Keystone logo
Melaka-Manipal Medical College

Melaka-Manipal Medical College

Melaka-Manipal Medical College

Εισαγωγή

Το Μαλακό Ιατρικό Κολλέγιο του Melaka (MMMC) είναι ένα αναγνωρισμένο ιδιωτικό ιατρικό ίδρυμα με χαρακτηριστικό γνώρισμα ακαδημαϊκής αριστείας και αξιοζήλευτο ιστορικό στην παροχή ποιοτικής ιατρικής εκπαίδευσης. Τα ιατρικά και οδοντιατρικά προγράμματα στο MMMC διεξάγονται σε συνεργασία με το αξιόλογο Manipal University της Ινδίας (παλαιότερα γνωστό ως Manipal Academy of Higher Education) που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1993 όταν τα επαγγελματικά κολλέγια του απονεμήθηκαν το πανεπιστημιακό καθεστώς, καθιστώντας το πρώτο ινστιτούτο στην ιδιωτική τομέα που αναγνωρίζεται ως θεωρημένο πανεπιστήμιο από την κυβέρνηση της Ινδίας.

Η MMMC δεσμεύεται να παρέχει ένα πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει ποικίλες ευκαιρίες μάθησης. Οι σπουδαστές αναπτύσσουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων που απαιτούνται για την άσκηση της ιατρικής. Ένα καλά προγραμματισμένο, ιδιαίτερα αποτελεσματικό πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται από τα μέλη του ΔΕΠ, δίνει έμφαση στη συσχέτιση μεταξύ βασικής επιστήμης και εκπαίδευσης κλινικής επιστήμης. Στο MMMC, η δέσμευση για την αριστεία είναι αυτή που εμπνέεται από τη ζωή και μετριάζεται από την ηθική υπηρεσία στο έθνος και την ανθρωπότητα.

Το MMMC είναι ο προτιμώμενος φορέας, καθώς οι σπουδαστές αποκτούν τον καλύτερο και από τους δύο κόσμους στην ιατρική εκπαίδευση και την παροχή υγείας μέσω:

 • Εξαιρετική τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση
 • Ικανοποιημένη, έμπειρη και αφοσιωμένη σχολή και προσωπικό
 • Ο χρόνος που δαπανάται στην Ινδία δίνοντας στον φοιτητή ισχυρή έκθεση στις βασικές επιστήμες και τα πρότυπα νοσηρότητας που σχετίζονται με την κοινωνικοοικονομική κατάσταση και τις πολιτιστικές πρακτικές μιας άλλης χώρας
 • Ζώντας σε μια πολυεπιστημονική πανεπιστημιούπολη στο Manipal και δίνοντας στον σπουδαστή μια μοναδική διαπολιτισμική εμπειρία και οικοδόμηση εμπιστοσύνης και ανεξαρτησίας
 • Συμμετέχοντας σε ένα αξιόλογο εκπαιδευτικό σύστημα με διεθνή φήμη και παγκόσμιους αποφοίτους
 • Η κλινική φάση διεξάγεται σε κυβερνητικά νοσοκομεία στη Μαλαισία, όπου οι σπουδαστές συνεργάζονται με ασθενείς και προσωπικό από διαφορετικά εθνοτικά υπόβαθρα παρόμοια με τα δικά τους. Αυτό επιτρέπει την αποτελεσματική επικοινωνία και την αλληλεπίδραση και την ομαλή συγχώνευση στο σύστημα παροχής υγείας της Μαλαισίας.
 • MBBS και BDS που αναγνωρίζονται από το ιατρικό συμβούλιο της Μαλαισίας, την ΠΟΥ και την IMED
 • Προετοιμασία των μαθητών για τον παγκόσμιο ανταγωνισμό.
 • Ποιότητα και προσιτή εκπαίδευση
 • Σύγχρονες, ειδικά σχεδιασμένες ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις και ένα καλά εξοπλισμένο κέντρο πόρων
 • Προορισμένα χτισμένο δέκα ορόφων κτίριο για το πρόγραμμα BDS Οδοντιατρική κλινική και άλλες εγκαταστάσεις.
 • Καλές διευκολύνσεις διδασκαλίας και εκμάθησης
 • Ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων
 • Μαθητοκεντρική μάθηση
 • Καλή διαμονή ξενώνα
 • Δυναμική ακαδημαϊκή εμπειρία

Φέρνουμε το καλύτερο από τον κόσμο!

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους.

Η προ-κλινική εκπαίδευση στο Manipal University (Manipal Campus) θα εξασφαλίσει ότι ο φοιτητής μας θα λάβει το BEST θεωρητικό μέρος της ιατρικής (MBBS) και της οδοντιατρικής εκπαίδευσης (BDS). Αυτή η άριστη γνώση θεωρίας θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη μόλις επιστρέψουν στην πανεπιστημιούπολη του Melaka για την επόμενη φάση της εκπαίδευσής τους. Κανένας άλλος χώρος στη γη δεν μπορεί να προσφέρει καλύτερη δυνατότητα να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με την Ανθρωπολογία, τη Φυσιολογία, τη Βιοχημεία, τη Φαρμακολογία, την Παθολογία, τη Μικροβιολογία και την Ιατροδικαστική & Κλινικές Δεξιότητες όπως το Manipal University.

"Είναι πιο γρήγορο να κατανοήσετε την ικανότητα (πρακτική), αν ξέρετε γιατί το κάνετε (θεωρία)"

Η κλινική κατάρτιση στο Melaka Campus, από την άλλη πλευρά, θα εξοπλίσει τον σπουδαστή μας με σύγχρονες κλινικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να γίνει ο καλύτερος γιατρός ή οδοντίατρος. Οι μαθητές θα μάθουν όλο τον κλάδο της Ιατρικής και της Οδοντιατρικής με εναλλαγή. Οι φοιτητές MBBS μας αποστέλλονται στο τοπικό (Μαλαισιανό) κυβερνητικό νοσοκομείο για εκπαίδευση ενώ ο φοιτητής του BDS θα σπουδάσει στη δική μας Οδοντιατρική Κλινική (στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης) για να ενισχύσει το σύνολο δεξιοτήτων τους.

"Είμαστε επικεντρωμένοι στην παραγωγή του καλύτερου γιατρού και οδοντιάτρου!

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
 • Jalan Batu Hampar, Bukit Baru, 75150 Melaka, , Malacca

Ερωτήσεις