Keystone logo
Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο Saint Martin στο Lacey της Ουάσιγκτον είναι ένα από τα 14 κολέγια και πανεπιστήμια Benedictine στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, και το μόνο δυτικό τμήμα των Rocky Mountains. Ιδρύθηκε το 1895 από μοναχούς του Ρωμαιοκαθολικού Τάγματος του Αγίου Βενέδικτου, η ταυτότητά μας ως πανεπιστήμιο έχει τις ρίζες της στην καθολική μας, Βενεδικτίνη παράδοση. Ο Saint Martin's είναι μέλος των Ανεξάρτητων Κολλεγίων της Ουάσιγκτον.

Καθοδηγούμενος από τις αρχές της Καθολικής Διανοητικής Παράδοσης, Saint Martin's University προσπαθεί να ενώσει την ακαδημαϊκή αυστηρότητα και την αριστεία με την ηθική σκέψη και την κοινωνική ευθύνη - τριτοβάθμια εκπαίδευση που επιδιώκει να εξυπηρετήσει και να προωθήσει το κοινό καλό - τριτοβάθμια εκπαίδευση που επιδιώκει να μεταμορφώσει τις ζωές αντιμετωπίζοντας θέματα της Πίστης, του Λόγου, της Υπηρεσίας και της Κοινότητας. Ερχόμαστε μαζί, καθηγητές, προσωπικό και μαθητές, για να σχηματίσουμε μια κοινότητα ατόμων που μαθαίνουν να ζουν μια ουσιαστική ζωή. Οι Άγιοι σκέφτονται, προσεύχονται, υπηρετούν, παίζουν και ζουν με καρδιά.

Γρήγορα γεγονότα

 • Προπτυχιακή εγγραφή (περίπου): 1300
 • Εγγραφή μεταπτυχιακού (περίπου): 250
 • Υπηκοότητες που εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη: 19
 • Οι θρησκείες εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη: 20+
 • Προφίλ πρώτου έτους (είσοδος 2018)
  • Ποσοστό μαθητών που είναι Καθολικοί: 45%
  • Ποσοστό μαθητών που αναγνωρίζονται ως εθνικά διαφορετικοί: 59%
  • Ποσοστό φοιτητών που είναι πρώτοι στην οικογένειά τους που φοιτούν στο κολέγιο: 35%
  • Ποσοστό μαθητών με ανάγκη που λαμβάνουν οικονομική υποστήριξη ή βοήθεια: 97%

Το Τάγμα του Αγίου Βενέδικτου

Τα χαρίσματα της Κοινότητας και της ισορροπίας αποδεικνύονται μοναδικά και καλλιεργούνται στην πνευματικότητα των Βενεδικτίνων:

Ο Άγιος Βενέδικτος κάλεσε τους μοναχούς του σε μια κοινότητα - μια κοινή ζωή προσευχής, εργασίας και μελέτης. Ο Benedict ήταν πεπεισμένος ότι ό, τι χρειαζόμαστε για να μάθουμε για το να αγαπάμε τον Θεό, να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και να αγαπάμε τον εαυτό μας - γίνεται στο πλαίσιο της κοινότητας. Η κοινότητα των Βενεδικτίνων, ενώ είναι το αντίδοτο του ατομικισμού, έχει πάντα σεβασμό για τη μοναδικότητα. Σχετικά με το σχεδιασμό, είμαστε δίπλα-δίπλα με ανθρώπους που μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πολύ διαφορετικοί από εμάς - αυτό θεωρείται ως πλεονέκτημα - όχι εμπόδιο.

Η εξισορρόπηση της ζωής του νου με τη ζωή του πνεύματος και του σώματος είναι σαφώς Benedictine. Ο κανόνας του Αγίου Βενέδικτου διακρίνει ξεκάθαρα το χρόνο για προσευχή, εργασία και μελέτη για όλα τα μέλη της κοινότητας. Αυτή η ισορροπία των Βενεδικτίνων αντικατοπτρίζεται στα βασικά θέματα της πίστης, της λογικής και της υπηρεσίας. Στο Saint Martin's προσπαθούμε να καλλιεργούμε και να αναπτύσσουμε ολόκληρο το άτομο μέσω εξαιρετικών και ολοκληρωμένων ακαδημαϊκών, πνευματικών, αθλητικών και άλλων προγραμμάτων σπουδών.

Στόχος μας είναι να αποφοιτήσουμε φοιτητές που έχουν δια βίου πάθος για μάθηση, είναι αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη του πνευματικού τους εαυτού και έχουν μια προφανή δέσμευση στην υπηρεσία που επιδιώκει να δημιουργήσει μια ειρηνική και κοινωνικά δίκαιη τάξη στον κόσμο μας.

Διαπίστευση

Το Saint Martin's University είναι ένα ολοκληρωμένο ίδρυμα που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Ιδρύθηκε το 1895, το Saint Martin's είναι το εκπαιδευτικό απόστολο του Abbey του Saint Martin, ένα μοναστήρι της Βενεδικτίνης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, του οποίου τα μέλη προσεύχονται, εργάζονται και ζουν μαζί στην πανεπιστημιούπολη.

Το πανεπιστήμιο του Saint Martin είναι διαπιστευμένο περιφερειακά από τη βορειοδυτική επιτροπή κολλεγίων και πανεπιστημίων. Η διαπίστευση ενός ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από τη βορειοδυτική επιτροπή κολλεγίων και πανεπιστημίων δείχνει ότι πληροί ή υπερβαίνει τα κριτήρια για την αξιολόγηση της ποιότητας των ιδρυμάτων που αξιολογούνται μέσω μιας διαδικασίας αξιολόγησης από ομοτίμους. Ένα διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο είναι εκείνο που διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για να επιτύχει τους δηλωμένους σκοπούς του μέσω κατάλληλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το πράττει ουσιαστικά και παρέχει εύλογες αποδείξεις ότι θα συνεχίσει να το κάνει στο προβλέψιμο μέλλον. Η θεσμική ακεραιότητα αντιμετωπίζεται επίσης μέσω της διαπίστευσης.

Η διαπίστευση από τη βορειοδυτική επιτροπή κολλεγίων και πανεπιστημίων δεν είναι μερική, αλλά ισχύει για το ίδρυμα στο σύνολό του. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί εγγύηση για κάθε προσφερόμενο μάθημα ή πρόγραμμα ή την ικανότητα των μεμονωμένων πτυχιούχων. Αντίθετα, παρέχει εύλογη διαβεβαίωση σχετικά με την ποιότητα των ευκαιριών που διατίθενται στους φοιτητές που φοιτούν στο ίδρυμα.

Τα προπτυχιακά μας προγράμματα πολιτικού μηχανικού και μηχανολόγου μηχανικού είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Διαπίστευσης Μηχανικών της ABET. τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι διαπιστευμένα από το Washington State Board of Education και το Συμβούλιο για τη Διαπίστευση του Εκπαιδευτικού Διαπίστευσης (CAEP). τα προγράμματα κοινωνικής εργασίας μας είναι διαπιστευμένα από το Συμβούλιο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Εργασίας (CSWE). Το School of Business μας έχει πιστοποιηθεί από το Συμβούλιο Διαπίστευσης Business Schools and Programs (ACBSP). το πρόγραμμα νοσηλευτικής είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Κολλεγίων Νοσηλευτικής (AACN). το πρόγραμμα RN to BSN έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Διασφάλισης Ποιότητας Νοσηλευτικής Νοσηλευτικής της Ουάσιγκτον. το πρόγραμμα πτυχίου απολυτηρίου στη νοσηλευτική στο Saint Martin's University είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Collegiate Nursing Education.

Το Πανεπιστήμιο είναι μέλος του American Association of Colleges 'Association of Higher Education, Council for Independent Colleges, Council for the Advogress and Support of Education, Independent Colleges of Washington, National Catholic Education Association, Northwest Association of Private Colleges and Universities, Washington Φίλοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κολέγια ευκαιριών μελών υπηρεσίας και αμερικανική ένωση κολλεγίων και πανεπιστημίων Benedictine.

Τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου του Saint Martin εγκρίνονται από την Πολιτειακή Υπηρεσία Έγκρισης της Συντονιστικής Επιτροπής Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ουάσιγκτον (HECB / SAA) για την εγγραφή ατόμων που είναι επιλέξιμα να λάβουν εκπαιδευτικά επιδόματα σύμφωνα με τον Τίτλο 38 και τον Τίτλο 10. Αυτό το σχολείο έχει άδεια σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία για την εγγραφή μη μεταναστών εξωγήινοι μαθητές.

Saint Martin's University διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές που θεωρεί απαραίτητες στις διαδικασίες, τις πολιτικές, τα ημερολόγια, το πρόγραμμα σπουδών, τα συνολικά ακαδημαϊκά προγράμματα ή τις σπουδές και τις δαπάνες.

Πρωτοβουλίες

Για να καλύψει τις συνεχιζόμενες ανάγκες της κοινότητας του Αγίου Μαρτίνου, το Γραφείο Θεσμικής Προόδου εργάζεται σκληρά για να φέρει τα όνειρα αυτά στη ζωή. Μέσω συντονισμένων προσπαθειών και συνεργασίας, οι εκστρατείες σχεδιάζονται γύρω από τις πρωτοβουλίες που εκτίθενται από το Διοικητικό μας Συμβούλιο για να παρέχουν στην κοινότητα του Αγίου Μαρτίνου τους πόρους που απαιτούνται για να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των μαθητών μας.

Επιστημονική Πρωτοβουλία

Για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των φοιτητών που αναζητούν πτυχία STEM, το Saint Martin's University συμμετέχει σε ένα εθνικό κίνημα για να αυξήσει τους αποφοίτους των επιστημών και των μαθηματικών της Αμερικής με την εκστρατεία Science Initiative. Η πολιτεία της Ουάσιγκτον έχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις θέσεων εργασίας STEM στη χώρα, αλλά είμαστε μία από τις χαμηλότερες πολιτείες για την παραγωγή αυτών των αποφοίτων. Το νέο επιστημονικό κτίριο του Saint Martin θα βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία δίπλα στο Cebula Hall και το Χυτήριο Panowicz, δημιουργώντας ένα τρίγωνο STEM στην πανεπιστημιούπολη.

Μηχανική Πρωτοβουλία

Η Μηχανική Πρωτοβουλία ήταν μια επιτυχημένη εκστρατεία για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων της Σχολής Μηχανικών. Ολοκληρώθηκε το 2012 και το 2016, αντίστοιχα, το Cebula Hall και το Panowicz Industrial Lab στεγάζουν εργαστήρια μηχανικής Saint Martin και διαθέτουν μοναδικά συνεργατικά περιβάλλοντα εργασίας για τους μαθητές για να μεγιστοποιήσουν την εκπαιδευτική τους εμπειρία.

125η Πρωτοβουλία Επέτειος

Για τον εορτασμό της 125ης επετείου του Πανεπιστημίου του Saint Martin, είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε μια ολοκληρωμένη πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων για τη χρηματοδότηση και υποστήριξη των επόμενων 125 ετών στο Saint Martin's. Από τα τέλη του 2019, το Πανεπιστήμιο του Saint Martin θα γιορτάζει με πολλές εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν αποφοίτους, υποστηρικτές, τρέχοντες φοιτητές, προσωπικό και καθηγητές για να διευκολύνουν την υποστήριξη για την ολοκληρωμένη εκστρατεία.

Ηγεσία

Εμείς, η σχολή, το προσωπικό, οι διαχειριστές και η διοίκηση στο Saint Martin's University δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους μαθητές μας τίποτα λιγότερο από την καλύτερη εκπαίδευση, μια ολιστική φύση, και συνεργατική και ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Saint Martin's University είναι μια περιεκτική κοινότητα μαθητών και στοχαστών, ριζωμένη στην παράδοση και εμπνευσμένη προς την πρόοδο. Ενημερωμένο από την καθολική πνευματική παράδοση, Saint Martin's University προσπαθεί να ενώσει την ακαδημαϊκή αυστηρότητα και την αριστεία με την ηθική σκέψη και την κοινωνική ευθύνη: την τριτοβάθμια εκπαίδευση που επιδιώκει να υπηρετήσει και να προωθήσει το κοινό καλό. Καθοδηγούμενος από τις Βενεδικτινικές μας αξίες, ο Άγιος Μάρτιν αγκαλιάζει το ιδανικό της ισορροπίας: ότι η εκπαίδευση περιλαμβάνει την ανάπτυξη ολόκληρου του ατόμου - του νου και του σώματος, της καρδιάς και της ψυχής.

Ως Καθολικοί και Βενεδικτίνοι, ο Άγιος Μάρτιν έχει μια ευκαιρία και υποχρέωση να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά ηγετών να είναι προσεκτικοί πολίτες του κόσμου, οι οποίοι μπορούν να επιδείξουν σοφία και συμπόνια στη σκέψη και μέσω της δράσης.

Εδώ οι μαθητές του Saint Martin μαθαίνουν να κάνουν μια θετική διαφορά στη ζωή τους και στη ζωή των άλλων. Στις σπουδές και τις δραστηριότητές τους έξω από την τάξη, έχουν την εξουσία να συνεχίσουν μια ζωή μάθησης και επίτευξης.

Εμείς, η σχολή, το προσωπικό, οι διαχειριστές και η διοίκηση του Saint Martin υπόσχονται να παρέχουμε στους μαθητές μας τίποτα λιγότερο από την καλύτερη εκπαίδευση.

Αποστολή

Saint Martin's University είναι ένα καθολικό Βενεδικτίνο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να ακολουθήσουν μια ολόκληρη μάθηση και επίτευγμα σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης προσπάθειας. Οι μαθητές του Αγίου Μαρτίνου μαθαίνουν να κάνουν μια θετική διαφορά στη ζωή τους και στη ζωή των άλλων μέσω της αλληλεπίδρασης της πίστης, του λόγου και της υπηρεσίας. Το Πανεπιστήμιο τιμά τόσο την ιερότητα του ατόμου όσο και τη σημασία της κοινότητας στο συνεχιζόμενο ταξίδι της ύπαρξης.

Συμφραζόμενα

Ιδρύθηκε το 1895, το Saint Martin's University είναι η εκπαιδευτική αποστολή του Saint Martin's Abbey, ενός καθολικού Benedictine μοναστηριού, του οποίου τα μέλη προσεύχονται, εργάζονται και ζουν μαζί στην πανεπιστημιούπολη. Η φυσική ομορφιά της πανεπιστημιούπολης των 300 στρεμμάτων του Αγίου Μαρτίνου αντικατοπτρίζει την πλούσια πνευματική και πνευματική φύση της παρουσίας του στο Pacific Northwest.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της πανεπιστημιακής ζωής κινούνται από τη Βενεδικτίνη ταυτότητά της και τη συμμετοχή της στις αιώνες παραδόσεις της Καθολικής πνευματικής σκέψης και την αναζήτηση της αλήθειας.

Έτσι, το Πανεπιστήμιο τιμά τους φοιτητές και τους καθοδηγεί στην επίτευξη ακαδημαϊκής αριστείας. Η ανώτερη διδασκαλία είναι ο αναμενόμενος κανόνας. Το πανεπιστημιακό πρόγραμμα βασισμένο στη μακρά παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών καλλιεργεί τη δημιουργικότητα και την ικανότητα επικοινωνίας και αναζήτησης ιδεών. κριτική σκέψη και ανεξάρτητη έρευνα? ακαδημαϊκή επάρκεια; ο σχηματισμός ορθών ηθικών κρίσεων · και υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

Αντανακλώντας τη Βενεδικτίνη αρετή της φιλοξενίας, το Πανεπιστήμιο καλωσορίζει και, στην πραγματικότητα, αναζητά φοιτητές όχι μόνο από τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό, αλλά και από άλλα μέρη του έθνους και του κόσμου στις πανεπιστημιουπόλεις του. Ο Άγιος Μάρτιν τιμά τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, θρησκειών και εθνικοτήτων καθώς ενθαρρύνει την γνώση διαφορετικών απόψεων και την εκτίμηση όλων των πολιτισμών.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Saint Martin's University 5000 Abbey Way SE Lacey, WA 98503-3200, 98503-3200, Lacey

Ερωτήσεις