Keystone logo
The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Εισαγωγή

Είμαστε Ένα Πανεπιστήμιο, που μας ενώνει το πάθος για καινοτομία και ομαδική εργασία για να μεταμορφώσουν τις ζωές προκειμένου να βελτιώσουν τη ζωή των άλλων δημιουργώντας λύσεις για μια πιο υγιή κοινότητα.

The University of North Texas Health Science Center at Fort Worth

Είναι μια συναρπαστική στιγμή να βρίσκεστε στο Κέντρο Επιστήμης Υγείας UNT. Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 50 χρόνια ως μια μικρή οστεοπαθητική ιατρική σχολή, είμαστε σήμερα ένα ακμάζον πτυχιούχο πανεπιστήμιο έξι κολλεγίων με γιατρούς και παρόχους υγείας που εκπροσωπούν τις περισσότερες ιατρικές ειδικότητες. Η θέση μας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον ταχέως μεταβαλλόμενο τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι ένα από τα πολλά πράγματα που μας κάνουν εξαιρετικούς.

Ο πολιτισμός μας

Πιστεύουμε σε μια κουλτούρα που βασίζεται στην αξία και βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Αντί για ανταγωνισμό, οι αξίες μας δημιουργούν ένα περιβάλλον μάθησης συνεργασίας, συλλογικότητας και υποστήριξης καθώς συνεχίζουμε το κοινό μας όραμα να γίνουμε η ομάδα επιλογής για την εκπαίδευση, την ανακάλυψη και την υγειονομική περίθαλψη.

Τις ευκαιρίες μας

Είμαστε το μόνο Κέντρο Επιστήμης Υγείας στο Τέξας που διαθέτει αυτές τις έξι σχολές - ιατρικές (DO και MD), επαγγέλματα υγείας, βιοϊατρικές επιστήμες, δημόσια υγεία και φαρμακευτική - σε μια πανεπιστημιούπολη. Αυτή η κεντρική τοποθεσία δίνει στους μαθητές μας μια μοναδική ευκαιρία να εξασκήσουν ένα διεπαγγελματικό μοντέλο φροντίδας που θα τους διακρίνει στον ταχέως εξελισσόμενο τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Ο αντίκτυπός μας

Αποφοιτούμε από τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ιατρών πρωτοβάθμιας περίθαλψης (60 τοις εκατό) οποιασδήποτε ιατρικής σχολής στη χώρα και το εθνικά αναγνωρισμένο πρόγραμμα αγροτικής ιατρικής φέρνει ιατρική περίθαλψη σε υποεξυπηρετούμενες κοινότητες. Άλλοι τομείς δύναμης περιλαμβάνουν έρευνα γήρανσης και Αλτσχάιμερ και ιατροδικαστική γενετική.

Η τοποθεσία μας

Βρίσκεται στην καρδιά της πολιτιστικής περιοχής Fort Worth, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μουσεία παγκοσμίου φήμης, υπέροχα εστιατόρια και ζωντανά σημεία νυχτερινής διασκέδασης. Το Βόρειο Τέξας προσφέρει οικονομικά προσιτή διαβίωση και έναν ακμάζον τομέα υγειονομικής περίθαλψης με μυριάδες ευκαιρίες για μελλοντική απασχόληση.

Αυτό που κάνουμε

Διατηρούμε τους ασθενείς στο επίκεντρο των προσπαθειών μας στην εκπαίδευση, την έρευνα και τη φροντίδα

 • Εκπαιδεύουμε τους αυριανούς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης
 • Από το 2002, η US News and World Report αποκαλεί το Κολλέγιο Οστεοπαθητικής Ιατρικής του Τέξας ένα από τα κορυφαία 50 σχολεία ιατρικής πρωτοβάθμιας περίθαλψης του έθνους.
 • Αποφοιτάμε τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ιατρών πρωτοβάθμιας περίθαλψης (60 τοις εκατό) οποιασδήποτε ιατρικής σχολής στη χώρα.
 • Οι γιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας εκπαιδεύονται και ασκούνται διεπαγγελματικά - μια βασική ικανότητα του HSC - προς όφελος των ασθενών και των οικογενειών τους γύρω από ένα μοντέλο «ομαδικής φροντίδας».

Ξεπερνάμε τα όρια της ανακάλυψης

 • Οι ερευνητές μας εργάζονται σε μια εξέταση αίματος για να προβλέψουν τον κίνδυνο των ηλικιωμένων για τη νόσο Αλτσχάιμερ.
 • Αναλύοντας πώς λειτουργούν οι ορμόνες στον εγκέφαλο, οι επιστήμονες μας εντοπίζουν τον τρόπο αντιμετώπισης - και ενδεχομένως ακόμη και την πρόληψη - της νόσου Αλτσχάιμερ και ορισμένων καρκίνων.
 • Η επιστήμη των νανοσωματιδίων βοηθά τους ερευνητές μας να ανακαλύψουν πολλά υποσχόμενους τρόπους για να μεταφέρουν χημειοθεραπεία απευθείας σε έναν όγκο με λιγότερες παρενέργειες για τους ασθενείς.

Βοηθάμε να γίνουν καλά οι άρρωστοι και να διατηρηθούν υγιείς οι δυνατοί άνθρωποι

 • Η Παιδιατρική Κινητική Κλινική μας παρέχει την απαραίτητη φροντίδα σε παιδιά σε περιοχές με φτωχό περιβάλλον στο Fort Worth.
 • Δημιουργούμε καινοτόμα προγράμματα για την πρόληψη ασθενειών και την προαγωγή της υγείας που παρέχουν υπηρεσίες φροντίδας αποτελεσματικά, αποτελεσματικά και ισότιμα ενώ ελαχιστοποιούν τις ανισότητες υγείας μεταξύ των πληθυσμών.

Τα δυνατά μας

Εξάλειψη ανισοτήτων υγείας

Η HSC, με γνώμονα τη βασική της αξία στο να εξυπηρετεί πρώτα τους άλλους, έχει δεσμευτεί να συμβάλει στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης και στη βελτίωση της πρόσβασης σε όλους τους Τεξάνες μέσω υπηρεσιών και εκπαίδευσης.

 • Συνεργαζόμαστε με την κομητεία Tarrant για να επεκτείνουμε την πρόσβαση στο εμβόλιο σε ιστορικά ανεπαρκείς και δυσπρόσιτες κοινότητες.
 • Τα κινητά προγράμματα υγείας βοηθούν τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή έχουν πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη όπου βρίσκονται.
 • Το πρόγραμμά μας Rural Scholars εκπαιδεύει και προετοιμάζει μελλοντικούς γιατρούς να ασκούν ιατρική σε μικρές πόλεις και αγροτικές κοινότητες σε όλο το Τέξας.
 • Το πρόγραμμα Άσθμα 411 βοηθά τις οικογένειες και τις σχολικές νοσοκόμες να κατανοήσουν καλύτερα το άσθμα για να αποτρέψουν κρίσεις άσθματος και περιστατικά στο σχολείο. Το Άσθμα 411 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε 11 σχολικές περιοχές σε όλη την κομητεία Τάρραντ.

Αποκωδικοποίηση εγκληματολογικής γενετικής

Κλείνουμε τις οικογένειες των αγνοουμένων και χρησιμοποιούμε στοιχεία DNA για να βοηθήσουμε την επιβολή του νόμου

 • Προσφέρουμε το πιο προηγμένο ιατροδικαστικό πρόγραμμα στη χώρα, εκπαιδεύοντας τους μαθητές να εντοπίζουν αγνοούμενους και ανθρώπινα λείψανα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες DNA.
 • Το Κέντρο μας για Ανθρώπινη Ταυτότητα είναι ο μεγαλύτερος συνεισφέρων προφίλ DNA στο FBI's Combined DNA Index System (CODIS) και στο National DNA Index System (NDIS), τα οποία υποστηρίζουν την ανταλλαγή και σύγκριση εγκληματολογικών στοιχείων DNA για έρευνες βίαιου εγκλήματος.
 • Συνεργαζόμαστε επίσης με το Εθνικό Κέντρο Αγνοουμένων και Εκμεταλλευόμενων Παιδιών, αστυνομικά τμήματα και ιατροδικαστές σε όλες τις ΗΠΑ σε περιπτώσεις αγνοουμένων.

Γήρανση & Αλτσχάιμερ

Βοηθάμε τους ηλικιωμένους να διατηρήσουν την ποιότητα ζωής τους και να αντιμετωπίσουν τις γνωστικές και λειτουργικές παρακμές

 • Το πρόγραμμα Γεροντολογικής Αξιολόγησης και Προγραμματισμού παρέχει ολοκληρωμένες γηριατρικές αξιολογήσεις για ηλικιωμένους με σύνθετες ιατρικές παθήσεις, γνωστικές διαταραχές και λειτουργικές μειώσεις.
 • Το πρόγραμμα SAGE (Seniors Assisting in Geriatric Education) συνεργάζεται με γηριατρικούς ασθενείς που υπηρετούν ως μέντορες σε μαθητές-ιατρούς, βοηθούς ιατρών, φυσικοθεραπεία και φαρμακείο-για να διασφαλίσουν τη συμπονετική φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή.
 • Το Τμήμα Γηριατρικής μας παρέχει στους ηλικιωμένους του Βόρειου Τέξας μια συνεχή φροντίδα όπου κι αν κατοικούν, και προσφέρει επίσης ξενώνα και παρηγορητική φροντίδα.

Διεπαγγελματική εκπαίδευση

Είμαστε πρωτοπόροι στην ομαδική προπόνηση που βάζει τον ασθενή πρώτο

 • Αυτό είναι το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης στις Ηνωμένες Πολιτείες και πρωτοπορούμε στην ομαδική εκπαίδευση που θέτει τον ασθενή στο επίκεντρο των αποφάσεων περίθαλψης, ενώ ελέγχει το κόστος και μειώνει τα ιατρικά λάθη.
 • Το νεότερο σχολείο του UNTHSC, το UNT System College of Pharmacy, αναδεικνύει τον ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο του φαρμακοποιού στις ομάδες υγειονομικής περίθαλψης που βασίζονται στον ασθενή.
 • Τα διεπαγγελματικά μας προγράμματα αφορούν τη συνεργασία σε όλο το φάσμα της περίθαλψης, από προγράμματα ευεξίας και διατροφής έως θεραπεία και διαχείριση χρόνιων ασθενειών.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Οι μαθητές μας απολαμβάνουν τη ζωντανή ζωή στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 30 φοιτητικών οργανώσεων και μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών, ψυχαγωγίας και επαγγελματικής ανάπτυξης. Η υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη Gibson D. Lewis προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση σε σχεδόν 25.000 ηλεκτρονικά περιοδικά και βάσεις δεδομένων, καθώς και σε πολλά άλλα ψηφιακά εργαλεία εκμάθησης.

Σχετικά με το Φορτ Γουόρθ

Τα πάντα στο Τέξας είναι μεγάλα και το Φορτ Γουόρθ δεν αποτελεί εξαίρεση. Ως μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του Τέξας, φιλοξενεί την American Airlines — και τρεις εταιρείες Berkshire Hathaway. Η αγορά Ντάλας/Φορτ Γουόρθ είναι, στην πραγματικότητα, η έκτη μεγαλύτερη οικονομία στις ΗΠΑ και η 18η μεγαλύτερη στον κόσμο.

Αλλά ο λόγος που περισσότεροι από 775.000 άνθρωποι αποκαλούν το Fort Worth σπίτι είναι στην πραγματικότητα λόγω της φιλικής αίσθησης της πατρίδας του. Ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller ως μία από τις πιο φιλικές πόλεις της Αμερικής, το Fort Worth έχει επίσης χαρακτηριστεί ως μία από τις «Πιο βιώσιμες κοινότητες της Αμερικής», μία από τις 10 μόνο μεγάλες πόλεις που ονομάζονται έτσι.

Το Fort Worth έχει περισσότερα από 10.000 στρέμματα πάρκων, εκατοντάδες μίλια μονοπατιών και γίνεται γρήγορα μια από τις πιο φιλικές προς το ποδήλατο πόλεις της χώρας. Η HSC χορηγεί ακόμη και έναν από τους πολλούς σταθμούς κοινής χρήσης ποδηλάτων του Fort Worth ακριβώς στην πανεπιστημιούπολη.

Το HSC βρίσκεται στην πολιτιστική περιοχή του Φορτ Γουόρθ, όπου βρίσκονται τρία παγκοσμίου φήμης μουσεία σε ένα πάρκο που μοιάζει με πάρκο: Το Μουσείο Άμον Κάρτερ. το Μουσείο Τέχνης Kimbell με το νέο περίπτερο Renzo Piano. και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Φορτ Γουόρθ.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Μουσείο Επιστήμης και Ιστορίας του Φορτ Γουόρθ και το Εθνικό Μουσείο Καουμπόισσας και το Hall of Fame (ναι, η πόλη είναι περήφανη για τη δυτική κληρονομιά της και η Εθνική ιστορική συνοικία Stockyards μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μοναδική οδήγηση με βοοειδή στον κόσμο δύο φορές την ημέρα).

Επίσης κοντά στην πανεπιστημιούπολη βρίσκεται η West Seventh Street District, με καταστήματα, εστιατόρια, νυχτερινή ζωή και κατοικίες, όλα μέσα σε ένα φιλικό προς τους πεζούς, αστικό περιβάλλον.

Στο κέντρο της πόλης, το Nancy Lee and Perry R. Bass Performance Hall φιλοξενεί τις επαγγελματικές εταιρείες συμφωνικής, θεάτρου, όπερας και μπαλέτου της πόλης, καθώς και τον διάσημο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου Van Cliburn.

Και μέσα σε 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, θα βρείτε το Διεθνές Αεροδρόμιο Dallas/Fort Worth, Texas Motor Speedway, Texas Rangers baseball και ποδόσφαιρο Dallas Cowboys στο AT&T Stadium.

Θα συμφωνούσαμε ότι όλα στο Τέξας είναι μεγάλα, αλλά δεν μπορούμε παρά να πιστέψουμε ότι όλα στο Φορτ Γουόρθ είναι καλύτερα.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Απαιτήσεις για τη Βίζα J-1

  Απαιτήσεις Χρηματοδότησης

  Απαιτείται απόδειξη οικονομικής ενίσχυσης. Η χρηματοδότηση μπορεί να προέρχεται από το UNTHSC, την κυβέρνηση του Exchange Visitor, προσωπικά κεφάλαια ή συνδυασμό αυτών των πηγών. Απόδειξη οικονομικής υποστήριξης θα πρέπει να επισυνάπτεται στο Έντυπο Αίτησης DS-2019 όταν υποβάλλεται από το τμήμα.

  Οι οικονομικές απαιτήσεις είναι οι εξής:

  • 1.300 $/μήνα για τον μελετητή
  • 420 $/μήνα για τον σύζυγο J-2
  • 420 $/μήνα ανά παιδί J-2

  Απαίτηση ασφάλισης

  Οι επισκέπτες J-1 Exchange καλούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών να διαθέτουν επαρκή ασφαλιστική κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματός τους.

  Οι απαιτήσεις που ισχύουν από τις 15 Μαΐου 2015 είναι οι εξής:

  • Σημαντική ιατρική κάλυψη: 100.000 $ ανά ατύχημα/ασθένεια
  • Η έκπτωση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 500 $
  • Ιατρική εκκένωση: 50.000 $
  • Επαναπατρισμός Λειψάνων: 25.000 $

  Τα διαδικτυακά μεταπτυχιακά προγράμματα δεν χορηγούν βίζες F-1 για διεθνείς φοιτητές. Οι ξένοι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα διδακτικά μαθήματα online και μπορούν να συμμετάσχουν στην επιτόπια εκπαίδευση (capstone έρευνα ή πρακτική άσκηση) είτε εκτός των Η.Π.Α. είτε στις ΗΠΑ με τις κατάλληλες ρυθμίσεις με βίζα J-1 ή B-1.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  English Language Requirements

  Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

  Τοποθεσίες

  • Fort Worth

   Fort Worth, Ηνωμένες Πολιτείες

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις