Keystone logo
University of Hradec Králové, Faculty of Education

University of Hradec Králové, Faculty of Education

University of Hradec Králové, Faculty of Education

Εισαγωγή

Ανακαλύψτε το Πανεπιστήμιο του Χράντεκ Κράλοβε

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ HRADEC KRÁLOVÉ

Γνωρίστε το δυναμικό και νεανικό περιβάλλον του Πανεπιστημίου της Χράντεκ Κράλοβε - ένα ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1959, που έχει επιβαρύνει το σημερινό του όνομα από το 2000. Επί του παρόντος, η Alma Mater πάνω από 7300 φοιτητές, το Πανεπιστήμιο του Χράντεκ Κράλοβε παρέχει υψηλής ποιότητας τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσα σε ένα μεγάλο εύρος τομέων σπουδών που περιλαμβάνουν Κοινωνικές Επιστήμες, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Παιδαγωγικά, Φυσικών Επιστημών, Οικονομικών και Πληροφορικής Σπουδών. Ο μεγάλος αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο Πανεπιστήμιο κάθε χρόνο αποδεικνύει την υψηλή ζήτηση για τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο, και επιβεβαιώνει την άριστη όνομά του. Το Πανεπιστήμιο του Χράντεκ Κράλοβε είναι ένα ζωντανό όργανο, και η συνεχής ανάπτυξή της αποτυπώνεται τόσο στην ακαδημαϊκή και κατασκευαστικές δραστηριότητες: Οι νέες σχολές και ινστιτούτα που ιδρύθηκε, τα νέα προγράμματα σπουδών που είναι διαπιστευμένοι, καθώς και η κατασκευή της Πανεπιστημιούπολης βρίσκεται σε αδιάκοπη εξέλιξη. Η Πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε βολική στο κέντρο της πόλης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα άλλα πανεπιστημιακά κτίρια, το Εκπαιδευτικό και Επιστημονική Βιβλιοθήκη, και την παλιά πόλη.

Απόφοιτοι. Το Πανεπιστήμιο της Χράντεκ Κράλοβε προετοιμάζει εξειδικευμένο προσωπικό που πετυχαίνουν στην τοπική αγορά εργασίας όσο και στο εξωτερικό. Το 2010, το Πανεπιστήμιο έλαβε το Diploma Supplement Label, ένα πιστοποιητικό που εκδίδεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαιώνει ότι το πανεπιστήμιο πληροί όλες τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το έγγραφο δίνεται αυτόματα σε όλους τους αποφοίτους, και εγγυάται την παγκόσμια αναγνώριση του διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Χράντετς Κράλοβε.

Το πανεπιστήμιο αποτελείται από πέντε μέρη: Παιδαγωγική Σχολή, Τμήμα Πληροφορικής και Διοίκησης, Φιλοσοφική Σχολή, Σχολή Θετικών Επιστημών και του Ινστιτούτου Κοινωνικής Εργασίας.

Παιδαγωγική Σχολή

Η Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου της Χράντεκ Κράλοβε προσφέρει 64 μαθήματα της δια βίου εκπαίδευσης, ο αριθμός των συνοδών αυτών των μαθημάτων είναι μεγαλύτερη από 1.300. Τα μαθήματα που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο της Τρίτης Ηλικίας είναι πολύ δημοφιλής? περισσότερους από 600 μαθητές φοιτούσαν σε αυτά το 2014.

Τα μαθήματα στη Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου της Χράντεκ Κράλοβε δίνεται από 172 ακαδημαϊκούς υπαλλήλους, εκ των οποίων υπάρχουν 12 καθηγητές και 33 αναπληρωτές καθηγητές.

Οι Faculty's επιστημονικές και ερευνητικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται σε διάφορα επίπεδα. Ένας από αυτούς είναι η συμμετοχή των εμπειρογνωμόνων Faculty's σε διάφορους τύπους έργων - σχέδια που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό Grant της Τσεχικής Δημοκρατίας και σχέδια που υποστηρίζονται από την ίδια τη Σχολή (η έμφαση επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του ερευνητικού δυναμικού των νέων ακαδημαϊκών υπαλλήλους και σχετικά με την έρευνα και τις επιστημονικές δραστηριότητες των μαθητών).

Οι εργαζόμενοι Faculty's συμμετέχει ενεργά σε ορισμένα έργα του ΕΚΤ. Οι δραστηριότητες δημοσίευση των ακαδημαϊκών τους υπαλλήλους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εθνικών και διεθνών περιοδικών? το Πανεπιστήμιο Εκδοτικός Οίκος "Gaudeamus" δημοσιεύει επιτυχία αναθεωρούνται μονογραφίες και υλικά μελέτης. Το ακαδημαϊκό προσωπικό συμμετέχει σε πολλά εθνικά και διεθνή συνέδρια. Το πιο σημαντικό γεγονός που αποσκοπούν στην επαγγελματικές συναντήσεις εμπειρογνωμόνων και ειδικών είναι Ημέρες της Παιδαγωγικής πραγματοποιείται κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Αυτό το γεγονός έχει ήδη δημιουργήσει παράδοση.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το ακαδημαϊκό έτος οργανώνεται σε 2 εξάμηνα. Το χειμερινό εξάμηνο αρχίζει συνήθως την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και λήγει το Δεκέμβριο? το καλοκαίρι εξάμηνο αρχίζει το Φεβρουάριο και τελειώνει τον Ιούλιο. Εξάμηνο ακολουθείται πάντα από μια περίοδο 6 εβδομάδων των εξετάσεων.

πανεπιστήμιο μας έχει πολύ καλά οργανωμένο σύστημα Buddy. Η αποστολή του ESN Buddy System HK είναι να βοηθήσει με την ενσωμάτωση του Erasmus και άλλων ξένων φοιτητών στο τοπικό περιβάλλον.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου της Χράντεκ Κράλοβε παρέχεται στέγη στο Palachova πανεπιστήμιο κοιτώνα.

(Πολίτες εκτός ΕΕ) VISA: Οι ξένοι πολίτες οι οποίοι υπόκεινται στην υποχρέωση θεώρησης υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση πριν από την είσοδό τους στην Τσεχική Δημοκρατία στο εξουσιοδοτημένο Τσεχική πρεσβεία. Θεώρηση δεν απαιτείται για τους πολίτες της ΕΕ. Μπορεί να πάρει 2 μήνες για να πάρει βίζα, οπότε μην ξεχάσετε να εφαρμόσει στην ώρα τους!

Η άδεια διαμονής για το σκοπό της μελέτης είναι υποχρεωτική για όλους τους ξένους φοιτητές που διαμένουν εδώ για περισσότερες από 90 ημέρες. Μη χώρες της ΕΕ: ​​Είναι υποχρεωτική για τους φοιτητές από χώρες εκτός ΕΕ να έχουν άδεια παραμονής / βίζα πριν έρθει στην Τσεχική Δημοκρατία - δεν έχει σημασία πόσο καιρό θα μελετήσει εδώ. Οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή άδεια παραμονής στην Τσεχική πρεσβεία, προξενική ή διπλωματική αποστολή στο σπίτι ή στο πλησιέστερο χώρα. Τα διεθνή γραφεία στις αντίστοιχες σχολές παρέχουν βοήθεια για τους εισερχόμενους αλλοδαπούς φοιτητές.

Γιατί να σπουδάσετε στην Τσεχική Δημοκρατία;

 1. Γιατί προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση σε δημόσια πανεπιστήμια! Εκπαίδευση στην Τσεχική Δημοκρατία έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα - μπορεί να είναι δωρεάν, για όσους επιθυμούν να πάρουν ένα πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Τσεχίας, δηλαδή για εκείνους που σπουδάζουν στην τσεχική γλώσσα.
 2. Λόγω της υψηλής ποιότητας της εκπαίδευσης. Σήμερα, τα διπλώματα από τις τσεχικές πανεπιστήμια έχουν υψηλή βαθμολογία σε όλο τον κόσμο, μαζί με την αγγλική και αμερικανική, και αναγνωρίζονται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 3. Λόγω της ικανότητας να ταξιδεύουν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Τσεχική Δημοκρατία είναι μέλος της ΕΕ, και το 2007 εντάχθηκε στο χώρο Σένγκεν, που επιτρέπει στους μαθητές να μετακινούνται χωρίς θεώρηση σε όλες τις χώρες της συμφωνίας του Σένγκεν.
 4. Λόγω της προοπτικής για μια επιτυχημένη καριέρα! Οι αλλοδαποί φοιτητές μετά την αποφοίτησή τους μπορούν να βρουν μια θέση εργασίας στην Τσεχία ή ευρωπαϊκό κοινό, καθώς και σε ιδιωτικά ιδρύματα και εταιρείες εξίσου τους τσέχους πολίτες.
 5. Λόγω της υψηλής ποιότητας της ζωής των Ευρωπαίων και των χαμηλών τιμών. Λόγω των πολιτικών και οικονομικών άνοιγμά της, η Τσεχική Δημοκρατία είναι σήμερα μία από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Βιοτικό επίπεδο είναι συγκρίσιμα με τη Δυτική Ευρώπη, αλλά οι τιμές των τροφίμων, τα καταλύματα και τα εμπορεύματα είναι πολύ χαμηλότερα.
 6. Γρήγορη προσαρμογή των μαθητών μας στην Τσεχική περιβάλλον. Σήμερα, η Τσεχική Δημοκρατία είναι μια πολυπολιτισμική και ανοιχτή χώρα όπου η πλειοψηφία των πολιτών μπορεί να μιλά τουλάχιστον αγγλικά.

Τοποθεσίες

 • Hradec Kralove

  Rokitanského 62

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις