Keystone logo

MIU City University Miami

A logo

Εισαγωγή

Ένα Πανεπιστήμιο για τον Πραγματικό Κόσμο

Η αποστολή του MIU είναι να παρέχει καινοτόμα και οικονομικά προσιτά προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας και ευκαιρίες μάθησης σε φοιτητές σε όλο τον κόσμο.

Η δέσμευση για αριστεία και ποιότητα εμπνέει τα προγράμματά μας που προετοιμάζουν τους μαθητές να αντιμετωπίσουν παγκόσμιες προκλήσεις και να εφαρμόσουν με επιτυχία τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις σε πραγματικές καταστάσεις .

Ως μέρος του Ομίλου Proeduca, παγκόσμιου ηγέτη στη διαδικτυακή εκπαίδευση, το καινοτόμο εκπαιδευτικό μοντέλο της MIU ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία με εξατομικευμένη και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση.

Λόγοι για σπουδές στο MIU

Πτυχίο διαπιστευμένο από τις ΗΠΑ. Άδεια και Διαπίστευση

Οι σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες προσφέρουν την ευκαιρία να εισέλθετε στη διεθνή αγορά εργασίας από την «μπροστινή πόρτα», καθώς ένα προσόν από τις ΗΠΑ προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε πολλές χώρες. Το MIU έχει άδεια από την Επιτροπή Ανεξάρτητης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας της Φλόριντα και είναι διαπιστευμένο από το ACICS – Συμβούλιο Διαπίστευσης για Ανεξάρτητα Κολέγια και Σχολεία.

Πιστοποιημένη διεθνής σχολή

Στην αποστολή μας να κάνουμε το MIU το πανεπιστήμιο για τον πραγματικό κόσμο, η διεθνής σχολή μας εξισορροπεί τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό κόσμο, δημιουργώντας και διαδίδοντας γνώση που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Ευκαιρίες υποτροφιών και ευέλικτα σχέδια διδάκτρων

Στο MIU, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να έχουν πρόσβαση στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε έναν αριθμό υποτροφιών με βάση την αξία και τις δυνατότητες. Επιπλέον, το MIU προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα πληρωμών, επιτρέποντας στους φοιτητές να χρηματοδοτούν τις σπουδές τους με ευελιξία. Μην αφήνετε την εκπαίδευσή σας σε αναμονή!

Διαδικτυακή εκπαιδευτική ηγεσία

Στον Όμιλο Proeduca, οι αξίες μας προέρχονται από την πεποίθηση ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την καινοτομία και την τεχνολογία για να σπάσουμε τα όρια, ωφελώντας τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο παρέχοντας πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας. Το MIU επωφελείται από το διάσημο διαδικτυακό εκπαιδευτικό μοντέλο του ομίλου, το οποίο βασίζεται σε 4 βασικούς πυλώνες:

 • Εκτενείς πόροι εκμάθησης, που επιτρέπουν την αυτο-μελέτη και τις βαθιές καταδύσεις σε περιοχές ενδιαφέροντος.
 • Ένας αποκλειστικός προσωπικός δάσκαλος που από την πρώτη μέρα, υποστηρίζει και καθοδηγεί τον μαθητή σε όλη την ακαδημαϊκή διαδικασία (Διοίκηση, Ακαδημαϊκοί, Τεχνολογία).
 • Ζωντανά διαδικτυακά μαθήματα. Καλά δομημένα, διαδραστικά και καθοδηγούμενα από τη σχολή, αποτελούν μια πραγματική επέκταση της παραδοσιακής εμπειρίας στην τάξη. Θα καταγράφονται πάντα και θα είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή μέσω της διαδικτυακής πανεπιστημιούπολης.
 • Το σύστημα συνεχούς αξιολόγησης, για μια προοδευτική και συνεχή μαθησιακή διαδικασία.

Το MIU σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε από δύο διαφορετικούς τρόπους μελέτης. Κάθε μορφή έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ειδικές ανάγκες των μαθητών.

Online

 • Προσαρμογή στον ρυθμό σας. Κατανείμετε τον φόρτο εργασίας σας σύμφωνα με τον προσωπικό σας ρυθμό μελέτης, το πρόγραμμα και την καριέρα σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ των μαθησιακών και επαγγελματικών σας στόχων.
 • Κορυφαία εκπαιδευτική τεχνολογία. Το πρόγραμμά μας χρησιμοποιεί την καλύτερη χρήση της τεχνολογίας για την εκπαίδευση για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό διαδικτυακών συζητήσεων, εγγράφων πολυμέσων, βιντεοδιασκέψεων, εργαστηρίων και άλλων, για να παρέχουμε μια εξαιρετικά προσαρμοσμένη, διαδραστική και φιλική προς τον χρήστη εκπαιδευτική εμπειρία.
 • Γιατί η ζωή είναι ψηφιακή. Καθημερινά, οι επιχειρήσεις έχουν ομάδες διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας έργα από διάφορα μέρη του πλανήτη. Η διαδικτυακή μας μορφή αντικατοπτρίζει αυτήν την πραγματικότητα, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε την ισορροπία μεταξύ της ακαδημαϊκής προόδου, της επαγγελματικής ανάπτυξης και της προσωπικής ολοκλήρωσης. Μην βάζετε τη ζωή σας σε αναμονή!

Υβρίδιο

 • Η εμπειρία των ΗΠΑ. Ζήστε στο Μαϊάμι, έναν διεθνή κόμβο πολυπολιτισμικότητας και ζήστε τη φασαρία μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ.
 • Πραγματικά ποικιλόμορφο. Γνωρίστε διεθνείς επαγγελματίες από διαφορετικά υπόβαθρα και δημιουργήστε μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις.
 • Μια έκρηξη οράματος. Κάθε κοόρτη επιλέγεται με το χέρι και είναι περιορισμένο σε μέγεθος, επιτρέποντας σε κάθε μαθητή να αλληλεπιδρά προσωπικά με διεθνείς καθηγητές και συμμαθητές, αξιοποιώντας στο έπακρο τις τάξεις τους.

Απαιτήσεις βίζας

Φοιτητική Βίζα F1

Εάν έχετε αποφασίσει να σπουδάσετε υβριδικό πρόγραμμά σας στο Μαϊάμι και είστε διεθνής φοιτητής, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για Φοιτητική Βίζα F1, η οποία μπορεί να διεκπεραιωθεί με τη βοήθεια του MIU.

Πώς να πάρω τη φοιτητική μου βίζα;

 1. Μόλις αποδεχθούμε την εγγραφή σας, θα εγγραφείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα Επισκεπτών Φοιτητών και Ανταλλαγής (SEVIS) και θα πρέπει να πληρώσετε το τέλος SEVIS I-901 (350 $).
 2. Παράλληλα, ο προσωπικός σας σύμβουλος στο MIU θα σας στείλει έναν σύνδεσμο για να συμπληρώσετε και να πληρώσετε το Έντυπο I-20 (250 $). Μόλις λάβουμε την απόδειξη πληρωμής, θα σας στείλουμε το Έντυπο I-20.
 3. Αφού λάβετε το Έντυπο I-20 και εγγραφείτε στο SEVIS, μπορείτε να κάνετε αίτηση στην Πρεσβεία ή στο Προξενείο των ΗΠΑ για βίζα F1.
 4. Πρέπει να παρουσιάσετε το Έντυπο I-20, την Επιστολή Αποδοχής της MIU και τη Συμφωνία Εγγραφής όταν παρευρεθείτε στη συνέντευξη για βίζα.
 5. Το διοικητικό γραφείο της Πρεσβείας σας θα επικοινωνήσει μαζί σας με την επίλυση της βίζας F1. Συνιστούμε στους ξένους φοιτητές να ξεκινήσουν τη διαδικασία εισαγωγής με αρκετό χρόνο πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα για να έχουν χρόνο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία έκδοσης βίζας.

Τοποθεσίες

 • 111 NE 1st Street, 6th Floor, FL 33132, Miami

Ερωτήσεις