Keystone logo
Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Pacific Union College Online

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 1882, Ένωση College του Ειρηνικού είναι μια Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας χριστιανικό κολλέγιο με ισχυρή παράδοση ελεύθερων τεχνών. το κολέγιο βρίσκεται στην καρδιά της Napa Valley της Καλιφόρνια, προσφέρει ένα πλήρως διαπιστευμένο τετραετές πρόγραμμα και τονίζει την ακαδημαϊκή αριστεία, αυθεντική πνευματική εμπειρία, και την εξυπηρέτηση σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο κοινοτήτων.

Δήλωση αποστολής ΠΕΕΧ

Ένωση College του Ειρηνικού είναι μια έβδομη ημέρα μάθησης Αντβεντιστών της κοινότητας προσφέροντας μια εξαιρετική Χριστού με επίκεντρο την εκπαίδευση που προετοιμάζει τους μαθητές του για την παραγωγική ζωή των χρήσιμων ανθρώπινη εξυπηρέτηση και ασυμβίβαστη προσωπική ακεραιότητα.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ

Το κολέγιο έχει αναγνωριστεί ως Εθνικό Φιλελεύθερο Arts College από την US News & World Report από το 2009. Προηγουμένως, PUC κατετάγη στην κορυφαία βαθμίδα της κατηγορίας Δυτικής Περιφερειακής κολέγια για 17 συναπτά έτη. ΠΕΕΧ έχει διατηρηθεί αδιάλειπτη διαπίστευση από την Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων Senior College και το Πανεπιστήμιο της Επιτροπής (WSCUC) από το 1951. Το 2011, WSCUC ανανεωμένη πλήρη πιστοποίηση PUC μέσα της άνοιξης 2018. Το κολέγιο είναι επίσης διαπιστευμένος από την διαπίστευση Συλλόγου Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια. Το κολέγιο απασχολεί πάνω από 90 καθηγητές πλήρους απασχόλησης και προσφέρει πάνω από 70 βαθμούς και προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων συνεργάτης, bachelor και master. Ένα 13: 1 αναλογία φοιτητών-σε-δάσκαλος παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο της ακαδημαϊκής υποστήριξης και καθοδήγησης. ΠΕΕΧ ηλικιωμένους σκοράρει αρκετά πάνω από τον εθνικό μέσο όρο στις δοκιμές σημαντικό τομέα (MFTs), με 95η κατάταξη εκατοστημόριο ή παραπάνω για τα τμήματα των μαθηματικών και ψυχολογίας το 2015. ΠΕΕΧ έχει μια μακρά παράδοση υψηλά ποσοστά αποδοχής για ιατρικές και οδοντιατρικές σχολές και τα μεταπτυχιακά προγράμματα. Απόφοιτοι έχουν παρακολουθήσει Loma Linda University, UC Davis της Νομικής Σχολής του UCLA, το Yale, και άλλα κύρους ιδρύματα. Σχολή περιλαμβάνει Fulbright μελετητές και οι νικητές επιχορήγηση Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών.

Πίστη και Υπηρεσιών

Δεκάδες καθημερινά Γραφικές μελέτες, ομάδες προσευχής, και τις ευκαιρίες λατρεία λαμβάνει χώρα σε όλη την πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές συμμετέχουν σε περισσότερες από 20 κοινοτικά προγράμματα προβολής για την εξυπηρέτηση των τοπικών τους γείτονες και όσους έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Η on-πανεπιστημιούπολη Εκκλησία PUC γεμίζει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως η οικογένεια πανεπιστημιούπολη συγκεντρώνει μαζί με τη λατρεία. Πίστη και η μάθηση είναι ενσωματωμένα μέσα στην τάξη, όπου χριστιανική καθηγητές γαλουχήσει τους φοιτητές στην ακαδημαϊκή και πνευματική τους ταξίδια. ΠΕΕΧ έχει στείλει πάνω από 1.300 ιεραποστόλους μαθητή να εξυπηρετούν σε χώρες όπως η Χιλή, την Τσεχική Δημοκρατία, το Καζακστάν, την Κένυα, τις Νήσους Μάρσαλ και τη Νότια Κορέα. Σχολή διαλείμματα είναι ιδανικές φορές για να εξυπηρετήσει για τους φοιτητές που συμμετέχουν σε μακροπρόθεσμα έργα στη Νικαράγουα, Φίτζι, τη Βραζιλία, και την Αριζόνα.

Τοποθεσία

ΠΕΕΧ είναι μόνο τετραετές κολλέγιο της κοιλάδας Napa. Η πανεπιστημιούπολη προορισμού βρίσκεται 70 μίλια βόρεια του Σαν Φρανσίσκο και 60 μίλια ανατολικά του Ειρηνικού Ωκεανού. Η πανεπιστημιούπολη έχει αναγνωριστεί ως το πιο όμορφο κολέγιο στο έθνος από το περιοδικό Newsweek. Το κολέγιο διατηρεί πάνω από 30 μίλια των πεζοπορία και ποδηλασία μονοπάτια. Το Retreat Albion και Μάθηση Κέντρο, Πανεπιστημιούπολη ΠΕΕΧ στην ακτή Mendocino, χρησιμεύει ως έδρα για τις κατηγορίες και υποχωρήσεις. Βόρεια Καλιφόρνια θέση PUC παρέχει εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγία και διασκέδαση στο Bay Area του Σαν Φρανσίσκο, το Σακραμέντο Valley, Lake Tahoe, και όχι μόνο.

Η Ιστορία μας

Η ιστορία ΠΕΕΧ αρχίζει με την Εκκλησία Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας, η οποία έχει από καιρό είχε μια ισχυρή δέσμευση για την εκπαίδευση. Κατά τη διάρκεια τα τέλη του 1800 και στις αρχές του 1900, η ​​εκκλησία ιδρύθηκε σχολεία και κολέγια κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Το 1874 η εκκλησία ιδρύθηκε το πρώτο κολέγιο του στο Battle Creek, Μίσιγκαν. Λίγα χρόνια αργότερα, η ταχέως αναπτυσσόμενη εκκλησία της Καλιφόρνια άρχισε να ψάχνει για μια καλή τοποθεσία για ένα σχολείο στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Δεκαπέντε μίλια βόρεια της Santa Rosa, στους αμπελώνες της Healdsburg, βρήκαν το ιδανικό ακίνητο και αγόρασε ένα επιβλητικό, πλήρως επιπλωμένο δομή μωσαϊκού ακριβώς έξω από τον κεντρικό δρόμο Healdsburg του. Healdsburg Ακαδημία άνοιξε εκεί στις 11 Απριλίου, 1882 με δύο δασκάλους και είκοσι έξι φοιτητές. Το 1899, για να αντικατοπτρίζει την επέκταση του προγράμματος σπουδών, το όνομα του σχολείου άλλαξε σε Healdsburg College. Το 1906 έγινε Ένωσης College του Ειρηνικού.

Το 1909, η εκκλησία αγόρασε το Angwin Resort στα βουνά πάνω από το St. Helena. Αγόρασαν τη γη και τα κτίρια του για $ 60.000, και PUC ήταν αφιερωμένη στην σημερινή του θέση Angwin στις 29 Σεπτεμβρίου 1909. ξενοδοχείο του θερέτρου, μπόουλινγκ, και εξοχικές κατοικίες έγιναν κοιτώνες, αίθουσες διδασκαλίας, και τα σπίτια σχολή. Φοιτητές και καθηγητές συνεργάστηκαν για τη δημιουργία άλλων δομών, χρησιμοποιώντας συχνά ξυλεία που συλλέγονται από την ιδιοκτησία College.

Την πάροδο του χρόνου, η πανεπιστημιούπολη είδε τις αλλαγές και τις περιπέτειες ενός αυξανόμενου χώρας. Αλλαγές στις εγκαταστάσεις και τα προγράμματα αντικατοπτρίζονται μεταβολές στον πολιτισμό και την ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της έρχονται και φεύγουν από ένα γαλακτοκομικό, ένα αγρόκτημα κοτόπουλου, και μαθήματα όπως η σιδηρουργία και η οικιακή οικονομία. Με τον καιρό, το κολλέγιο πρόσθεσε φυσική ταγματάρχες εκπαίδευση, την αεροπορία και τα προγράμματα ταινιών και τηλεόρασης, καθώς και άλλα σύγχρονα πεδία μελέτης. Το σχολείο είχε πάντα ισχυρή εκπαίδευση, τη θρησκεία, και τα προγράμματα της επιστήμης, με ιδιαίτερη εστίαση και επιτυχία στις προ-ιατρικών μαθημάτων.

ΠΕΕΧ ήταν το πρώτο σχολείο για να καλύψουν το θρησκευτικό συμβούλιο των προτύπων Regents »για τη διαπίστευση κολέγιο, το 1932. Το 1933 ΠΕΕΧ ήταν διαπιστευμένο από το Βορειοδυτικό Συλλόγου Δευτεροβάθμιας και Ανώτερες Σχολές, ένα άλλο πρώτα για Αντβεντιστών κολέγια. Διαπίστευση από την Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων ήρθε το 1951.

Μία από τις σημαντικότερες συνεισφορές ΠΕΕΧ στο σύστημα των Αντβεντιστών ήταν η εισαγωγή των μεταπτυχιακών εργασιών το 1934 με την ίδρυση ενός πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα το καλοκαίρι που ονομάζεται Σύνθετη Βιβλικό Σχολείο. Μετά τη σύνοδο του 1936, το σχολείο μεταφέρθηκε στην Ουάσιγκτον, DC, και έγινε ο Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας Θεολογική Σχολή.

Σήμερα όμορφο φυσικό περιβάλλον του κολλεγίου και το ύφος της Καλιφόρνια συνεχίζουν να υποδεχθεί εκατοντάδες φοιτητές κάθε χρόνο, προσφέροντας μια κοινότητα πραγματική μάθηση και την πνευματική αυθεντικότητα.

Τοποθεσίες

  • Angwin

    Pacific Union College One Angwin Ave. Angwin, CA 94508, , Angwin

Ερωτήσεις