Keystone logo
Ulearn BSc (Hons) IS1 Ζωής και Βιοϊατρικών Επιστημών - (Πανεπιστήμιο του Dundee)
Ulearn

BSc (Hons) IS1 Ζωής και Βιοϊατρικών Επιστημών - (Πανεπιστήμιο του Dundee)

Dundee, Ηνωμένο Βασίλειο

4 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Στην Πανεπιστημιούπολη

* Σκωτσέζοι και φοιτητές της ΕΕ: τα τέλη θα επιβεβαιωθούν από την κυβέρνηση της Σκωτίας. οι υπόλοιποι σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου: τα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα δημοσιευθούν όταν επιβεβαιωθούν. φοι

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Διεθνείς Εγγεγραμμένοι Γυμναστές

122312_download.jpeg

Βαθμοί συνέχισης

Η μελέτη στο Διεθνές Κολέγιο Dundee είναι μια τέλεια αρχή για το πτυχίο σας στο Πανεπιστήμιο του Dundee. Όταν κάνετε αίτηση, κάνετε το πτυχίο σας συνέχιση από μια μεγάλη ποικιλία από καλά θεωρημένα ακαδημαϊκά δρομολόγια.

BSc (Hons)

 • Ανατομικές Επιστήμες
 • Βιοχημεία
 • Βιολογική Χημεία και Ανακάλυψη Φαρμάκων
 • βιολογικές επιστήμες
 • Βιοϊατρικές επιστήμες
 • Περιβαλλοντική επιστήμη
 • Δικαστική Ανθρωπολογία
 • Γεωγραφία
 • Γεωγραφία και Περιβαλλοντική Επιστήμη
 • Ιατρικές Επιστήμες
 • Μικροβιολογία
 • ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ
 • Molecular Genetics
 • Νευροεπιστήμες
 • Φαρμακολογία
 • Φυσιολογικές Επιστήμες

122313_pexels-photo-356040.jpeg

Βασικά μαθήματα

Το Dundee διαθέτει μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη σουίτα μαθημάτων οικονομικής αριστερής τιμής που προσφέρει μαθήματα MA και BSc σε τρεις κύριες Pathways

 • Οικονομικά
 • Οικονομική Οικονομία
 • Επιχειρηματική Οικονομία με Μάρκετινγκ

Κάθε μία από αυτές τις Pathways μπορεί να αναληφθεί από μόνη της ως ενιαίες τιμές ή με μία από τις σειρές αντικειμένων που αναφέρονται παρακάτω ως κοινές τιμές.

Τα μαθήματα MA και BSc Οικονομικών επικεντρώνονται ειδικά στις μακροοικονομικές προκλήσεις των εθνικών, περιφερειακών και παγκόσμιων οικονομιών, σε συνδυασμό με τη μικροοικονομική συμπεριφορά των ανθρώπων και των επιχειρήσεων. Ο οικονομικός τίτλος είναι ένα εξαιρετικό θεμέλιο για την καριέρα σας ως οικονομολόγος, αλλά προσφέρει επίσης περιθώρια για να επιδιώξετε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών με υψηλό κέρδος.

Τα μαθήματα Οικονομικής Οικονομίας συνδυάζουν βασικές οικονομικές δεξιότητες με τις τρέχουσες και ταχέως μεταβαλλόμενες θεωρίες γύρω από τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Σας δίνουν τις γνώσεις και τις τεχνικές που χρειάζεστε για πιο εξειδικευμένες, ποσοτικά προσανατολισμένες σταδιοδρομίες στην οικονομική οικονομία, την έρευνα και την πρόβλεψη ή ένα μέλλον στη διαχείριση των επιχειρήσεων, τη χρηματοδότηση, την τραπεζική και τη λογιστική.

Μέσα από τα μαθήματα μάρκετινγκ Business Economics, θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας για τη θεωρία, την ανάλυση και την εφαρμογή του τρόπου με τον οποίο οι οικονομικοί προβληματισμοί διαμορφώνουν τον παγκόσμιο επιχειρηματικό μας κόσμο. Θα κατανοήσετε τον αναπόσπαστο ρόλο του μάρκετινγκ στο σημερινό περιβάλλον πολλαπλών καναλιών και πώς το μάρκετινγκ ταιριάζει σε ένα ευρύτερο οργανωτικό πλαίσιο. Η σύγχρονη εστίαση του μαθήματος σας προετοιμάζει για ένα μέλλον στην επιχείρηση ή το μάρκετινγκ

Η Σκωτία ήταν η γενέτειρα των σύγχρονων οικονομικών, αλλά το επάγγελμα είναι τώρα πραγματικά διεθνές. Το προσωπικό μας διαθέτει προσόντα από μεγάλα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, δημοσιεύει έρευνα σε κορυφαία διεθνή επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάζει τακτικά εργασίες σε διεθνή συνέδρια. Και τα τρία Pathways επικεντρώνονται στην εφαρμοσμένη έρευνα οικονομικών, έτσι ώστε οι ενότητες μας να συνδέονται στενά με σύγχρονα οικονομικά, οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα. Αυτή η επικαιρότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν συνδυασμό θεμάτων που ταιριάζει στις φιλοδοξίες σας σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα.

Όλοι οι φοιτητές της οικονομίας θα είναι ευπρόσδεκτοι στην Επιχειρηματική Εταιρεία μας, η οποία οργανώνει ένα ημερολόγιο εκδήλωσης, ετήσια παρουσίαση και παρουσιάσεις σταδιοδρομίας από ιδρύματα όπως η Κυβέρνηση Οικονομική Υπηρεσία, η Σκωτία, η Τράπεζα της Αγγλίας κλπ.

Αμοιβές

Τα τέλη που πληρώνετε εξαρτώνται από την κατάσταση των τελών σας. Η κατάσταση των τελών καθορίζεται από εμάς χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχετε στην αίτησή σας.

 • Σκωτσέζοι και φοιτητές της ΕΕ: Τα τέλη για την είσοδο του Σεπτεμβρίου 2019 θα επιβεβαιωθούν από την κυβέρνηση της Σκωτίας στις αρχές του 2019.
 • Οι υπόλοιποι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου: Τα τέλη για την είσοδο του Σεπτεμβρίου 2019 υπόκεινται στην επιβεβαίωση από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα δημοσιευθούν όταν επιβεβαιωθούν.
 • Εξωτερικοί φοιτητές (εκτός ΕΕ): 16.450 £ ανά έτος σπουδών

Διδασκαλία και αξιολόγηση

122300_notes-macbook-study-conference.jpg

Η προσέγγισή μας σας εισάγει σε σύγχρονες δεξιότητες ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων που είναι σημαντικές για τους επαγγελματίες οικονομολόγους και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα. Θα μάθετε από ειδικούς στους τομείς που θα σας διδάξουν σχετικά με τα σύγχρονα οικονομικά ζητήματα από μια εφαρμοσμένη προοπτική.

Πώς θα διδαχθείτε

Στα επίπεδα 1 και 2 η διδασκαλία είναι αρχικά μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων και σεμιναρίων. Αυτά συνεχίζονται στα Επίπεδα 3 και 4, συμπληρωμένα με εργαστήρια και εργαστηριακές συνεδρίες υπολογιστών. Όλο και περισσότερο, θα πρέπει να αναλάβετε ανεξάρτητες μελέτες για να διευρύνετε και να εμβαθύνετε την κατανόησή σας για τα θέματα που καλύπτονται στα μαθήματα σας.

Ένα πτυχίο Honors συνήθως διαρκεί τέσσερα χρόνια, με πλήρη απασχόληση. Μελετάτε τα Επίπεδα 1-4, όπως περιγράφεται παρακάτω. Μπορείτε να σπουδάσετε για τα περισσότερα από τα πτυχία Honours μας σε τρία χρόνια αν έχετε τους απαιτούμενους βαθμούς και τα μαθήματα που αναφέρονται στην ενότητα Entry Requirements. Αυτό θα μειώσει το χρόνο σπουδών σας κατά ένα έτος που θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να εργάζεστε και να κερδίζετε νωρίτερα.

Πώς θα αξιολογηθεί

Δοκίμια, ασκήσεις βασισμένες σε προβλήματα, περιπτωσιολογικές μελέτες, παρουσιάσεις και ομαδικές εκδηλώσεις παίζουν ρόλο στην αξιολόγηση και, μαζί με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, παρέχουν τη βάση για τον τελικό βαθμό.

Τι θα μελετήσετε

Το πρόγραμμα σας το πρώτο και το δεύτερο έτος σας παρουσιάζει βασικές οικονομικές έννοιες και μοντέλα και σας δίνει την ευκαιρία να τα εφαρμόσετε σε μια σειρά σύγχρονων προβλημάτων. Το πρόγραμμα σπουδών για τα έτη 1 και 2 είναι κοινό σε όλους τους βαθμούς της οικονομίας. Στη συνέχεια, στο τρίτο και τέταρτο έτος, μπορείτε να συνεχίσετε να σπουδάζετε για κύριο πτυχίο Οικονομικών Επιστημών ή να ακολουθήσετε ένα πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα είτε στη Οικονομική Οικονομία είτε στην Οικονομία των Επιχειρήσεων με το Μάρκετινγκ. Αυτά μπορούν να συνδυαστούν σε ένα κοινό βαθμό Honors με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από τις τέχνες και τις κοινωνικές επιστήμες.

Πανεπιστήμιο του Dundee

 • Το βραβείο TEF Gold στο Πλαίσιο Αριστείας Διδασκαλίας του 2017 (TEF) - η υψηλότερη δυνατή βαθμολογία
 • Ένα από τα 30 κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου: The Times / Sunday Times Good Οδηγός Πανεπιστημίου 2019 και ο οδηγός The Guardian University 2019
 • 1η θέση στη Σκωτία: Βαθμολογία 1η στη Σκωτία, 8η στο Ηνωμένο Βασίλειο και 22η στον κόσμο (Times Higher Education Golden Age University Rankings 2018)
 • 2η στη Σκωτία για την εμπειρία των φοιτητών (National Student Survey 2018)
 • 1η θέση στη Σκωτία για Ικανοποίηση των Φοιτητών: Κατατάσσεται στην 1η θέση στη Σκωτία, 3η στο Ηνωμένο Βασίλειο και 7η παγκοσμίως για τη συνολική μέση ικανοποίηση των σπουδαστών (International Student Barometer, φθινόπωρο 2017)
 • 8η στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εμπειρία των σπουδαστών (National Student Survey 2018)
 • Υψηλή απασχόληση μεταπτυχιακών φοιτητών: το 96,4% των αποφοίτων του Dundee εργάζονται ή συνεχίζουν να σπουδάζουν 6 μήνες μετά την αποφοίτησή τους (έρευνα του Προγράμματος Leavers, Αύγουστος 2018)
 • Κορυφαίος φοιτητικός σύλλογος: DUSA (Πανεπιστημιακός σύλλογος φοιτητών του Πανεπιστημίου Dundee) που κατέχει την πρώτη θέση στη Σκωτία και οκτώ στη Βρετανία (National Student Survey 2018).
 • Παγκόσμια έρευνα: Το 76% της έρευνας χαρακτηρίζεται παγκοσμίως ή παγκοσμίως γνωστός στο πιο πρόσφατο REF το 2014 και το Νο.1 πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για τις βιολογικές επιστήμες

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα