Keystone logo
Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Εισαγωγή

Το Unicastelo είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης η ιστορία του οποίου χρονολογείται από το 1968, χρονιά γεμάτη όταν φοιτητές από όλο τον κόσμο που εκδηλώνεται με αλλαγές στην εκπαίδευση και την κοινωνία. Ήταν η χρονιά της Άνοιξης της Πράγας, τα οδοφράγματα του Παρισιού και της Μάχης της Μαρίας-Αντωνίας γεννήθηκε το Τμήμα Φιλοσοφίας, Επιστημών και Γραμμάτων. Από τότε, η Unicastelo διατηρεί μόνιμη σύνδεση με τις συνεχείς εξελίξεις της παγκόσμιας εκπαίδευσης, η οποία εκφράζεται στο Σχέδιο Ανάπτυξης του Θεσμική για την περίοδο 2006-2015.

Σε πάνω από 40 χρόνια που διατίθενται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η Unicastelo αποφοίτησε ήδη περισσότερους από 30.000 σπουδαστές σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις της και συνάντησε χιλιάδες ανθρώπους σε διάφορα έργα επέκτασης που υποστηρίζει. Το ίδρυμα επιδιώκει να εκδημοκρατίσει την πρόσβαση στον ακαδημαϊκό κόσμο, καθώς και την επαγγελματική κατάρτιση σε πρότυπα υψηλής ποιότητας, μεταξύ άλλων, διατάξεις που θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε προηγμένη εκπαίδευση που απαιτείται για την προετοιμασία ικανών και ηθικών επαγγελματιών για την αγορά εργασίας.

Με βάση την πρωτοποριακή μαθήματα του '60 και του '70, Παιδείας, Τεχνών και Κοινωνικών Σπουδών, η Unicastelo χαιρετίζει τη σημερινή έδρα στην πανεπιστημιούπολη του Σάο Πάολο, δεκάδες online μαθήματα για τη διδασκαλία, την έρευνα και την επέκτασή τους, αρθρωτά στην παραγωγή και διάδοση της γνώσης, καθώς και η αύξηση στις περιφερειακές και εθνικές οικονομίες. Η πανεπιστημιούπολη Fernandópolis προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα που συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής. Το ίδιο ισχύει και για κινήθηκε η πανεπιστημιούπολη του Descalvado το 2000, προσφέροντας μαθήματα με επίκεντρο την ποιότητα της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανάπτυξης των τοπικών κοινοτήτων.

Οι παιδαγωγικές βάσεις των Unicastelo τσιμέντο στην τάση που ξεκίνησε στη βασική εκπαίδευση το 1964 με το Liceu Camilo Castelo Branco. Σήμερα, η Unicastelo αποπνέει κώδικες του μοντερνισμού και της σύγχρονης προσθέτει αρκετή αξία για την υποστήριξη και τον εμπλουτισμό των προγραμμάτων σπουδών των φοιτητών και των καθηγητών.

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής έπος του, το πανεπιστήμιο ενοποιούνται το 1971, η δημιουργία της σχολής Οικονομικών, Λογιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Φυσικής Αγωγής. Η πορεία της Διοίκησης Επιχειρήσεων, γεννήθηκε ένα χρόνο αργότερα. Τα πρώτα μαθήματα, εξουσιοδότησε το 1971, αναγνωρίσθηκαν κατά τη διάρκεια του 1974 και Διοίκησης Επιχειρήσεων το 1975. Η επέκταση των προσφερόμενων μαθημάτων αυξηθεί τόσο πολύ που στο τέλος της δεκαετίας του '80, το ίδρυμα είχε ήδη 24 μεταπτυχιακά μαθήματα. Δεν είναι τυχαίο, το 1989, κέρδισε διαπίστευσης ως ένα πανεπιστήμιο μέσω διατάγματος 374 του Υπουργείου Παιδείας.

Τον Μάιο του 2005, το Διοικητικό Συμβούλιο εισήγαγε ένα νέο Unicastelo ενεργοποίησης, από τότε, η διαδικασία προσαρμογής στο πανεπιστήμιο Γέφυρα διάταγμα, που δημοσιεύθηκε στην Ομοσπονδιακή Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 05/10/06. Το 2006, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Superior Συμβουλίων της CONSUN (Πανεπιστημιακό Συμβούλιο) και CONSEPE (Διοικητικό Συμβούλιο της Παιδείας και Έρευνας), όργανα συλλογικό μελών της ανώτερης διοίκησης του πανεπιστημίου, του οποίου η αποτελεσματική λειτουργία ταιριάζει πραγματικά το καταστατικό του πανεπιστημίου, του ΠΠΑ (Θεσμικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης) και του PDI (Θεσμικό Σχέδιο Ανάπτυξης), απαιτείται, από το νόμο, για τη διαπίστευση οποιουδήποτε εκπαιδευτικού ιδρύματος με το Υπουργείο Παιδείας και ζωτικής σημασίας εργαλεία για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του Πανεπιστημίου.

Τέλος, η εγγραφή Unicastelo ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο της χώρας να καταθέσει τέτοιων εγγράφων κανονιστικού χαρακτήρα, έχουν ήδη προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις της MEC. Πράγματι, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κανονιστικής ρύθμισης, για τη θέσπιση από την πρώτη στιγμή η Επιτροπή για την αξιολόγηση και την ενημέρωση της κατάστασης που εκτός από την εκπαίδευση των πολιτικών, φέρνει καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας της σταδιοδρομίας. Είναι σημαντικό ότι η ταυτότητα του Unicastelo να ενισχυθεί και να μοιράζονται μεταξύ όλων των μελών της κοινότητάς τους στην ακαδημαϊκή περηφάνια δεν περιορίζεται στην εξόφληση των σημαντικών στιγμών της ιστορίας, αλλά και να βρει την ενθάρρυνση σε μόνιμους μηχανισμούς της μνήμης κτίριο του πανεπιστημίου για το μέλλον. Αυτό δεν είναι να αντικαταστήσει την παράδοση, αλλά να επινοήσουμε μια αιτιολογημένη κρίση στη συμβίωση μεταξύ θεωρίας και πράξης.

Τοποθεσίες

  • São Paulo

    Campus São Paulo Rua Carolina Fonseca, 584 Itaquera • São Paulo/SP, , São Paulo

    Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις