Keystone logo
School of Business and Management ITB

School of Business and Management ITB

School of Business and Management ITB

Εισαγωγή

Ο School of Business and Management ITB (ITB SBM) είναι το μόνο σχολείο / σχολή στην ITB χτισμένη στις ανθρωπιστικές επιστήμες και την επιστήμη της διαχείρισης. Το υπουργείο απαιτεί τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να διεξάγει Tri Ντάρμα Perguruan Tinggi.

SBM ITB αναπτύσσει η ίδια να υπερέχουν στον τομέα της εκπαίδευσης, την ανάπτυξη και τη διάδοση της γνώσης στους τομείς των επιχειρήσεων και της διαχείρισης. Οι ερευνητικές δραστηριότητες επικεντρώνονται σε επιχειρηματικές περιπτώσεις και πρακτικές διαχείρισης από τις κορυφαίες επιτυχημένες εταιρείες στην Ινδονησία, έτσι ώστε η ανάπτυξη της διαχείρισης θα είναι σχετικό με την ινδονησιακή πλαίσιο.

Η εγγύτητα προς το επιχειρηματικό περιβάλλον και αξιόπιστη μεθοδολογία της έρευνας βελτιώνει την ικανότητα SBM ITB να δημιουργήσουν αριστεία στην έρευνα. Ως μέρος της στρατηγικής της εσωτερίκευσης, SBM ITB έχει ως στόχο να επιτύχει διεθνή διαπίστευση. Επιπλέον, SBM ITB τονίζει παγκοσμιοποίησης, προκειμένου να προετοιμάσει τους μαθητές του για να ανταγωνιστεί με τους μαθητές των άλλων κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Ασία και τον Ειρηνικό.

Αποστολή και Όραμα Η αποστολή της SBM ITB είναι:

"Να εκπαιδεύει τους μαθητές να είναι καινοτόμος ηγέτες με μια επιχειρηματική νοοτροπία και να αναπτύξουν και να διαδώσουν τη γνώση των επιχειρήσεων και της διαχείρισης για τη βελτίωση των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης και της κοινωνίας".

Το Όραμα της SBM ITB είναι:

"Το να είσαι ένας θεσμός παγκόσμιας κλάσης που να εμπνέει και να αναπτύξει νέους ηγέτες με επιχειρηματικό πνεύμα".

ιστορία Η βιομηχανική τμήμα μηχανικών της ITB αναγνώρισε τη σημασία των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης διαχείρισης στην Ινδονησία ήδη από τη δεκαετία του 1970. Αυτή η ιδέα έμεινε στο τμήμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε το 1990, όταν ο καθηγητής Mathias A'roef, μια εξέχουσα προσωπικότητα στην Ινδονησία στον τομέα της Βιομηχανικής Μηχανικής, εισήγαγε το πρόγραμμα MBA στην ITB με συγκέντρωση στη λειτουργική διαχείριση. Αυτό, με τη σειρά του, οδήγησε στην ίδρυση της SBM ITB.

Το 2002, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τη δημιουργία ενός προπτυχιακού προγράμματος στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση. Μια ομάδα ανατέθηκε να αναπτύξει ένα όραμα και την αποστολή δήλωση και να σχεδιάσει μεθόδους μάθησης ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμα. Η ομάδα ανέπτυξε ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο θεωρήθηκε μια σημαντική ανακάλυψη στην επιχείρηση και τη διαχείριση της εκπαίδευσης στην Ινδονησία. Πρότεινε τη χρήση της τέχνης απόδοση για την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης των μαθητών καθώς και τις δεξιότητες στην ηγεσία, την επικοινωνία, και την επίλυση συγκρούσεων. Σύμφωνα με μια κοινωνική constructionist παράδειγμα, το πρόγραμμα σπουδών τόνισε τη σημασία της ομαδικής μάθησης, σε αντίθεση με μονόδρομη διδασκαλία. Ορισμένα από τα καινοτόμα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί από την ομάδα ήταν Ολοκληρωμένη εμπειρία των επιχειρήσεων (που προσαρμόστηκε από ένα μάθημα που προσφέρεται στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Μισούρι), Διαχείρισης Πρακτική, και η κοινωνική υπηρεσία. Η ομάδα πρότεινε επίσης τη χρήση της αγγλικής ως μέσο διδασκαλίας.

Τον Δεκέμβριο του 2003, η Σχολή Διοίκησης και Διαχείρισης ιδρύθηκε επίσημα. Η ονοματολογία "Σχολείο" επιλέχθηκε αντί του "Σχολή" για να δηλώσει την αυτονομία της. Κατά τη διαδικασία αυτή, το πρόγραμμα MBA το οποίο είχε αρχικά τρέχει από τη Σχολή Βιομηχανικού Σχεδιασμού, έγινε μέρος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, του επιτρέπει να έχουμε δύο προγράμματα? το προπτυχιακό πρόγραμμα και το πρόγραμμα MBA.

Τον Αύγουστο του 2004, SBM ITB δεκτοί 115 φοιτητές στο προπτυχιακό πρόγραμμα. SBM ITB γνώρισε συνεχή ανάπτυξη, και με την υποστήριξη των διδασκόντων και επαγγελματικό προσωπικό έχει ως στόχο να κάνει μια θετική συμβολή στην εκπαιδευτική ανάπτυξη στην Ινδονησία. SBM ITB έχει σήμερα ένα σώμα σπουδαστών του 2221.

Αυτονομία SBM ITB έχει πλήρη εξουσία να κάνει την απόφασή κάθισε το στρατηγικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Σε στρατηγικό επίπεδο, SBM ITB εξουσιοδοτείται να αρχίσει διεθνείς σχέσεις και να προσφέρουν νέα προγράμματα σπουδών. Παρ 'όλα αυτά, τα προγράμματα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς που επιβάλλονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ινδονησίας.

Σε επιχειρησιακό επίπεδο, SBM ITB έχει χορηγηθεί ορισμένες βαθμούς αυτονομίας από ΙΤΒ. Στη χρηματοδότηση, SBM ITB έχει την εξουσία να διαχειρίζονται το 70% των διδάκτρων του? το υπόλοιπο 30% παρακρατείται από ΙΤΒ. Η διαθεσιμότητα των οικονομικών πόρων επέτρεψε SBM ITB για την ανάπτυξη συστήματος αμοιβών του να προσελκύσει και να διατηρήσει εξαιρετική μέλη ΔΕΠ και να προσλάβει το επαγγελματικό προσωπικό απαραίτητο να διατηρηθεί ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

SBM ITB είναι εξουσιοδοτημένο να αναπτύξει το δικό του πρόγραμμα σπουδών, να προτείνει και στη συνέχεια να εκτελέσετε ένα νέο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, να διαχειρίζεται όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα (σε ακτίνα SBM ITB), και για την ανάπτυξη, καθώς και για την υλοποίηση της ατζέντας SBM ITB έρευνα. Τόσο σε επιχειρησιακό όσο και ακαδημαϊκά επίπεδα, SBM ITB ευθυγραμμίζεται με τις πολιτικές του Υπουργείου Έρευνας, Τεχνολογίας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ινδονησίας. Για παράδειγμα, για την προώθηση της ανάπτυξης της σχολής, SBM ITB έχει σχεδιάσει το σύστημα αμοιβών που βασίζεται σε τρεις ακαδημαϊκές δραστηριότητες: διδασκαλία, την έρευνα και τις υπηρεσίες της κοινότητας (ως βάση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ινδονησία) .Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε μέλη ΔΕΠ εξισορρόπηση τα τρία αυτά δραστηριότητες για να αυξήσουν τις ικανότητες τους και να συμβάλουν στην αποστολή SBM ITB του.

αναγνώριση Όπως προαναφέρθηκε, το 2015 ITB κατετάγη νούμερο ένα στη λίστα των καλύτερων πανεπιστημίων που απελευθερώνονται από το Υπουργείο Έρευνας, Τεχνολογίας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το 2009, μόλις έξι χρόνια μετά την ίδρυσή της, το Δεκέμβριο του 2003, SBM ITB έλαβε αναγνώριση από SWA Magazine (http://www.swa.co.id, μια υψηλή βαθμολογία επιχειρηματικό περιοδικό στην Ινδονησία), ως το καλύτερο πρόγραμμα MBA στην Ινδονησία. Το περιοδικό αναγνώρισε επίσης την IBE (Ολοκληρωμένη εμπειρία των επιχειρήσεων) που παρέχονται από SBM ITB ως ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα που προσφέρονται από τα σχολεία των επιχειρήσεων.

Το πολύ υψηλό δημόσιο φήμη της SBM ITB αποδεικνύεται από το lowstudent ποσοστό αποδοχής αποδοχής rate.The για τα προπτυχιακά προγράμματα το 2014-2015 ήταν μόλις 4%. Υπήρχαν 3.207 υποψήφιοι για τις 136 διαθέσιμες θέσεις στα προπτυχιακά προγράμματα. Σε αναλογία 24: 1, SBM ITB έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Ινδονησία.

Τοποθεσίες

  • Bandung

    Lebak Siliwangi, Coblong, Bandung, Jawa Barat, Indonesia, , Bandung

  • Jakarta

    Jakarta, Ινδονησία

    Ερωτήσεις