Keystone logo
SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

Εισαγωγή

Το ΣΑΕ, με 47 πανεπιστημιουπόλεις σε 23 χώρες, θέτει το παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση των δημιουργικών μέσων από το 1976. Το ΣΑΕ Ντουμπάι προσφέρει με υπερηφάνεια τα αναγνωρισμένα πτυχία Bachelor TEQSA σε 5 κλάδους - Κινούμενα σχέδια, Ήχος, Σχεδιασμός, Κινηματογράφος και Παιχνίδια, εκτός από τα πιστοποιητικά μικρών μαθημάτων . Το ΣΑΕ προσφέρει διαπιστευμένα πτυχία Bachelor Αυστραλίας.

Το ΣΑΕ είναι ο κορυφαίος εκπαιδευτικός στον κόσμο σε δημιουργικές βιομηχανίες μέσων. Ιδρύθηκε το 1976, τώρα καλύπτουμε τον κόσμο με 47 πανεπιστημιουπόλεις σε 23 χώρες.

Στο Ντουμπάι, το SAE παρέχει μαθήματα σε περισσότερους από 300 μαθητές.

Το SAE προσφέρει διαπιστευμένα πτυχία Bachelor Αυστραλίας και επιπρόσθετα πιστοποιητικά σύντομων μαθημάτων

 • Κινουμένων σχεδίων
 • Ήχος
 • Σχέδιο
 • Ταινία
 • Παιχνίδια

Στο ΣΑΕ είμαστε υπερήφανοι για την παροχή εξαιρετικών προγραμμάτων σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Διασφαλίζουμε ότι οι σπουδαστές μας έχουν εξαιρετική εκπαίδευση, διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα και δεξιότητες σχετικές με τη βιομηχανία.

Οι απόφοιτοί μας έχουν πραγματικά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΣΑΕ Ντουμπάι

Σε κεντρική τοποθεσία, το SAE Dubai είναι μέρος των ακμάζων και ζωντανών πόλεων Media και Internet καθώς και του Dubai Knowledge Village. Αυτή είναι η τέχνη και η πολιτιστική κοινότητα της πόλης. Η πανεπιστημιούπολη διαθέτει μια μεγάλη και ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα και ένα προσωπικό εξειδικευμένο, καταρτισμένο επαγγελματία που δεσμεύεται στη διδασκαλία και εκμάθηση βέλτιστης πρακτικής.

Το ΣΑΕ Ντουμπάι σας προσφέρει:

 • Δυνατότητα μίας προσοχής και συνεργατικής μάθησης
 • Βιομηχανικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις
 • Ειδικά σύντομα μαθήματα
 • Εξειδικευμένα masterclasses
 • Σύνδεσμοι με πολλά στούντιο στις γειτονικές δημιουργικές κοινότητες
 • Ένα ενεργό και φιλόξενο Συμβούλιο Εκπροσώπων Φοιτητών
 • Ισχυροί δεσμοί με διάφορες εταιρείες παραγωγής ήχου, ταινιών, γραφικών, web, παιχνιδιών και κινούμενων σχεδίων

Εγκαταστάσεις:

 • Παροχές παγκόσμιας κλάσης από το 2005
 • Ολοκαίνουργιο Dubai Campus με υπέροχη ατμόσφαιρα
 • Αναλογικά και ψηφιακά ακουστικά ισορροπημένα στούντιο ηχογράφησης
 • Πολλαπλές αίθουσες ελέγχου
 • Μεγάλη πράσινη οθόνη και στούντιο φωτογραφίας
 • Τεράστια διαδικτυακή σουίτα επεξεργασίας
 • Εξάρτημα φωτισμού εναέριας κυκλοφορίας
 • Κάμερες υψηλής τεχνολογίας
 • Βιομηχανικό Leading Software

Η διαφορά SAE

Το ΣΑΕ παρέχει εξαιρετική εκπαίδευση με επίκεντρο τη βιομηχανία από το 1976. Έχουμε θέσει το σημείο αναφοράς για τα προσόντα ΑΕ και ΕΕΚ στα δημιουργικά μέσα επειδή γνωρίζουμε αυτές τις βιομηχανίες και ξέρουμε πώς να εκπαιδεύουμε αποφοίτους που είναι έτοιμοι στη βιομηχανία. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή εκπαιδευτικών επιλογών που προκαλούν, αναπτύσσουν και εμπνέουν.

Ειδικοί Εκπαίδευσης Creative Media

Είμαστε ο κορυφαίος εκπαιδευτικός στον κλάδο των δημιουργικών μέσων στον κόσμο επειδή συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας, απασχολούμε εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς με εμπειρία πραγματικού κόσμου και παρέχουμε εξατομικευμένη εκπαίδευση σε εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης.

Τα εξειδικευμένα μαθήματά μας στα δημιουργικά μέσα ανταποκρίνονται στη δυναμική και εξελισσόμενη φύση αυτών των βιομηχανιών. Κρατάμε το δάχτυλό μας στον παλμό και σκεφτόμαστε έξω από την πλατεία για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Παγκόσμια Προοπτική

Το ΣΑΕ διαθέτει 55 πανεπιστημιουπόλεις σε 28 χώρες. Οι μαθητές και οι καθηγητές μας είναι μια μοναδική, διαφορετική και δημιουργική κοινότητα που ενώνονται για συλλογικό σκοπό - εξαιρετικές ευκαιρίες εκπαίδευσης. Η τεχνογνωσία μας είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και πραγματικά παγκόσμια.

Τα μαθήματα SAE είναι πιστοποιημένα από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση και αναγνωρίζονται διεθνώς.

Γρήγορη εκμάθηση

ΣΑΕ προσφορές διαπιστευμένο fast-track μάθηση Pathways , ώστε να μπορείτε να κλάδο έτοιμο και στο δρόμο σας με αυτή δουλειά των ονείρων πιο γρήγορα. Εάν είστε πρόθυμοι να βάλετε τα σκληρά ναυπηγεία, τότε οι εντατικές επιλογές γρήγορης ταχύτητας σημαίνουν ότι θα αποκτήσετε πτυχίο σε 2 χρόνια.

Πρακτική και εξατομικευμένη μελέτη

Στο ΣΑΕ γνωρίζουμε ότι οι απόφοιτοι της βιομηχανίας δημιουργικών μέσων χρειάζονται ατομική πρακτική εκπαίδευση. Αυτό το αναγνωρίσαμε το 1976 - γι 'αυτό πρωτοπορήσαμε το πρακτικό μας, εστιασμένο στη βιομηχανία και εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών, που σας παραδόθηκε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Σας βγάζουμε επίσης από την τάξη και στον πραγματικό κόσμο, με ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης σε μερικά από τα κορυφαία φεστιβάλ και εκδηλώσεις της Αυστραλίας.

Το ΣΑΕ έχει δεσμευτεί για την αριστεία στην εκπαίδευση και τα μαθησιακά σας αποτελέσματα.

Γνωρίζουμε τα πράγματα μας

Στο ΣΑΕ θα σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και την πείρα σας με το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών μας που βασίζεται σε πρακτικές και τεχνικές εμπειρίες και στηρίζεται στη θεωρία και την κριτική ανάλυση.

Το ΣΑΕ εκπαιδεύει απόφοιτους έτοιμους για τη βιομηχανία από το 1976. Είμαστε υπέροχοι σε αυτό που κάνουμε - γι 'αυτό είμαστε ηγέτης της βιομηχανίας στην εκπαίδευση δημιουργικών μέσων.

Η ιστορία μας

ΣΑΕ Αυστραλία

Η SAE ιδρύθηκε στην Αυστραλία το 1976 ως το πρώτο ινστιτούτο μηχανικής ήχου στον κόσμο. Η πρώιμη επιτυχία του ΣΑΕ και η απαίτηση για την πρακτική μας, θεωρητική και σχετική με τη βιομηχανία εκπαίδευση οδήγησαν γρήγορα στην ίδρυση άλλων πανεπιστημιουπόλεων σε εθνικό επίπεδο. Μέχρι το 1982, το ΣΑΕ είχε πανεπιστημιουπόλεις στο Μπρίσμπεϊν, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα και το Περθ. Η ειδικά σχεδιασμένη πανεπιστημιούπολη Byron Bay, που προσφέρει αξεπέραστες εγκαταστάσεις ήχου, άνοιξε το 2003

Από την ίδρυση των πρώτων ινστιτούτων και μαθημάτων του ΣΑΕ εισήχθησαν τα διαπιστευμένα από την κυβέρνηση επαγγελματικά προσόντα της ΕΕΚ και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το ΣΑΕ έχει πλέον εξελιχθεί ώστε να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στην εκπαίδευση των δημιουργικών μέσων ενημέρωσης.

Το 2004, το ΣΑΕ απέκτησε το Qantm College, έναν κορυφαίο εκπαιδευτικό ψηφιακών μέσων ενημέρωσης που ειδικεύεται στην 3D animation, το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των παιχνιδιών, την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το γραφικό σχέδιο.

Η Qantm, ένας από τους πρώτους παρόχους εκπαίδευσης που προσφέρει προγράμματα σπουδών στο σχεδιασμό των παιχνιδιών, έχει ένα εντυπωσιακό παιγνίδι. Το σώμα ιδρύθηκε το 1996 με τη συλλογική υποστήριξη:

 • Κουίνσλαντ Τμήμα Κρατικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας
 • Τέχνες Κουίνσλαντ
 • Κυβέρνηση Βόρειας Επικράτειας
 • Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ
 • Πανεπιστήμιο Νότιας Κουησλάνδης
 • Πανεπιστήμιο James Cook
 • Πανεπιστήμιο Griffith
 • TAFE Κουίνσλαντ

Με το SAE, η Qantm επεκτάθηκε από τότε σε παγκόσμια σκηνή ως κορυφαίος εκπαιδευτής ψηφιακών μέσων.

Τον Φεβρουάριο του 2011, το Ινστιτούτο ΣΑΕ και το Qantm College έγιναν μέρος του Navitas, ενός κορυφαίου παγκόσμιου φορέα παροχής εκπαίδευσης.

Η ενοποιημένη τεχνογνωσία και πόροι των SAE, Qantm και Navitas διασφαλίζουν ότι οι μαθητές μας έχουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις της βιομηχανίας που χρειάζονται για μια ικανοποιητική καριέρα στις βιομηχανίες ψυχαγωγίας και δημιουργικών μέσων.

Το Ινστιτούτο ΣΑΕ και το Qantm College, ως μέρος του Navitas, είναι πλέον γνωστά ως ΣΑΕ Αυστραλίας.

ΣΑΕ Διεθνές

Μετά την επιτυχία του ΣΑΕ στην Αυστραλία, η πρώτη ξένη πανεπιστημιούπολη του ΣΑΕ ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1985. Όπως και στην Αυστραλία, στη διεθνή σκηνή, το ΣΑΕ αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένο στην παροχή ποιοτικού, πρακτικού και θεωρητικού προγράμματος σπουδών σε επίδοξους επαγγελματίες τη μουσική βιομηχανία.

Λίγο μετά το άνοιγμα της πανεπιστημιούπολης του Λονδίνου, το ΣΑΕ ίδρυσε το πρώτο ευρωπαϊκό ίδρυμα στο Μόναχο. Το Μόναχο έπρεπε να είναι το πρώτο από πολλά Ινστιτούτα ΣΑΕ ξένων γλωσσών παγκοσμίως.

Το ΣΑΕ ήταν καλά εδραιωμένο στην Ευρώπη, την Ασία και τη Νέα Ζηλανδία μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '90. Η πρώτη από τις 7 πανεπιστημιουπόλεις άνοιξε στις ΗΠΑ το 1998.

Από την ταπεινή μας αρχή στο στούντιο του Σίδνεϊ, το ΣΑΕ σήμερα εκτείνεται στον κόσμο με 53 πανεπιστημιουπόλεις σε 27 χώρες. Ξεκινώντας με τον ήχο, το SAE International έχει εξελιχθεί με τα χρόνια και τώρα προσφέρει επίσης προσόντα σε άλλους κλάδους δημιουργικών μέσων - Animation, Design, Digital Journalism, Film, Games και Web & Mobile.

Όλα τα μαθήματά μας ακολουθούν τις θεμελιώδεις αρχές του ΣΑΕ - ποιοτικές, βιομηχανικές, πρακτικές και θεωρητικές εκπαιδευτικές επιλογές για δημιουργικά και ταλαντούχα άτομα.

Τοποθεσίες

 • Block 2, Ground Floor, Knowledge Park, 500648, Dubai

Ερωτήσεις