Keystone logo

Silesian University - School of Business Administration

A logo

Εισαγωγή

Δίνουμε νόημα μάθησης.

Στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, η έρευνα αιχμής συναντά την οικογενειακή ατμόσφαιρα ενός περιφερειακού δημόσιου πανεπιστημίου. Οι πανεπιστημιουπόλεις μας βρίσκονται στην περιοχή, αλλά οι ιδέες μας δεν περιορίζονται από τον τόπο. Με σχεδόν 3.000 φοιτητές, ανήκουμε σε μάλλον μικρότερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ωστόσο, η αναλογία μαθητή-δασκάλου 15:1 επιτρέπει στους μαθητές μας να αναπτύξουν υγιείς σχέσεις καθοδήγησης ένας προς έναν με τους καθηγητές τους, προσφέροντάς τους διορατικότητα και βοήθεια με τρόπους που θα ήταν αδύνατος σε μια μεγαλύτερη τάξη. Μέσα στο Business Gate Academy, οι μαθητές αποκτούν πολύτιμες πρακτικές δεξιότητες και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων όταν εργάζονται σε πραγματικές επιχειρηματικές υποθέσεις. Στο Πανεπιστήμιο της Σιλεσίας, εμπνέουμε την ανάπτυξή σας και αναπτύσσουμε τη φυσική σας δημιουργικότητα. Το επιτυχημένο μέλλον σας είναι η κινητήρια δύναμή μας!

Το Πανεπιστήμιο της Σιλεσίας στην Opava (SU), που ιδρύθηκε το 1991, διαθέτει τρεις σχολές και δύο πανεπιστημιακά ιδρύματα:

  • τη Φιλοσοφική και Επιστημονική Σχολή στην Οπάβα
  • τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Καρβίνα
  • τη Σχολή Δημοσίων Πολιτικών στην Οπάβα
  • το Μαθηματικό Ινστιτούτο στην Οπάβα
  • το Ινστιτούτο Φυσικής στην Οπάβα

Το Πανεπιστήμιο της Σιλεσίας είναι νόμιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πανεπιστημίων και κάτοχος ενός αναγνωρισμένου βραβείου HR Excellence in Research. Το 2022, το SU κατετάγη 231-240 στην κατάταξη πανεπιστημίων QS EECA. Όλα τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών είναι πλήρως διαπιστευμένα από το Υπουργείο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Είμαστε ανοιχτοί στον κόσμο.

Θα θέλατε να σπουδάσετε, να εργαστείτε ή να πραγματοποιήσετε την έρευνά σας στο εξωτερικό; Η διεθνοποίηση ως ένας από τους βασικούς λίθους της αποστολής μας, το SU SBA συνεργάζεται με περισσότερα από 60 πανεπιστήμια κυρίως στην Ευρώπη αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Ιαπωνία ή την Κίνα παρέχοντας άφθονες ευκαιρίες στους φοιτητές και το προσωπικό του, είτε μέσω Erasmus+. Horizon 2020 ή μια σειρά από άλλα προγράμματα ανταλλαγών και μεμονωμένες υποτροφίες.

Μπορεί η Επιστήμη να είναι Διασκεδαστική;

Οι νέοι που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιό μας με ενδιαφέρον, σθένος και όρεξη να ξετυλίξουν μυστήρια και να ανακαλύψουν νέα πράγματα δίνουν μια καταφατική απάντηση στο ερώτημα. Φοιτητές μεταπτυχιακών μεταπτυχιακών προγραμμάτων καθώς και διδακτορικών προγραμμάτων μπορούν να συμμετάσχουν σε ερευνητικές δραστηριότητες και να υποβάλουν αίτηση για υποτροφία διάρκειας ενός έτους στον Διαγωνισμό Φοιτητικής Επιχορήγησης.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Επιλογή για εισαγωγή 2

Μια αίτηση για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Οικονομικά και τη Διοίκηση (που διδάσκεται πλήρως στα αγγλικά) μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν απαιτούνται υποχρεωτικά έγγραφα όπως πιστοποιητικά αγγλικής γλώσσας για να επισυναφθούν στην αίτηση. Είναι τόσο απλό! Μέσα σε μια εβδομάδα από μια επιτυχημένη εισαγωγική εξέταση, η οποία διεξάγεται διαδικτυακά, εκδίδεται μια επιστολή αποδοχής.

Υποχρεωτικά έγγραφα (με τη φυσική εγγραφή στο Karviná, CZE):

  • Επίσημα επικυρωμένα αντίγραφα διπλώματος που αποδεικνύει την αποφοίτηση από προγράμματα Bachelor ή μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα.
  • Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό πρέπει να τεκμηριώνουν το επικυρωμένο αντίγραφο ή το πρωτότυπο της απόφασης για την αναγνώριση ξένης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Τσεχική Δημοκρατία , εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά σε διεθνή συμφωνία.

Απαιτήσεις βίζας

Επιλογή 2 για υποτροφίες και χρηματοδότηση

Κατατάξεις

Το Πανεπιστήμιο της Σιλεσίας είναι νόμιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πανεπιστημίων και κάτοχος του κύρους Βραβείου Αριστείας Ανθρώπινου Δυναμικού στην Έρευνα . Το 2022, το SU κατετάγη 231-240 στην κατάταξη πανεπιστημίων QS EECA . Όλα τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών είναι πλήρως διαπιστευμένα από το Υπουργείο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Τοποθεσίες

  • Silesian University in Opava School of Business Administration in Karviná Univerzitní nám. 1934/3, 73340, Karvina

Ερωτήσεις