Keystone logo
University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στην Wałcz είναι ένα ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα, το οποίο ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου 2004. Από τότε, οι επαγγελματίες εκπαιδεύονται εδώ.

PWSZ σε Wałcz προσφέρει πλήρη απασχόληση και εκτός των τειχών Bachelor και τα προγράμματα της μηχανικής διάρκειας 6 ή 7 εξάμηνα. Υπάρχουν τα ακόλουθα προγράμματα διεξάγονται μπορούμε να προσφέρουμε τη συνεργασία στο πλαίσιο: Ένα πρόγραμμα επτά εξάμηνα σπουδών Bachelor στη Διοίκηση και Μηχανικών Παραγωγής, με τέσσερις ειδικότητες για να επιλέξουν από:

 1. βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας
 2. Προγραμματισμός για εργαλειομηχανές και τεχνολογικές συσκευές
 3. Διαχείριση των αυτόματων συστημάτων παραγωγής

Μια έξι εξάμηνο Παιδαγωγική πρόγραμμα Bachelor προσφέρει τέσσερις ειδικότητες:

 1. παιδαγωγική με νωρίς - σχολική εκπαίδευση επικεντρώθηκε στην εκπαίδευση των δασκάλων για την ολοκληρωμένη προσχολικής ή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,
 2. έγκαιρη εκπαίδευση και ειδική παιδαγωγική - προετοιμασία εκπαιδευτικοί είναι σε θέση να εργαστούν με μικρά παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές ή σε κίνδυνο αναπηρία.
 3. παιδαγωγική των παιδιών και τη φροντίδα για τη νεολαία και την εκ νέου κοινωνικοποίηση επικεντρώθηκε στην εκπαίδευση των κοινωνικών λειτουργών σε θέση να ασχοληθεί με το δύσκολο εφήβους και νεαρά άτομα,
 4. παιδαγωγική της φροντίδας των ηλικιωμένων και geragogy (eldergogy) επικεντρώθηκε στην εκπαίδευση των κοινωνικών λειτουργών σε θέση να ασχοληθεί με όλες τις δυσκολίες της ζωής και της πολυπλοκότητας που αφορούν τους ηλικιωμένους

Μια έξι-εξάμηνο πρόγραμμα σπουδών Bachelor Φυσικής Αγωγής προσφέρει δύο ειδικότητες:

 1. Προσωπική ασφάλεια και την προστασία της ιδιοκτησίας
 2. διδασκαλία της φυσικής αγωγής με επιπλέον εξειδίκευση σε διορθωτικές ασκήσεις.

Μια έξι-εξάμηνο πρόγραμμα Bachelor Οικονομικών και Λογιστικής προσφέρει σπεσιαλιτέ:

 1. banking
 2. e-Finance
 3. διαχείριση της δημόσιας διοίκησης
 4. Λογιστική για τους διαχειριστές

Μια έξι-εξάμηνο πρόγραμμα σπουδών Bachelor Πληροφορικής για Επιχειρήσεις και Διοίκησης προσφέρει σπεσιαλιτέ:

 1. Οι Τεχνολογίες Διαδικτύου
 2. συστήματα πληροφορικής για τη διαχείριση

Μια έξι εξάμηνο Διοίκηση πρόγραμμα Bachelor προσφέρει σπεσιαλιτέ:

 1. Τοπική αυτοδιοίκηση κυβέρνηση
 2. Διοίκησης για τη δημόσια και την εθνική ασφάλεια

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

PWSZ σε Wałcz έχει αναπτύξει δυναμικά από την αρχή και, παρά το «νεαρό της ηλικίας του», έχει γίνει ένας κορυφαίος ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή. τα μέλη του προσωπικού μας προέρχονται από φήμης πανεπιστήμια και κολέγια από όλο Πολωνία. Το κολέγιο βρίσκεται σε δύο κτιριακά συγκροτήματα? ένα νεο-γοτθικό κτήριο από τις αρχές του 20ου αιώνα, και ο πρώην στρατώνες εκτείνεται σε μια έκταση 4,6586 εκταρίων. το γραφείο του πρύτανη, τα γραφεία άλλων αρχών και των διοικητικών υπηρεσιών, καθώς και το εργαστήριο υπολογιστών, κάποια από τα δωμάτια διάλεξη και η Aula βρίσκεται στο ιστορικό, νεο-γοτθικό κτίριο. Τα περισσότερα από τα τακτικά μαθήματα και διαλέξεις που πραγματοποιήθηκε στο πρώην στρατώνες, τα οποία έχουν εκσυγχρονιστεί και να προσαρμοστεί για διδακτικούς σκοπούς. Οι τάξη και διαλέξεων δωμάτια είναι υψηλών προδιαγραφών και είναι εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις πολυμέσων. Καθώς η ποιότητα της διδασκαλίας αποτελεί προτεραιότητα σε PWSZ στο Wałcz, τα εργαστήρια και τα μαθήματα που διδάσκονται σε μικρές ομάδες και με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών.

Οι πόροι Κεντρική Βιβλιοθήκη είναι ανοικτή για τους φοιτητές και τα μέλη του προσωπικού. Όλα Βιβλιοθήκη το υλικό που περιέχονται σε απευθείας σύνδεση καταλόγους. Υπάρχει Γραφείο Σταδιοδρομίας καθώς και της Ένωσης Φοιτητών και Επιστημονικού Φοιτητής Ομάδες που λειτουργούν στο σχολείο. Οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν τα πάθη και τα ενδιαφέροντά τους. Κατά τη διάρκεια των σπουδών αποκτούν επίσης πρακτικές δεξιότητες μέσα από τη συμμετοχή σε προγράμματα πρακτικής άσκησης και μαθητείας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών προσοχή τόσο τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες, χάρη στο οποίο, οι πτυχιούχοι μας είναι περιζήτητα από τους εργοδότες.

PWSZ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Μάθησης Πρόγραμμα Erasmus Δια Βίου? και το 2007 χορηγήθηκε το καρτών Erasmus.

Όλοι οι βαθμοί και οι πιστώσεις που έλαβε κατά τη διάρκεια των σπουδών στο PWSZ στο Wałcz μετατρέπονται σε μονάδες ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Ακαδημαϊκών Μονάδων) σημεία, χάρη στην οποία υπάρχει η δυνατότητα της ανταλλαγής φοιτητών με τα πανεπιστήμια και τα σχολεία εταίρους.

Η καλή ποιότητα της εκπαίδευσης αποτελεί προτεραιότητα σε PWSZ, που το σχολείο για φιλόδοξες, συνείδησης και προικισμένος λαός κάνει. Έχουμε εξασφαλίσει υψηλά εκπαιδευτικά πρότυπα και θα επιτρέψει την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Majors και σπεσιαλιτέ στο PWSZ στο Wałcz διευκολύνουν επιδιώκουν μια επιτυχημένη καριέρα σε ελκυστικές θέσεις εργασίας στην Πολωνία και στο εξωτερικό. Υπάρχει ένα κοιτώνα διαθέσιμα για τους φοιτητές? και, χάρη στο Γραφείο Σταδιοδρομίας, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης ιδιωτικές αίθουσες.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Wałcz βρίσκεται κοντά στα σύνορα Πολωνίας-Γερμανίας (150 km.) Και διασχίζεται από τους κύριους δρόμους επικοινωνίας? από τη διέλευση των συνόρων στο Szczecin και Świnoujście προς Μπιντγκός, τη Βαρσοβία και furtherto ανατολικά σύνορα (route10) από σημεία διέλευσης των συνόρων σε Świecko και Słubice (Φρανκφούρτη) σε Γκντανσκ, Elbląg και κατόπιν Καλίνινγκραντ (διαδρομή 22) από την Σιλεσία, Πόζναν σε Kołobrzeg και Koszalin ( διαδρομή 178) Wałcz βρίσκεται στο κέντρο της Wałeckie λίμνη Distric (Pojezierze Wałeckie), μια όμορφη περιοχή των 150 λίμνες. Η ίδια η πόλη βρίσκεται ανάμεσα σε δύο λίμνες, με επιπλέον μικρές λίμνες διάσπαρτα γύρω. Wałcz περιβάλλεται από πλούσια, αρχαία δάση με πολλά μνημεία της φύσης. Ολόκληρη η περιοχή της λίμνης είναι κάτω από την οικολογική προστασία.

Η τουριστική, ψυχαγωγική και περιβαλλοντική ανέσεις της πόλης είναι ένα ιδανικό μέρος για τους λάτρεις της φύσης και της ενεργού άνθρωποι κάνουν. Wałcz και τα περίχωρά του προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για κάθε μορφή τουριστικής δραστηριότητας? περπάτημα, ποδηλασία, ιππασία, ιστιοπλοΐα ή κανό.

Το Κέντρο Κεντρικής Αθλητισμός - Ολυμπιακοί Αγώνες Προετοιμασία Centre βρίσκεται στην πόλη. Αθλητές από όλη τη χώρα έρχονται εδώ για αθλητικές εκδηλώσεις. PWSZ μαθητές ασκούν, επίσης, στην Κεντρική Αθλητικό Κέντρο.

Walcz

Τοποθεσίες

 • Walcz

  Rektorat (Rector's Office) Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu ul. Bydgoska 50, 78-600, Walcz

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις