Keystone logo

Penn State Dickinson Law

A logo

Εισαγωγή

Penn State Dickinson Law δεσμεύεται να παράγει δικηγόρους έτοιμους για επάγγελμα, εξοπλισμένους με τις δογματικές γνώσεις, τις πρακτικές δεξιότητες και τις εξωλειτουργικές ικανότητες που απαιτούνται για να υπερέχουν σε μια όλο και πιο παγκόσμια νομική αγορά. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εκπαίδευσης του Ντίκινσον είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που, από την πρώτη μέρα της νομικής σχολής, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη βιωματική μάθηση για να προετοιμάσει τους μαθητές μας να ασκήσουν το δίκαιο και μια φιλόξενη και υποστηρικτική κοινότητα. Ιδρύθηκε στο Carlisle της Πενσυλβανίας, το 1834, ο Ντίκινσον Νόμος είναι η παλαιότερη νομική σχολή στην Πενσυλβάνια και η πέμπτη παλαιότερη στη χώρα. Για πάνω από 186 χρόνια, οι απόφοιτοι του Ντίκινσον Νόμου έχουν συμπεριλάβει τους διακεκριμένους πληρεξούσιους, δικαστές, κυβερνητικούς και εταιρικούς ηγέτες και νομικούς εκπαιδευτικούς. Η συγχώνευση του 1997 με το Penn State επέκτεινε τη φήμη, το δίκτυο και τα προγράμματα από κοινού πτυχίου μας - συμπληρώνοντας την κληρονομιά του Dickinson Law ως καινοτόμου ηγέτη στη βιωματική εκπαίδευση. Για να διασφαλιστεί ότι μπορούμε να παρέχουμε πρακτική εκπαίδευση για τους μαθητές μας, ο Ντίκινσον Νόμος έχει περιορίσει κάθε LL.M. κοόρτη σε 20 μαθητές. Αυτό το σκόπιμα μικρό μέγεθος τάξης διασφαλίζει ότι οι μαθητές λαμβάνουν εστιασμένη προσοχή από τη σχολή, εγγυάται άφθονες ευκαιρίες να μάθουν σε πρακτικές ρυθμίσεις και εκπληρώνει την υπόσχεση της νομικής σχολής να τοποθετήσει τους μαθητές της σε καλύτερη θέση για να εξασφαλίσει απασχόληση σε ανταγωνιστική αγορά.

Βασικές αρχές Η σχολή του Penn State Dickinson Law έχει υιοθετήσει τις ακόλουθες βασικές αρχές, οι οποίες αντικατοπτρίζουν και καθοδηγούν τις αξίες και τις φιλοδοξίες του ιδρύματος:

 1. Για να παραχωρήσουμε στους μαθητές μας όλο το φάσμα των συγκεκριμένων δεξιοτήτων δικηγόρου που απαιτούνται για την αποτελεσματικότερη απόδοση ως νομικών επαγγελματιών σε τοπικό, πολιτειακό, εθνικό, διεθνικό και διεθνές επίπεδο τον 21ο αιώνα.
 2. Να συμμετέχουμε σε μια συνεχή αναζήτηση γνώσης και σοφίας που μοιραζόμαστε όχι μόνο με τους μαθητές μας αλλά και με νομικούς επαγγελματίες, μελετητές, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και άλλους, σύμφωνα με τον ρόλο της Penn State ως πανεπιστημιακού ερευνητικού πανεπιστημίου παγκόσμιας κλάσης.
 3. Να συνεισφέρουμε πρόθυμα τις υπηρεσίες μας στο πανεπιστήμιο και στις τοπικές, πολιτειακές, εθνικές και διεθνείς προσπάθειες για τη βελτίωση της παγκόσμιας κατανόησης, της ζωής και της ευημερίας των φοιτητών μας και του κόσμου στον οποίο θα ζήσουν.
 4. Να προσπαθούμε, σε καθημερινή βάση, να καλλιεργούμε μια αίσθηση κοινότητας και αμοιβαίας υποστήριξης μεταξύ και μεταξύ καθηγητών, φοιτητών και προσωπικού, και στις αλληλεπιδράσεις μας εκτός της νομικής σχολής

Διδακτέα ύλη

Το LL.M. Πρόγραμμα είναι ένα 24-πίστωση, ένα ακαδημαϊκό έτος σπουδών. Οι μαθητές πρέπει να εγγραφούν σε τουλάχιστον 12 μονάδες ανά εξάμηνο και μπορούν να εγγραφούν σε περισσότερες από 17 μονάδες ανά εξάμηνο. Τα θεμελιώδη μαθήματα του προγράμματος σας παρουσιάζουν τις μοναδικές αναλυτικές μεθοδολογίες μας. Οι μαθητές μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών "The Lawyer As ..." διαιρούμενο με εξειδικευμένα πεδία σπουδών και να δημιουργήσουν εξατομικευμένα κομμάτια με βάση τομείς ενδιαφέροντος. Λ.Λ. Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε μια πλούσια σειρά μαθημάτων που προσφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών της Νομικής Σχολής, συμπεριλαμβανομένου ενός εστιασμένου κύκλου σπουδών σε έναν από τους παρακάτω εξειδικευμένους τομείς:

 • Διαιτησία, Διαμεσολάβηση και Διαπραγμάτευση
 • Επιχειρηματικό Δίκαιο
 • Συνταγματικού και διοικητικού δικαίου
 • Ποινικό Δίκαιο και Διαδικασία
 • Cyber Law, Privacy Data & Information Security
 • Πρεσβύτερος Νόμος
 • Νόμος και πολιτική υγείας
 • Πνευματική ιδιοκτησία και καινοτομία
 • Διεθνής δικηγορικός σύμβουλος
 • Νόμος περί δημοσίου συμφέροντος
 • Ασφαλείας
 • Φορολογική νομοθεσία
 • Προσφυγή και δίκες

Λ.Λ. Ανεξάρτητη μελέτη και βιωματική μάθηση LL.M. Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν ανεξάρτητα μαθήματα σπουδών για έως και 3 μονάδες σε ένα εξάμηνο και όχι περισσότερο από συνολικά 4 μονάδες κατά τη διάρκεια των δύο εξαμήνων του LL.M. πρόγραμμα. Οι μαθητές στο LL.M. Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να λάβει οποιοδήποτε από ένα ευρύ φάσμα βιωματικών μαθημάτων δεξιοτήτων. Με την έγκριση του Αναπληρωτή Κοσμήτορα Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, LL.M. Οι μαθητές μπορούν επίσης να εγγραφούν σε pro bono βιωματικά μαθήματα μάθησης που προσφέρονται στη νομική σχολή. Λ.Λ. Οι μαθητές που είναι επιλέξιμοι για πρακτική εξάσκηση στα προγράμματα σπουδών ή έχουν άδεια εργασίας στις ΗΠΑ μπορούν επίσης να εγγραφούν σε προγράμματα πρακτικής άσκησης. Στείλτε email στην Emily Michiko Morris με οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή.LL.M. Οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για παραμονή για ένα τρίτο εξάμηνο νομικής μελέτης με σκοπό την ολοκλήρωση ενός βιωματικού προγράμματος εκμάθησης ή την προετοιμασία για τις εξετάσεις των ΗΠΑ.

Πρακτική εξάσκηση Επειδή η σχολή Dickinson Law βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 20 μιλίων από την πρωτεύουσα της πολιτείας και λιγότερο από δύο ώρες από την Ουάσινγκτον, οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εθνικές δικηγορικές εταιρείες. κυβερνητικές υπηρεσίες σε τοπικό, κρατικό και ομοσπονδιακό επίπεδο. ιδιωτικές εταιρείες · και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις - και με αυτόν τον τρόπο, να αποκτήσουν μια αίσθηση αστικών, προαστιακών και αγροτικών νομικών κοινοτήτων.

Οι φοιτητές Νομικής Σχολής Dickinson μαθαίνουν από μια διακριτική και αφοσιωμένη σχολή πλήρους απασχόλησης που συμπληρώνεται από μια βοηθητική σχολή εξάσκηση δικηγόρων και δικαστών. Είναι σημαντικό ότι σχεδόν όλα τα μέλη της σχολής πλήρους απασχόλησης έχουν περάσει χρόνια ασκώντας το δίκαιο και συνεχίζουν να εμπλέκονται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με το νομικό επάγγελμα μέσω προδικαστικών διαφορών, διαμεσολάβησης, συμβουλευτικών επιτροπών και υποτροφιών. Η σχολή πιστεύει ότι οι επιστημονικές και διδακτικές αποστολές τους πρέπει να είναι συμπληρωματικές. Ως αφοσιωμένοι μελετητές, αποδέχονται ότι η σταθερή κατανόηση της θεωρίας είναι απαραίτητη για την ικανότητα των μαθητών μας να λειτουργούν ως νομικοί επαγγελματίες σε ένα όλο και πιο παγκόσμιο, διαφορετικό και εξελιγμένο νομικό περιβάλλον. Η σχολή είναι πλήρως αφοσιωμένη στην κοινότητα και στην υποστήριξη της επιτυχίας των μαθητών μας. Πολύ πριν από τη μόδα, η σχολή υιοθέτησε μια ανοιχτή πολιτική που ενθάρρυνε τους μαθητές να σταματήσουν από τα γραφεία της σχολής χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού.

Μια Περιεκτική Κοινότητα Πιστεύουμε ότι η ποικιλομορφία εμπλουτίζει την εκπαιδευτική εμπειρία όλων. Είμαστε αποφασισμένοι να καλωσορίσουμε ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών και τρόπων ζωής, καθώς εμείς θα τους προετοιμάσουμε για να γίνουμε η επόμενη γενιά έτοιμων δικηγόρων. Ως κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, ο νόμος Dickinson ορίζει την ποικιλομορφία σε γενικές γραμμές ώστε να περιλαμβάνει φυλετικές και εθνοτικές μειονότητες, γυναίκες, άτομα με ειδικές ανάγκες, μέλη της κοινότητας LGBTQ, βετεράνους, φοιτητές πρώτης γενιάς, ενήλικες εκπαιδευόμενους και όσους έχουν υποστεί υποταγή, περιθωριοποίηση ή απομόνωση σε ακαδημαϊκές κοινότητες λόγω της κατάστασης ταυτότητάς τους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε μια ποικιλία φορέων φοιτητικής συνάφειας, όπως:

 • Ένωση φοιτητών μαύρου δικαίου (BLSA)
 • Λατίνο / φοιτητής δικαίου (LLSA)
 • Ένωση φοιτητών νομικής Ασίας-Ειρηνικού Αμερικής
 • Στρατιωτικό Δίκαιο (MLC)
 • OutLAW (η ένωση μαθητών LGBTQ +)
 • Δικηγορικό Σώμα γυναικών (WLC)

Επιπλέον, τα βασικά μαθήματα του Dickinson Law ενσωματώνουν διαφορετικές προοπτικές και εξετάζουν τη σημασία της διαφορετικότητας για το νόμο, τη νομική διαδικασία και την πρακτική. Μέσα από τις προσφορές σχολικών προγραμμάτων της Νομικής Σχολής και τις εξωσχολικές δραστηριότητές της, οι φοιτητές του Δικτύου Νικίνσον μπορούν να αναπτύξουν πολιτισμικές ικανότητες και να κατανοήσουν καλύτερα τις απόψεις των μειονοτήτων.

Δίκτυο αποφοίτων Όχι μόνο θα γίνετε μέρος αυτής της μακράς και περήφανης κληρονομιάς των αποφοίτων του Ντίκινσον Νόμου, αλλά θα γίνετε επίσης μέλος του δικτύου αποφοίτων του Penn State με περισσότερα από 725.000 - το μεγαλύτερο ενεργό δίκτυο αποφοίτων που πληρώνει τέλη στον κόσμο. Ο Dickinson Law έχει LL.M. απόφοιτοι που εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

Υπηρεσίες καριέρας Για να βοηθήσουμε τους σπουδαστές να διαπραγματευτούν τη σημερινή δύσκολη αγορά εργασίας, η Dickinson Law προσφέρει έναν αριθμό πόρων που υπερβαίνουν τις παραδοσιακές υπηρεσίες σταδιοδρομίας. Τα εκτεταμένα δίκτυα πιστών αποφοίτων από το Penn State και το Dickinson Law δεσμεύονται να βοηθήσουν τους μαθητές μας να επιτύχουν στα επιθυμητά επαγγέλματα. Οι απόφοιτοι του Dickinson Law απολαμβάνουν επαγγελματική σταδιοδρομία σε διάφορους τομείς της νομικής πρακτικής, καθώς και στις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και τον ακαδημαϊκό κόσμο.

Τοποθεσίες

 • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Ερωτήσεις