Keystone logo
Manchester Metropolitan University MSc στην Ιατρική Μικροβιολογία
Manchester Metropolitan University

MSc στην Ιατρική Μικροβιολογία

Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο

1 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20.500 / per year *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* δίδακτρα πλήρους φοίτησης για διεθνείς φοιτητές της ΕΕ και εκτός ΕΕ

Εισαγωγή

Σχεδιάσαμε το MSc Medical Microbiology για να σας επιτρέψουμε να αναπτύξετε μια προηγμένη θεωρητική κατανόηση, μαζί με τις πρακτικές τεχνικές που θα χρειαστείτε για να εφαρμόσετε αυτές τις θεωρίες σε ερευνητικό ή κλινικό πλαίσιο.

Με αυτό το μεταπτυχιακό, θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη κατανόηση των αναλυτικών προσεγγίσεων και των ανθρώπινων διαταραχών. Για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, θα διερευνήσετε σε βάθος τις ανθρώπινες μολυσματικές ασθένειες, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες κατανόησης, ελέγχου και διαχείρισης αυτών των ασθενειών.

Θα ολοκληρώσετε επίσης ένα ανεξάρτητο ερευνητικό έργο, χτίζοντας ερευνητικές δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εξερευνήσετε τα ζητήματα που σας γοητεύουν περισσότερο, αξιοποιώντας στο έπακρο τις εκτεταμένες σχέσεις μας με νοσοκομεία σε όλο το Μεγάλο Μάντσεστερ για τη διεξαγωγή έρευνας σε πραγματικό πλαίσιο.

Μέχρι να αποφοιτήσετε, θα πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με τις αναλυτικές τεχνικές και τις διαγνωστικές προσεγγίσεις που απαιτούνται για πρακτική εξάσκηση σε εξειδικευμένο επίπεδο.

Το μάθημά μας είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Επιστήμης (IBMS), πράγμα που σημαίνει ότι η διδασκαλία μας είναι σχετική με τον κλάδο και παρέχει ευρεία εκπαίδευση με βάση την έρευνα για να διασφαλίσει ότι θα αναπτύξετε τις πρακτικές δεξιότητες και την εμπειρία που εκτιμούν οι εργοδότες. Λάβετε υπόψη ότι, παρόλο που αυτό το MSc είναι διαπιστευμένο από το IBMS, δεν πληροί τις προϋποθέσεις εγγραφής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και δεν παρέχει την ευκαιρία να συμπληρώσετε το Εκπαιδευτικό Χαρτοφυλάκιο Εγγραφής IBMS.

Η Έρευνα μας

Αντιπροσωπεύουμε μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις αριστείας στην έρευνα για την υγεία, καταλαμβάνοντας την 15η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη δύναμη της έρευνας για την υγεία και τη βιοϊατρική μας (REF 2021).

Η έρευνά μας στοχεύει στην άμβλυνση των απειλών μολυσματικών ασθενειών, εγκεφαλικών επεισοδίων από καρδιαγγειακά νοσήματα και μείωσης της ανθρώπινης υγείας και ευημερίας που σχετίζεται με την ηλικία. Αναγνωρίζουμε ότι η θεμελιώδης κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η βιολογία και οι βιολογικές αλληλεπιδράσεις συμβάλλουν σε αυτές τις ασθένειες θα συμβάλει στην κλινική εφαρμογή και την αλλαγή πολιτικής προς όφελος της ανθρώπινης υγείας και ευημερίας.

Η έρευνά μας εκτείνεται από τη μικροβιολογία των προκαρυωτικών, μέσω της βιολογίας των ευκαρυωτικών κυττάρων, ιστών και οργάνων έως την κλινική επιστήμη και τις μελέτες ανθρώπινου πληθυσμού. Η ερευνητική μας ομάδα μικροβιολογίας εστιάζει στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων της ζωής με παθογόνα βακτήρια στη σύγχρονη κοινωνία. Διεξάγουμε βασική και μεταφραστική έρευνα για την κατανόηση των βιολογικών συστημάτων σε ασθένειες, την ανίχνευση και την ανίχνευση παραπροϊόντων της νόσου και τις σύγχρονες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της γήρανσης και της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών για εξατομικευμένη ιατρική.

Οι επιστήμονές μας πρωτοστατούν σε νέες ιδέες με πραγματικές, παγκόσμιες εφαρμογές. Θα γίνετε μέλος μιας κοινότητας συνεργασίας που είναι αφιερωμένη στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας, κάνοντας μια θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

  • Άριστα πρότυπα – Αναγνωρισμένο για την τεχνογνωσία μας, το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Επιστήμης. Κατατάχθηκε στην 15η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη δύναμη της υγείας και της βιοϊατρικής μας έρευνας (REF, 2021), θα μάθετε μαζί με κορυφαίους ερευνητές
  • Γίνετε μέλος της ερευνητικής μας κοινότητας – Το τμήμα μας αντιπροσωπεύει μια από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις αριστείας στην έρευνα για την υγεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πρωτοποριακή έρευνα στη δια βίου υγεία και γήρανση, τη μικροβιολογία, την αγγειακή βιολογία και την επιστήμη του μυοσκελετικού συστήματος και την αθλητική ιατρική που έχει οδηγήσει σε σημαντικές προόδους στη διάγνωση και Φροντίδα
  • Επαγγελματικοί δεσμοί – Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Επιστήμης, το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας, τα καταπιστεύματα NHS και νοσοκομεία στο Μάντσεστερ και στη Βορειοδυτική. Αυτό διασφαλίζει ότι το πρόγραμμα σπουδών μας για τις βιοϊατρικές επιστήμες είναι ενημερωμένο και σχετικό με τον κλάδο
  • Πρακτικές συνδέσεις – Εργαζόμαστε σε συνεργασία με νοσοκομεία σε όλη την περιοχή, προσφέροντας την ευκαιρία να οργανώσουμε ερευνητικά έργα σε κλινικά σχετικούς τομείς
  • Βραβείο Athena SWAN – Η δέσμευση του Manchester Met για την προώθηση και την προώθηση της ισότητας των φύλων στα θέματα STEM έχει αναγνωριστεί με ένα βραβείο Bronze Athena SWAN
  • Εγκαταστάσεις αιχμής – Στα σύγχρονα εργαστήριά μας θα μάθετε βιοχημεία αίματος, μικροβιολογία, κυτταρική και μοριακή βιολογία και καλλιέργεια ιστών. Αυτές οι εγκαταστάσεις φιλοξενούν μια εντυπωσιακή σειρά εξειδικευμένου εξοπλισμού, όπως το Focussed Ion Beam – Scanning Electron Microscope για να σας επιτρέψει να απεικονίσετε μικροδομικές λεπτομέρειες σε δείγματα τόσο σε 2D όσο και σε 3D
  • Επενδύοντας στο μέλλον σας – Μεταμορφώνουμε την πανεπιστημιούπολη μας στην επιστήμη και τη μηχανική. Ανοίγοντας το 2024, το κτίριο Dalton παρέχει ένα επαγγελματικό περιβάλλον μελέτης με εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουργιου Superlab χωρητικότητας 200 ατόμων, ώστε να είστε καλά προετοιμασμένοι να ζήσετε τη ζωή σε ένα σύγχρονο βιομηχανικό περιβάλλον όταν αποφοιτήσετε.

Εισαγωγές

Διδακτέα ύλη

Δίδακτρα προγράμματος

Ευκαιρίες καριέρας

Μαρτυρίες Φοιτητών

Παράδοση προγραμμάτων

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις