Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Εισαγωγή

Θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να βοηθήσετε στη διαμόρφωση του κόσμου στον οποίο ζούμε; Είστε παθιασμένοι με την επίλυση προβλημάτων; Θα θέλατε να συνεργαστείτε με μερικούς από τους καλύτερους ερευνητές στον κόσμο για να δώσετε λύσεις σε τρέχοντα και μελλοντικά παγκόσμια ζητήματα;

Αν ναι, το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή μεταπτυχιακού για εσάς. Το Κολέγιο Μηχανικών και Φυσικών Επιστημών πρωτοστατεί στην εκπαίδευση αιχμής, την έρευνα και την ανάπτυξη σε διάφορους τομείς, όπως η μηχανική, η βιομηχανία, η τεχνολογία, η ενέργεια, η υγειονομική περίθαλψη και πολλά άλλα. Η μελέτη μαζί μας δεν θα είναι μόνο το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας πορεία, αλλά θα σας επιτρέψει να κάνετε τον κόσμο πιο προηγμένο, ανθεκτικό και βιώσιμο μέρος.

Γιατί να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ;

 • Είμαστε ένα παγκόσμιο Top 100 University και κατατάσσουμε στην πρώτη 20άδα σε πολλούς πίνακες πρωταθλημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου
 • Έχουμε ονομαστεί το πιο στοχευμένο πανεπιστήμιο από τους 100 κορυφαίους πτυχιούχους εργοδότες του Ηνωμένου Βασιλείου (The Graduate Market το 2021
 • Το 87% της έρευνάς μας έχει παγκόσμιο αντίκτυπο (REF 2014)
 • Πολλοί απόφοιτοι και προσωπικό του UoB έχουν εμπλακεί σε εργασίες που έχουν αναγνωριστεί με βραβεία Νόμπελ
 • Υπάρχει πληθώρα υπηρεσιών υποστήριξης απασχολησιμότητας που διατίθενται στους φοιτητές. Το Κολλέγιο και το Δίκτυο Καριέρας μας μπορούν να σας παρέχουν πρακτικές συμβουλές και δεξιότητες για εξέλιξη σταδιοδρομίας. Έχουμε επίσης εξαιρετικούς βιομηχανικούς δεσμούς με παγκόσμιες εταιρείες, όπως η Rolls Royce και η Jaguar Land Rover, που δίνουν ευκαιρίες στους μαθητές μας να αποκτήσουν γνώση και εμπειρία στον κλάδο.
 • Θα μπορούσατε να λάβετε μια υποτροφία Commonwealth αξίας £ 3.000 ή μια Global Masters Scholarship αξίας £ 10.000, εάν ξεκινήσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2021. Πληροφορίες και κριτήρια επιλεξιμότητας και για τα δύο βραβεία είναι διαθέσιμα στον ιστότοπό μας.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Τοποθετημένο σε μια παραδοσιακή πανεπιστημιούπολη με «κόκκινο τούβλο», που συχνά ψηφίζεται ως μία από τις πιο όμορφες στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Πανεπιστήμιο έχει μια ζωντανή διεθνή κοινότητα φοιτητών από περισσότερες από 150 διαφορετικές χώρες. Με έναν συνδυασμό ιστορικής και σύγχρονης αρχιτεκτονικής, καταπράσινων υπαίθριων χώρων και υπερσύγχρονων εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού, η πανεπιστημιούπολη Edgbaston είναι ένα εμπνευσμένο περιβάλλον για τις σπουδές σας.

Η πόλη του Μπέρμιγχαμ

Μόλις 7 λεπτά με το τρένο από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Πανεπιστημίου στην πανεπιστημιούπολη, βρίσκεται η καρδιά του κέντρου της πόλης του Μπέρμιγχαμ, κάνοντας το ταξίδι προς οπουδήποτε αλλού στη χώρα εύκολο. Με μια ζωντανή και ακμάζουσα ατμόσφαιρα και μια πληθώρα αξιοθέατων και ψυχαγωγίας που σας κρατούν απασχολημένους, υπάρχουν πολλά να ζήσετε στην Πόλη. Είτε πρόκειται για ψώνια, είτε για αθλητισμό, για να απολαύσετε τον πολιτισμό ή πειραματιστείτε με το φαγητό, υπάρχει κάτι για όλους εδώ. Μάλιστα, οι μαθητές μας αγαπούν τόσο πολύ το Μπέρμιγχαμ που το 48% αποφασίζει να μείνει στην περιοχή αφού αποφοιτήσει.

  Τοποθεσίες

  • Birmingham

   University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις