Keystone logo

Point Blank Electronic Music School

A logo

Εισαγωγή

Point Blank Ηλεκτρονική Μουσική Σχολή

Επισκόπηση Ιδρύθηκε στο Λονδίνο το '94 και ψηφίστηκε «Καλύτερη Μουσική Παραγωγή & DJ Σχολείο» του κόσμου από τους αναγνώστες του DJ Mag, Point Blank διδάσκει τη δημιουργική διαδικασία της λήψης μουσικής στο υψηλότερο επίπεδο. Χρησιμοποιώντας εκπαιδευτές εμπειρογνώμονα, state-of-the-art εγκαταστάσεις και διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση, πολλές επιτυχημένες απόφοιτοι έχουν περάσει από τις πόρτες τους, συμπεριλαμβανομένων Claude VonStroke, Goldie, Nicole Moudaber, Leona Lewis, AlunaGeorge, Patrick Topping, Gemma Cairney, Monki, Felix Jaehn - ο κατάλογος συνεχίζεται ...

Το σχολείο έχει έδρα το Λονδίνο και το Λος Άντζελες, και προσφέρει επίσης καινοτόμα online μαθήματα. Η πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου στο Shoreditch προσφέρει μαθήματα μουσικής παραγωγής, ηχοληψίας, των επιχειρήσεων μουσική, το τραγούδι, ραδιοφωνικές παραγωγές και τα μαθήματα DJ - όλα διδάσκονται από έμπειρους επαγγελματίες από όλους τους τομείς της μουσικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των ενεργών παραγωγών μουσική και Grammy-βραβευμένο τραγουδοποιοί.

Εκπαιδευτές είναι όλοι οι εμπειρογνώμονες μουσική βιομηχανία και έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Pharrell Williams, Μαζική επίθεση, Bob Marley και Τρόπος Depeche. Οι μαθητές μαθαίνουν σε state-of-the-art studios τα οποία έχουν απεριόριστη πρόσβαση. Αυτό περιλαμβάνει 48 κανάλι SSL δυαδικότητα Δέλτα και Audient γραφεία, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από την Native Instruments και η Pioneer και πολλά άλλα.

Point Blank προσφέρει HE και Πτυχίο μαθήματα. Το BA (Hons) στη Μουσική Παραγωγή και Ηχοληψία είναι διαθέσιμο για σπουδές στο Λονδίνο, ενώ CertHE και μαθήματα DipHE πραγματοποιούνται online μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, όλα διαπιστευμένο από το Πανεπιστήμιο του Middlesex.

Το σχολείο έχει μαθητές από όλο τον κόσμο μελετούν μαζί τους, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, την Ινδία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, την Αφρική και την Αυστραλία. Τα online μαθήματα σήμαινε επίσης ότι οι μαθητές μπορούν να επιτύχουν ένα αναγνωρισμένο προσόν παράλληλα με τις σπουδές από οπουδήποτε στον κόσμο.

  1. Προοπτικές δουλειά Point Blank κάνει πλήρη χρήση των άριστες σχέσεις της με τη μουσική βιομηχανία. Μέσα από τις συνδέσεις τους μαθητές του σχολείου να αποκτήσουν πρόσβαση σε πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας σε διεθνούς φήμης οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων αυτομόλησε, Universal, BBC, ξέβγαλμα, NTS, Mute και πολλά άλλα. Μέσα σε μαθήματα Radio Point Blank είναι ότι είναι κοινή για το 100% μιας κατηγορίας για να βρουν απασχόληση στον κλάδο. Οι φοιτητές έχουν πάει για να βρουν απασχόληση στο BBC, φιλί, Ξεβγάλτε και ακόμη και να αρχίσουν τη δική τους σταθμούς, όπως το ραντάρ Radio. Η δισκογραφική in-house διανέμεται από το iTunes, Spotify, το YouTube, το Beatport και περισσότερο, με τους μαθητές είναι σε θέση να υποβάλουν τα ίχνη τους για την απελευθέρωση, εφόσον το επιθυμούν. Οι μαθητές μπορούν επίσης να βρουν δουλειά τους προωθείται στο κανάλι YouTube του σχολείου και των κοινωνικών δικτύων σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια οπαδούς. Ο Πρόεδρος της Universal Records λέει, "Universal υποστηρίζει τι κάνει Point Blank και είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχουν δίοδοι για τους μαθητές οι οποίοι δείχνουν πραγματικό ταλέντο και αποφασιστικότητα».
  2. Φυσικά και Λέκτορες Point Blank συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Middlesex για την επικύρωση προπτυχιακών σπουδών τους στο Λονδίνο, καθώς και τίτλους σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τα οποία παραδίδονται σε απευθείας σύνδεση. Τα προγράμματα Point Blank του απονεμηθεί και η ποιότητα διασφαλίζεται από το Πανεπιστήμιο του Middlesex. Όλοι οι φοιτητές που σπουδάζουν την πορεία Πτυχίο στο Λονδίνο έχουν πρόσβαση σε κατάσταση των στούντιο τέχνης που έχουν απεριόριστη πρόσβαση. Αυτό περιλαμβάνει SSL δυαδικότητα Δέλτα, Audient 48 καναλιών, TLAudio και Oram ανάμειξη γραφεία και πολλά άλλα. Η online Cert / DipHE είναι ισοδύναμη με ένα ή δύο χρόνια ένα πτυχίο. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα χέρια στην εμπειρία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ενώ κερδίζει ένα αναγνωρισμένο προσόν. Οι πιστώσεις που αποκτήθηκε από την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων που αναγνωρίζονται από HE ιδρύματα σε όλο τον κόσμο - που επιτρέπει στους σπουδαστές να προχωρήσουν στο τελευταίο έτος του πτυχίο. Οι μαθητές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το Point Blank εκπαιδευτές εμπειρογνώμονα, εξαιρετικές εγκαταστάσεις και την πρακτική χέρια στο ύφος της διδασκαλίας, χωρίς να λάβει την ακαδημαϊκή διαδρομή. Θα εξακολουθούν να επιτευχθεί η στο σπίτι Point Blank δίπλωμα για την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος.
  3. Uni Εγκαταστάσεις Point Blank είναι το μόνο σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια κονσόλα 48 καναλιών SSL δυαδικότητα Δέλτα SuperAnalogue ™. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν 12 επαγγελματικά στούντιο, όπου μπορείτε να μελετήσει, καθώς και 5 επιπλέον στούντιο πράξη με μια ποικιλία του εξοπλισμού εγγραφής που οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση εκτός των ωρών μελέτης να εργαστούν για τη μουσική τους. Μια κεντρική περιοχή κόμβος εξασφαλίζει επίσης ότι οι μαθητές μπορούν να δικτυωθούν με όσους βρίσκονται εκτός της δικής τους άμεσης τάξεις, επιτρέποντας την παραγωγή μουσικής, το ραδιόφωνο και το τραγούδι μαθητές μπορούν να συνεργαστούν επί τόπου προς αμοιβαίο όφελος. Ο DJ Studio χρηματοδοτείται από την Pioneer DJ με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων CDJ2000nxs, DJM2000nxs, ελεγκτές DDJ-SX, PLX-1000 πικάπ και πολλά άλλα. Ζήστε Ηχοληψία φοιτητές πάρετε τα χέρια στην εμπειρία που εργάζονται για πέντε συναυλίες σε διάφορους χώρους του Λονδίνου καθώς και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε O2 Academy Islington του. Μπορείτε να πάρετε μια περιήγηση φωτογραφία εδώ (προσθέστε σύνδεση με φωτογραφική περιήγηση) 4. City Life Βασισμένο στο Hoxton, Point Blank βρίσκεται στο κέντρο του ισχίου Ανατολικό Λονδίνο. Υπάρχουν πολλά ανεξάρτητα δισκοπωλεία και της μόδας συν κλαμπ, μπαρ, καφετέριες και μια ακμάζουσα ζωντανή μουσική σκηνή. Ο κοντινότερος σταθμός υπέργειου είναι Hoxton, ενώ Old Street απέχει 10 λεπτά με τα πόδια με εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις.
  4. Φοιτητής Point Blank Υποστήριξης έχουν οριστεί μέλος του προσωπικού για να βοηθήσει τους μαθητές υποστήριξη στην εξεύρεση στέγης, παρέχοντας γραφειοκρατία και τη σύνδεση τους μαθητές πριν από ένα μάθημα.
  5. Έναρξη απαιτήσεις Το μάθημα βαθμό που συνήθως απαιτεί 160 μονάδες UCAS ή ισοδύναμη εμπειρία.

Η Μουσική Παραγωγή & live ήχο Δίπλωμα Μηχανικού απαιτεί 4 GCSE περνά σε ένα ελάχιστο βαθμό C (μουσική και αγγλικά προτιμάται).

Για το Radio Broadcasting Δίπλωμα, κανονική ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου είναι 1 'A' Level και Μαθηματικά και τα Αγγλικά Γλώσσα GCSEs στο βαθμό «C» ή παραπάνω.

Τοποθεσίες

  • London

  • Los Angeles

Ερωτήσεις