Keystone logo
Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Εισαγωγή

Η Cruzeiro do Sul Educacional ιδρύθηκε το 1965 στο Σάο Πάολο και σήμερα αποτελείται από το College of Southern Cross, SP SP? Universidade Cruzeiro do Sul, SP - SP? Πανεπιστήμιο κέντρο Ενότητα, Caraguatatuba - SP? Πανεπιστήμιο Κέντρο της Federal District, Μπραζίλια - DF, City University του Σάο Πάολο - SP, Πανεπιστήμιο Franca, Κολλέγιο Τυπική υψηλή και το Κολέγιο CTEC σε Franca - SP, Κολέγιο του Σαν Σεμπαστιάν και το Κολέγιο Γκολ Σαν Σεμπαστιάν - Κέντρο στο Σαν Σεμπαστιάν - SP, Τμήμα Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP? και πιο πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο κυρία της χορηγίας Κέντρου, CEUNSP College, College ITU και η Salto City College μας στις πόλεις της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών και Salto SP.

Το στρατηγικό πλεονέκτημα του ομίλου είναι το γεγονός της συνεργασίας με ιδρύματα, εμπορικά σήματα και διαφορετικές θέσεις, όπως τις συγκεκριμένες αγορές και τα χαρακτηριστικά των πόλεων όπου διατηρεί τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Όλα τα θεσμικά όργανα διατηρούν την ταυτότητά τους, χωρίς να εγκαταλείψουμε τις ηθικές αρχές και τα ιδεώδη της εκπαίδευσης που καθοδηγούν τις ενέργειες της Νότιας Εκπαιδευτικό Cruise, η οποία μεταφράζεται σε μερικούς από τους καλύτερους ακαδημαϊκούς δείκτες μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Βραζιλίας.

- Κορυφαία βαθμολογία στην πρώτη Ξένους Θεσμικούς Αξιολόγησης του Υπουργείου Παιδείας - MEC. - Καλύτερη πορεία των Εικαστικών Τεχνών στο Σάο Πάολο στην Εθνική Έρευνα της επίδοσης των μαθητών - Enade. - Top μαθήματα Κοινωνικών Επιστημών της Βραζιλίας στο Εθνικό εξέταση των επιδόσεων των μαθητών - Enade. - Καλύτερη μαθήματα Μηχανικών Παραγωγής στο Σάο Πάολο στην Εθνική Έρευνα της επίδοσης των μαθητών - Enade. - Καλύτερη πορεία Φυσικοθεραπείας του Σάο Πάολο στην Εθνική Έρευνα της επίδοσης των μαθητών - Enade. - Καλύτερη Γεωγραφία της Βραζιλίας φυσικά στην Εθνική εξέταση των επιδόσεων των μαθητών - Enade. - Καλύτερη πορεία της ιστορίας στην Εθνική Έρευνα της επίδοσης των μαθητών - Enade. - Βιοϊατρική: η υψηλότερη βαθμολογία στο MEC. - Ιατρικό: μόνο πορεία του Σάο Πάολο αναγνωρίζονται με τη μέγιστη δυνατή έννοια. Στη Βραζιλία, ένα μέλος πρωτοπόρος των ετοιμάζουμε μπορείτε να τα παγκόσμια υγεία Μάθηση - GHLO, μια κοινοπραξία που δημιουργήθηκε από την αμερικανική ένωση των Ιατρικών Σχολών. - Καλύτερη προπτυχιακό πρόγραμμα, σύμφωνα με το CNPq. - Αύξηση του αριθμού των επιστημονικών δημοσιεύσεων σε ISI Web of Science. - Καλύτερη βαθμολογία έγκριση OAB-DF εξέταση. - Καλύτερη θέση στο Enade, βόρεια ακτή του Σάο Πάολο. - Πάνω από 200 γραμμές της θεσμοθετημένης έρευνας. - 66 ερευνητικές ομάδες είναι νηολογημένα στην CNPq. - 04 διδακτορικά και 11 μεταπτυχιακά προγράμματα. - 51 υποτροφίες για την Επιστημονική Κίνηση CNPq.

Τέτοια χαρακτηριστικά και τα επιτεύγματα είναι το αποτέλεσμα ενός αφοσιωμένου, δομημένη και επιμερισμένη διαχείριση μεταξύ των ιδρυτικών καθηγητές, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και αναγνωρισμένων επαγγελματιών της αγοράς.

Σύντομη Ιστορία

Η ιστορία ξεκίνησε το 1965 όταν μια ομάδα νέων καθηγητών δημιούργησε ένα σχολείο στο Σάο Πάολο, Σάο Μιγκέλ γειτονιά Paulista: Κολέγιο του Σταυρού του Νότου. Με την αύξηση του αριθμού των φοιτητών και των νέων προοπτικών το 1972, είχε το δικαίωμα να προσφέρουν μαθήματα βαθμό, με τη δημιουργία της Σχολής Cruzeiro do Sul. Ξεκίνησε από εκεί, την παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μετά από 21 χρόνια σκληρής δουλειάς και πολύ μεράκι το 1993, έρχεται η αναγνώριση από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο χορηγεί το Σταυρό του Νότου το υψηλότερο επίπεδο μεταξύ των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον τίτλο του πανεπιστημίου.

Από τότε, ξεκίνησε μια σειρά δράσεων που θα προωθούν την επιστημονική έρευνα. Ακόμη και στη δεκαετία του '90, τέθηκε σε εφαρμογή το Πρόγραμμα Υποτροφιών Θεσμικών Επιστημονικής Έναρξη Cruzeiro do Sul και κατέχει την 1η Συνάντηση της Επιστημονικής Έναρξη του Πανεπιστημίου.

Εστιάζοντας στο μέλλον και να αναζητούν τεχνολογικές λύσεις που θα παρέχουν ποιοτική εκπαίδευση, την έρευνα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση διεξήχθησαν, δημιουργώντας τις πρώτες δοκιμές με εικονικά περιβάλλοντα μάθησης και τη δημιουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Απόσταση, η τρέχουσα Virtual Campus Cruzeiro do Sul.

Στην αναζήτηση για την άριστη εκπαίδευση το 2001 ήταν η επαγγελματοποίηση των Dean και Pro-rectories, κάτι ανήκουστο στο πλαίσιο των ιδιωτικών ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Βραζιλία.

Την ίδια χρονιά, η πανεπιστημιούπολη Analia Φράνκο, σε μια αριστοκρατική συνοικία του Σάο Πάολο, εγκαινιάστηκε, δείχνει σαφώς την επιθυμία να επεκτείνουν την περιοχή της επιχείρησης στην πόλη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σε αναγνώριση των δραστηριοτήτων επέκτασης που προωθούνται από τον φορέα από την ίδρυσή της, το Πανεπιστήμιο έχει ως αποτέλεσμα την πρώτη διεθνή αποστολή του Προγράμματος Εταιρικής Σχέσης Πανεπιστημίου στη Μοζαμβίκη - Αφρική.

Η χρήση των τεχνολογικών εργαλείων που εφαρμόζονται στην εκπαίδευση θεσμοποιείται με τη χρήση του Blackboard, εκπαίδευση πτυχιούχος, καθώς επίσης και με την ανάπτυξη της EClass, εικονικό περιβάλλον μάθησης, το Πανεπιστήμιο Cruzeiro do Sul. Ένα άλλο σημαντικό βήμα ήταν η συμπερίληψη του προπτυχιακού προγράμματος στο Πανεπιστήμιο στο Πρόγραμμα Θεσμικών Επιστημονικής Έναρξη CNPq Exchange.

Το 2004, δύο σημαντικά γεγονότα που σηματοδοτεί την ιστορία του Πανεπιστημίου: την έναρξη των δραστηριοτήτων της πανεπιστημιούπολης Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης, και την έγκριση των δύο πρώτων κυρίους: Οδοντιατρική και Επιστήμης και Διδασκαλία των Μαθηματικών.

Το όνειρο της δημιουργίας μιας ομάδας ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που balizasse τις ηθικές αρχές και δεσμεύσεις για την εκπαίδευση αρχίζει να παίρνει μορφή, με την εξαγορά της μονάδας University Center, το μεγαλύτερο και το πιο παραδοσιακό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Βόρειας Paulista ακτή .

Και η εδραίωση του Πανεπιστημίου συνεχίστηκε με το άνοιγμα ενός άλλου πανεπιστημιούπολη: στην πανεπιστημιούπολη Pinheiros, στη δυτική ζώνη του Σάο Πάολο και την ανάπτυξη των δύο διδακτορικά: Οδοντιατρική και Επιστήμης και Διδασκαλία των Μαθηματικών.

Επίσης το 2008, ένα ακόμη βήμα προς την εδραίωση της Νότιας Εκπαιδευτικού Ομίλου Cruise είναι δεδομένη, με την απόκτηση του Πανεπιστημιακού Κέντρου της Federal District, το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Μπραζίλια.

Το 2012, η ​​πόλη του Πανεπιστημίου του Σάο Πάολο, το παραδοσιακό όργανο και αναγνωρισμένο για την ποιότητα των σπουδών τους στην υγειονομική περίθαλψη και για το ρόλο του στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, εντάχθηκε το Σταυρό του Νότου Εκπαιδευτικό, ως εκ τούτου, διευρύνοντας τις επιδόσεις του ομίλου στο του εθνικού εδάφους και τη συμβολή, με τις γνώσεις που αποκτήθηκαν πάνω από 40 χρόνια ύπαρξής της, στη συνεχή βελτίωση των μαθημάτων που προσφέρονται από κάθε ίδρυμα μέλος της ομάδας.

Ιδρύθηκε το 2013, η Ακαδημία υψηλού επιπέδου, το Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο της Franca - UNIFRAN, η οποία κατέχει τα καλύτερα επίσημους δείκτες της ποιότητας μεταξύ της Βραζιλίας ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Μεταξύ 2014 και 2015, έγινε μέλος της ομάδας College Σαν Σεμπαστιάν - Σαν Σεμπαστιάν - SP, το Κολέγιο Γκολ Σαν Σεμπαστιάν - Σαν Σεμπαστιάν - SP, Τμήμα Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP, το Πανεπιστήμιο Κέντρο Παναγία της χορηγίας μας - Salto και του ITU - SP, Κολλέγιο CEUNSP - Salto - SP, Κολλέγιο Itu - Itu - SP College και το άλμα - άλμα - SP.

Επί του παρόντος, οι οκτώ ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προσφέρουν προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και να αντιμετωπίσει τα προγράμματα εξ αποστάσεως και προβολής, στο σεβασμό των τοπικών χαρακτηριστικών και απαιτήσεων. Με τον τρόπο αυτό, να συγκεντρώσει τις σχετικές ακαδημαϊκά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στις αντίστοιχες αγορές τους, είναι οι στόχοι της Νότιας Εκπαιδευτικό Cruise.

Τοποθεσίες

  • São Paulo

    São Paulo, Βραζιλία

Ερωτήσεις