Keystone logo
University of Hull Πτυχίο Βιοϊατρικής Επιστήμης
University of Hull

Πτυχίο Βιοϊατρικής Επιστήμης

Hull, Ηνωμένο Βασίλειο

3 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.300 / per year *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* ετησίως για φοιτητές ΕΕ / διεθνείς - τα τέλη για φοιτητές στο σπίτι είναι 9.250 £ ετησίως

Εισαγωγή

Επισκόπηση μαθημάτων

Ένα πτυχίο Βιοϊατρικής Επιστήμης από το Hull ανοίγει τις πόρτες σε μια καριέρα στην εργαστηριακή επιστήμη και όχι μόνο.

Η βιοϊατρική επιστήμη εφαρμόζει βιολογικές αρχές στην ιατρική. Εξετάζει τις φυσιολογικές διεργασίες και τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος για να εκτιμήσει τις διαδικασίες της νόσου, τη διάγνωση και τη θεραπεία.

Αυτό είναι ένα δυναμικό θέμα με συνεχείς εξελίξεις στην υγειονομική περίθαλψη και την επιστήμη που οδηγούν στην καινοτομία και την έρευνα. Μέσω της υποστηριζόμενης εργαστηριακής μάθησης, θα αποκτήσετε μια βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης μορφής και της λειτουργίας στην υγεία και τις ασθένειες. Σχεδιάσαμε το πτυχίο της Βιοϊατρικής Επιστήμης με τη συμβολή των HHS University Teaching Hospitals NHS Trust.

Θα συγκεντρωθούν οι γνώσεις και οι δεξιότητες για την απασχόληση σε ποικίλα περιβάλλοντα - συμπεριλαμβανομένης της ενδεχομένως σωστικής εργασίας στην αιχμή της έρευνας για την υγεία.

Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Επιστήμης - ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει εγκριθεί από ειδικούς ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες ως ανταποκρινόμενοι στα βιομηχανικά πρότυπα

Πώς θα μελετήσετε

Σε όλο το πτυχίο σας, θα πρέπει να σπουδάσετε για 1.200 ώρες το χρόνο. Αυτό βασίζεται σε 200 ώρες ανά 20 πιστωτικές μονάδες. Και περιλαμβάνει τις προγραμματισμένες ώρες, το χρόνο που αφιερώνεται στην τοποθέτηση και την ανεξάρτητη μελέτη. Ο τρόπος με τον οποίο αυτή τη φορά κατανέμεται μεταξύ καθεμιάς από αυτές ποικίλλει κάθε χρόνο και εξαρτάται από το μάθημα και τις ενότητες που μελετάτε.

6 λόγοι για τη μελέτη της Βιοϊατρικής Επιστήμης στο Hull

 1. Top 10 στο Ηνωμένο Βασίλειο για ιατρική τεχνολογία #
 2. Διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Επιστήμης
 3. 94% Αξιολογήστε την απασχολησιμότητα των αποφοίτων †
 4. Μάθετε υπό διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες
 5. Εξαιρετικές συνδέσεις με την τοπική βιομηχανία και τα νοσοκομεία
 6. Επωφεληθείτε από την πρόσβαση στο Κέντρο Ερευνών PET

# Πλήρης οδηγός πανεπιστημίου 2018

† Απολυτές πρώτου βαθμού κατοικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο · Έρευνα των προορισμών των αποφοίτων από την τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17, που δημοσιεύθηκε από το HESA 2018

Οι μελλοντικές σας προοπτικές

 • Βιοϊατρικός επιστήμονας
 • Ιατροδικαστής
 • Βιοτεχνολόγος
 • Τοξικολόγος
 • Υγείας επιστήμονας
 • Επιστήμονας ιατρικής έρευνας

Ορισμένοι βιοϊατρικοί επιστήμονες εργάζονται σε εργαστήρια για το NHS και τον ιδιωτικό τομέα. Τα σύγχρονα εργαστήρια είναι οι υψηλής τεχνολογίας κόμβοι των νοσοκομείων, στην αιχμή της ιατρικής τεχνολογίας.

Θα είστε επιλέξιμοι για εργασία στην ακαδημαϊκή έρευνα, στην υπηρεσία υγείας, σε ρόλους βιοϊατρικών επιστημόνων, σε ιατρικά ιδρύματα και στην εκπαίδευση.

Οι απόφοιτοί μας πηγαίνουν σε ένα διαφορετικό φάσμα άλλων σταδιοδρομιών με εργοδότες όπως οι ConocoPhillips, RB (πρώην Reckitt Benckiser), η Δημόσια Υπηρεσία, Μπότες, διάφορα νοσοκομεία και το NHS.

Εξερευνήστε την εικονική περιήγηση

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/biomedical-sciences

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανοί κάτοικοι

Τα σημεία μπορούν να προέρχονται από οποιοδήποτε προσόν από το τιμολόγιο UCAS, αλλά πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 80 πόντους

 • Ένα επίπεδο
 • Δίπλωμα, Διπλωμα ή Διευρυμένο Δίπλωμα BTEC
 • OCR Cambridge Τεχνικό Εισαγωγικό Δίπλωμα, Διπλωμα ή Διευρυμένο Δίπλωμα
 • Δίπλωμα CACHE ή Διευρυμένο Δίπλωμα
 • Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποχώρησης
 • Σκωτσέζοι Ανώτεροι
 • Βραβείο προχωρημένου διπλώματος της Βαλκανικής
 • ή συνδυασμός κατάλληλων προσόντων του επιπέδου 3
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν επίπεδο βιολογίας / εφαρμοσμένης επιστήμης σε βαθμό C ή παραπάνω (ή αξία από το σχετικό BTEC). Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν το αναμορφωμένο επίπεδο Α πρέπει επίσης να περάσουν το πρακτικό στοιχείο.

Εναλλακτικά προσόντα

 • IB Δίπλωμα: 28 βαθμοί συμπεριλαμβανομένων 5 στην HL Biology
 • Πρόσβαση σε Δίπλωμα Ειδίκευσης: Πρόσβαση στο Δίπλωμα (Επιστήμη), συμπεριλαμβανομένων 18 πτυχίων στη Βιολογία με βάση την αξία ή υψηλότερα

Διεθνείς φοιτητές

Αν χρειάζεστε θεώρηση φοιτητών της κατηγορίας 4 για σπουδές ή εάν η πρώτη γλώσσα σας δεν είναι αγγλική, θα πρέπει να παρέχετε αποδεκτές αποδείξεις σχετικά με το επίπεδο επάρκειας αγγλικής γλώσσας.

Αυτό το μάθημα απαιτεί ακαδημαϊκό IELTS 6.0 συνολικά, με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε δεξιότητα. Για το έτος ίδρυσης, απαιτούμε συνολικά 5.5 βαθμούς IELTS, με 5.5 μονάδες σε κάθε δεξιότητα.

Εάν τα αγγλικά σας δεν πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα του Πανεπιστημίου για αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιο από τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα από το University of Hull παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.

Εισαγωγές

Διαπιστεύσεις

Ευκαιρίες καριέρας

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις