Keystone logo

Plymouth State University

A logo

Εισαγωγή

Κρατικό Πανεπιστήμιο Plymouth είναι μια περιφερειακή ολοκληρωμένη πανεπιστήμιο που προσφέρει ένα πλούσιο, φοιτητής εστιασμένη περιβάλλον μάθησης με μια εγγραφή των περίπου 4.300 προπτυχιακούς και περίπου 3.000 μεταπτυχιακούς φοιτητές. Η πανεπιστημιούπολη 170 στρεμμάτων προσφέρει μια Νέα Αγγλία κλασική εμφάνιση σε συνδυασμό με εγκαταστάσεις up-to-ημερομηνία, συμπεριλαμβανομένης της Lamson Βιβλιοθήκης και Μάθηση Commons? το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών Boyd? Langdon Woods, ένα LEED πιστοποιημένο, περιβαλλοντική συνείδηση ​​αίθουσα κατοικίας? και νεώτερη προσθήκη PSU, ένα Κέντρο Υποδοχής και Ice Arena.

Ιδρύθηκε το 1871 ως σχολείο κατάρτισης των εκπαιδευτικών, Plymouth State University αποτελεί μέρος του Πανεπιστημίου του συστήματος του New Hampshire και διαπιστευμένο από την Νέα Αγγλία Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων.

Τοποθετημένο στο κέντρο της New Hampshire στην πύλη προς τα Λευκά Όρη και την Περιοχή των Μεγάλων Λιμνών στην γραφική πόλη του Plymouth, PSU είναι μέσα σε λίγα λεπτά από τα χιονοδρομικά κέντρα, τις λίμνες και τα πάρκα και μόλις δύο ώρες από τη Βοστώνη.

PSU γεγονότα

ιστορία

Ιδρύθηκε το 1871 ως σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτικών Ένα τμήμα του Πανεπιστημίου του συστήματος του New Hampshire Μεταπτυχιακά προγράμματα ξεκίνησαν το 1948

Προφίλ μαθητή

4.105 προπτυχιακούς φοιτητές 2088 άρρενες φοιτητές 2.017 φοιτήτριες 1.346 μαθητές Πρώτο Έτος 20 μέσος όρος ηλικίας των φοιτητών 2.130 μεταπτυχιακούς φοιτητές

Σχολή Προφίλ

193 καθηγητές και εκπαιδευτές 84% είναι κάτοχοι διδακτορικού ή τερματικό βαθμό στον τομέα τους 16: 1 αναλογία φοιτητών προς καθηγητές (περιλαμβάνει UG & GR)

Προπτυχιακά δίδακτρα (2014 - 2015)

In-μέλος: $ 10.700 Out-of-κράτους: $ 18.780

Campus Προφίλ

Διαπιστευμένο από την Νέα Αγγλία Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων 52 προπτυχιακά μεγάλες εταιρείες και 60+ προπτυχιακό ανηλίκων προγράμματα σπουδών και πιστοποίησης περισσότερα από 75 μεταπτυχιακά στις τέχνες, τις επιστήμες, τις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση. προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν το Master of Arts, Master of Arts στη Διδασκαλία, Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Master of Παιδείας, Master of Science, Certificate of Advanced Μεταπτυχιακών Σπουδών, και Γιατρός της Εκπαίδευσης 21 μέσο προπτυχιακό μέγεθος της τάξης 345,000+ τόμους στη βιβλιοθήκη μας 80+ σύλλογοι και φοιτητικές οργανώσεις NCAA Division III - 24 αθλητικές ομάδες Σχολείο χρώματα: πράσινο και λευκό Σχολείο μασκότ: Πάνθηρες 170 στρέμματα και 47 κτίρια

ιστορία

Plymouth State University εξελιχθεί από Holmes Plymouth Ακαδημία, η οποία χρονολογείται από το 1808 ως πρωτοπόρος φορέα για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών. Ήδη από το 1836, ο Αιδεσιμότατος Charles Brooks διαλέξεις πριν από το νομοθετικό σώμα του Νιου Χάμσαϊρ και σε όλη την πολιτεία για το θέμα της κανονικής σχολεία. "Πράξη για τη δημιουργία και διαχείριση ενός κράτους κανονικό σχολείο για την καλύτερη κατάρτιση των εκπαιδευτικών» ψηφίστηκε το 1870.

Το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται το New Hampshire κράτος κανονικό σχολείο στο Plymouth το 1871? η πόλη του Plymouth είχε προσφέρει το Plymouth Ακαδημία Holmes και άλλη υποστήριξη στο νέο σχολείο. Το 1874, τουλάχιστον 20 χρόνια πριν από το σύστημα επιχειρήθηκε σε οποιοδήποτε άλλο κανονικό σχολείο της χώρας, ο βαθμός και γυμνάσια του Πλύμουθ είχε οργανωθεί ως σχολές κατάρτισης υπό την εποπτεία του κανονικού σχολείου. Ένα νέο σχολικό κτίριο (Γύροι Hall) και ένα νέο κοιτώνα χτίστηκαν το 1890.

Το 1911, ο Δρ Ernest L. Silver, με εμπειρία ως επιστάτης των σχολείων και ως κύρια της Pinkerton Ακαδημία, ξεκίνησε μια διοίκηση 35 χρόνια του σχολείου, η οποία είδε το σχολείο μεγαλώνουν μέχρι τη λήξη, τόσο επαγγελματικά όσο και σωματικά. Βραβευμένος ποιητής Ρόμπερτ Φροστ, ο οποίος δίδαξε στο Γύροι Hall και έζησε στην πανεπιστημιούπολη από το 1911 έως το 1912, έγραψε ο Δρ Ασημένιο με την ευκαιρία της 75ης επετείου του θεσμού και την 35η χρονιά του Dr. προεδρία του ασημιού το 1946: «Οφείλουμε όλοι κ Silver ευγνωμοσύνη για τη μεγάλη και φιλελεύθερο τρόπο ενθάρρυνε ατομικότητες μας, τόσο ως καθηγητές και μαθητές κάτω από αυτόν. Πήγα στο Πλύμουθ μαζί του όταν άρχισε την προεδρία του και έχω κρατήσει φιλικές ενδιαφέρον για το σύνολο των 35 ετών ασυνήθιστα μακρά κυβέρνησή του. Ζεσταίνει την καρδιά με σιγουριά να δούμε πάνω σε κάτι που εξακολουθεί να υφίσταται με τόση επιτυχία σε αυτόν τον κόσμο σπασμένα κομμάτια. "Το 1927, το Αμερικανικό Συμβούλιο των Καθηγητών Κολέγια αξιολογούνται Plymouth κανονικό σχολείο και βαθμολόγησαν το ένα βαθμό Α καθηγητές κολλεγίων-βαθμολογία που έχει στην κατοχή από τότε. Το 1939, κρατικό νομοθετικό σώμα του Νέου Χαμπσάιρ αναγνώρισε επίσημα την αυξημένη ανάστημα του θεσμού με την αλλαγή ονομασίας της στο Plymouth Teachers College και, το 1963, στο Plymouth State College του Πανεπιστημίου του συστήματος του New Hampshire. Το 1948, η Ακαδημία προσφέρει πρώτη μεταπτυχιακούς τίτλους της. Το 2003, το κρατικό νομοθετικό σώμα άλλαξε το όνομα του ιδρύματος να State University Plymouth, σε αναγνώριση του εύρους και του βάθους του προγραμματισμού της.

Σήμερα, Plymouth State University είναι μια περιφερειακή ολοκληρωμένη πανεπιστήμιο που προσφέρει ένα πλούσιο, φοιτητής εστιασμένη περιβάλλον μάθησης για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και τους μη παραδοσιακούς φοιτητές. PSU προσφέρει 50 προπτυχιακά μεγάλες εταιρείες και 70 ανήλικοι. Εκτός από την εξαιρετική προγράμματα στον τομέα της εκπαίδευσης, των επιχειρήσεων, ανθρωπιστικές επιστήμες, τις τέχνες, και τις φυσικές και κοινωνικές επιστήμες? κέντρα και ινστιτούτα για την μετεωρολογία, το περιβάλλον, τις μελέτες New Hampshire, και των αγροτικών εταιρικών σχέσεων είναι σήμα κατατεθέν προγράμματα προβολής.

Τοποθεσίες

  • 17 High Street, , Plymouth

Ερωτήσεις