Keystone logo

Peru State College

A logo

Εισαγωγή

Ιστορία του Περού μέλους

«Campus του Thousand Oaks,« ένα μέλος της Νεμπράσκα Statewide Arboretum Περού μέλους, είναι φωλιασμένο στους λόφους της ιστορικής νοτιοανατολικά Νεμπράσκα στις όχθες του ποταμού Μισούρι. Το Κολέγιο προσφέρει ένα συνδυασμό καινοτόμων σε απευθείας σύνδεση και παραδοσιακά προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τάξη, συμπεριλαμβανομένων των online πτυχία στον τομέα της εκπαίδευσης και της οργανωτικής διαχείρισης. πρώτο κολέγιο της Νεμπράσκα, που ιδρύθηκε το 1867 ως δάσκαλος σε σχολείο της κατάρτισης με ένα κτίριο και 60 μαθητές, έχει μετατραπεί τον τελευταίο αιώνα και ένα μισό σε ένα ίδρυμα state-of-the-art προσφέροντας ποικίλες, πολύπλευρη εκπαιδευτικά προγράμματα σε περίπου 2.400 φοιτητές. Περού μέλος έχει εδώ και καιρό μια ανεξάντλητη πηγή της ηγεσίας, μια ανεκτίμητη πηγή για τις κοινότητες και τις επιχειρήσεις, καθώς και μια πηγή επιτυγχάνεται αποφοίτων γνωστή για την άριστη εκπαίδευση τους και την επαγγελματική επάρκεια. Το Κολλέγιο έχει απολαύσει σημαντική στήριξη από το κράτος της Νεμπράσκα, με περισσότερα από $ 50 εκατομμύρια των έργων ανακαίνισης πανεπιστημιούπολη χρηματοδοτήθηκαν κατά την τελευταία δεκαετία. Ενώ εμείς εξυπηρετούν μαθητές σε όλο τον κόσμο, το Περού μέλος διατηρεί μια ειδική δέσμευση για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και τις ανάγκες της κοινότητας νοτιοανατολικά Νεμπράσκα μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και των προγραμμάτων δημόσιας υπηρεσίας.

Αποστολή

Στην εκπαίδευση του ατόμου προς όφελος της κοινωνίας, του Περού μέλος καλλιεργεί την ικανότητα και την τάση για τη δια βίου μάθηση με την προώθηση της ανεξάρτητη έρευνα και την προώθηση της αξίας της γνώσης και της ανακάλυψης. Μέσω καινοτόμων προγραμμάτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, πρώτο κολέγιο της Νεμπράσκα συνεχίζει τη δέσμευσή του να κάνει μια σημαντική συμβολή για το μέλλον της περιοχής και το κράτος. Όραμα Περού κράτος θα είναι ένα κολλέγιο της επιλογής προώθηση της αριστείας και της επίτευξης των φοιτητών μέσω της εμπλοκής σε μια κουλτούρα που προάγει την έρευνα, την ανακάλυψη και την καινοτομία.

Αξίες

Εκπαιδευτικό αρραβώνων είναι μια ενεργή προσέγγιση στη διδασκαλία και τη μάθηση που λαμβάνει υπόψη την ποικιλομορφία των μαθητών και δημιουργεί μια κουλτούρα της ιδιοκτησίας, της κοινωνικής ένταξης και της ηγεσίας. Ενδυναμώνει όλους τους φοιτητές και τους εργαζόμενους να συνδεθεί προσωπικά με την εκπαιδευτική εμπειρία, άλλοι και την κοινωνία, δημιουργώντας ευκαιρίες για άμεση συμμετοχή στη μάθηση. Ασχολούνται με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές προσπαθούν να κατανοήσουν και να σεβαστούν πολλαπλές προοπτικές στην αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα μέσω της έρευνας και της έρευνας. Η διαδικασία αυτή διευκολύνει την ανακάλυψη των νέων ιδεών και των καλύτερων πρακτικών. Αυτές οι ανακαλύψεις, μαζί με την συνεχή προβληματισμό και μια δέσμευση για την εξυπηρέτηση, την προώθηση μιας κουλτούρας καινοτομίας με αποτέλεσμα την προοδευτική αλλαγή που ωφελεί την κοινωνία.

Στόχοι

Περού μέλος επιδιώκει να ενσταλάξει στους μαθητές μας:

  • αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας?
  • υπολογιστή και πληροφοριακής παιδείας?
  • ανεξάρτητη κριτική σκέψη και πνευματική ικανότητα για αλλαγή?
  • προετοιμασία για να αναλάβει τους ρόλους κοινωνικές και πολιτικές ηγεσίας?
  • η δυνατότητα να συνεχίσει διανοητικά, ηθικά, αισθητικά και σωματικά ικανοποιητική ζωή.

Συμμετοχές και Διαπίστευσης

Περού Κράτος είναι διαπιστευμένο από την Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης. Η Ακαδημία έχει διαπιστευθεί από τον οργανισμό από το 1915. Το 2012, το Περού μέλος έλαβε συνεχιζόμενη διαπίστευσης για τα επόμενα 10 χρόνια από την Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης. Το Κολέγιο έλαβε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της αξιολόγησης, με καμία συνέχεια επισκέψεων ή άλλων εκθέσεων που απαιτούνται, τοποθετώντας το σε μια ελίτ ομάδα των θεσμών στην περιοχή. Περού μέλος έχει συνεχή διαπίστευση από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης της κατάρτισης των εκπαιδευτικών. Πλήρη ένταξη διατηρείται στην αμερικανική ένωση των κολλεγίων κατάρτισης των εκπαιδευτικών και το Αμερικανικό Συμβούλιο για την Εκπαίδευση. Το Κολλέγιο είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συμβουλίου Νεμπράσκα για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών. Περού Κράτος είναι ένα ίδρυμα μέλος της Νεμπράσκα κράτους Σύστημα College.

Οι αλλοδαποί φοιτητές:

Πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις αγγλική γλώσσα

Προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία της επάρκειας αγγλική γλώσσα. Θα πρέπει να παρέχει απόδειξη γνώσης της αγγλικής γλώσσας σε έναν από τους παρακάτω τρόπους: α. Δοκιμή Αγγλικής Γλώσσας ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) 550 χωρίς το τμήμα σκοράρει λιγότερο από 56 (με βάση το χαρτί) 79/80 (Internet based) 213 χωρίς το τμήμα σκοράρει λιγότερο από 22 β (με βάση τον υπολογιστή). English3 - Ελάχιστη βαθμολογία των 72 c. Διεθνές Σύστημα Αγγλικής Γλώσσας Test (IELTS) Ελάχιστη βαθμολογία 6,5 d. SAT SAT Ελάχιστο: Ανάγνωση 440, Αγγλικά

Τοποθεσίες

  • Peru State College 600 Hoyt St, NE 68421, Peru

  • USA Online

Ερωτήσεις