελματικές και οικονομικές ανάγκες των μαθητών μας, κάνουμε σημαντικές επενδύσεις στη συνεχή ακαδημαϊκή τους ανάπτυξη. Θα παρέχουμε σε κάθε φοιτητή MCPHS που ολοκληρώνει επιτυχώς οποιοδήποτε πτυχίο πλήρους φοίτησης MCPHS με υποτροφία για ένα από τα ακόλουθα έξι προγράμματα μερικής απασχόλησης, διαδικτυακά μεταπτυχιακά:

   • MBA στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης
   • Master of Public Health
   • Master of Science σε Ρυθμιστικές Υποθέσεις και Πολιτική Υγείας
   • Master of Health Sciences
   • Master of Science στην Κλινική Έρευνα
   • Master of Science στην Κλινική Διοίκηση

   Η υποτροφία MCPHS Advantage όχι μόνο διευκολύνει την οικονομική επιβάρυνση της απόκτησης ενός δεύτερου ή ενός προχωρημένου πτυχίου, αλλά επίσης σας βάζει στον γρήγορο δρόμο της επιτυχίας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων υγειονομικής περίθαλψης. Η διεπιστημονική, βασισμένη στην ομάδα προσέγγισή μας έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει τις εκπαιδευτικές σας δυνατότητες και τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες.

   Κατάταξη

   Νο 1 Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ για την Κερδίζοντας Δύναμη

   Η κατάταξη κολλεγίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Wall Street Journal/Times για το 2018 τοποθετεί τους αποφοίτους του MCPHS στην κορυφή.

   Χρηματοοικονομική πιστοληπτική αξιολόγηση AA Standard and Poor's (S&P).

   Η MCPHS έλαβε κορυφαία βαθμολογία σε οικονομική ευρωστία και σταθερότητα από τον Standard and Poor's (S&P).

   #4 Το πιο μετασχηματιστικό κολέγιο στις ΗΠΑ

   Στη λίστα του περιοδικού Money για το 2020 με τα πιο μετασχηματιστικά κολέγια, το MCPHS κατατάσσεται στην τέταρτη θέση στη χώρα.

   Τοποθεσίες

   • Boston

    179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

    • Worcester

     19 Foster St., 01608, Worcester

     • Manchester

      1260 Elm St., 03101, Manchester

      Προγράμματα

      Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

      Ερωτήσεις