Keystone logo
NYU Wagner

NYU Wagner

NYU Wagner

Εισαγωγή

"Η δημόσια εξυπηρέτηση είναι το υψηλότερο καλό και, όταν γίνεται με τίμημα και καλή, η πιο ικανοποιητική."

Robert F. Wagner, Δήμαρχος της Νέας Υόρκης 1953-1965

Ο Robert F. Wagner Graduate School of Public Service της NYU προετοιμάζει τους ηγέτες των δημόσιων υπηρεσιών για να μεταφράσουν τις ιδέες τους σε δράσεις που έχουν αποτελεσματικό και διαρκή αντίκτυπο στο δημόσιο αγαθό. Η έρευνα της σχολής μας αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι διαμορφώνουν, κατανοούν και ενεργούν σε σημαντικά δημόσια θέματα. Παρέχουμε στους μαθητές μας κρίσιμες δεξιότητες, πρόσβαση σε όλα όσα έχει να προσφέρει η Νέα Υόρκη και μια βαθιά κατανόηση του περιβάλλοντος που περιβάλλει τις προκλήσεις της δημόσιας υπηρεσίας - τις οποίες χρησιμοποιούν για τη βελτίωση πόλεων και κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Από το 1938, η NYU Wagner εκπαιδεύει τους μελλοντικούς ηγέτες δημόσιων υπηρεσιών στον κόσμο. Προσφέρουμε Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση στη Δημόσια & Μη Κερδοσκοπική Διοίκηση & Πολιτική, Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση στην Πολιτική & Διαχείριση Υγείας, Μεταπτυχιακό Πολεοδομίας, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υγείας, Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική, Εκτελεστικό Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση και Διδακτορικό στη Δημόσια Διοίκηση.

NYU Wagner κατατάσσεται 9η σε εθνικό επίπεδο μεταξύ όλων των σχολών δημοσίων υποθέσεων. Κατατάσσουμε επίσης:

  • # 1 στην αστική πολιτική
  • # 2 στην Πολιτική & Διαχείριση Υγείας
  • # 5 στα Δημόσια Οικονομικά & Προϋπολογισμός
  • # 7 στη Μη κερδοσκοπική διαχείριση
  • # 11 στην Κοινωνική Πολιτική
  • # 14 στην Ανάλυση Δημόσιας Πολιτικής
  • # 13 στη Διαχείριση Τοπικής Αυτοδιοίκησης
  • # 18 στη Δημόσια Διοίκηση και Ηγεσία

Γρήγορα γεγονότα

Οι μαθητές φτάνουν στο NYU Wagner από πάνω από 30 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο και φέρνουν επαγγελματική εμπειρία από κάθε τομέα δημόσιας υπηρεσίας. Ενώ εδώ, εξερευνούν πρακτική άσκηση, συνεργάζονται με ερευνητικά κέντρα και συμμετέχουν σε μία από τις 24 ομάδες μαθητών μας.

156302_About_Recovered.png

Περιοχές επιπτώσεων

Η NYU Wagner έχει αντίκτυπο σε κάθε τομέα της δημόσιας υπηρεσίας.

Πόλεις: Καθώς ο αστικός πληθυσμός του κόσμου αυξάνεται ταχύτατα, αντιμετωπίζουμε αυξανόμενες προκλήσεις - και ευκαιρίες.

Εκπαίδευση: Η επιτυχή εκπαίδευση της επόμενης γενιάς μας είναι το κλειδί για την επιτυχία μας ως κοινωνία. Αλλά πώς το κάνουμε καλά;

Χρηματοοικονομικά: Οι οργανισμοί δημόσιων υπηρεσιών καθοδηγούνται από το μεγαλύτερο καλό, αλλά δεν μπορούν να έχουν αντίκτυπο χωρίς χρηστή οικονομική διαχείριση.

Κυβέρνηση: Τώρα περισσότερο από ποτέ, προσβλέπουμε στην κυβέρνηση να είναι καινοτόμος, αποτελεσματικός και προνοητικός.

Υγεία: Στο σημερινό περίπλοκο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, πρέπει να εξισορροπήσουμε το κόστος, την ποιότητα και την πρόσβαση.

Στέγαση: Οι μεταβαλλόμενες γειτονιές μας απαιτεί αλλαγή του τρόπου με τον οποίο παρέχουμε προσιτή, προσιτή και ασφαλή στέγαση.

Ανισότητα, φυλή και φτώχεια: Πώς αντιμετωπίζουμε θέματα ανισότητας για σήμερα και τις επόμενες γενιές;

Διεθνής ανάπτυξη: Η δημιουργία ουσιαστικού και βιώσιμου αντίκτυπου στη διεθνή ανάπτυξη είναι περίπλοκη, εξελισσόμενη και αποπνικτική.

Ηγεσία: Η συλλογική ηγεσία - σε αντίθεση με το άτομο - μεταμορφώνει την έννοια της ηγεσίας.

ΜΚΟ: Η μη κερδοσκοπική ηγεσία απαιτεί κάτι περισσότερο από καλές προθέσεις - απαιτεί επίσης λογοδοσία, διαφάνεια και απόδοση.

Κοινωνική καινοτομία: Η εξεύρεση λύσεων στα σημερινά ζητήματα απαιτεί δημιουργικότητα, επιμονή, καινοτομία και τα σωστά εργαλεία και μεθόδους.

Μεταφορές: Η μεταφορά είναι το κλειδί για την ποιότητα ζωής, αλλά οι αναπτυσσόμενες πόλεις δημιουργούν αυξανόμενες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Τοποθεσίες

geopoint
  • 295 Lafayette Street, New York, New York, 10012, USA, 10012, New York

Ερωτήσεις